/ emmma

tisdag idag då,  vaknade halv sju. åt frukost och fixade mig sen drig jag vid tio i åtta. mötte titti vid trå, och vi drog vidare till högsätradagiset och kollade om vi kunde få praoa där. det var säkert att en skulle få plats där, men hon skulle kolla om den andra avdelningen behövde hjälp...
Vi gick tillbaka till skolan och hade matte. Vi gick i genom matteprovet och jag fick 30/40 alltså VG ! Fan va bra jag är haha, det bästa jag gjort i hela åttans matte (a) kulkul, sen skulle vi vidare till simhallen.. Jag skulle simma klädsim idag, så jag simmade 20 längder som var VG haha :D massor med vg idag.. Sen duschade vi och fixade oss och gick till bussen. När vi kom tillbaka till skolan så åt vi, det blev pizza.. Det var faktiskt inte gott :o jaja, sen på resten av rasten drog vi till dagiset igen. Och både jag och titti fick prao där :D jag ska praoa på "Lilla My" och titti på "Knyttet". På min avdelning är det större barn, och på tittis lite yngre.
När vi kom tillbaka till skolan, var vi försenade till spanskan men vi kollade ändå bara på tarzan och Rolando satt ute med några och gick igenom provet, så det blev ingen försening. Sen var det dags för No och det gick helt okej. Förut på no:n gjorde vi ett test, som heter "Teknik åttan" OCH VEM VAR BÄST I KLASSEN? :D jaaaag hahah, fick 10/14 så jag ska få en biobiljett imorgon :) Jag höll på att dö av chock och skratt, hahaha kunde fan inte fatta de :) mahah, sen gjorde jag och titti 'testa dig själv'  clara gjorde ingenting..  Sen hade vi svenska och vi höll på med särskrivningar, det var inte speciellt kul, men slapp en del av lektionen för att var tvungen att gå och lämna mina nycklar till han.
När jag kom ut, han ba; har du hört talat om skor?  Jag ba; men vill du se dom eller? så gick vi till mitt skåp och jag visade han mina skor. han bara AS GRAVADE :O inte kul faktiskt -.-  alltså det som har hänt är att hela sulan under har losnat så den är cp :) Sen hade vi no igen, och eftersom titti och jag var klara så satt vi bara och kollade på roliga bilder i boken, kan lägga in dom sen :)
Nu ska jag gå och plocka undan på mitt rum, men kan skriva mera ikväll :D / emma

/ T. - måndag

Jobbiga jobbiga måndag.
Ny vecka ännu en gång, denna gång likadan som alla andra gånger ungefär. Dagen flöt på under lugna omständigheter, haha oj vad vuxet det där lät, menmen.
Fast nej, detta är inte riktigt sant, på morgonen hände någonting jag är riktigt stolt över - Jag blev klar med min mössa på slöjden! whooohoo säger jag bara! Äntligen! Den är superfin, tar ett kort sen och lägger in. :D
Annars tror jag inte det hände något förns efter skolan, så vi tar det därifrån. Efter skolan kutade jag hem och bytte byxor... Haha kanske låter konstigt, men eftersom jag och emma skulle ut och leta prao, jag hade mjukisbyxor och tänkte att det skulle se ofärskämt ut eller något (?) Så jag sprang iallafall hem och bytte till jeans, men vi hann med bussen iallafall, Clara hade ingenting bättre för sig så hon följde också med. :D
Så vi tog bussen till sjökarby, eftersom dom hade sagt att vi skulle återkomma. När vi var där följde en tjej oss till någon Roger som skulle hjälpa oss, så träffade vi honom och han fick mitt nummer så han kommer att ringa imorgon. Då det är för sent men det ville vi inte säga så han kommer ringa ändå, haha.
Efter att ha varit där åkte vi till centrum och gick till leksaksaffären men chefen var inte där så det var kört, vi gick även till typ 10 andra affärer, men ingen tar ju emot!
Så efter att ha varit i centrum gick vi till willys, och när vi väl var där så var det ju såklart ingen som tog emot där heller, eller på willys var inte chefen där, på godisbåten hade dom redan och sen tog inga emot och blabla...
Men emmas mamma var där så vi fick skjuts tillbaka. :D skönt.
Kom hem vid halv sex och har legat i soffan gjort ingenting, nyss drack jag nån vitamingrej för jag har ont i huvudet ofta, ganska gott faktiskt, smakade läsk haha. Det var en brustablett. :D
Nu ska jag strax äta, ha de bra allesammans! :)
Nedräkning: 9 dagar. :D

Puss / T .


/emma bombar

ojojoj, nu blev det mycket på en gång :)
tänkte att jag skulle lägga in en bild på min superballa mobil :D

SKIT KOOOL :D hah det är som en data ! jätte fin
haha nu ska jag inte skriva mera
/ emmma

/ emma, FÖRLÅTFÖRLÅT



Förlåt för att jag inte har skrivit på länge, men det suuuuger att bara ha en internet tillgång i huset, men glada nyheter är att modemet håller på att kopplas in, så är det bara lite sladdar som ska in i mitt rum, så är vi uppkopplade 24/7, jag kan lova att det kommer bli bättre om ett tag. Men ni får ta och stå ut med att jag skriver då och då :)
Kan berätta vad som har hänt i helgen, i lördags vaknade jag vid typ 9 :s jag och min brorsa åkte ner till centrum vid typ 1, och mötte titti. Vi gick och kollade praosak, men dom tog ju bara emot en så vi vet inte om vi ska praoa där. Sen gick vi till leksaksaffären, och vi ska komma tillbaka på måndag.. Sen drog jag och martin vidare till täby, och köpte plankor på Clas Olsson, haha 500 spänn för 8 plankor SICK ! sen gick vi vidare, skulle typ äta och det satt människor i helahelahela täby centrum och åt ÖVERALLT ! helknasigt, men sen när vi kom ner till donken så fattade vi varför. 3000 människor, så vi beställde och gick ut o åt :) skit gott, sen skulle martin exprimentera med något, så han tog ett sugrör och lät pappret sitta kvar längst ner. sen hälde han i massa salt och peppar och blåste, hhahahha han fick ALLT i ögonen, haha n00b :D Sen åkte vi hem och gjorde inte speciellt mycket, eller jag fick olja plankor. det var jobbigt, först skulle man olja sen skulle dom in i ugnen i 10 minuter. sen ut och oljas, sen in i 5 minuter. Sen ut igen och oljas och sen in i 5 minuter. Jobbigt -.- sen hjälpte jag pappa med maten, vi skulle äta plankstek.. så han stekte kött och kokade potatis och jag gjorde sallad och sås. Vi gjorde klart maten, och åt typ vid 8 :o men det var gott iaf :) sen vid halvnio släkte vi hela huset, lite överdrift tycker jag -.- menmen, jag gick och mötte clara och vi gick hem till mig. Vi spelade spel och hade verkligen jätte kul, haha jag hade iaf (; sen när hon gick vid typ 11, så földe jag henne och sen gick jag in igen. Då kollade jag på tv, typ robinson från usa och cribs på mtv.. sen vid halv ett gick jag och la mig.
Vaknade idag vid 10, åt frukost och sen plockade jag undan på mitt rum.. Sen gick jag och sara till favvan för att posta brev och panta. sen gick vi hem och jag följde henne till hennes träning. Nu har jag precis ätit lunch, och ska gå och hitta på något kul :)
/ emma

roliga bilder från veckan & helgen ;
 
jag titti frida och clara / torsdag

titti satsar / fredag

snigel som nikhil gjorde till mig :D / fredag

plankstek / löööördag


jag / typ september -94 :D

/ emma


/ T.

Nu har jag precis duschat efter att ha spelat match. Så just nu är jag sjuuuuukt jäkla trött och mår illa, inge vidare.
Däremot gick matchen superbra! Det var ganska spännande men vi hade faktiskt övertaget hela tiden, så det slutade 43-36 till oss. :D
Jag är inte så bra på att ha koll på hur vi ligger till ocksådär, och det är inte bättre nu. Jag vet att det är slutspel så vi gick vidare till nånting.. haha. :)

Bra jobbat iallafall tjejer! :D
Det är det enda som har hänt idag ungefär, matchen började kl. 1400 och det var samling 1315 och jag sov till typ elva så tills matchen började åt jag frukost och låg i soffan så idag har inte mycket mer hänt.
Igårkväll efter att ha varit med anna var jag också bara hemma eftersom jag inte kände mig speciellt pigg efter att ha pressat i mig massa kladdkaka haha...
Hur har eran dag varit? ;D
(och vart har emma tagit vägen?)
Nedräkning: 10 dagar. :D


(Yees, det är basket det gäller!)

Puss / t .

/ clara

jaha jag vet det har klagats om att jag bloggar för lite men jag har helt enkelt inte haft orken :$ men nu skriver jag lite kort , igår fredag åkte jag in till stan och köpt lite linnen och mjukisbyxor och tröja till ... älskar min nya mysdräkt :D
sen åt i kinesiskt nudelwok med massa gott , super gott !
 sen gick vi till pub , pappa galen som han är köpte lite saker på g-star och den var det dags att åka hem och fy h-vete vilket väder det var i går kväll alltså :O
 aa sen lördag vaknar jag av att pappa ska till jobbet vid 10 . jag ligger kvar i söng i typ 1 timme sen är det dags att städa rummet ..
när rummet äntligen är klart hoppar jag in i duschen , himmla skön dusch det var kan jag säga er !
sen går jag runt i mina nya myskläder tills vi får ett sms och gästerna är på väg , PAAAANIK !
 jag springer in i mammas rum och plattar håret sen letar jag kläder men hittar inga det får bli en t-shirt jag köpte igår och gina- jeans :D.
aa nu sitter jag här medans gästerna är där nere men jag ksa nog ta och gå till emma eller nåt , orkar inte vara hemma , jag var hemma hela kvällen igår så .
vad har hänt på era lördag ?

 min nya tröja matchande byxor .


kram / clara

/ T. - återföreningen med anna :D

Rubriken förklarar det mesta skulle jag nog säga. :D
Fast inte allt, för innan jag träffade anna så mötte jag upp emma i centrum vid halv ett tiden, vi gick till anjas cafe, dom sa att dom bara tog emot en praoelev så jag och emma sa att vi skulle återkomma, om vi hittar en till praoplats kan vi ju ta en varsin men vi dumpar inte någon utan. :D men vi gick till lekit också, leksaksaffären som ligger bredvid (a). Dom sa att vi skulle återkomma på måndag då chefen var där. Så vi får ringa runt på måndag igen!
Men vid ett tiden var vi klara och då mötte jag upp anna istället, vi åkte buss till mig, sprang in på lillica köpte en vispgrädde sen gick vi hem till mig. När vi kom innanför dörren var det direkt till köket och bakandet började, det blev kladdkaka (med vispgrädden) :D. Vi gjorde två st så vi tog en hel varsin, HAHA! tjockiiisar, fast jag lovar, vi åt inte upp dom haha. Kände mig spyfärdig bara av att se på den, men proppade i oss ganska mycket ändå ;D. Vi åt såklart inte bara kladdkaka utan det blev såklart en film till,
"Härmed förklarar jag er för chuck and larry". Grymt bra film som jag bara älskar :D.
Efter att ha sett på filmen gick vi ut till lekparken utanför mig och töntade oss, efter ett tag blev anna hämtad och nu sitter jag här vid datorn. 
Vi tog även massor av roliga kort under hela dagen som jag lägger in senare, vet inte vart sladden är för tillfället men dom kommer så småningom jag lovar. :)
Det var min dag det, hur var eran? :D
(Emma och Clara har typ försvunnit från bloggen, vet inte varför det bara är jag som bloggar.. :s men jag lovar att tjata på dom :D)
Det är fortfarande 11 dagar kvar.. haha :D Längtan är stooooooor...

