/ T - PUH!

Syftar tyvärr icke på nalle puh. Utan mer ett litet lättat "puh" läte. För det är precis vad jag är. Lättad alltså. Kom hem från träningen för en stund sen och är nu nyduschad och med borstade tänder. Nu ska jag sova också. Nice! titti gillar detta! PUSS OCH GODNATT! :)

/ E - löfte

Godnatt. Kan lova bättre uppdatering imorgon. Ska fixa massor i veckan, så förlåt om bloggen kommer i andra hand. Nu ska jag sussa... Puss!

/ T - and im DONE

(Började inte skriva efter förra inlägget. Helt korkad är jag inte. Det gick rätt fort när man väl börjat skriva.) ps. Lägg huvudet åt vänster.

/ T - koncentrationssvårigheter

Jag pluggar. Just det. Precis. Jag bloggar! PUSS på er allesammans!

/ E

Jahaja, jag sitter och väntar på pappa. När han kommer ska vi åka till hackstaspåret och springa. Sköntskönt. Ska försöka lägga upp ett träningsschema. Men jag skriver när jag är hemma igen. Puss!

/ T - Bättre sent än aldrig


/ T - ojojojdå

Min bebis jag gör på bilden. Man ska göra en presentation av sig själv... lägg märke till: mobilen, hårstrået på huvudet, peacemärket med fingrarna och glasögonen. PUSS PÅ ER!

/ E

Har so, vi pratar om japan. Hah, kan inte lägga in några bilder från skolan längre. Vi diskuterade det på klassrådet imorse. GAY! Haha, aja nu ska jag lyssna :) puss!

/ E

Skönt att skriva från dator för en gångs skull. Men min dator är så in i helve*es seg, så jag orkar inte med den. + att jag har Wi-Fi i mobilen (alltså trådlös nätverksmottagning) så vart än det finns trådlöst internet kan jag vara inne. Och det är väl därför det har blivit mycket mera bilder den senaste tiden. Eller en i varje inlägg åtminstonde. Både jag och Titti bloggar oftast från mobilen och då kan man enkelt lägga in en bild :)

Ehm, ja.. Jag ska gå om ungefär en halvtimma, ska bara sätta på mascara och packa j*vla gympakläder. Jag ska vara med på gympan, även fast Linus stämplade mig igår. Han hade liksom grässkor och stämlade mig som bara hade mina lätta skor :(  Haha aja.

Slutar iaf 15.40 idag, då drar jag fan hem och duschar, sen när mamma och pappa kommer hem så ska vi ut och springa. Träningssdagboken som vi skulle göra med skolan drar igång idag, så det är lika bra att göra det bra! :)
 
Nä, nu ska jag faktiskt leta upp mina mjukisar och nån tröja till gympan.
Men jag kommer antagligen blogga ifrån skolan, ni vet: trådlöst internet + Wi-Fi = <3
Haha. Men vi hörs helt enkelt.

Ha en grym dag!
Puss


Jag i Esklilstuna i somras. Lol haha.

/ T - tv och dagens

Kollar på tv.. How i met your mother. Haha. Ska gå till skolan om ungefär tjugo minuter. Nä, här är en dagens outfit: PUSS!

/ E - MMA

Haha, jag kollar på vakna med thevoice och äter frukost. Trevlans :) bild på dagens outfit här under: linne - gina (claras), kjol - gina, svart linne - hm, leggins - ? Nu ska jag äta upp, sminka mig och packa gympakläder:) puss.

/ E - back to school.

Chacha! Haha.. Nä men jag vaknade precis, ska gå upp och äta lite, packa gympakläder och allt annat. Yay, va kul! Aaaja, men om jag skriver senare, blir de bra då? ;) hah jaap! Puss på er allehopp. david och clara på nolektion. lägg gärna märke till de röda borden. :|

/ E - uppochner men whatever

GODNATT! Bloggar imorgon innan skolan. Puss på alla söta.

/ E

Kom hem för en stund sen, mötte upp clara och vi gick och mötte Titti. Sen gick vi till konstgräset för vi trodde nåra ute och det var de. Vi kollade på när alla körde fotboll.. Och det var kul. Sen gick jag hem med Tim :) och nu är jag hemma. Kollar på en film med papi, skriver innan jag ska sova. PUSS Haha hämnd för kundvagnsbilden Titti, :) <3

/ E

Kollar "trollkarlarnas hemligheter" med lillasyster. Men det suger ju typ.. hon var inte taggad på bild.. :( Iaf, jag ska nog kolla om C eller T vill gå ut och gå. Så jag skriver senare, beroende på vad jag ska göra. Puss

/ T - hon har sina stunder

Ja ba: "upp me händerna! Annars skjuter ja!" mohaha..

/ E

JUST NU: soffan, godishalsband & tv. :) nä nu ska jag väl snart äta, så jag bloggar efter att jag har ätit, eller senare ikväll.. PUSS PÅ ER ALLAHOPA!

/ E

Såhär kul har jag ungefär. Vilket är inte alls..? SNÄLLA RÄDDA MIG? Söndagar suger. Nu ska jag tydligen laga mat med mamma och Wilma. =.= nä men jag vet inte, jag ska iaf träffa Titti och Clara. Då får jag iaf någonting gjort idag. :p aja, hörs förr eller senare iaf. Puss

/ E - barnvakt.

Barnvakt, hah. Hur enkelt som helst, skicka upp henne på systers rum. Så nu sitter hon och leker med barbie och sjunger :) hah. Och jag sitter läser tidningen konstigt nog.. Haha. Iaf, skriver snartttt. Puss

/ E

Åker till kanalens dag med lillkusin och mamma. Hörs sen.

/ E - seg

Haha kollar på family guy :p. Men har faktiskt dammsugit och plockat undan på mellanplan också. Bra Emma (y)! Nä nu ska jag typ göra något annat (a) pusss

/ E

Chacha! Jag ligger i soffan och kollar på film med storebror. Den heter typ "everything gone green". Hel sjuk, hehe. Aja, planerna för idag är väl typ att börja röja på mitt rum, så får jag hem mina nya möbler i veckan. Sen i eftermiddag / kväll, ska jag klippa mig :) härligthärligt.. Jaa, sen vet jag inte om jag ska träffa Clara och dom ikväll, vi får se... Nu ska jag kolla vidare på min roliga film. Hörs sen? BIG KISS! TITTI OCH JAG FÖRUT :) HEHE

/ T - Lätt som en plätt

Jag är uppenbarligen inget barn längre: känns bra. PUSS!

/ T - Pinsamt?

lite kanske... Men jag försöker faktiskt bara öva upp mitt otroligt dåliga minne. Mamma säger att korsord hjälper. Och så börjar man på låg nivå och tar sig uppåt. Typ. PUSS!

/ E - snabbis

Ska berätta om kvällen lite fort. Åt tacos hos clara som sagt. Sen gick vi in för de började regna, så satt vi inne och pratade lite och så. Sen gick vi mot favvan och mötte tobias sebbe gustav jonas och casper där. Så köpte tobbe mat, så drog vi hem till han, och han åt. Sen gick vi till konstgräset och spelade boll ;) Haha. Sen gjorde vi inget ner speciellt, träffade sara my och joel och deras kompisar.. Menmen, nu är jag hemma och trött som fan! Så nu ska jag sussa.. Puss? (Bild på håret som jag färgade idag ju)

/ E - Hos Clara

Chacha! Haha.
Nu sitter vi här och har precis ätit tacos. MUMS! Hehe. Ska snart ner till Pepis och möta Tobbe och nåra till. Det blir najsnajs.
Vi har tagit massor av bilder nu, så det kommer imorgon :). 



/ T - Kvällens outfit

Inte jättebra bild, men har ett svart och guldrandigt skärp och guld halsband och armband.
Resten hoppas jag ni ser. Annars är det dags att bli orolig.
Gud vad jag är rolig. Eller hur?
HAHA...
Ironi åsido.
Jag är iaf redo att dra nu, väntar bara på Emma.


Ha en trevlig kväll gott folk.
PUSS!


/ T - det här är JÄTTEroligt!

Vadfaaan?
Varför vinner alla dåliga jävlar kristallen?
?

Vafan, Mia och Klara? NEJTACK. Parlamentet? JATACK!
Och en norrman som bästa programledare?! NAAEJ. Filip och Fredrik? JAAA!

Men nejnej. Sverige har URUSEL smak. USCH.



Visst har jag rätt?
Trodde väl det.

PUSS


/ T - nyduschat

Jajamensan, det är jag det.
 
tyckte bara ni borde få veta.

PUSS!


/ E

Färgar håret. Hörs snart. Puss!

/ T - än en gång så säger en bild mer än tusen ord.


/ T - Kristallen

Yepp.
Sitter här framför svt:s hemsida och kollar på kristallen. Kanske inte orkar kolla på hela, men ändå: Nolifer.


Nolifer.

(Jag vet, snygga kläder, nämn det inte, taxåmycke!)

Ikväll ska jag iaf hem till Clara då TEC ska ha middag!
NICE!

PUSSPÅER!