/ T.

Nu har det varit ganska dåligt med uppdatering, med tanke på att vi är tre st.
Men fredagen flöt iallafall på och jag tror inte att det hände någonting speciellt faktiskt. Hade ju blank dag igår också så vi hade vårat eget schema, jag emma och clara hade hemkunskap två gånger, bild och (kommer inte ihåg om vi hade något mer). Jag är faktiskt ganska säker på att jag var guldfisk i mitt förra liv med tanke på mitt dåliga dåliga minne. Menmen.
Efter skolan så gick jag och emma till ett dagis ganska nära skolan, eftersom vi inte hittat någon prao än och papprerna ska vara inne på tisdag, så vi ligger inte så bra till.. Men vi gick iallafall till dagiset och där hade dom redan en praoelev.
(På lunchen igår så gick vi till margretelundsskolan, en 1-5 skola, och frågade, men eftersom jag och emma har gått där så fick vi tydligen inte praoa där, men våran rektor ska prata med deras rektor och det kanske kan bli ett undantag för mig och emma, men våran lärare sa att vi skulle ha en reservplan eftersom det inte är säkert.)
Så efter att ha varit på dagiset gick vi hem till mig och satte och framför datorn, då ringde vi alla affärer i åkersberga cenrum, endast en affär sa att vi skulle återkomma på lördag (idag) så vi ska åka dit idag. Men eftersom det inte är säkert där heller så fortsatte vi ringa, då ringde vi istället alla dagis som finns i åkersberga, sjökarby dagis och förskola satt i möte men sa att vi skulle ringa igen på måndag, så det ska vi göra. Sen så ringde vi även massor affärer i täby och massa annat, vi har inget säkert men vi har några som vi ska återkomma till iallafall.
Vi får hoppas på det bästa!
Kan ju även berätta att dagens planer är att först åka och träffa emma i centrum och gå till anjas cafe (det stället som sa att vi skulle komma idag angående praoen) och prata med dom där och se hur det blir.
Efter det så ska jag möta anna som bor vid centrum och sen ska vi åka hem till mig och baka kladdkaka och se på film eller något mys haha :D Har inte träffat anna så sjuuuukt länge så nu är det dags för återförening! :)

Nedräkning till Gran Canaria: 11 dagar. :D

puss / t .

/ T.

Hejsan allesammans. :)
Nu har jag inte berättat vad som har hänt på länge, men Emma har som tur är skrivit duktigt. Bra jobbat! :D
Clara däremot har ju aldrig varit speciellt engagerad, men du är jätteduktig iallafall Clara... :)
Jaja, som sagt var så har ju Emma berättat vad vi gjort idag, och jag har gjort ungefär exakt samma sak fram tills att vi gick hem från skolan. :D När jag kom hem så gick jag och la mig en stund haha :$, känner mig inge vidare, är bara så gryyyyyymt jäkla trött hela tiden! :O
and i dont know why...
I skolan somnade jag nästan när vi satt ute och "jobbade hemkunskap". Jag blev skitsur för att alla pratade, förlåt för att jag var så sur hela tiden... haha.
Men efter att ha sovit en liten stund när jag kom hem kände jag mig lite bättre, så halv fem åkte jag till träningen, Tessan var inte där för hon var kvar i skolan men vi hade Lena som coachar ett annat lag, det var en bra träning iallafall. Klockan sex slutade den och jag åkte hem igen, åt middag och sen har jag legat och kollat på tv som vanligt... :D
För en gångs skull så måste jag inte plugga, det känns så himla befriande! Känns som jag pluggat jättemycket på senaste tiden! och ändå så satsar inte jag jättemycket i skolan? Det är bara så sjukt mycket prov, inlämningar och sånt där. Men för tillfället är det ganska lugnt, har so prov nästa vecka vet jag men det är långt. :D hoppas på att det inte är något mer. Just nu väntar jag på eng prov resultat, matteprov resultat och betyget på NO inlämningen. Våra lärare är lite sega på att rätta. Menmen,
hoppas på det bästa och håller tummarna.
Nu har jag inte så mycket mer att berätta, bara att
Nedräkningen såklart har börjat.
13
dagar kvar tills jag drar iväg till Gran Canaria! :D


"Finn ett fel"
Denna bild har inte nånting med någonting att göra, men jag hittade den bland gamla bilder och fann den ganska lustig.
Man ser verkligen på direkten vem som inte hör dit, nu svarade jag på frågan jag ställde, men jag tror och hoppas för allas skull att alla såg vad som var felet (jag, som står i mitten). Bilden är från innan förra sommarlovet. :)
(Från vänster, Sara Titti Clara).


PUSS / T .

/ emmaaaaaaa

idag är det torsdag, och den har varit ganska lugn faktiskt. Vaknade vid 7, men klev inte upp förrän halv 8, gjorde mig iordning och åt frukost. Sen gick jag vid 5 i 8, mötte titti utanför gården och när vi kom in i skolan kom clara och mötte oss. sen gick vi upp till klassrummet, där nina delade ut schemana som vi hade gjort. Så började vi men svenska i en timme, tänkte att jag då skulle skriva klart min bokrecention, men nej då. på hela timmen skrev jag ; boken heter innan frosten. hahah, jag har liksom inte ens läst boken, det lär ju gå bra ? nej, sen hade vi so i 40 minuter. vi tänkte göra klart häftet om asatron, men satt bara och pratade hela lektionen. Sen hade vi språk i 45 minuter, så vi satt i datasalen och letade efter en artist att skriva om. Jag ska typ skriva om Lady Gaga, titti vet inte, och clara ska skriva om David Guetta. Efter språket hade vi en kort/lång rast haha? Men vi hann äta lite, så det var ju bra.. Sen gick vi och bytte om för att ha gympa. Vi hade först en uppvärmning som William och Niklas skulle hålla, så då sprang vi och hade stafetter och lite sådär. Sen spelade vi volleyboll, först skulle man lära sig att passa. Så jag och clara passade med varandra. haha jag vet att jag sög. Sen delades vi in i lag (jag fick vara med Kristoffer och Mattias) det gick väl sisådär. haha vann ingen match men hade jääävligt kul. Efter gympan gick vi och åt igen och sen vare dags för hemkunskap, skulle haft det i 90 minuter men orkade bara i 45. så vi gick ner till bilden och hämtade dom sakerna.. Satt där till 14.10 och sen gick vi ner till musiken.. Vi skulle spela upp den hära gången, med vårat band. Vårat band består av ;
Sång - Markus och Tobias
Gitarr - Clara
Trummor - Titti
Bas - Anton
Piano - Emma
Anton var inte där idag, men det gick bra ändå..  Betygen vi fick var G, eller alla förutom jag fick "okej G" jag fick "stabilt G" så det var ju bra :D sen gick vi hem och jag gjorde inte speciellt mycket, kollade på tv med min bror & pratade lite med Clara i telefon.. Sen lagade jag mat med Martin,.   JAG VILL HA TILLBAKA MIN TELEFON :'( den har varit inlämnad i ungefär en månad nu, och har inte hört någonting liksom. Fast mamma gick dit idag och dom sa att den inte gick att laga så jag får en sprillans ny nästa vecka (a) najs hahah, fast jag vill inte ha en sån som jag har, vill ha en nyyyyy :(

en sån har jag just nu, men vill ha en annan :o vet inte ens vilken, men bara en annan.. nu ska jag gå och städa undan på mitt rum, för det ser ut som ett jävla helvete :/ ska duscha också, kanske bädda rent hahah. vilket liv man har -.- , men tror att någon av tjejerna skriver senare ikväll.. annars får det vara till imorgon, ha det bra till dess iaf :)
 /emma

justejuste, måste göra om designen. haha, förlåt men det ser så... jag kan inte ens förklara men ändå haha :)


LYCKA! / T

OM TVÅ VECKOR BÄR DET AV TILL GRAN CANARIA (GRAN AMADORES).
JAG KOMMER HA DET HÄRLIGAST! :D
ÅKER DEN 8 APRIL OCH KOMMER HEM DEN 15.





Två veckor...
PUSS / EN LYCKLIG T.


/ emma

okej, är det bara för mig com bloggen cpar sönder eller för alla ? :o  konstigt värre ;s
idag är det onsdag och den har vart helt okej. Gick till skolan vid 8, va där 7 över :D
Började med engelska vid 20 över, då gick vi igenom en text om någonting.
Sen fick vi sluta lite tidigare för att Nina skulle till sjukgymnasten. Så vi hade 20 minuters rast.
Vi gick bortåt iskolan och såg alla 4-5-6 som ska börja i våran skola till hösten! :o
herregud, vi tycker liksom det är mycket folk nu, och nu är det bara 6-9, och nu ska 5 också komma upp :o
Sen hade vi matteprov, och det gick väl sisådär. hade inte pluggat super mycket.. Menmen, fick G tror jag,
Efter matten så vare spanska, och vi har en lärarprakikant istället för Sara, hon är väl "sjuk" eller någonting :s
Vi gjorde lite övnigar i boken ochsen lyssnade vi på spanskmusik... Sen var det lunch och det blev kyckling och ris.
var väl okej, sen gick vi till husein för att prata om praoen. och vi fick lite förslag, och jag och titti gick ner till ett dagis och vi kanske får prao där, ska ringa imorgon och kolla. Sen gick vi upp till skolan igen och hade svenska, vi skulle bara skriva recentioner på dom filmerna vi sett.. Sen hade vi bild och det var kul haha. gjorde klart min andra sak så ska bara göra 3 till :D, sen hade vi no och vi hade vikarie för att håkan är sjuk..
så vi gjorde 14 frågor och sen slutade vi. när jag kom hem frös jag ihjäl, :o mne nu ska jag äta middag.
och eftersom att det är våffeldagen blire våfflor

MUUUMS :D

sen ikväll tror jag att jag bara ska ta det lugnt, min bror vill att jag ska göra kladdkaka..
hmm, kan faktiskt inte hjälpa att den är godast ! (a)

nu ska jag äta, :)

/ T.

Ja, idag är det tisdag. Alla medlemmarna i tec sitter här hemma hos t:et :D. Har precis kommit hem från skolan, hade halvdag eftersom lärarna skulle på konferans. Vi har simmat, fast t var inte med. :) Men emma och clara hade det jobbigt, clara fick mvg :O emma fick vg :O båda är ju superbra, jag kommer typ få ig eftersom jag inte var med :(. Men annars har det inte hänt någonting roligt. Planerna är ingenting för mig men emma och clara ska till stan eftersom emma ska fixa prao. Det får dom berätta om sen :D. Fast jag och sara var precis på ett dagis och frågade men har inte fått svar än (a). hoppashoppas :) . Nej nu har jag ingenting mer att berätta, ha det bra :D
puuuss / T.

måndag :D

idag är det måndag som vi alla vet och vi gick i skolan som vanligt jag gjorde klart min vante på slöjden men sen had ejag gjort fel så jag va tvungen att ta ut halva och göra om då hann jaginte klart -.-
efter skolan åkte vi till centrum och gick till onoff vid willys haah för titti skulle lämna in tittis mobil
 sen gick vi tillbaka till centrum och märkte att bussen precis gått men emmas mamma och pappa va precis där så vi fick skjuts hem .
efter maten hade jag träning vi var bara 5 st 94:or menvi tränade tillsammans med damerna , det var kul . nej nu är jag jätte trött och vi har simning imorn i skolan , orkar inte men det ska bli kul :D


kram / clara

/ t.

Dagen har flytit på lika långsamt som vanligt. Fast det som gjorde min dag var ju att vi fick kolla på charlie the unicorn 2 innan so:n, tack martin! :D mahaha, lika klockrent som vanligt. Just love it. För er som inte sett den så sök på Charlie the unicorn 2 på youtube. :)
Vi hade även syslöjd idag, lika segt men roligt som vanligt, tyvärr så tänker jag inte ta hela dagen detaljerat då jag bara har typ fem min att sitta vid datorn eftersom min syster måste plugga. Men efter skolan så åkte iallafall jag clara emma till onoff och lämnade in min mobil, fast det kommer troligtvis inte gå på garantin så jag kommer inte få den lagad men ska ändå köpa en ny men min syrra ville ha den gamla, haha, synd för henne... Jaja, struntsamma, dom skickade iallafall iväg den för att se om dom kunde laga den för han som stog där visste inte.
Eftersom det inte är ofta man är där det ligger så var vi ju bara tvungna att gå in en sväng på godisbåten som ligger precis där också haha, tjockisar, jag som har godisförbud :'( har haft det i två veckor och jag åt godis idag? helvete också. Nej jag ska skärpa mig, inge mer godis!
Sen så gick förbi donken också och tog två ballonger :D haha clara måste lägga in bilderna sen, jag tog jättemycket kort med hennes kamera påvägen tillbaka till centrum :). Vid centrum så fick vi skjuts tillbaka av emmas föräldrar, snälltsnällt :D.
Nu har jag precis ätit middag och ska nu kolla på scrubs, det var våran dag det :).
Någon som vill berätta om sin? :D
puuuuss / T .


/ måndagmorgon

haha jag är sjukt trött efter allt chattande igår :o cpungar säger jag bara, vi har ju något fel i huvudet ? jaja, vaknade vid 8 gick upp och gjorde ingenting, letade efter mina byxor men hittade dom inte :( så fick ta bagyjeans eller vafan det heter :o nu är klockan 9 och jag ska typ äta frukost och sen gå, haha kom just på att jag har inte ens sminkat mig :o hahaha, kommer komma försent :D så måååste jag ringa till Lagerhaus idag och kolla om jag får praoa där. Vill verkligen inte praoa på något dagis här -.- men nu måste jag fixa mig, för vi ska ju sola idag också.. Men clara? måste ju typ hem innan? jaja, hejdåbloggis :D / emmma

rolig konversation en söndag kväll! :D

clara är helt galen i irl.. säger:

HEJ INGET LIV PARTNER

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

TJENARE !

clara är helt galen i irl.. säger:

hahaha

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

asså våran blogg e gryyyyyym

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

HALLÅ VAD FAN HÖLL NI PÅ MED NÄR NI RINGDE? MOBBAR NI UT MIG?

clara är helt galen i irl.. säger:

jossan fixar den nu

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

då blir den grymmast snart alltså..

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

OM NI SLUTAR MOBBA UT MIG

clara är helt galen i irl.. säger:

hahah ska jag skicka ?

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

JA!

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

clara är helt galen i irl.. säger:

hahahah

clara är helt galen i irl.. säger:

här är den riktiga

clara är helt galen i irl.. skickar:




 Det gick inte att ta emot filen egentliga.jpg från clara är helt galen i irl.. .


clara är helt galen i irl.. säger:

den har du ju ?

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

jaa

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

skicka andraaaaaaaaaaaaaaa

clara är helt galen i irl.. säger:

det är den fursta HAHAHHAHAHA

clara är helt galen i irl.. skickar:


Öppna(Alt+P)

clara är helt galen i irl.. säger:

mahaha föööööörlåt

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

fyfan vilken mobbning


 Du har tagit emot C:\Users\Tina\Pictures\gurka.JPG från clara är helt galen i irl.. .


clara är helt galen i irl.. säger:

haha vill du ha den andra ?

clara är helt galen i irl.. säger:

äru säker ?

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

jag tror jag är mogen för det nu, jag känner mig redo..

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

SÅ NI TYCKER JAG ÄR FJORTIS?`JÄVLA EMOSAR!

clara är helt galen i irl.. säger:

bli inte sur, den är kool

clara är helt galen i irl.. säger:

HAHAHAHAH

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

JÄTTEKUL? VERKLIGEN?

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

haha

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

clara är helt galen i irl.. säger:

då lär du ju gilla den andra

clara är helt galen i irl.. skickar:


Öppna(Alt+P)

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

checka namnet, det stämmer ju fullständigt! (mitt andra namn)  : det stog "JAG ÄR MOBBAWWWD :( "

clara är helt galen i irl.. säger:

MAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA


 Du har tagit emot C:\Users\Tina\Pictures\fjortis.JPG från clara är helt galen i irl.. .


clara är helt galen i irl.. säger:

hahahahahhahahahahahahahahhahahahaha

clara är helt galen i irl.. säger:

det är du från början

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

haha ofta? :o

clara är helt galen i irl.. säger:

jaaa

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

kan jag få en varsin bild på er?

clara är helt galen i irl.. säger:

fin va ? jag är väldigt konstnärlig

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

HAHA

clara är helt galen i irl.. säger:

hahahahahhaahhahahahahahahahaha väääärför ?

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

nej inget speciellt...

clara är helt galen i irl.. säger:

haha hämden är ljuv

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

PRECIS

titti är mobbawwwd säger:

hahaha

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

haha på första har ni gjort såatt jag är wannabe er, ni har ju fan gjort lugg på mig!

titti är mobbawwwd säger:

hahahah

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

jag är utfryst & du är invärmd...

titti är mobbawwwd säger:

HAHAHAH

titti är mobbawwwd säger:

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ?

- t . / TEC.BLOGG.SE säger:

VA? JAG HÖR INTE! JAG HAR EN GURKA I ÖRAT!

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

hahahhaha

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

.

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

HAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAH

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

haha lite ägd eller

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

hahah

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

KOLLA BLOGGEN

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

vadå?

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

den är klar

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

det syns inte?

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

haha

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

hahahhahaha, uppdatera

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

ska jag kolla på den eller logga in pådden? haha du menar väl kolla på den?

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

kolla ja

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

nu dampar den! haha

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

whooooo

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

i love damp

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

NOT!

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

haha jaaa förut fick jag bara upp mina inläg ?

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

CP

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

hahahhahahah

NEJ MEN OJ DÅ , HAR DU EN GURKA I ÖRAT ? säger:

sköninf

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

hårding

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

asså cp funkar ju inte -.-

JA MEN OJ DÅ, JAG HAR EN GURKA I ÖRAT ! säger:

WOHO

titti, du ÄR en gurka säger:

hahahhahahaha

emma, jag ÄR en gurka säger:

DE FUNKAR!

emma, jag ÄR en gurka säger:

WHOOOOOOOOOOOOOO

emma, jag ÄR en gurka säger:

NAJS!

titti, du ÄR en gurka säger:

hahahha D:

emma, jag ÄR en gurka säger:

våran blogg är lite finare, OCH lite bättre! heftigt

nej förlåt du är en säger:

HHAHAHA

 <3 - whoooo ! säger:

naaah, mitt namn

nej förlåt du är en säger:

NAWWW

 <3 - whoooo ! säger:

& du kallar mig fjortis? -.^

 <3 - whoooo ! säger:

förlåt jasg tog din figur

nej förlåt du är en säger:

hahahaha ;D

 <3 - whoooo ! säger:

eller ditt carefae..

nej förlåt du är en säger:

mahaha

nej förlåt du är en säger:

får jag lägga in fjortisbilden på bloggen?

nej förlåt du är en säger:

man ser inte ens att det är du

 <3 - whoooo ! mjau voff kvackkvack ! säger:

haha bara den andra, inte första

 <3 - whoooo ! mjau voff kvackkvack ! säger:

ditt namn - whaaaaaaaaaat?

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

meee

 <3 - whoooo ! mjau voff kvackkvack ! säger:

på första ser man att det e jaaag'

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

det är ett program på barnkanalen som heter de

 <3 - whoooo ! mjau voff kvackkvack ! säger:

hahaaaaaaaaaaaaaaaaa

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

jag lägger ut andra

 <3 - whoooo ! mjau voff kvackkvack ! säger:

goood

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

yews

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

jag bjuder in clara

haha cp säger:

yeah


 emma är pimp har lagts till i konversationen.


mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

HEJ

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

HEJ ALLESAMMANS

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

HEJ MINA VÄNNER

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

KÄRA VÄNNER

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

hahahha,

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

dog ni ?

emma är pimp säger:

hola

jag har gjort ett självporträtt, här är det - säger:

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

TJA: D

jag har gjort ett självporträtt, här är det - säger:

hej ...

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

blocgen ät klar

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

hahah

jag har gjort ett självporträtt, här är det - säger:

turk på burk

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

HAHAHAHAHAHA

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

vindruteturkarna

jag har gjort ett självporträtt, här är det - säger:

jag är svensk

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

hahahhaha, jag är chekoslovakisk

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

äh oooooooooookej!

emma HEL GALEN IRL säger:

mahahahha ;D visste du inte de

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

nej

emma HEL GALEN IRL säger:

bjud in alla ni har inloggade

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

och jag föredrog det så .

emma HEL GALEN IRL säger:

haha ;D

emma HEL GALEN IRL säger:

men seriöst titit, min mamma är från chekoslovakien

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

jaha?

emma HEL GALEN IRL säger:

CLARR !

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

SAY SO WHAT? I AM A ROCKSTAR!

emma HEL GALEN IRL säger:

CLARA

emma HEL GALEN IRL säger:

cLARA

emma HEL GALEN IRL säger:

HAHAHHAHA ! !!!

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

I got my rockmoves..