/ T - en hel bok, typ

Cha cha bloggen! Haha. Vaknade precis och ska precis göra iordning lite frukost, men eftersom jag har varit så dålig på uppdatering kände jag mig tvungen till detta först. Och jag är faktiskt hungrig. Igårkväll så träffade vi massor av folk, det började med manfred och oskar, oskar och clara skjutsade mig och emma i en kundvagn, det var rätt skönt :-D Hehe. Sen träffade vi iaf typ femton(?) Pers till och spelade "fotboll" på nya konstgräsplan vi fått här i maggan. Fotboll = tre pers spelar, resten springer omkring och, ja, springer omkring. Vi hade även en kullerbyttstävling. De va coolt. Mitt i allt detta började det ösregna också. Mys. Dränkt katt. Det var nog det jag hade att berätta. Under denna kväll togs endast en bild: en suddig bild, på mig och emma i kundvagnen. PUSS!

/ E - godmorgon godmorgon

Haha hej! Vaknade tio i nio och blev typ skit rädd :o men sen kom jag på att det är ju lördag så jag kunde sova vidare. Anyway, klockan är 5 över 10. Jag tror jag ska gå upp nu och äta lite. Sen får vi se vad mer som händer idag. Jag tror att jag ska fixa i ordning på mitt rum.. Annars vet jag inte :) nej nu ska jag fixa lite frukost. PUSS

/ E - ett enda ord

GODNATT!

/ E

Engelska nu. Sen svenska och no.. Sen ska jag och Titti gå ner till centrum och jag ska klippa av mitt hår :| Haha. Men det blir bra, sen ikväll ska jag gå och handla hårfärg och färga :) nu ska jag översätta lite saker. Puss!

/ E

Hann inte skriva något imorse, men nu gör jag :) har mentorstid. Inser att jag är den enda tjejen? Så sitter och lyssnar på när alla andra pratar om spel =.= Haha. PUSS

/ E

Kollar ScaryMovie3 med mamma och storebror :) ska strax sova.. Hehe. Imorgon ska jag till skolan och sen hem och fixa rummet, sen färga håret! Härligt. :) nä, inget mer för mig ikväll. PUSS!

/ E

Nu ska jag och Titti gå ut och gå :) satsarkläder var det va? Hehe, Tittis tjocktröja och mjukisar :) hörs sen? Puss!

/ E - TRÅK!

Booooring. Haha. Nä ska nog lämna gossipgirl och plocka undan lite :) skriver sen. Puss!

/ E - idag/imorgon


/ E - värdelös

Just nu känner jag mig väldigt värdelös, jag åt precis massor med godis och Titti är ute och motionerar och rör på sig. Herregud... Fyfan! Nä, ska faktiskt börja nästa vecka. Eftersom vi ska göra träningsdagbok från vecka 37 till 42. Menmen. Ikväll ska jag färga håret med Titti. Nicenice, det lär ju bli asmycket bilder och så. :) nu ska jag sova lite (ehm, kolla tv..) Puss!

/ T - slår på stort

Flitigt sickan! Eller, inte än, men snart. Ska ut och gå! Kanske låter konstigt, "gå", men ska gå långpromenad hade jag tänkt, orkar inte springa, och gå är faktiskt bra. Hehe. Duktigt. Nä, nu ska jag gå och gå. Haha. Har är min walk-outfit: PUSS!

/ E - TJOCKIIIIIIIIS

Kom precis hem, skippade son. Ska plugga hemma istället. Hehe :) puss!

/ E

Engelska nu, skriver sen :)

/ E&T&C

Haha väntar på spanska :) skriver snart :) puss

/ E

Haha hade precis no, och nästa lektion börjar 20 över. No igen =.= vi pratar om skapelsen, och det suger! Hehe. Nu orkar jag inter skriva mera. :) puss. Ps. Titti och Clara hälsar, dom vet inte om det bara (a)

/ T - god jävla morgon

Mh. Segt. Trött. Jättetrött. Men idag är det torsdag och imorn är det fredag och sen är det helg! Yeah! Nu har jag varit positiv för dagen. Och nu är det dags att fixa sig, ska gå till skolan om tjugo min! Här är dagens outfit: PUSS!

/ E - lika som bär

Kolla! Visst är vi lika? Hehe, jag är ungefär lika trött som henne. Nja, kanske mera.. Iaf, vaknade för en kvart sen. Har inte orkat lämna sängen än. Men å andra sidan, kläder och allt är fram plockat. Så det lär väl ta 10 min att göra sig klar. Och jag ska gå kvart över 8 :) hih. Nu ska jag palla mig upp. Skriver seen! :)

/ T - soffa & säng är underbara uppfinningar

Illa att jag är vaken. Har ju faktiskt skola imorn. Men kom ju hem vid ca elva, hade ju träning, som jag gick både till och hem från, beröm till mig. :-D men iaf så tar det ju drygt en timme att komma i säng, dusch, ligga i soffan och ligga i soffan.. Ja ni vet! Men nu ligger jag i sängen och ska sova, har lite sällskap av denna filur också: Gulle! PUSS!

/ T - DET TAR ALDRIG SLUT!

Jajamensan, ännu en till video om att "MICHAEL JACKSON LEVER!"

Klicka och se videon som får folk att tro att Michael Jackson lever:
http://www.expressen.tv/noje/1.1683599/fejkade-jackson-sin-dod-se-klippet-har

Är det bara jag som INTE tror att det är Michael Jackson?
Visst, jag kan inte förklara detta, men själv tycker jag att bevisen för att han är död är betydligt större.
Sure, RIP Michael Jackson och allt det där, och ja precis, låt honom vila i frid förfan. :D

Så, nu har jag fört min talan om detta. Sen får väl alla tro vad fan dom vill.

PUSS!


/ E

Hejhopp, nu har jag ljugit igen. Jag orkade inte sätta igång datan, så jag gjorde spanskaläxan istället. Bra Emma (y)! Hehe, så nu ska jag sova.. Har lite sovmorgon imorgon. Börjar halvnio och går till 14.50.. :) så det är nice! Hehe på första bilden här nu, ser ni såret? Tycker sååå synd om mig själv :(.. Jag klämde det i min byrå :(. Haha och här har vi morgondagens outfit. Heh lite kul att den kommer dagen innan faktiskt :p. Mohah, nej nu ska jag sova. PUSS PÅ ER ALLEHOPPA! <3

/ E - byxbytARN

Haha kom nyss på att jag har bytt byxor 5 gånger idag :$. Först gympashorts ju, sen strumpbyxor men dom var trasiga så jag fick låna Ebbas mjukisar, sen åkte jag hem och bytte till ett par andra på lunchen. Och sen när jag kom hem efter översvämningen så var jag tvungen att byta igen. Haha :) där ser ni! ;)

/ E

Just nu sitter jag och kollar tv, men ska strax sätta på datan så ska jag berätta om min dag :). Aja, tänkte bara höra av mig :) hörs lite senare, puss! <3

/ T - jätteroligt, jätte

yo! Tyckte det var en cool hälsningsfras.. Jaja, sitter här och kollar på tv. Det är inget bra på tv. :(. Ska gå till träningen om ungefär en och en halv timme. Känner mig rätt uttråkad.. Happ, ska jag gå och, näe, jag har inte en blekaste aning om vad jag ska göra! Här är en dagens outfit iaf, dålig bild men orkade inte resa på mig.. :$ :) PUSS!

..

Just nu: donken. Skriver hemma igen :)

/ T - verkligheten suger

Som sagt var så börjar vi med gympa imorn. Orientering. Inte min starka sida får jag väl vara ärlig och säga. Ska jag vara jätteärlig så kan jag ju tala om att jag fick ig på orienteringsprovet förra året. Jag hatar orientering. Här är en fin bild på mig och emma i vårat fina äckellila omklädningsrum: man kan ju inte låta bli att ÄLSKA tråsättras design, eller hur?! Sovdags nu, hemskt. GODNATT!

/ E - woho!

Tycker att jag själv har bloggat ganska flitigt idag, eller? :) Hehe det här är typ mitt 11de inlägg idag. Satser. :o jallafallfallfall, imorgon börjar jag 8 med gympa så ska kliva upp kvart i sju. Då har jag precis en timme på mig att fixa osv. Det blir väl grymt? Hehe, sen imorgon efter idrotten så har vi musik och slöjd. Sen efter lunch vet jag inte. Heh.. Ne, jag ligger faktiskt redan i sängen. Dags att sova lite kanske. Ha det bra, så hörs vi imorgon. PUSS!

/ E

"JAG HAR ETT SADFACE OCH DET ÄR ETT JÄVLA STORT SÅDANT!" fyfan, jag vill inte... Har kommit fram till en sak och kan nu konstatera: SKOLAN SUGER. Hur fan i helvete kunde jag LÄNGTA efter skolan? Snälla skjut mig :| heh ytterligare ett damputbrott. Bra där! :) seså, nu ska vi sova eller nåt.

/ T - Jävla sladdjävel...

Har inte jag lagt in denna bild förut?
Jo.
Hittade denna på datorn, och insåg vilken sanning som låg bakom detta mycket fascinerande mästerverk:



Jajamensan, min älskade kamerasladd är borta ännu en gång!
(Kan därför inte lägga en bilderna från seglingen, men dom kommer när sladden kommer!)
Duktig idiot.

PUSS PÅ ER!

/ E - tack snälle bror

tack martin :D

/ T - skrytmåns

Wow, jag är så jädra grym måste jag säga. Va ute och sprang/gick i en hel timme. Ungefär hälften hälften skulle jag tro. Det är bra för att vara mig. Haha. Awesome dude! Skulle bara skryta lite. Nu börjar simpson haha. Har inget bättre för mig.. satsarskorna var Såklart på! PUSS!

/ E

Tja coolingar!
Hehe, vet inte varför jag skulle blogga men bara kände för det..  Snart ska jag plocka fram både kläder och gympakläder tills imorgon. Härligthärligt!

Jo juste, en sak. Varför kommenterar ni inte? :(
Det är faktiskt ganska många som läser, men inga kommentarer.
Jaja, ni får en chans till.


Ska umgås lite med denna filur som precis kom hem.. :) hehe.
Hörs senare ikväll.


PUSSSSS

/ E

Jahapp. Jävla Titti... Eftersom hon ska ut och springa känner jag att jag också skulle behöva det, men jag ORKAR INTE?! är redan sjukt trött på skolan och det har liksom gått 2 dagar? Ännu roligare är ju dagen imorgon. Börjar med gympa kl 8 (?!) Herregud.. Sen har vi ytterligare 2 epämnen, slöjd och musik. Yeayea, jag ska fortsätta läsa om japan. BLÄ. Hejduuuuuuu!

/ T - lite snabbt sådär

Fullständigt galet. Så jädra seg dag det varit. Började åtta slutade tio över fyra. Mh, härligt. Men nu har jag vilat lite och ska nog ut och springa faktiskt. Duktig som jag är. Kändes så bra att träna igår att jag blev lite småtaggad. Här är en dagens outfit sålänge, skriver senare igen! PUSS!

/ E - PJUH!

Äntligenäntligenäntligenäntligenäntligenäntligenäntligen hemma! Fyfan, ska berätta om hela dagen när jag har datan igång (senare ikväll) men just nu är det plugg.. Sen ska jag väl plocka undan och så. Vet ni vad jag ska göra sen? PLUGGA. Nemen ser man på? Haha. Hejdå! (Är inte på humör för puss :s)

/ E - no way mannen!

Just nu sitter vi och gör ingenting. Jag har skrivit japan hittills på lektionen. Hehe. Skriver snart :) puss

/ E

So just nu. Skriver sen :) puss

/ E - outfit

Sssbyxor (:o) - Tittis. Tjocktröja - Claras. Hehe :)

/ E - Yes jag Är en Wannabe!

En Wannabe-Titti :D hehe

/ E

Aha, godmorgon antar jag? Är så sjukt jävla trött och vill lägga mig och sova i en vecka eller nåt. Härligt! Det har gått en dag? Anyway, duschade precis. Jag skulle gått upp kl 6, men nejdå. Gick istället upp tjugo i sju :) heh, men nu har jag duschat och sådära. Eller vadå sådära? Jag duschade och gick och la mig igen? =.= Haha. Eh, jag känner att detta inlägg är påväg överstyr. Så jag ska nog sluta skriva. Men jag skriver efter jag har ätit och satt på mig lite kläder och så. Haregötthej!

/ T - god(?)morgon

Jag börjat åtta idag. Jag ligger i sängen: det är riktigt jäkla mysigt måste jag säga. Jag ligger nog här en liten stund till. PUSS!

/ T - Flitigt!

Pju, ligger äntligen här i min efterlängtade säng. Detta ögonblick har jag sett fram emot hela denna långa jävla dag. Så nu njuter jag för fullt. Okej komma till saken, jag har varit otroligt duktig idag! Varför? Jo för först gick jag och min syster till träningen (spelar med damlaget numera eftersom mitt "riktiga" lag, som va 94lag inte längre existerar då vi va fyra personer. Damlaget är allt mellan 17 till 22år. Min syster är 18år. Känns bra för mig som är 14.. Men jag har mina tre kompisar från 94laget, två är 94or och en är 93. Men det funkar iaf! Detta blev en jädrigt lång parantes!) Jaja, vi gick till träningen, vilket är drygt 30min, tränade en timme, och gick sen även hem! Har knappt tränat på hela sommarlovet, och det kändes, men det var faktiskt riktigt skönt. :-D nej nu ska jag sova, börjar kl 8 imorn! Är redan skoltrött. Blä. dessa ben har varit fantastiskt duktiga idag. Lite skum bild bara. PUSS OCH GODNATT!

/ E

Ber om ursäkt för dampet. Återkommer imorgon när jag har dampat/gråtit klart..

/ E - inga glada miner här nej.

SÅG NÅGON DET ABSOLUT SISTA PRISIONBREAK AVSNITTET NYSS? Jag dör! Michael Scofield DÖR. D Ö R, fattar ni? Åh, jag har damp. Jag började såklart grina :'( aah?!

/ E

Ätit, strax dusch sen dö? Hehe. Nej, men jag skriver snartttt :) puss

/ T - yepp, en bild säger mer än tusen ord!


/ E

Ojdå, vad är det ni ser? Jo men klart Emma kan laga mat! Hehe. Jag är bäst. Oj nu bräns dom :o hörs senare, puss

/ T&E

just nu: so. Vi får våra böcker och lite sånt dära. Hehe, fick nyss våra första förseningar :$ men tror inte han skrev upp dom. Nu ska vi faktiskt lyssna. Hörs sen. PUSSSSSSSSS

/ E

Vill inte gå upp :( ligger så bra här. (Jag skonade er från mitt nyvaknade face på bilden. Tacka mig!)

/ E - kukeliku

Yaaaay! Redan vaken, även fast jag börjar om två timmar. Och att tacka för det har jag min söta lilla hund.. =.= aja, ska upp och käka lite. Kan lägga in bild på de kläder jag ska ha sen :) hörs om ett tag. PUSSS

/ E - hoppas ni ser..

Sex lektioner per dag. Inga långa sovmorgonar. Skit långa dagar. = BLÄ.

/ E

Jag just nu: sängen, halvläser i twilight, funtar på vad jag ska ha för kläder imorgon. Hehe, imorgon är det skola. Börjar 10.05, med matte. KUL =.= HAHA. sen har vi typ språkval (spanska.) bild so och idrott. Hehe kul! Nej.. Aja. Kommer troligtvis inte blogga mer ikväll, men uppdaterar imorgon i skolan. Haha trådlöst internet i skolan + wifi på mobilen = nice! Haha. Jo, men ska lägga in en bild på vårt schema. Hörs snart. Puss!

/ T - damp och lite sånt där

Kom precis in efter att ha varit med emma och clara. Vad gjorde vi? Pratade, pratade och skrattade. :) annars? Inget. Varför hade jag damp tidigare idag? Det är väl en del utav mig antar jag.. Har ingen bättre förklaring faktiskt. Nej nu ska jag hoppa in i duschen, imorn är det skola som gäller! Åh! Nu kom jag på varför jag hade damp tidigare idag! peace man. (Clara satt för långt bort) PUSS PÅER!

/ T - HEJ

Jag borde verkligen inte skriva.
Damp.
Skriver senare.
Ps. Seglingbilderna kommer. Kommer.

PUSS FÖRFAN!

/ E

Nu är jag äntligen hemma igen efter en underbart härlig dag! Jag gick först till Titti och var där kvart i elva. Så satt vi på hennes rum, haha. Sen halv gick vi till busshållplatsen och väntade. Men dom skulle ju hämta oss vid kvart över, så vi gick till favvan och köpte cola och muffins. Hehe, sen hämtade manfreds föräldrar oss vid busshållplatsen. Och så hämtade vi upp manfred och åkte ner till "hamnen" eller vad man ska säga.. Så åkte vi ut. Först seglade vi till ett ställe där vi badade (jag hoppade i först :D). Alla badade utom Titti =.= Sen åt vi lite kyckling och bagett. Och sen drog vi vidare till vaxholm och köpte glass och tankade lite. Sen åkte vi hemåt.. Och nu är jag hemma. Har haft skit kul! Och nu ska jag strax äta, sen träffa nåra. :D hehe. Puss på er allesammans!

/ E - WTF?!



Vafaaaaan?!
Nu är det sängdags..

/ E



Så hörs vi imorgon efter seglingen. (Om jag överlever?)
Hehe. Puss på er!

/ E

AahmentjAaaaaHh!
Hehe, tänkte bara säga att kvällen var jävligt lyckad! Även fast det bara var jag Clara och Titti. Härligt..
Först träffade jag Jocke :D sen gick vi till favvan och handlade läsk. Vi träffade Linnea dära. (http://linneaavander.blogg.se, hon har gjort våran finfina design! :)) Sen gick vi till Clara och såg "Fjorton suger". Haha, skånska & svensk film. Big no no! Haha, så vi gick ut och hade skit kul vid busshållplatsen.