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

YEAH!

emma är pimp säger:

jaa

emma HEL GALEN IRL säger:

and i dont need you tonight

emma HEL GALEN IRL säger:

irl

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta... säger:

nehe okej.. schysst..

emma HEL GALEN IRL säger:

hahah ;D

emma HEL GALEN IRL säger:

hahahhahahahha

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

mitt namn e bäst, värsta sant!

emma HEL GALEN IRL säger:

hahah

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

i dont tell lies!

emma HEL GALEN IRL säger:

mahhaha

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

STACKARN!

emma HEL GALEN IRL säger:

hel galen irl

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

KOLLAR PÅ SANNINGENS ÖGONBLICK!

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

GUUUUUH VA HEMSKT

emma HEL GALEN IRL säger:

PRECIS VA JAG TÄNKTE SKRIVA ?

emma HEL GALEN IRL säger:

vad hände ?

emma HEL GALEN IRL säger:

CLRA ÄR DÖD Å?

emma HEL GALEN IRL säger:

CLARA ÄR DÖD ?

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

frågan va typ ; älskar du erik? (hennes kille) hon ba ; nej IOCH DET VA SANT

emma HEL GALEN IRL säger:

hahahahaha

emma HEL GALEN IRL säger:

wh000000000000000000000000000000000000t ?

emma HEL GALEN IRL säger:

OMOMGOMGOMGOMGOMG

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

hon ba ; jag är osäker men blablabla han ba ; vi tar bort alla osäkra svar så det e antingen ja eller nejl...

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

GUD VA HEMSKT

emma HEL GALEN IRL säger:

va han snygg ?

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

njaoeigj, typ normal

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

JÄVLA ÄCKELTJEJ!

emma HEL GALEN IRL säger:

hmmm.. fan okcås

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

emma HEL GALEN IRL säger:

hahahah skoja

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

GO FOR IT!

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

haha

emma HEL GALEN IRL säger:

hahah jag skojar om allr

emma HEL GALEN IRL säger:

t

emma HEL GALEN IRL säger:

ajajajjaja

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

AYAYAY

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

simpsons

emma HEL GALEN IRL säger:

dödis ?

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

biet

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

clara goes dead

emma är pimp säger:

jag kollar 3:an

emma HEL GALEN IRL säger:

VI BÖRJAR KALLA CLARA FÖR DÖDIS

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

jag kollar femmnan, vad äre på trean=

emma HEL GALEN IRL säger:

OKEJOEJ

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

okej

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

IM ON!

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

jag är levis

emma är pimp säger:

i hennes skior

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

mohahah

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

du också

emma HEL GALEN IRL säger:

JAG SITTER I MIN SÄNG, FÖR VI HAR JU BARA EN TV I DET HÄR FUCKING HUSET!!!!!!!!!!!11

det svåraste sättet att ta självmord är nog att inte skratta.. iallafall om man lever mitt liv säger:

haha

emma HEL GALEN IRL säger:

mahahhaha D

emma HEL GALEN IRL säger:

jag Är fattig

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

jaa..

emma HEL GALEN IRL säger:

hela min familj är

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

HAHA DERV

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

DREV*

emma HEL GALEN IRL säger:

vi åt ett varsitt mjölkorn till mat idag ;D för det va söndagsmiddag

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

jag har inte ätit någon mat idag. ..

emma HEL GALEN IRL säger:

det var de mumsigaste jag ätit på länge

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

HAHA SKOJA

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

kul va?

emma HEL GALEN IRL säger:

omg, jag har ätit kakor och kladdkaka och bullar och saft och ........................ så här mycket --------------------------------------------------

emma HEL GALEN IRL säger:

hahaha

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

jag åt tacos med min mormor HAHA

emma HEL GALEN IRL säger:

ja MED !

emma är pimp säger:

inte jag

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

och jag och min syrra skratta så vi grät haha, eller hon gjorde, så började jag gråta så hon grät, och då började hon gråta ännu mera för att jag börja gråta bara för hon grät.. nu blev det krångligt så jag slutar!

emma HEL GALEN IRL säger:

fast inte med min mormor, för hon är död

emma HEL GALEN IRL säger:

koolt clara -.^

emma är pimp säger:

¨yes

emma HEL GALEN IRL säger:

hahahhaha

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

ey clara, va inte du död?

emma är pimp säger:

sörjer m si gemma

emma HEL GALEN IRL säger:

HAHAHAHAHHAHA

emma är pimp säger:

nej ofcourse not

emma HEL GALEN IRL säger:

dödis ?

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

och vafan talar du för språk clara? äre det språket man talar efter döden?"

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

?!*

emma HEL GALEN IRL säger:

levis och dödos ? , men vad är jag?

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

 scaaaaaaaaaaaaaary ....

emma HEL GALEN IRL säger:

hhahah

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

levis?

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

eller lever du?

emma HEL GALEN IRL säger:

hahah du ja..

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

du kanske är ett mellanting..


 Martin har lagts till i konversationen.


emma HEL GALEN IRL säger:

maahhaha

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

du får heta mellis

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

HAHA SOM DET MAN äteR EFTER SKOLAN!

emma HEL GALEN IRL säger:

AHHAHAHAHA

emma HEL GALEN IRL säger:

BALLT

emma HEL GALEN IRL säger:

dödis levis och mellis, heftigt

emma är pimp säger:

vem fan är merra:93

emma HEL GALEN IRL säger:

martin

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

lerhur?

emma är pimp säger:

who?

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

MARTN VEM?

emma HEL GALEN IRL säger:

intressant

emma HEL GALEN IRL säger:

-.-

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:


emma är pimp säger:

PALLA HAN -.-

emma HEL GALEN IRL säger:

han ska få se hur rolig jag är

emma HEL GALEN IRL säger:

TITTI

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

blivande komiker

emma HEL GALEN IRL säger:

Omgomgomgomg

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

thats us

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

VAD?

emma är pimp säger:

+

emma är pimp säger:

+

emma HEL GALEN IRL säger:

aa, eller så skulle anna kunna bli en komiker.. för att hon ljuger så mycket att man skrattar

emma är pimp säger:

+

emma HEL GALEN IRL säger:

;D

emma är pimp säger:

?

emma HEL GALEN IRL säger:

CLARA LANGAR FRÅGETECKEN !

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

haha ah håller med fullständigt måste jag säga

emma är pimp säger:

klart

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

CLARA GÅ OCH VA DÖD!

emma HEL GALEN IRL säger:

hahaha, anna är ett sepe

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

 inte bokstavligt talat alltså

emma HEL GALEN IRL säger:

AHAHAHHAHAHAH N

emma HEL GALEN IRL säger:

anna kan dö

emma är pimp säger:

okej hej då!

emma HEL GALEN IRL säger:

NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

ta inte illa upp clara, täönkte bara att du skulle följa ditt riktiga jag

emma är pimp säger:

hhahahaah HATA ANNA

emma HEL GALEN IRL säger:

dont do it !

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

JAG HÄNGER INTE MED!

emma HEL GALEN IRL säger:

hahahah

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

KAN ALLA SLUTA SKRIVA

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

TIMEOUT!

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

oh jag saknar det tvprogrammet...

emma HEL GALEN IRL säger:

hhahahaha, wh00000t ?

emma HEL GALEN IRL säger:

aahhah

emma HEL GALEN IRL säger:

irl

emma är pimp säger:

heeeejdå se you in the next life

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

och vad tror du att du är clara?

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

kom tillbaka till livet!!

emma HEL GALEN IRL säger:

okejokej, irl

emma är pimp säger:

jag är judÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD

emma HEL GALEN IRL säger:

CAREFACE

emma HEL GALEN IRL säger:

öd ?

emma är pimp säger:

-.

emma HEL GALEN IRL säger:

MIHIH

emma är pimp säger:

-.^

emma är pimp säger:

DÖDDDDDD

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

DONTCARAFACE -

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

CARE*

emma HEL GALEN IRL säger:

TA INTE MITT CAREFAC E!

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

DEADDEADDEAD

emma är pimp säger:

joo

emma HEL GALEN IRL säger:

ta det int e

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

asså det är dubbelemma här, jättejobbigt..

emma HEL GALEN IRL säger:

( o )

emma HEL GALEN IRL säger:

vaa ?

emma HEL GALEN IRL säger:

vadå dubbel ?

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

för både emma och clara heter emma, fast clara heter emma fast hon inte heter emma utan hon heter clara, fast hon heter emma också, fast hon heter titti i smyg... men hon heter clara och emma också.. shit, vad jobbigt!

emma HEL GALEN IRL säger:

CLARA TA BORT !

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

whaaaaaaaaaaat?

emma HEL GALEN IRL säger:

hahahahah

emma HEL GALEN IRL säger:

hahahhaha

emma HEL GALEN IRL säger:

ahhahahah

HEL GALEN IRL säger:

nöjd ?

HEL GALEN IRL säger:

-.-

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

men det är ju du som heter emma? eller?

I'M DEAD ! säger:

k

I'M DEAD ! säger:

-.-

HEL GALEN IRL säger:

nej, jag heter chekoslovakien

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

men nu heter ingen emma?

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

jävlar, vad komplicerat!

HEL GALEN IRL säger:

CLARA ?!

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

JAA?

HEL GALEN IRL säger:

hahah

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

nej vänta, jag heter inte clara

I'M DEAD ! säger:

emma het emma

HEL GALEN IRL säger:

visst kommer min mamma från chekoslovakien

HEL GALEN IRL säger:

CLARA ?

I'M DEAD ! säger:

aa

emma är ball säger:

ja är ballast

emma är ball säger:

SA JU DET TITTI ANDERSSON

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

har jag sagt emot?

emma är ball säger:

jaaa

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

jag sa ; sa so what, i am a rockstar!

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

say*

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

JAG HAR INTE SAGT EMOT DU LJUGER LIKA MKT SOM ANNA!

emma är ball säger:

du sa att jag inte var halv chekoslovakien

emma är ball säger:

AHAHAHAHAHHA

emma är ball säger:

jag och anna kna bli bästisar

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej?

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

yeay

emma är ball säger:

jjooo

I'M DEAD ! säger:

fuck annan jävla äckel !

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

fuck YOU jävla äckel ! FÖRLÅT JAG MENADE DET INTE

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

love YOU jävla sötis !

I'M DEAD ! säger:

tack

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

DET MENADE JAG

I'M DEAD ! säger:

m

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

emma är ball säger:

hmu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

hahahhaha, jag är chekoslovakisk

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

emma är ball säger:

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

nej

emma är ball säger:

så vare....

emma är ball säger:

hmu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

hahahhaha, jag är chekoslovakisk

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

nej


emma är ball säger:

aaaaaaaaaaaaahahah

emma är ball säger:

LUUURING '

emma är ball säger:

men jag är därifrån, så kaxa inte med mig va?

Martin säger:

roligt..

emma är ball säger:

ja

Martin säger:

nej "/

Martin säger:

emma är ball säger:

eeeh jo

emma är ball säger:

du har ingen humor

emma är ball säger:

TITTTTTI

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

mu bä dubbelkvack dubbelkvack säger:

hahahhaha, jag är chekoslovakisk

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

äh oooooooooookej!

emma HEL GALEN IRL säger:

mahahahha ;D visste du inte de

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat. säger:

nej

emma HEL GALEN IRL säger:

bjud in alla ni har inloggade

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapli

emma är ball säger:

'

emma är ball säger:

TIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTI


 Martin har lämnat konversationen.


emma är ball säger:

hahahahhahah

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

fortsättning följer aldrig

emma är ball säger:

hahah maritn lämna jävla geeeek

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

elr hur

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

haha

emma är ball säger:

cp

I'M DEAD ! säger:

lägg in han igen

emma är ball säger:

han och anna kan bilda klubb

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

yeaaaaaaaaaah


 Martin har lagts till i konversationen.


ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

nej vänta, det är ju jag

emma är ball säger:

anna maritn

emma är ball säger:

nej ?

emma är ball säger:

hanär inna

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

haha jo, men du vet han såg inte

emma är ball säger:

inne

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

MARTIN HAVE NO IDEA WHAT WE TALK ABOUT

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

MOHAHAHA

emma är ball säger:

jooo

emma är ball säger:

hahah MOJOJOJO

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

yeah

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

blomman buttran och nåt jävla namn som jag inte kommer ihåg

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

MOJOJOJO säger:

clara är emo

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

eller vad heter dom? haha

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

jag vet bara blomman

MOJOJOJO säger:

bubblan

MOJOJOJO säger:

professorn

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

juste, ofata en heter buttran? HAHA

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

jah bara skrev nåt xd

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

Martin säger:

Nej jag vet ingenting.. "/

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

HAHA!

ett skratt förlänger livet, det är vetenskapligt bevisat! säger:

Martin säger:

som vanligt

MOJOJOJO säger:

nej, haha. det är det som är bra,

Martin säger:

nej.

Martin säger:

usch

MOJOJOJO säger:

hahahhahaha

MOJOJOJO säger:

jo, för du får veta sen. av äckel anna

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

mohahaha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

eller nåt..

MOJOJOJO säger:

hahah

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag tyckte det passade in ...

I'M DEAD ! säger:

varför är jag emo

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

däröfr du går runt med svara kläder och svart kajal och svartsvart?

Martin säger:

okej

MOJOJOJO säger:

för du är död? fastr du inte är död, allstå du är död fast inte död

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

då är man emo clara lilla

MOJOJOJO säger:

hahah

Martin säger:

ni får tvinga henne att skriva imorn

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

äru dum troru vi prata me henne? HAHA

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

HAHAAAAAAAAAAAAA

MOJOJOJO säger:

jaaadu haha vi ska sätta munkavel på henne

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

HAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

I'M DEAD ! säger:

ANANA jävla hors fuck henne !

I'M DEAD ! säger:

hora*

MOJOJOJO säger:

eller så kan hon ringa dig

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

ananas

MOJOJOJO säger:

manha manha

I'M DEAD ! säger:

haha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

se, jag hatar tillome grönsaken som liknar hennes namn!

MOJOJOJO säger:

hahha

I'M DEAD ! säger:

ananas är frukt

MOJOJOJO säger:

ananas är en frukt ?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

förlåt MIG!

MOJOJOJO säger:

hahhahahah CONNECTION !?

MOJOJOJO säger:

hshshhs

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag hatar tillome FRUKTEN som liknar hennes namn!

MOJOJOJO säger:

MARTIN DOG DU?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

clara och martin e döda tillsammans

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

KAN MAN SPELA FOTBOLL I HIMLEN?

Martin säger:

aa

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jamen det vet jag ju redan

Martin säger:

JA!

MOJOJOJO säger:

hahaha clar och nmartin sitter i ett träd och är d ö d a

Martin säger:

det gåt..

MOJOJOJO säger:

hahaha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

tack vare min spanska bok

MOJOJOJO säger:

neeeej,

MOJOJOJO säger:

hahahha

Martin säger:

mm

MOJOJOJO säger:

visste du de ?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag hänger inte med -.-

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

pratar någon med mig ?

Martin säger:

men om hon inte säger imorn så får ni berätta.. som sagt jag vet inget

Martin säger:

nej

MOJOJOJO säger:

okej, men hon får ringa

MOJOJOJO säger:

eller ?

Martin säger:

nej

Martin säger:

sms

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

nejjuste jag är ju MOBBAWWN

MOJOJOJO säger:

då skäms hon ju .D

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

D

MOJOJOJO säger:

neeej

MOJOJOJO säger:

men sms är för mycket för en dum blondin

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

sms - för dom som inte vågar prata

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

sms - för anna

I'M DEAD ! säger:

hahaha saaaaaaant

MOJOJOJO säger:

HAHAHAHA

MOJOJOJO säger:

hon ska fan ringa till dig martin och berätta exakt vad hon har gjort.

I'M DEAD ! säger:

hhahaha

Martin säger:

exakt..

MOJOJOJO säger:

det tycket jag låter bra

Martin säger:

okej

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

skrev inte jag nyss sms - för anna

Martin säger:

har hon gjort ngt som påverkar mig ?

MOJOJOJO säger:

gslk

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

massor

MOJOJOJO säger:

jaa

MOJOJOJO säger:

JO TITTIT !!

MOJOJOJO säger:

eller FÖRLÅT MIG t.

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

skrev jag inte massor ?

MOJOJOJO säger:

AHHAHA'

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

VA?!

MOJOJOJO säger:

joo ? wh0000t *?

MOJOJOJO säger:

t.

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

ja mojojojo?

MOJOJOJO säger:

va ?

MOJOJOJO säger:

ditt lilla cp

MOJOJOJO säger:

hahah förlåt

MOJOJOJO säger:

din *

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

mjau

MOJOJOJO säger:

emma <3 svenska ju :

MOJOJOJO säger:

I'M DEAD ! säger:

mcao

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

som sagt var

MOJOJOJO säger:

MCAO

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

NAAWWSIE

MOJOJOJO säger:

WIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIE

MOJOJOJO säger:

martin är död

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

det var jag som dödade honom, förlåt .

MOJOJOJO säger:

clara är återuppståndelse som jesus

I'M DEAD ! säger:

lungt

MOJOJOJO säger:

HAHAHAHA CLARA !!!!!! JESUS

MOJOJOJO säger:

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

shit, jesus junios

I'M DEAD ! säger:

hahahahah

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

r

MOJOJOJO säger:

hahahhahaha, koffe igår

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

är det något jag borde veta om?

I'M DEAD ! säger:

jesus igår ahhahahahahaha

MOJOJOJO säger:

hahahhahahahha

I'M DEAD ! säger:

hhahhahaa

I'M DEAD ! säger:

ha

I'M DEAD ! säger:

haha

I'M DEAD ! säger:

h

I'M DEAD ! säger:

aha

I'M DEAD ! säger:

ha

I'M DEAD ! säger:

ha

MOJOJOJO säger:

bertääa _D

I'M DEAD ! säger:

t. om du varit med igår hade du vetat

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

TELL ME!

MOJOJOJO säger:

beeeeeeeeerätta

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

förlåt MIG!

MOJOJOJO säger:

jag vill veta

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

för jag va sjuk

MOJOJOJO säger:

SÄG

MOJOJOJO säger:

nu

I'M DEAD ! säger:

mm

MOJOJOJO säger:

!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

MEN BERÄTTA DÅ!

MOJOJOJO säger:

ska jag skriva ?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

JA!

I'M DEAD ! säger:

emma

MOJOJOJO säger:

okej, ingen annan får skriva då blir jag bara stressad OKEJ ?!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

OKEJ!

I'M DEAD ! säger:

okej !

MOJOJOJO säger:

kolla igår frågade vi koffe vad han skulle göra på kvällen, då sa han gäster. då sa clara ; men träffa mi och emma då? han ba; nej tror inte de, för det kommer en i min ålder. vi ba; men båda kan träffa oss. han ba; jag tror inte ni vill de. va ba; men varför inte? han ba; för han är töntigare än jesus och dom !

MOJOJOJO säger:

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

MOJOJOJO säger:

DOG ALLA?

MOJOJOJO säger:

CAT ALLA ?

I'M DEAD ! säger:

ahahhaha

I'M DEAD ! säger:

ahahaha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

hahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

I'M DEAD ! säger:

hahaha

I'M DEAD ! säger:

hahhahahahahaha

MOJOJOJO säger:

hahhahahhaha

I'M DEAD ! säger:

hahaha såååjävla kuul

MOJOJOJO säger:

martin är död

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

emma jag snor din replik - watchclean

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

förlåt ...

I'M DEAD ! säger:

hahaha

MOJOJOJO säger:

omg, vad ska vi göra ?

MOJOJOJO säger:

mihihi,

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

har någon el elchock? nejjuste han har ju redan en

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

I'M DEAD ! säger:

hhahahahhahahahahahahhaha

MOJOJOJO säger:

det gör inget. glöm inte att lämna tillbaka den titti !

MOJOJOJO säger:

seg

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag fattade inte ens? haha

MOJOJOJO säger:

HAHAHAHAHAHA MARTIN ?!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

xd

Martin säger:

hej ?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

hej!

MOJOJOJO säger:

hörde du inte ?

Martin säger:

Jag läser den nu

Martin säger:

nej

MOJOJOJO säger:

hahaha oej

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

haha inte illa menat martin! (JO)

MOJOJOJO säger:

oekj

MOJOJOJO säger:

okej

MOJOJOJO säger:

hahahahhah

MOJOJOJO säger:

cptitti

MOJOJOJO säger:

sepe

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

haha, jag är på sjukt roligt humör ikväll, ni anar inte!

MOJOJOJO säger:

sepe

Martin säger:

vah ?

MOJOJOJO säger:

sepe


 Martin har lämnat konversationen.


MOJOJOJO säger:

han lefta !

MOJOJOJO säger:

sepe

I'M DEAD ! säger:

tööööönt

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag ska nog kopiera hela denhär långa konversationen och lägga in i bloggen

I'M DEAD ! säger:

haha

MOJOJOJO säger:

hahah jaa

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

fast vi byter namn helatiden så dom kommer inte veta vem som e vem xd

MOJOJOJO säger:

hahahh

I'M DEAD ! säger:

och?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

say so what? i am a rockstar!

MOJOJOJO säger:

spela roll

MOJOJOJO säger:

HAHAHAHHAHAHA

I'M DEAD ! säger:

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

spillerill

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

HULLER OM BULLER ! HAHA EMMA!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

NILLIAM GOES GANGSTER

MOJOJOJO säger:

HAHAHAHHA

MOJOJOJO säger:

mojojojo

MOJOJOJO säger:

NILLIAM ÄTER BÖCKER TILL LUNCH

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

MATTEböcker dessutom!

I'M DEAD ! säger:

haha

MOJOJOJO säger:

nej, det äter ju freddie

I'M DEAD ! säger:

hahahaha

I'M DEAD ! säger:

dom delar

MOJOJOJO säger:

hahha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

ajuste, fan blanda ihop dom, dom ser ju likadana ut!