Nu är det fan sängen som gäller. Ska segla till vaxholm imorgon.  Mmm, glaasss! :D

Nä men puss på er alla!

/ E

PAAAAAUS! Hehe, nu börjar det igen. :)

/ TEC - uppdatering

Tec sitter hemma hos c och väntar på att fjorton suger ska inta tvskärmen. Det var nog det vi hade att säga för tillfället. doggen ersätter clara för tillfället. Ps. Kommentarer om bilden: t - haha! Har jag backslick?! E - ser ut som jag har orange hår! Vänta, det har jag ju... PUSS!

/ E&T

Tja!
Nu sitter vi här och väntar på Clara :)
Hehe. Vi tävlar om vem som är roligast. Eller vi ska alltid jämföra alla saker som vi pratar om. Oavsett vad, ska den ena försöka vara bättre än den andra :p. Haha!

Nä nu ska vi göra något annat.  :)
Puss ♥

/ E

Satsare med stora bokstäver är det enda man kan kalla mig just nu.
Haha. Jag är så bäst på att blogga! :)

Titti är påväg hitåt. Clara är och äter på donk, sen kommer hon hit. Så drar vi till fav, och köper mys tills ikväll. Vi ska tydligen se "fjorton suger". Den går på ztv 21.05 :)
Jag tror att så småningom ikväll ska vi träffa Maffe och Tobbe också. Men man vet aldrig med dom (a)

Hehe, nu ska jag möta upp min Titti! (Oj va gay det lät? :o, hihi anyway.)
Puss & kram .

/ E - Ångrade mig...

Jag skiter i att lägga in gamla bilder just nu, utan lägger in några nya från idag.
När jag har tid så ska jag lägga in de gamla :D


Lillasyster och jag. ♥




Oj, dålig bild. Men Dagens Outfit iaf.
Svart linne - hm?
Randig kjol - Gina (lillasysters)
Riktiga kalaskläder med andra ord ;)


Haha de var dom bilderna från idag.
Men lovar att jag ska lägga in de andra bilderna senast imorgon! Eller kanske inte, ska segla ju.. Hmm. Senast i slutet på nästa vecka :) hehe.

PUSS PÅ ER!  ♥

/ E

Tjollahopp!
Haha värsta hälsningsfraserna jag kommer med ju! :)
Iaf, hade skrivit för ett tag sen, via mobilen, men det inlägget publicerades inte. Tyvärr. Så nu tänkte jag skriva lite om vad jag har gjort idag fram tills nu :)

Jag har ju redan skrivit att jag vek all j*vla tvätt. Och det var inte kul kan jag säga. Hehe. Sen duschade jag och fixade iordning mig och så gick vi över till våra grannar, våra sysslingar.. Haha. Så åt vi liddag (lunch/middag) där. Typ sallad och kyckling. Det var najs.
Sen så satt jag, Calle och Martin vid Calles data och kollade på sjuka videos på youtube. (Lägger in dom i nästa inlägg ;).) Aa, sen blev det fika. Hehe, tjockisar som vi är så åt vi av båda tårtorna. :) Gott!  Sen kände jag att jag skulle somna för jag var så in i helvete trött :o, så jag gick hem. Och insåg att klockan var kvart i sex. Att filmen mamma och pappa hade hyrt igår skulle vara nere om en kvart. Så jag tog med mig Jackie och gick ner till favvan och lämnade den. Och nu är jag här :)

Ikväll ska nåra se film hos Clara. Det blir ju bara helt fantastiskt? :)
Ja, men nu tänkte jag lägga in bilder och videos. Eftersom vi inte har haft det på åratal?
Yes, så vi hörs om en stund? PUSS

/ T - Sa jag att min dag sög?

Nu ska jag och min syster städa förrådet. Är rätt säker på att det kallas heldagsjobb: PUSS!

/ E

Hejsan allihopa! Just nu håller jag på att sortera all tvätt.. Så ni kan ju föreställa er hur kul jag har det? =.= nej, men som ni säkert vet vid det här laget så kommer Jocke hem idag :D runt 1 kommer han. Och jag kollade in i hans rum (bild längre ner) tycker ni att jag borde vara en snäll lillasyster och städa undan lite? Hehe. Nu väntar tvätten =.= PUSS

/ c.

TJOO

jaoo nu är jag här igen , tro det eller ej
i alla fall så färgade jag precis håret och ingen komentar till de ,
eftersom emma redan berättat vad vi gjorde igår kväll så behöver
jag inte skriva det.
nej nu ska jag hjälpa mamma med något vet ej  vad
sen blire match och efter den är de film som gäller

 så här blev det då :)

LOVE, C

/ T - Felvänd magnet

Jajamensan. Det är jag det. Människomagnet snackar vi också.
jag bara STÖTER bort människor!
Femtio meter i omkrets, inte en varelse i närheten!

Skrev ju i förra inlägget att jag kunde vara djup. Det är detta jag snackar om!
Är jag ironisk? Jag trodde det först. Men börjar undra.

Vidare, igårkväll var jag med tvillingarna, vi kollade på Kenny Starfighter. Fan också, Björn gustafsson var med högst fem minuter. KUL. Jag hade väntat mig lite mer i alla fall. Men den var väl helt okej ändå.
Jag är rätt deppig, hoppas det inte smittar av sig. Ungefär som svininfluensan i en mindre dimension.
Idag regnar det.
Kul.


Regn. Då ser man ut som en dränkt katt.

Ha en bra dag hörrni!
Min suger redan!

Ps. Gårdagens konversation:
Emma: Har du tänkt på att våra konversationer till störstadels består av "haha"?
Jag: Hahahahahahah!
Jag: oj...

PUSS!

/ E

Efter en rolig och händelserik kväll är jag nu äntligen hemma!
Kvällen började på favvan, där jag och Clara köpte lite läsk och satt utanför och drack den. Haha, sen kom Manfred och han skulle in och handla. Så kom Oscar, Koffe, Jonas och Patrik dit. Så vi gick med alla in och handlade lite. Sen bestämde vi oss för att dra hem till någon och kolla film. Så vi drog till Tobbe och såg "Hata Göteborg". Haha den var fan inte bra?
Hehe, sen skulle Oscar och Koffe hemåt, så då drog jag Clara Tobias och Maffe ut. Tills Tobbe ville in och spela dota. Hahah n00b. Så vi andra drog mot favvan och sen följde vi Manfred hem. Sen hände inte så mycket mera.. Träffade min bror på favvan, så pratade vi lite med han Tomas Lisen Madde och My. Men sen skjutsade Clara hem mig.

Haha bilder skulle det ju bli mer av också, men det blev det inte. Hähä, bättre lycka nästa gång! :)
Nu ska jag läsa vidare i twilight.
PUSSSS

/ T - Simma lugnt

Wow, detta visste ni nog icke!

Det är faktiskt så att jag kan vara jädrigt djup. Japp. Det trodde ni inte om mig va?! Näe för det trodde inte ens jag.
Men när jag tänker efter, precis: Tänker efter, så kan jag komma in på djupare saker än jag trodde var möjligt i mina tankar.
Folk i min omgivning tar nog inte mig speciellt seriöst. Det är jag rätt säker på till och med. Jag är liksom mer den där flamsiga typen. Men det är nog just det som fått mig att tänka efter lite mer.
Kan nog hända att jag är lite FÖR flamsig och hektisk. Hm, ja, jag ska nog ta och lugna ner mig en aning.
Låter som en bra slutsats på en hyfsat underlig och skum diskussion med mig själv...
Great.

Oj, inte speciellt bra inlägg för att tala om att jag kan vara djup.
Inlägget låter inte speciellt djupt liksom. Men jag sa inte att jag är en poet bara för det!



Jag tvekar på att jag någonsin kommer att bli den officielt jätteseriösa människan.
Nej, det låter bara inte troligt.

PUSS!