I'M DEAD ! säger:

<33

I'M DEAD ! säger:

haha

MOJOJOJO säger:

hahahha

MOJOJOJO säger:

kollt

MOJOJOJO säger:

jag ska börja spela cs

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

vänta läser konvers så det inte ent privat

MOJOJOJO säger:

hahaha va ? '

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

ccpcp

MOJOJOJO säger:

cpc

MOJOJOJO säger:

pc

MOJOJOJO säger:

pc

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cpc

MOJOJOJO säger:

pc

MOJOJOJO säger:

cp

MOJOJOJO säger:

cpc


MOJOJOJO har precis skickat dig en vibb.


I'M DEAD ! har precis skickat dig en vibb.


skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

okej vi vet att du e cp

MOJOJOJO säger:

jaa

Charlie The Unicorn 2 säger:

ska jag sätta in merra igen ?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag orkar inte läsa hela jag lägger ut nu ska bara kopiera det vi skrivit efter också WIIIIE

I'M DEAD ! säger:

aa

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

merra?

Charlie The Unicorn 2 säger:

ajjajjaja

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jävla blatte

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

ska jag prata ditt språk?

Charlie The Unicorn 2 säger:

blatte ?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

EY MANNEN, LANGA MERRA

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

turk

Charlie The Unicorn 2 säger:

hahhaha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

det va kul ...

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

HAHA

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

det var det !

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

Charlie The Unicorn 2 säger:

hahhaha

Charlie The Unicorn 2 säger:

hahahha

Charlie The Unicorn 2 säger:

PUT A BANANA IN YOUR EAR !


 Martin har lagts till i konversationen.


 e' ('.') jävla fucking slagsmål har lagts till i konversationen.


moped the chicken ! säger:

haha

Charlie The Unicorn 2 säger:

HAHHAHAHHA

moped the chicken ! säger:

den e eelsy?

Charlie The Unicorn 2 säger:

ella karlsson

moped the chicken ! säger:

okej bjud in fler

Charlie The Unicorn 2 säger:

har inga fler ;$ HAHAHAHAHAHAHHA


 e' ('.') jävla fucking slagsmål har lämnat konversationen.


moped the chicken ! säger:

oekj <3

Charlie The Unicorn 2 säger:

Martin och ella och titti är döda

moped the chicken ! säger:

jävla tard's

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

'JAG HITTAR INTE VART JA GKOPIERADE SIST

moped the chicken ! säger:

haha

Charlie The Unicorn 2 säger:

I HAVE THE AMULTE

moped the chicken ! säger:

WHAT AMULTE?

moped the chicken ! säger:

VAFAN SÄGER DOM DÅ?

Charlie The Unicorn 2 säger:

THE AMUELEEEEETE

moped the chicken ! säger:

SPARKLE SPARKLE

Martin säger:

vem e eelsy?

Charlie The Unicorn 2 säger:

hahahha

Charlie The Unicorn 2 säger:

ella D;

Charlie The Unicorn 2 säger:

men hon lefta våran sever ;(

moped the chicken ! säger:

HAHHAHHAHHAAH CS NOOERD

Charlie The Unicorn 2 säger:

jag ska börja spela cs fan ;D

Charlie The Unicorn 2 säger:

ahhahah

Charlie The Unicorn 2 säger:

har ju lärt mig av två 1337are hahahah

moped the chicken ! säger:

ahhahaa

Charlie The Unicorn 2 säger:

tobbe och joel, hhmmmm,.. 1337 ? neeeeeje ;d

moped the chicken ! säger:

hahaha

Charlie The Unicorn 2 säger:

hahahah

Charlie The Unicorn 2 säger:

men sommaren blir kul

moped the chicken ! säger:

yesbox

moped the chicken ! säger:

fiiiiesta

Charlie The Unicorn do 2 säger:

niiiice

Charlie The Unicorn 2 säger:

valsjööööööön

Charlie The Unicorn 2 säger:

val sjön hahaha det är ju inga valar där

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

powah

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

how do you know?

moped the chicken ! säger:

valsjön , musik dricka o

moped the chicken ! säger:

tält fiiiiiiiiesta

Charlie The Unicorn 2 säger:

för det ligger en elg på botten

moped the chicken ! säger:

det är grooose

moped the chicken ! säger:

älg*

Charlie The Unicorn 2 säger:

om de ligger en elg där får inte valen plats ?

Charlie The Unicorn 2 säger:

MEN HALLÅ ?!

moped the chicken ! säger:

haha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

sennär blev jag en älg?

Charlie The Unicorn 2 säger:

titti kommer ju inte bada ?!!!!!!!!!!!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

haha varför inte?

moped the chicken ! säger:

tööönt

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

föra tt jag ligget på botten?

Charlie The Unicorn 2 säger:

för du ska inte bada med klassen ju ?!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jaha ooch ?

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

det är monica jag är rädd för..

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

haha drev

moped the chicken ! säger:

hahaaahhhaah

Charlie The Unicorn 2 säger:

då gör du inte de i sommar ju ?!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

kul va?

Charlie The Unicorn 2 säger:

nej

Charlie The Unicorn 2 säger:

det va inte kul

Charlie The Unicorn 2 säger:

GUNILLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAa

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

om jag ligger på botten så är väl det bada på sitt sätt...

Charlie The Unicorn 2 säger:

hahah

Charlie The Unicorn 2 säger:

GUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNIS

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

ggunilla du har en ful frilla..

Charlie The Unicorn 2 säger:

hahahahha

Charlie The Unicorn 2 säger:

mahahha

Charlie The Unicorn 2 säger:


skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

du luktar supergott.. not!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

HAHA DET RIMMA JU!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

FAN V ABRA!

Charlie The Unicorn 2 säger:

VÅRAN PJÄS DÅ !!!!!!!!!!!!!!

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

JAMEN ELLRHUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Charlie The Unicorn 2 säger:

hahah

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

DU DISSAR JU DEN, DU ENGARERAR DIG INTE!

Charlie The Unicorn 2 säger:

cp, du har inge intresse ;o

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

VÅRAN PJÄS ÄR MITT INTRESSE?


 Martin har lämnat konversationen.


Charlie The Unicorn 2 säger:

jag måste sova..

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag måste dö..

Charlie The Unicorn 2 säger:

janesgnslkngls

moped the chicken ! säger:

jag måste platta håret till imorn

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

a eller hur! håller me..

emma säger:

hahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa SKOJA INTE

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag måste locka håret till imorn

emma säger:

hahah

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

nej vänta jag behöver inte, jag har ju redan lockigt hår!

emma säger:

TJENA ATT TITTI SKA ?!


emma har precis skickat dig en vibb.


emma säger:


skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

jag skrev ju att jag inte behöver?

emma säger:

 <-- jah

emma säger:

g

emma säger:

 <---- clara

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

<-- jag

emma säger:

 TITITI

moped the chicken ! säger:

haha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?

emma säger:

hahahhahahha

skadeglädje är den enda sanna glädjen! säger:

fattade inte dedära

emma säger:

de finns mcyket du inte faattar lilla gumman

emma säger:

läste ni i bloggen om igår?

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

vad?

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

haha skadu säga

emma säger:

när pappa kom ner till mig?

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

aah

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

hhaha

emma säger:

hahah

emma säger:

vad letar du efter? -min nelefun. du har den i handen. den andra

emma säger:

jajajajja

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

hahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

emma säger:

ayayayay

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

simpsonsbiet

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeeee

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

kan vi sluta? jag orkar inte sitta o kopiera in allt i inlägget

jag orkar inte säger:

hahanej ;D

jag orkar inte säger:

hihi gullig gubbe ;D

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

DÅ KAN JU DU TA ÖVER -.

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

-

jag orkar inte säger:

nej det är lugnt

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

inte för mig

jag orkar inte säger:

hehehe jooooho

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

HEHEHE NEJ!

jag orkar inte säger:

du är en fågel

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

?

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

fanheller, jag är en sköldpadda

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

jag orkar inte säger:

i'm a

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

mjao?

jag orkar inte säger:

CLARA ?!

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

hon e ju dödis


jag orkar inte har precis skickat dig en vibb.


TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

guldfisk -.-

jag orkar inte säger:

mellis ;d

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

levis

jag orkar inte säger:

jfeisjgjgklsjgklsjgs

jag orkar inte säger:

gsg

jag orkar inte säger:

s

jag orkar inte säger:

gs

jag orkar inte säger:

g

jag orkar inte säger:

ds

jag orkar inte säger:

g

jag orkar inte säger:

dsg

jag orkar inte säger:

ds

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

jg är det enda märket här , haha, d'aaaaaaah

jag orkar inte säger:

g

jag orkar inte säger:

dsg

jag orkar inte säger:

ds

jag orkar inte säger:

gds

jag orkar inte säger:

gds

jag orkar inte säger:

gd

jag orkar inte säger:

s

jag orkar inte säger:

gds

jag orkar inte säger:

g

moped the chicken ! säger:

?

jag orkar inte säger:

ds

jag orkar inte säger:

gds

jag orkar inte säger:

ds

jag orkar inte säger:


jag orkar inte säger:


jag orkar inte säger:


jag orkar inte säger:


jag orkar inte säger:


jag orkar inte säger:


jag orkar inte säger:

hahahahahh

jag orkar inte säger:

CLARA IS BACK FROM THE DEAD !

jag orkar inte säger:

hhfshfshfs

jag orkar inte säger:

brb

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

jesus christ superstar!

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

ett mirakel! ett underverk! thank you gud!

jag orkar inte säger:

hahahha

jag orkar inte säger:

jag bortstar tänderna

jag orkar inte säger:

(9)

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

haha jag va tvungen att publiecera inlägget ville inte riskera att datan dog precis som clara

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

min dator har inte krafter som clara, den skulle inte återuppstå

jag orkar inte säger:

dog alla?

moped the chicken ! säger:

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

jag lever mer än någonsin!

jag orkar inte säger:

hahahahah

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

seriöst kan vi skriva hejdå så jag slipper sitta o kopiera o klistra in till inlägget?

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

HEJDÅ SES IMORN, SYSLÖJD POWAH!

TEC.BLOGG.SE - LÄS ANNARS JÄVLAR säger:

(vi går inte på riktigt... )

jag orkar inte säger:

okejokej :;D HEJDÅ

haha och som sagt var så orkar jag inte klistra in mera, men det var min clara och emmas söndagkväll. :D
ha det bra allesammans!
puuuuuuuss / T .


/ e

som ni ser, så är våran blogg jätte fin. Tack så mycket Josefin ! (a) du är bäääst , .. Efter mitt senaste inlägg har inte mycket hänt, mammapappa&sara kom hem. dom förlorade hah :D vi åt tårta eller jag och jocke gjorde det. clara kom, och vi gjorde fjortisbilder :D

cool va?  :D skit häftig, sen gick clara då földe jag henne med min hund som är galen irl :D haahah, sen gick jag hem och sov typ. Sen åt jag middag och kollade på gossipgirl, och nu sitter jag här typ (a)  mobbas med ttiittti på msn ! :D mahah, men ska typ gå och sova eller nåt, är sjukt trött irl. .   byebye / e


/ t.

Just nu så sitter jag bänkad framför WIPEOUT såklart. Lika roligt som alltid, fast har kommit underfund med att kommentatorerna utgör den egentligen roligaste delen av programmet, Felix Herngren och Hans Wilkund - Klockrena helt enkelt. :D Haha, Linda Rosing och Kitty var med och haha är det enda jag säger. :) Jag tycker det är dags för sverige att ta en vinst nu, dom har ju kommit sist dom båda gångerna det har varit. Men just nu är det reklam så jag passade på att slänga in ett inlägg.
Jag kom hem ungefär fem i åtta från mormor där jag och tina var och åt tacos, gottgott :). Det blev inget med att lämna in mobilen och ingen solning heller idag tyvärr. Men ska försöka tvinga med någon imorrn för att lämna in mobilen, och jag hoppas verkligen jag får en lånemobil! Jag står inte ut! Har en gammal LG, den har kamera ocksådär men när man skriver sms så får man typ inte skriva fort? för då hoppar den över bokstäver :s Gryyyyymt jäkla irriterande är det iallafall. Men nu börjar Wipeout igen så måste draaa :)
puuuuss / T .


Var bara tvungen att ta med denna klockrena bild. :D mahaha.
Denna bild säger att Wipeout endast handlar om skadeglädje,
vilket förklarar varför jag följer programmet.


jahaja

jag orkar inte skriva långt jag spelade match imorse vi vann med 4-1 jag gjorde mååål woooho ! sen gick jag till emma och vi hade kul som vanligt , sen gick jag hem och åt . efter maten gick jag till favoriten och köpte pengar till mobilen och glödlampor till mamma. när jag kommer hem  kollar jag på gossip girl och nu kollar jag wipeout haha skit kul !


puss / c

/ galet


började med "dagens outfit" känner mig såååå snygg haha, rosa linne (hm?) mjukisar. helt galet

  
finfina rummet (a) men vänta ska ni se :D
 
NAAAAJS ? (a) bäst på att snabb städa :D helthelt galet

my dog, hel galen :D
 
hallon saft & kakor , MUMS ! galet gott

Jag och min lillasyster (;  GALNA

/eam


 


/ emma

hahahah, jag sitter fortfarande vid datan :$ eller jag gick faktiskt bort en halvtimme och åt kakor (a)  inte mycket har hänt här.. vi fick strömavbrott :/ jag blev rädd då :(, jag har städat lite på mitt rum (plockade upp min borste från golvet), jag har ätit en bulle, 2 ballerinakakor och en chokladkaka och pyttelite kladdkaka, det var min frukost och lunch (a) mahaha, och jag drack hallonsaft till det ;$ "saft saft hallonsaft, den bästa saft jag någonsin haft". Jag råkade radera hela min ipods innehåll. -.^ suck, haha jag är så bra ! Nu sitter jag och lyssnar på min musik som jag laddade ner imorse :D och väntar på att clara ska ringa och vi ska åka och sola (aa). tråkigaste söndag, utan tvekan. haha det är nog tack vare mina föräldrar jag gör något på helgen för nu när dom inte är hemma sitter jag bara i sängen med datan ? jag är ett busfrö, eller i trean blev jag kallad sesamfrö (?) hahaha cp ?!  titti vill ha mera bilder, men på vad liksom? haha, nus ka jag gå på bild jakt..  skriver snart igen :D

/ T.

Igårkväll så kände jag tyvärr att jag bara inte kunde dra mig till emma, varje gång jag ställde mig upp började allting bara snurra och jag blev illamående. Hemskt.
Men istället blev det premiären av robinson 2009, eftersom två åkersbergabor är med! :D Erik Rydberg, 23 (storebror till en i min syrras gamla klass haha) och Jarmo Heinonen, 54 (pappa till danni som spelar i min syrras lag i basketen & som jag tränar med på tisdagar) :D värsta connection hahaha ;D Det är ju alltid lite seg start men jag måste ju bara följa det haha. :)
Efter Robinson så blev det "Jag vet vad du gjorde förra lördan", det är det där programmet när dom hypnotiserar folk och sen ska dom gissa vad dom gjorde och massa grejer. Det var grymt roligt! Jag trodde inte det skulle vara alls kul men nu kommer jag att vara bänkad framför tvn varenda lördag! :D mahah, förvånansvärt roligt. :)
Det var min lördagskväll det, haha. Idag är planerna att bli frisk...(?) Det känns iallafall lite bättre än igår. Nejmen idag så ska jag iallafall få skjuts till onoff där jag ska lämna in min mobil eftersom den är väldigt trasig... Sen så blev det ingen middag hos mormor i fredags eftersom tina inte var hemma så det blir idag istället. Jag måste också pressa in att jag och tessan ska åka och köpa present till tina som fyllde år i tisdags, det blir också någon gång idag. Sen så skulle jag ju sola med emma clara (sara?) också.. Men eftersom jag inte ens ska vara med och simma på tisdag så får jag se hur det blir med det. Känns inte så behövande då, sen så kommer jag troligtvis inte hinna heller... Ja, jag får se helt enkelt vad som går i första hand. Nej nu måste jag duscha,

puuuuuss / T .



ROBINSON 2009, LÖRDAGAR KL. 20:00-21:25 ! :D
(längst ner till höger är Erik Rydberg, Åkersberga.
Jag tror att Jarmo Heinonen, Åkersberga är han längst till vänster men är inte 100%.. :$ haha...)


LÖRDAGAR KL. 21:30-22:30 ! :D

/ emma

haha sajk, klockan är kvart över åtta på söndag morgon och jag är vaken :o mhaha cp. ?  förlåtförlåt för att jag inte har skrivit speciellt mycket, men har inte orken till att göra det -.- ,   Titti har ju redan skrivit vad som hände i fredags, så de behöver jag inte skriva om. Men igår därimot haha, vaknade vid 10:30 av att min syster hoppade (?!) i min säng för att jag skulle vakna, cp? Gick upp åt frukost, sen skulle vi städa -.- jag städade mitt rum och källaren sen duschade jag. Sen fixade jag mig och gick och mötte Clara, sen åt vi tårta och kakor och kladdkaka och bullar och saft och massa hahah :D a sen satt vi mest på mitt rum och gjorde ingenting. -sen gick alla gäster och vi började laga mat. Sen spelade vi guitarhero (LÄNGE SEN?) de va kul (a) mahaha jocke, mobba mig inte nu :D..  senåt vi sushi och kollade på eurotrip. mahahahah ovanligt ? nej, sen drog clara hem och jag kollade på starwars med min brur , de heftigaste e när dom slås med sverden :$ hahahah, sen somnade jag i soffan och vaknade av att pappa kom ner klockan 1 och ba; ska du inte sova uppe? jag ba; mihflsfdsakfa typ. hahah, så satte jag mig upp och började leta efter min telefon, han ba; vad letar du efter? jag ba; min nelefun. han ba; lilla gumman du håller i den.. Shit hahaha, sen sov jag, och nu vaknade jag av att mamma och sara skulle till bollstanäs och spela cup. good luck :D idag är planerna att ta det lungt, ska sola med clara & titti, eventuellt sara om hon hinner :D det blir ju najs (a) jag ska äta fukost nu :D
 
en jätte heftig bild mahah :D vi skulle ju lägga ut mera bilder :o
sen har jag faktiskt märkt, att jag har jätte gröna ögon :o (ignorera mina 'hockeytänder' som jocke kallar dom för :$)


/ EEEEEEEEMMA

T. / sjuk ?

Nej tack!
Sjukdomen som nästan aldrig lyckas drabba mig har nu tillfångatagit mig.
Jag är verkligen inte alls ofta sjuk, men nu har jag så grymt ont i magen och orkar ingenting! Detta är hemskt :(. Jag har legat i soffan hela dagen :o (& det är lördag!). Det hela började igårkväll. Haha, iallafall, jag somnade vid typ elva tiden på en fredag? Sen vaknade jag vid tio imorse och bara orkade inte gå upp, men efter ca en halvtimme tvingade jag upp mig och åt lite youghurt :). Sen gick jag in till vardagsrummet istället, satte på tvn men konstaterade att det inte var någonting roligt alls på tv och somnade om. Haha, planerna var först att åka till stan me tha twiins ;d haha. Men efter att ha känt att jag knappt orkar stå upp så förstod jag att det inte skulle funka, tyvärr. Så jag har tillbringat min lördag sovande i en soffa, underbart (?) inte alls. menmen, sånt händer... Jag kanske ska vara glad att det iallafall inte är ofta det händer. Ikväll ska jag se om jag orkar ta mig till emma och se på eurotrip med henne och clara. :D men jag ska inte säga något än, undrar om jag orkar, känner mig som en levande död eller iallafall en zombie. Det är bara bandaget som saknas...
Nej nu ska jag fortsätta min underbara lördag i soffan (tur att vi har en skön soffa iallafall!).
Det var min dag det, hur var eran? :)
puuuuuss / t.

 
Ser ni likheten? (sådär ser en zombie ut i mina ögon iallafall haha...)


T. / kuuul...(?)

Hemma en fredagkväll. Shit mitt liv är verkligen oförutsägbart & superspännande känner jag! Händer alltid något roligt, tillexempel så såg jag nyss på singing bee, en tjej vann 50.000 kr! Jag ska nog söka när jag blir lite äldre, för det e ju åldersgräns :( Hoppas det håller några år till!
Förlåt jag ska sluta vara så himla ironisk. För det hoppas jag ni fattade att jag var. Haha.
Men som ni kanske har förstått vid det här laget så har jag tråkigt, därför blev det ett inlägg till bloggen,
och eftersom det har varit mycket melodifestival på sistonde så måste jag bara påpeka att melodifestivalen var grymt bra "förr i tiden", den var bra i år också, men ingenting går ju upp mot "Kom och ta mig långt härifrån *klappklapp* långt härifrån..." ,  "gunggunggunga du o jag, tjalalalalalla" & "Diggilo Diggiley alla tittar på miiig.."
Detta är klassiker om ni frågar mig.
Men det gör ju ingen.

puuuss / T.


idoler
Stora idoler. Kanske mycket för att min kära bror och hans kompis stog mitt i skolan (för hundra år sen visserligen men ändå) och sjöng denna fina låt. Haha, jag har det på video tommy, du kan inte förneka det. :D Ni var superduktiga!
Fast det roligaste med när dom sjöng den var nog att tommy som hade stukat handen och hade bandage, stog med den handen mot sin kompis, så när dom skulle klappa (som ni ser på bilden att dom gör) så var hans kompis tvungen att klappa på tommys stukade hand. Haha. (dom kunde ju ha bytt plats, men så smarta var inte dom...)
Men jag fick iallafall någonting att skratta åt.
Apropå ingenting så har jag fyra nya favoritord: Helknasigt, Rackarns, Fybubblan & Allright (allright sägs i ett väldigt komiskt tonfall, kanske inte låter så kul när man skriver det).
Jag vet inte vad det är med dom fyra orden, men något väldigt speciellt är det för mig iallafall. Så min omgivning kommer troligtvis att tröttna på dom orden väldigt snart. Men jag bara älskar dom. :)
Nej jag skrev ju förut puss för att jag skulle gå, så nu ska jag faktiskt gå och kolla på skräckisen som min syster har på tvn.
puss igen. :D
/ T .


clara in the house

miihihi har inte så mycket  att skriva , jag åkte till stan och lämnade in min mobil på lagning och köpte nya jeans och nya skor :D haha sen hem till mormor och åt middag alltid lika gott <3 haha nu sitter jag och spelar gitarr och ska typ till emma och kolla film D: seeee you <3


töntar !

t. / älskade fredag!