/ T - En bild säger mer än tusen ord


/ E - GAMMALT INLÄGG

förlåt för dålig uppdatering, men med tanke på att hela min familj just nu delar på ett internet, alltså så att en i taget kan bara ha de -.- , men nästa vecka någon gång kommer bredbandet igång och då är det mycket skriv igen. Men just nu får jag ta dom tillfällen som kommer, och nu tänkte jag att jag skulle skriva lite... igår efter mitt sista inlägg så åt jag middag och så. Sen kollade jag på '2 & ½ män' med mamma och pappa, sen efter det gick jag och la mig. Idag är det tisdag och jag vaknade ungefär tio i sju. Gick upp direkt faktiskt, fixade mig och sådära. Sen åt jag frukost med min lillasyster, sen packade jag alla saker jag skulle ha med mig och så vid 20 i åtta gick jag med min lillasyster till skolan. Vid typ 10 i va vi nedanför tråbacken och hon gick till sin skola, men jag fortsatte upp för tråbacken. Jag orkade inte gå till skolan, för vi började ju om en halvtimme så jag gick hem till titti och snackade lite med henne. Sen gick vi två mot Clara, jag ville gå ända dit men Titti orkade inte ( LATIS ) så vi stannade vid kyrkis och sen efter typ en kvart kom clara.. Då gick vi till skolan och vi la in 100 pennor i skåpet ! PÅ RIKTIGT :D hahah, sen skulle vi ha matte. det var bara jag av titti jag och clara som hade alla mina böcker. Men jag hade i och försig tagit Claras mattebok och sa att det var min :$ mahaha. På mattelektionen, hade joel och koffe tagit våra underbara platser så vi fick sitta längst fram i mitten i klassrummet -.- jaja, det var ganska kul . clara satte på sin musik och var helt offline. Medan hade jag och titti, JÄÄTTE KUL :D hahah, vi insåg att jag har typ dyslexi :( hah, allvarligt. jag är typ sämst, skulle skriva en 0a och det blev en 1a ?! konstigt :/ . Sen uppfann titti något som hette 'The funny paper' och där skulle vi skriva ner allting roligt som hände under dagen... Hon har lovat att skriva in hela pappret imorgon :D Iaf, jag hittade en kalender på skrivbordet och kollade igenom den.. Då fanns det typ horoskop i den och jag kollade mig. Jag är skorpion, maahha. Då stog det typ massa saker, och typ vetgirig (?) hahah, jag ba ; jag tror det är när man gillar vetemjöl :D hahahah, sääämst.. Sen var matten slut och vi skulle ha livskunskap så vi gick dit direkt men vi hade inte börjat så vi gick tillbaka till skåpen och plattade luggarna. Sen gick vi tillbaka och vi hade inte börjat då heller. Så jag gick och satte upp min lugg då blev Clara jätte sur på mig. :s damp? då kom läraren och vi gick in. Jag satt brevid Titti såklart ;D ahahha, nej men brukar sitta imellan Clara och Titti, eller nu när jag tänker efter.. Vi sitter aldrig likadant. Det är alltid annorlunda hahah. Iallafall, vi skulle sett film på livskunskapen men våran skola är fattig och vi har fortfarande VHS.. -.- haha, fast den var trasig så det blev ingen film. därimot satt våran vikarie Filip och berättade om gymnasiet och så dära. Sen fick vi sluta 6 minuter tidigare WHOOO! :D hahah, då gick vi ner till gympan och bytte om. titti var skönast när vi kom in i omklädningsrummet, då låg det ett par strumpor där, hon ba : YEEEEEEEES! jag glömde mina hemma :D .. hahah jag har typ aldrig skrattat så mycket. Sen hittade vi en sprejdiodrant som någon hade glömt, och då lekte titti med den och gick och spreja överallt haha, sen gick hon ut i korridoren och lekte raket med den. alltså hon höll den bakom henne och låtsades att trycket var jäätte starkt så hon sprang HAHAH, det var jätte kul när man var där iallafall. Sen började gympan, och vi skulle ha duellen. Förra gången vi gjorde duellen var jag ju med Nikhil,men han har ju bytt klass. Titti skulle vart med David men han är ju sjuk, så vi två fick vara :D jätte kul ! Vi gjorde ganska mycket, typ situps armhävningar hoppa harskutt och så :d hahah, när det var 15 minuter kvar skulle vi plocka undan för vi skulle få mackor och sånt som vi hade bakat på hemkunskapen. Dom var ganska goda, men det fanns bara apelsinjuice. och det dricker ju inte jag så jag blev ledsen :( hah, efter gympan duschade vi och så sen gick vi och åt. Det blev fiskpinnar och potatismos, vi åt och sen gick vi upp till skåpen... Clara kom på att hon hade glömt sin lapp hemma, så vi gick hem till henne och hämtade den. Och då passade vi på att hämta pennorna, så nu har vi över 200 pennor i vårat skåp :D När vi kom tillbaka så hämtade jag mina spanskasaker, och satt utanför på en bänk och sen kom Rolando och så skulle vi ha lektion, men han hade migrän så han orkade inte göra något jobbigt. Så vi fick våra plugglappar inför provet, och sen körde vi en lek att man ska stå i en ring och så har man en boll som man kastar imellan alla och när man ska kasta i väg bollen ska man säga ett spanskt ord. Det var ganska kul, fast jag var inte så bra, hahah ovanligt.Jag gjorde illa mig, jag skulle ta bollen så råka jag typ sätta nageln mot min hand, så det blev värsta såret :o det är djupt och så, inte kul inte kul :( Det ända som var kul var väl typ att jag hörde titti säga amarillo (=gul) typ femtusen gånger ? hah, sen fick vi sluta en halvtimme tidigare, då tog vi nosakerna och satte oss i den ljusgården och väntade. Vi satt med Niklas Freddie och Måns också, Clara skrev i deras böcker och ritade typ spiderpig. Då skulle jag skriva spindel på engelska i min bok, men jag skrev spinle istället. :$ säger ju det, jälva dyssebarn .. jaja , det skrattade jag så mycket åt att jag började gråta. JAG VET JAG HAR TYP INGEN HUMOR. jaja, sen satt vi där en stund och då kom koffe och satt med oss. Sen började vi, och vi håller ju på med matspjäkningen så jag och clara ville sitta i sal 60 och jobba själva. Och titti följde också med :D haha, sen kom tobbe in och då kunde ingen koncentrera sig, ahahah. Sen efter no:n som jag gjorde så super mycket på ( på 50 minuter hann jag skriva 'matens resa genom dig' HAHA ) så hade vi svenska, då kollade vi på Kommisarie Linly. En deckare, den verkar bra fast jag fattade inte så mycket, för jag satt brevid Tobias som satt och snackade hela tiden. Efter den lektionen gick jag och Clara ner till gården och köpte mellis. På väg upp mötte vi mina kusiner, och pratade lite med dom. Sen gick vi upp för att ha no IGEN... Vi satt i sal 60 igen, fast utan titti. Jag och tobbe hade slagsmål, och han putta ner mig på golvet och det gjorde ont :o jag kan typ inte gå på höger benet. Sen kom joel in och lånade Claras jacka och lite saker, sen vare fight! jag och tobbe mot Clara och joel :D hhaa jagoch tobbe vann. VI ÄR BÄST ! sen la vi oss ner på golvet och lyssnade på när jag och Clara pratade med Joel häromdagen. Sen kom manfred och knackade på och sa att Tobbe skulle snacka betygsak med Håkan så då satte jag mig och försökte jobba men det gick inte så när jag skulle gå tillbaka till joel och clara så ramlade jag på en stol och bröt typ tån. Jag menar allvar, den är typ blå nu :o jaja, sen låg vi och skrattade så hör vi ba hur nyckeln låser upp dörren. Alla ba sprang och satte sig och jobba. Det var eva som kom in, fyfan. Skulle hört mig, jag ba plocka upp facit till matteläxan och ba ; hmmm. jaha 3b är 4.5% hahahah hon trodde ju typ på det iaf :D sen slutade vi och clara skulle med bussen så vi sa hejdå vid skåpet och jag och titti gick ner. Vi stod utanför gården en stund och snackade sen följde jag henne en bit och då kom en tjej från sexan ba : HEJ :D. vi ba : eeeh ? hahah, sajk ? då kom titti på den dära lilla killen som va så söt. Kolla, jag och titti stod utanför gården och snackade, så kom en jätte liten söt kille, typ 2 år. vi ba ; gud va söt och sådära. Så när han kom fram till oss så ba; vad pratar ni om? titti ba: eeeh våran matte läxa. hhahah, skit bra ju ? nej inte direkt. men iaf, jag och titti stog och snackade en stund till sen gick jag hemmåt, kom hem HALV FEM -.- skit sent ju, då åt jag lite och sen satte jag mig med no skiten, jag fattar verkligen ingenting. Jaja, satt och pluggade fram till kvart i sex sen kom pappa och sa att det var mat. Så åt jag och sen vid sex så satte jag mig och pluggade igen. Nu gör jag faktiskt inte så mycket, bara lyssnar på musik. ska snart se desperete housewifes som går idag på kanal 5 klockan 21 :D missa inte säger jag bara ! eftersom mitt inlägg var så långt, behöver inte jag skriva mer idag. ha det bra / emma




Jag säger bara: Herregud!
Från våran förra okända blogg. Vem orkar läsa?
Hah, nu ska vi gå.
PUSS

/ E&C

Hej!
Nu sitter vi i min gosiga säng och ska dra ut.
Skriver när vi är hemma igen...

PUSS

/ E - ?!



Postat 18:09
Oftast när jag kollar på klockan runt 18, så är den 9 över.
Helt SAJK!  Haha, jag är född 18:09, därför flippar jag satan! :)

/ E

Tråååååk.
Pappa kom precis hem, så vi ska äta inom en timme.
Men har sjukt tråkigt. Jocke kommer hem imorgon. Då jävlar! Hehe, saknar dig storebror.

Hehehe, men gud.. Haha! Åh.
Jaja, ikväll blire utgång med Clawriseeen! Höhö. Får se vad som händer, typ.
Yes. Men jag ska gå och gnälla lite över mitt schema för pappa. :)

Puss på er!