Fredag är nästbästa dagen i veckan. Lördagen är såklart bäst, för fredagen går man ju ändå i skolan ett tag, lördag är det både sovmorgon och härlig kväll! :D Men nu när skolan är slut för veckan så är det ju hur skönt som helst! :)
I love it!

Nu sitter jag iallafall här hemma och har precis smakat min systers vegetariska pannkakor, haha, dom var faktiskt riktigt goda, inte vad jag väntat mig haha. :D
 Men vid fem ungefär så ska jag och tina tessan och mamma (min familj förutom pappa & bror tommy haha) aja iallafall, vi ska dra hem till mormor eftersom tina fyllde år i onsdags, så vi ska äta middag där ocksådär. Har ingen riktig kommentar, varken kul eller tråkigt liksom hah.
Sen ikväll tror jag att jag bara blir hemma och kollar på min äälskade tv. :D shit jag känner mig lite tråkig, kollar typ på tv hela tiden känns det som? :o inte bra, inte bra... Jaja, struntsamma, jag tror inte på fyrkantiga(trekantiga? jag vet inte vad man brukar säga) ögon så det kan inte vara farlig eller nåt, mahah :D.
Som emma skrev i förra inlägget så tycker jag också att det skulle bli mycket roligare med mer bilder, det är ju det som får en att fastna? iallafall mig när jag läser andra bloggar, det piggar upp! :D haha eller nåt (?). Så kom igen brudar, mycket bilder! :)
 (får börja ta med kameran till skolan, nackdelen är väl bara att man inte får fota i våran skola, men vadå, lärarna är inte överallt heller!)


     

Mahaha, jag är alltid lika seriös på bilder. :D (?) men såhär såg jag ut idag! (har jeans också, men orkade inte ställa mig upp :$ hahah.. & sen på sista så är det min älskade tv dåra ;D) haha på andra  bilden så är jag oserisöst seriös, om ni fattar? Lite stört kanske, menmen! :)

Ps. Jag är den enda som lagt ut bilder (& många är det också), SÅ KOM IGEN NU CLARA & EMMA! :D

puuuss / T .


/ emma

tjululu !
idag vare halvdag ; najsnajs. Slutade vid tolv, då drog clara och jag till täby.
När vi kom dit, åt vi donken (a) hahah, good bye nyttighet :$ . haha men det var gott.
Sen kollade vi runt och så. Jag köpte ringar och  två behåar. Fast en ska jag ha som bikini på tisdag,
när det blir bad med the klass :D haha, det var kul. hände inte så mycket mera, joo :$ vi köpte
godis :( fy på oss :@ hahaha, en dag klarade vi ! mahaha, men det var gott ? :D
vi tog tåget hem vid 14.52, och jag kom hem hit vid 15.40 kanske?
då var jag själv hemma, så det var najs :D clara och jag har bestämt att vi ska till Västerhaninge
på fredag (a) det blir kul ! hahah, kanske tillochmed kan dra med titti :)
nu kommer mmamma och ppappa snart hem, och då ska vi äta. Sen ska jag ta min engelskabok
och plugga lite. Sen ska jag sova, har så jävla ont i mitt öra, eftersom jag så bestämt skulle ha hål där igen :$
mahah, kanske vore bettre om jag hade gjort de hos en riktig sak (a) jaja, nålen är min bästis :D
 
fint äre iaf :D mahahah

vi kanske borde lägga in mer bilder och sådära, så att det blir roligare att läsa ?
kanske dagens outfit, och så?

NU SKA JAG PLUGGA :D




t. / halvdag :D

Känns otroligt bra, jag är redan hemma och har varit det i typ en timme nästan...  :D
I vanliga fall skulle jag sitta i skolan och ha lektion och komma hem vid halvfyra tiden. Men som det är just nu så har vi halvdag eftersom utvecklingssamtal pågår. :D riktigt jäkla skönt.
Det lilla som var på dagen har också varit väldigt slappt, det började med engelska då vi typ inte hade någon lärare så gjorde lite på en stencil och satt och snackade,
sen hade vi svenska då vi kollade på film (mord i sinnet), riktigt läskig men också bra och det är ju alltid lika skönt att bara kolla på film!
Efter det skulle vi haft so med martin var inte där så vi fick sluta, då hade vi dessvärre en timme håltimme men vi tjejer & koffe tillbringade den i bildsalen då jag sov och dom andra ritade. Sen så slängde vi i oss lite lunch och hade sen gympa. Förra gången hade halva klassen genomgång i "gymmet" vi har på skolan och vi andra spelade badminton men nu var det tvärtom, så jag emma clara och några killar hade genomgång där och tränade lite styrkegrejer, ganska roligt. :D haha. Vi fick också sluta gympan lite tidigare för monica skulle ha utvecklingssamtal,
så nu sitter jag här hemma och borde plugga till engelskaprovet och göra "boendet" vi håller på med på hemkunskapen.
Usch jag tror jag håller på att bli galen... Vi har så jäääääkla mycket plugggg just nu! Känns som jag inte gör något annat än pluggar? och ändå har jag inte sådär jättebra betyg, i julas när vi fick terminsbetygen så hade jag 7 G och 5 VG, och jag har typ fortfarande så. så det e väl iallafall helt okej men snart blir jag som sagt var gaaaalen...

jag vill ha lov, NU!

puuuss / T.


  
såhär kul hade jag när jag kom hem hahaha !
(vi skulle bli bättre på att ha med bilder,  & så hade jag tråkigt så tog jag massa roliga kort haha., )


miihihih

haha aa kul m ny blogg , det andra namnet var lite weard men va fan vi är ju lite weard men det här blir nog bara bra :d ahah aa jag gjorde samma sak som emma fram till efter favva då gick jag hem och pratade med emma i telen och när jag kom hem gjorde jag spagetti MUMS hha sen kom min pappa hem vid 2 för han mådde dåligt då gick jag upp på mitt rum och typ sov . sen vid 20 över 4 mötte jag mamma vid bussen för det var dags fölr utvecklingssamtak och vi ka inte gå in mer på det :D haha när vi kommer hem orkar inte mamma eller pappa att laga mat så jag och mamma satte oss i bilen oc hkörde till centrum och köpte sushi , lika gott som vanligt :D  sen nu ligger jag här i min säng ska försöka plugga lika engelska till provet på fredag men få  ser hur dxet går nu när grey's anathony börjar jaja nu är det dags för tv:N

love
C

emma


hejsan hoppsan :D ny blogg då, haha förhoppningsvis kan vi skriva mera i den hära. VI kanske tillochmed kan få clara att skriva något inlägg :o .FÖRST VILL JAG SÄGA GRATTIS TILL VÄRLDENS BÄSTA STOREBROR SOM FYLLER 17 ÅR IDAG :$ MIHIHI, GRATTTIS haha. idag är det onsdag, och den har vart jävla najs alltså... Först började vi 8:20 med engelska, fast vi hade ingen lärare så vi satt och gjorde ett musicquiz på min ipod haha :D sen skulle vi ha matte, fast ingen lärare kom så vi gick. Vi gick till datasalen och tittade på 'Charlie the unicorn 2' på youtube :$ det finns inge bättre :o mahah, alla går rrunt och ba; chuga chuga chuga sho sho ! mahahahah (a) sen skulle vi ha spanska, och då gick vi bara igenom en sak, sen slutade vi typ  20 i elva ! NAAAAAAAAAJS :D mahah, jag och clara drog först hem till mig och sen till favvan där hon köpte sin sista godispåse. mahah, vi ska bli nyttigare. Vi ska inte banta, utan äta nyttigare för jag äter som en tjockis. hahah, iaf sen gick jag hem och gjorde inte så mycket, pratade i telefon och åt flingor :D sen sprang jag på löpbandet i 40 minuter, gjorde jätte många situps och armhävningar. Tog sånahära hantlar och gjorde med dom ett tag. Sen så 'cyklade' jag eller vad man ska kalla det. Det var två fotplattor som man stog på och man hållde i sig i två handtag. mahah, det låter skit fult jag vet men endå :D sen duschade jag, och fixade mig.  jag bestämde mig för att bli glad på min lillasyster som jag hade dampat på, så vi gjorde chokladbollar :D mamma och pappa kom hem vid halv fyra. Så åt vi chokladbollar och martin öppnade sina paket. sen drog jag mamma och pappa till skolan, skullle ha utvecklingssamtal :o shit, jag hatarhatarhatar det ! men det gick super bra. Ligger jätte bra till i skolan, inga problem mahah ! Nu är jag hemma och alla har dragit iväg på hockey. AIK möter leksand typ blablabla. Så det är bara jag och mamma hemma, så vi ska baka bullar till på lördag eller nåt. Då ska vi ju fira martin (; , aaah juste  ! någon som vet när finalen i Melodifestivalen är? alltså den för alla länder? , hoppas den är på lördag. mohahah.. imrogon är det först skola från 8.10 till 12.10, sen blire väl stan eller täby. Ska försöka få med clara till stan, måste hitta prao :o mahahahah. men nu ska jag gå och ääääääääääta :D mihih.
GLÖM INTE ATT KOLLA PÅ CHARLIE THE UNICORN 2 PÅ YOUTUBE.
det är faktiskt emma som gett mig den, eller jag hittade den i hennes blogg ; llernerud.blogg.se

ha de bra / emma

NY BLOGG FÖR TITTI EMMA CLARA (TEC) !

Ja, som rubriken säger så har Titti, Emma & Clara skaffat en ny blogg. Vilket är denna blogg.
För er som undrar varför så är det för att vi inte riktigt trivdes med vårat gamla namn på bloggen... Det började med att vi var oseriösa och bara sa "hahaha vi skaffar blogg fan va kuuuul..." Men sen så blev den ju riktigt bra! :D haha.
(jag trivdes inte riktigt heller med bilden vi hade på mig..!. / T.) Så nu har vi en ny fräsch fin blogg som ska upp till toppen! :) Än så länge så har vi ju inte riktigt kommit igång med designen, inläggen, bilder och sådära men det kommer med tiden, ha tålamod! :D Så va beredda på en comeback från oss!

puuuss / tec


C T E, en härlig & snöig lunchrast påväg till favvan.. (:

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0