/ E

Bättringar på G...
Från och nu ska vi försöka förbättra bloggen så mycket som vi kan.
Vi ska få C't att blogga lite mera, även fast hon inte har en dator...
Vi ska lägga in mera bilder och videos.
Vi kan göra mer "hiss/diss" "saker ni inte visste" osv.
Börja med "Dagen's outfit"?

Vad tycker ni att vi borde skriva om? Vad vill ni läsa?
Kommentera järnet nu!


/ T - 20 NOVEMBER 20 NOVEMBER 20 NOVEMBER

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!
LÄNGTAN ÄR ENORM OCH OBESKRIVLIGT JÄTTESTOR!

The Twilight Saga: New Moon 'Meet Jacob Black' Preview in HD



Galet, så jädra galet!

JÄTTESTOR JÄTTEPUSS! :D

/ C

Tja

/ E - Schema HT 2009 -.-

VÅRAT SCHEMA SUGER!
Allvarligt, det suger!
Vi har långa dagar, 6 lektioner per dag. Alltsååååååå åååh.
Glömde ena i skolan och andra i Claras moppe. Men ska fota och lägga in sen så ska ni allt få se.

Stackarsstackars oss :(

/ E

 
  • Jag är gudmor till min kusin Jakob, 2 år.
  • Jag har knallgröna ögon
  • Jag äääälskar mjukisar!
  • Jag fyller år på samma dag som min kusin Wilma, och på samma dag som min mormor skulle fyllt.
  • Jag gick på kyrkis när jag var liten.
  • Den vänskap jag haft längst är 11 år (med Erica, Manfred, Joel osv.)
  • Jag gick på fotboll ett tag, slutade eftersom jag rymde ifrån träningarna.
  • Jag har 3 syskon (Joakim Martin Sara)
  • Jag suger på att blogga :$
  • Jag hatade gympa i 6/7:an. Hade mer än 60% frånvaro.
  • Jag umgås mest med killar.
  • Jag har bara känt C & T, 5 resp. 3 år.
  • JAG ÄR BÄST! :$




/ E

Hejhallå bloggen!
Japp, jag är på superbra humör!
Fråga mig inte varför, hehe det bara är så :)

Nepp, men ska berätta lite om min skoldag idaaag :)
Började ju med att jag och Clara åkte till statoil och tankade och handlade olja. Sen åkte vi och mötte Titti på högsätra busshållplats. Så stod vi där ett tag, sen åkte/gick vi vidare till skolan. Satt och väntade i 40 minuter, sen gick vi in i vårat underbara hemklassrum. (hoooost No-sal). Iaf, så gick vi igenom lite saker och hade en tävling. Hehe vi var klart bäst? Sen fick vi våra skåp, jag Clara och Titti har 2 skåp brevid varann att dela på ;) hehe.
Sen fick vi lunch och det blev korvstroganoff och ris. Så vi åt lite, sen satt vi ute på en bänk och pratade typ. Haha :).  Sen när vi kom in igen så fick vi nya engelskaböcker, och Nina berättade att några hade busringt kl. 4 på natten och att det var polisanmält och shit.   Och dom som har gjort det kommer få böter och man kan få upp till ett års fängelse. Haha! Hur töntigt låter inte det?
- "Vad sitter du inne för?"
- "Jag busringde min lärare"

Haha, iallafall. Sen fick vi ju sluta. Så jag och Clara åkte till willys och satte oss vid kanalen och fikade :) härligthärligt. Och nu är jag hemma igen.
Men ska ner mot favvan för att lämna min brors plånbok. Blääääääääääää......
Hehe, där försvann mitt bra humöööööör :((((((


Nej men vi hörs när jag är tillbaka.
PUSS

/ T - "dagens outfit"

Jag vet. Jag suger. Ingen uppdatering alls längre. Men hörru, sånt är livet! Orkar jag inte så orkar jag inte. Thats it! :) här är iaf vad jag har på mig idag. Häftigt värre. ha en bra dag allesammans! PUSS!

/ E

Snabbt nu.  Hinner inte skriva mycket...
Clara ska hämta upp mig och så ska vi åka och tanka lite :)

Hehe, men idag är det andra skoldagen och det som kommer hända är väl att vi kommer få vårat schema och lite andra saker.. :) Men det blir säkert roligt. Hehe, börjar 10 slutar 13. Det är niiiiiiiiiice!

Nu ska jag borsta tänderna.
PUSS


/ E - 4 ÅR NU...



4 år utan dig nu, bästa mormor!
Jag älskar dig!

* 38-11-07   † 05-08-20


/ E

Tänk att jag orkade pallra mig till datorn. (lånar mammas, hehe säg inget :$) Haha skämta bara! Nej, nu blir vi lite seriösa istället.

Första skoldagen gick oväntat bra, vi började vid 9. Stod ute och lyssnade på när lärarna sjöng och våran nya rektor höll tal. Sen gick vi in till vårat nya hemklassrum vilket är en NO-sal? Hahah, anyway vi hade upprop och så. Sen slutade vi, då åkte jag och Clara till Täby. Där gjorde vi inte speciellt mycket, köpte silverschampoo och träffade Oskar och hans kompisar Ragnar, Perisch (?) och nån till. Kommer inte ihåg vad dom hette, hehe :)

Ja, men nu skulle jag ju då gå till maggan med min systers boll osv.  Ha det bra så läääänge!
PUSSSSSSSSSSSSSS

/ E

Har precis ätit middag. Det blev hemmagjorda hamburgare. Nu ska jag ner till min systers träning och lämna hennes boll och vattenflaska -.- aja, jag är så snäll så :-). Sen ska jag duscha och fortsätta läsa första twilight-boken som jag fick låna av Titti. Den är ju precis som filmen, så tycker inte att den är speciellt bra? Haha:). Nej nu är det annat på g. Hörs sen. PUSS<3

/ E

FRUKOST - hallon te och macka. MUMS! Hehe.

/ E - :D

Hej alla morgonpigga. Nej juste, skolan börjar ju idag så man har inget val :) Hehe, just nu sitter jag och ska äta lite frukost. Sen ska jag gå såsmåning om. Jag ska börja nian, helt sjukt :-o aja, önska mig lycka till så skriver jag snart! PUSS Så här ser jag ut idag :D

/ T - ILLA

Och så fortsätter det. Urusel uppdatering och allt det där.
Men ska faktiskt dra nu! Sorry!
Skriver troligtvis och förhoppningsvis när jag kommer tillbaka.

PUSS!

/ T - ojojoj

Oj. Jag ska sluta lova saker. För det är morgon. Men jag har faktiskt inte tid att göra en bra uppdatering. Ska gå till bussen om tjugo min och jag är inte klar. Men blir en snabb uppdatering från mobilen iaf! Som emma skrev så ska vi ju till täby. Eh ja, det var uppdateringen för denna gång! En dagens outfit blir det iaf: och så har jag ju jacka också. Haha. PUSS!

/ E - i brist på kul

Sådärja! Nu är jag klar, har ätit ordentligt med frukost och fixat mig. Nu är det bara en och en halv timme kvar tills bussen går... -.- jag clara och Titti ska åka till täby. Det blir kulkul:) sen ikväll vet jag faktiskt inte vad som händer. Vi brukar oftast hitta på något kul. Men sova ska jag iaf, ska vara i säng elva! Haha. Jaja, intressant inlägg eller hur? Nej men som rubriken sa så har jag brist på kul:) nej, nu ska jag.. Eeh.. Mm.. Hm, gå och göra något annat! PUSS PÅ NOSEN :)

/ E

Förlåtförlåt för den dåliga uppdateringen. Och jag vet att ursäkten "vi har ju sommarlov" snart inte kan användas. Så, lika mycket som jag måste vänja mig vid att gå upp tidigt, måste vi börja skriva i bloggen igen. Och när jag orkar koppla in min dator så ska jag lägga in ungefär en miljon bilder och videos :) så håll ut, dom kommer med tiden. Ja, vad mer ska jag säga? Klockan är halv tio och jag har vart vaken i ungefär en halvtimme. Skolan börjar ju på torsdag. Och då börjar jag 9, vilket betyder att jag måste gå upp halv 8 :( . Menmen,. Har inte så mycket mer att säga.. Jo, ni måste kommentera massor med mera! :) <3 aa tja dårå. PUSS

/ T - uselt och inte bättre

Yepp, så ligger det till.
Ledsen för den usla uppdatering men har inte tid nu heller.
Skriver imornbitti! Lovar!
 
Ps. Idag var jag i Linköping hos bror min. :D

PUSS!

/ T - sammanfattning

Har precis varit ute och gått i drygt två timmar.
När man inte orkar ut och springa, då går man långt istället. :D
Skönt faktiskt, eftersom det är fint väder också.
Har precis lagt upp massa videosar på datorn, men ska ut och njuta av solen nu så dom kommer senare!
Ikväll blir det the voice konserten med Emma, Clara & Christian. Nice!


Titti Emma Clara
=

TEC

PUSS!

/ T - 20 november. Då jäklar!



Längtar galet mycket!

NEW MOON - BIOPREMIÄR 20 NOVEMBER 2009!

/ E

Jahapp. Just nu ligger jag i sängen och ska gå upp efter jag har skrivit klart :) igår så var jag Titti och clara i stan, åt på snaps och var på ung. Sen drog vi hem vid halv 4 typ :). Sen på kvällen hyrde vi Yesman! :) vi såg den hos mig och gjorde massa roliga videos. It will come, soon:-) Japp, men som sagt. Jag ska nog dra mig upp nu. Skriver lite senare:) puss <3

/ T - Jisses

Har väntat på att Emma ska blogga eftersom jag gissar på att det är hon som har de flesta bilderna.
Eller så tog vi inga?
Kanske inte var helt med i verkligheten idag. Man vet aldrig.

Måste bara säga att jag smågillar alla Schulmans, men Calles blogg är riktigt skön får jag väl lov att säga. 
Han har ju sökt som programledare och det skulle gillas!
Här har ni bloggen:

http://schulmania.blogspot.com/

Men allra helst detta, eftersom jag håller med så jävla mycket.
MEN VART FAN ÄR VÄRLDEN PÅVÄG?! :

http://schulmania.blogspot.com/2009/08/alskar-framtiden.html

Ni som kollade på klippet, här var den bästa kommentaren:
Anonym sa...

är det verkligen ok att driva med utvecklingsstörda?

HAHA!


Bilder kommer senare ikväll,
tror jag...

PUSS!

/ T

Antar att jag också borde berätta min dag.
Men gör det kort annars blir det bara alldelles för mycket text haha.
Så ja, idag har jag varit med tvillingarna, och KUL var det eftersom vi inte träffats på hur länge som helst!
Vi tänkte göra något kul, men det slutade med att vi åkte tåg fram och tillbaka till Täby och bara pratade!
Var skönt faktiskt, bara prata ut. Kan behövas ibland. :D

Kvällen var jag som sagt med Emma, Clara & Manfred, som vanligt. :D
Vi kollade på skräckis, kommer inte ihåg vad den hette...
Det var nog det.
Några bilder togs det ju med min webb:


T&C - Innan Emma kom...


TEC!


Var bara tvungen att ta med denna. HAHA.

Imorgon ska tec ränna omkring på stockholms gator, ses där!
PUSS!

/ E

Först.. TACK Linnéa för att du fixade designen igen!
Nu är vi super nöjda och kommer inte byta på ett bra tag :)

Japp, tänkte jag kankse kunde berätta om min dag som var så otrolig intressant.
Vaknade först när mamma väckte mig runt 9, men sen somnade jag om och vaknade 12 :$. Haha, då segade jag mig upp till tvn och låg där ganska länge. Kollade med min bror :)
Sen kom mamma och pappa hem och då skulle jag fixa mat själv för alla andra skulle ner till Saras fotbollsläger och typ äta korv? Så jag kokade pasta. Haha mums! Sen ställde jag mig i duschen, klädde på mig lite nya kläder och gick i regnet till Titti.

Hos Titti satt Clara och Titti och tog en massa kort med T's webbcamera. Så satt vi vid datan ett tag, men sen skulle vi se en skräckis. Men hon hade ingen, så vi tog bussen till favvan för att hyra en. Och det blev "Day of the dead". Och när vi kom hem till Titti igen så insåg hon att hennes syrra hade dvdn. Så vi gick till Clara och såg filmen. Den sög! Eller vi fick inte se slutet eftersom hela skivan cpade :o så den var "slut" ungefär 21.45. Då började vi kolla på Tila Teqila, men sen drog vi ut och Clara som hade sina "pöllar" hoppade i vattenpölarna som fanns :)
Vi gick förbi ett hus som hade brunnit, Martin (min bror)'s kompis bor där :o och det är tydligen mordbrand och massor :-o.
Ja, men sen tog jag mig hem genom regnet och nu är jag hemma :)
Ska faktiskt sova snart. Måste börja vända tillbaka dygnet. SKOLAN BÖRJAR JU OM EN VECKA! Please kill me?
Ja, men ska till stan med C & T imorgon. Så vi får se vad skoj vi hittar på? Jag kan lova att det kommer lite bilder och videos imorgon. (Eftersom jag inte har några nu, hehe :$)

Nä.. Godnatt på er! Så får ni väl se om jag hinner skriva innan vi åker imorgon.
Stor puss
/ Emma


/LinnéaAvander

Hejsan alla bloggläsare.
Har nyss gjort klart designen , blev den fin ?
Du (Emma) ville typ ha en annan bakgrund men jag kan byta till den om du vill?
Säg till om jag ska ändra på nåt, kolla in i min blogg också,
www.linneaavander.blogg.se
pusshej ! :)

hehe

/ T - Videosar!

GALET NICE DESIGN HAR VI FÅTT! :D
Och detta tackar vi Linnea Avander för!

Nu kommer videosarna som jag lovade.
Vi börjar med klassikern "Vem kan rulla bollen längst":
 

Igår gjorde vi en fortsättning på den tävlingen, det blev Arga leken:
(Mellan mig och Clara)
 

Sen blev det ännu en fortsättning, denna gång var det balansgång:
(Också mellan mig och Clara)



Nu ska jag möta Clara,
PUSS!

/ C

Hejhej clara hära , tänkte bara skriva live för jag sitter på busshållsplatsen och väntar så fredrik , han ska hämta sin tröja :) idag väckte jag av sms av fredrik kl 9 som undra om jag va vaken och de va jag ju så kom han t mig sen drog vi t rassa i täljö och kolla så ice age 3 den va ju as bra . När filmen e slut kollar vi när bussen t centrum går om 20 min aa men de hinner vi , men den missar vi eller den kom aldrig så vi fick sitta på busshållplatsen i 30 min innan nästa buss kom. När vi kommer t centrum möter vi upp felix och sitter och snackar me han ett tag sen kommer titti för hon hade varit me tvillingarna så jag snackade me henne och sen åkte jag hem med henne , när jag kommer hem lägger jag mig i soffan och typ slocknar direkt och för typ 30 min sen smsar fredrik mig och väcker mig andra gången idag och ska hänt sin tröja så nu sitter jag hära och väntar på han :) ikväll blire emma titti och manfred som vanligt antar jag :) Love c

/ T - URUSELT

Okej, sjukt dålig uppdatering. Men jag har fått en uppenbarelse om att datorn inte är mitt liv längre.
Okej, jag är en riktigt dålig lögnare.
Jag har bara inte haft orken helt enkelt.

Igår var vi på Ung 08,
Detta hann vi med:

- Alla gick ju runt med comviq stämplar över hela kroppen, jag hade en på kinden, men vi tog eyeliner och kryssade över comviq och skrev "Telia <3" på andra kinden. Jag bröt mot normen. :D

- Vi gick fram till en kille med för mycket wax och frågade om vi kunde få låna lite, men han hade det inte med sig :(

- Två tjejer som höll varann i handen gick förbi, jag ställde mig och skrek "PRIDE VAR FÖRRA VECKAN!"

- En kille med rosa hår gick förbi, vi skrek "YEAH! ROSA! ROSA ÄR MAKT!"

- Vi satt på en bänk vid en papperskorg, en kille sa till sina kompisar "kolla, jag är miljövänlig" och slängre skräp i papperskorgen, jag började applådera högt.

- Vi gick fram till en tjej med hål i byxorna och gav två säkerhetsnålar och sa "här, jag tror du behöver dom här".

- Vi gick fram till småfjortisar som rökte och sa "RÖKNING DÖDAR!"

- Vi frågade en tjej som hade ssströja vad sss betydde. Hon svarade "ssssvenska sssssegelsegelsssällskapet"

- Vi gick fram och frågade en fjortis om hon hade lite foundation vi kunde få låna, eftersom det såg så ut.

MEDMERA. :)
Kan ju utan tvekan säga att vi hade jäkligt roligt. :D



I nästa inlägg kommer några videosar. :D
Håll utkik!

PUSS!

/ E

Ah dålig uppdatering de senaste dagarna. Har gjort jätte mycket, vart på ung och så.. Men orkar inte berätta om allt via telen... Japp, men jag har pratat med Linnea också, hon ska fixa en ny fräsh design till oss :) tack så mycket. Nej nu sitter jag och kollar tv med min storebror och spelar på min mobil. Har ett jävligt roligt spel! :-D höhö. Nä nu ska jag göra något annat. Puss på er! <3

/ E

Ska iväg och bada med Clara, skriver mer någonannan gång.

/ T

Okj nu blir det ett rätt kort inlägg, vill bara lägga mig i soffa och sova! GAH.
Gick upp KLOCKAN SEX IMORSE, för att åka till kista och köa för en JÄVLA mobil, i FYRA OCH EN HALV TIMME.
Men alla köpte i alla fall en varsin mobil (Jag emma clara christian) en sony ericsson w760 för 500kr. :D
PANGPRIS!
Jag gav den jag köpte till mamma eftersom jag har en nyare än den. :)
Det var min present till henne, fast hon betalade den själv... Haha.
Efter detta åkte jag Emma Clara till valsjön, dom har bilder på sina mobilen så det får dom fixa. Jag har tyvärr inga.
En gammal blir det bara. Haha.


Tror ni vi passade in i kista?
Det tror inte jag.


 

PUSS!


/ E

Kom precis hem från riala, har badat hela dagen lång. Nu ska jag möta Clara vid favvan, så ska springa nu :) Dagens bästa: min och claras diskution. C - vad ska vi göra ikväll? E - ingen aning, vi kan gå. Jag behöver motion! C - aa jag med. Vi kan gå till favvan och köpa godis. HAHAHAHA! :d

/ T - LÄNGTAR



SKA BLI:



Strax efter sommarn.
Åh, vad jag längtar!

Tandställning tandställning tandställning. :D
Give meeee...
Jag säger ju åt er att ha tålamod, så jag får väl kanske ha lite själv också.
Men åh, vad jag längtar! :D

Det var nog bara det jag ville säga.

PUSS!

/ T

Godmorgon. Eller godnatt.
Det beror på er. :D

Dagen har tillbringats med Moni vid kanalen... Kulkul. :D
Kvällen tillbringades hos mig med Emma, Clara, Manfred & Christian. Kul det med. :D
Haha. Skyller detta konstiga inlägg på att klockan är tio över två på natten och jag är trött.

Imorgon (tekniskt sett idag) ska jag och Emma hänga vid favvan hela långa dagen. :D
Alla som är nåt, hänger vid favvan. (?)
Coola jävlar är vi dåra.

Ledsen, har inte tagit en enda bild...
Men det kommer, det kommer. :D

Godnatt!
Eller snart i alla fall. :)

/ E - FACEBOOK

Hittade nån grej på facebook där man bara skulle slå in när man var född och :


I was born on a Monday and since my birthday... (7 Nov 1994)
I've been living for 14 years
I've been living for 177 months
I've been living for 769 weeks
I've been living for 5,388 days
I've been living for 129,312 hours
I've been living for 7,758,769 minutes
I've been living for 465,526,166 seconds
I've breathed more than 73,750,059 times!
I've blinked my eyes more than 78,175,059 times!
My heart has beaten more than 543,113,830 times!

Där ser ni! :D
Alla ni som läser våran blogg och har facebook men inte mig som vän lägg till :D
"Emma Maracouasch Rösund" Haha, Nej Maracouasch är inte mitt mellannamn. Internskämt mellan TEC :D

Nu ska jag sova, puss!

/ E

Me right now :-D tagen med min älskade mobil!

/ E - från mobilen

Just nu sitter jag i min soffa och dör av uttråkhet. Haha. Idag så har jag varit med Clara, vi åkte till garnsviken och badade :) men sen blev jag trött på det, så vi åkte hem :) då var jag utelåst :'( sadface.. Haha, men tillslut kom jag in och då duschade jag. Nu sitter jag och kollar på "sweet 16" haha det är kulkul :). Ikväll så ska vi till Titti :) det blir också kul :) haha. Nä nu ska jag göra något annat. Puss på er <3

/ T

Godnatt denna gång.
På riktigt.
Godnatt.

/ T

Jag orkar inte sova.

/ T - Rum

Yepp, jag sa ju att ni skulle få se mitt rum ikväll, och det ska ni!





Jag städade samtidigt, och det blev en hel del tvätt (Det är en tvätt i maskinen också):


Jag har även tre saker till som ska fixas så småningom:
1. Sofforna ska bytas ut, eller så ska jag åtminstone få sofföverdrag!
2. På första bilden så står det massa VHS filmer/barnböcker i hyllorna, dom ska slängas, eller ges bort eller vad som helst! Bort ska dom!
3. Det står en urgammal dator på skrivbordet som inte ens fungerar, jag ska få min brors gamla som funkar helt okej. :)(Det står även en gammal datorskärm på golvet bredvid tvn, den ska slängas haha.)

Ja, nu har ni sett mitt rum hos pappa. Någon gång kanske bilder på mitt rum hos mamma kommer också.

Ps. Jag har ju två sängar, det är för att när vi var små delade jag rum med min syster.
Jag har ju bott här hela mitt liv det är därför det är massa gamla grejer kvar. Men eftersom min äldsta syster har flyttat hemifrån har vi varsina rum. Vilket vi har haft sen jag var typ fem haha...


Nu är det dags att göra något annat,
PUSS!

/ E - Äntligen hemma!

Nu är jag hemma efter en dag på stranden med Clara och sen bio med Clara Titti och Manfred..
Först vaknade jag konstigt nog klockan 12, ganska sent för min del? :o Aja bestämde då att åka till Garnsviken med Clara, så vi drog dit vid ett ungefär. Då solade vi och badade. Sen vid tre så kom min bror dit, så då hade vi fight i vattnet :D Haha, men sen åkte jag och Clara hem för att duscha och fixa oss inför bion.
Vi åkte till Täby vid halv sex och var där 10 över. Så gick vi och hämtade/betalade biljetterna. Sen gick vi till donken och åt (ovanligt va?) Haha. Vi åt Happy Meal och fick en as kul leksak (en liten pryl som man sätter på skon, så låter det när man går :D)
Japp, men sen gick vi till bion och köpte popcorn & dricka. Filmen var ganska bra, blev rastlös ganska fort och bytte plats ungefär 5 gånger. Haha.. När den var slut gick vi till tåget som precis hade gått, så vi väntade och hade askul med kundvagnar :) Men sen åkte vi hem. Och nu är jag hemma :D

Nu bjuder jag på lite bilder innan jag ska göra något riktigt kul! :d


Jag och C på stranden idag. Lagom muppade :)


Happy Meal vs. Sad Meal.
Det vill säga hel kartong vs. Trasig kartong. Haha


Från Vänster: T M C E

Man skulle ju kunna säga att alla bilder sammanfattar min dag :)
Nu blir det något kul. Haha typ tv (a)

Puss

/ T - Sommaren med Göran

Yes, dags att springa till bussen!

(Bilder på mitt rum kommer ikväll förhoppningsvis!)

/ T - Otroligt viktig information

Godmorgon allesammans.
Sovit gott? Det har INTE jag.

Vaknade vid halv sju imorse av ingenting, låg och kunde inte somna om i en timme.
Gick upp till vardagsrummet och kollade på tv en timme. Sen somnade jag äntligen om, och sen vaknade jag vid tolv.
Sådär onödig information jag tyckte ni borde få veta.

Idag ska jag fixa mitt rum, jag har redan bytt soffor med min syster, hon blev inte speciellt glad när hon såg det eftersom mina var skitfula och hennes, eh, ja, dom ser i alla fall bättre ut. Mohaha.
Ni får en bild på rummet när det är klart!

Nu ska jag försöka sätta lite fart...
Ikväll blir det bio! SOMMAREN MED GÖRAN!



Det är varmt, jag borde sola. Men jag prioriterar faktiskt mitt rum högst. För om det inte blir gjort idag kommer det inte bli gjort alls.

Dags att komma igång, extreme room makeover! Whoo!....
PUSS!

/ E - tre timmar och åtta minuter senare

Nu ska jag sova!
Lyckades få in "The Mist", Martin sa att den var störd, och "OrangeCounty". Men ska fixa flera imorgon.

Puss på er allesammans!



Drickorna på Tommys, haha


1337, eliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiit.

Det var allt för mig. puss (ojojoj, två gånger!)

/ E

Hemma igen, efter en väldans kväll!
Först gick jag ner till Tommys med mamma pappa J M & S, där typ 20 pers som vi kände skulle äta med oss. Så vi åt, och jag drack typ 3 liter läsk :o
Haha, men sen kom Clara och Titti och vi gick ovanligtvis till Manfred? Har aldrig varit där, men det var trevlans! Vi kollade på Sandor/Ida, och den sög.. Haha. Sen följde vi T till bussen, och Clara skjutsade hem mig.
*VIKTIG INFORMATION, HENNES RÄNKESAK PÅ MOPEDEN SLOG ÖVER TILL 1337 NÄR VI STANNADE UTANFÖR MIG! :D*
Haha, intresseklubben antecknar typ inteeee

Aah, så nu är jag hemma och ska lägga över lite låtar och filmer till de nya minneskortet. Sen ska jag sova.
Ska till stranden imorgon. (Hoppas på bra väder! :D) Och senare på kvällen ska jag Clara Titti och Manfred (+nån till) se "Sommaren med Göran".

Japp, men jag skriver innan det är sängdags :D
Puss


/ T & C

Vi sitter på donken :) mohaha. Det var bara det vi ville säga. Eller vi vänta även på emma. Det var bara DET vi ville säga. :)

/ E

Jag är glad..
Jag äger en W995!

Haha, orkar inte skriva om dagen nu. Ska strax gå ner till centrum och äta middag med min kära familj (hmm. jag skrev mobil?) Hahaha.!

Ciaaaao.


/ T - Dagen & Roligt

Oj, det går typ inge vidare för våran lilla blogg här... Men vad gör man, det är sommarlov!
Ledsen för att jag inte tänker tillägna mitt framför datorn. :D
Men jag Emma & Clara var i alla fall i täby idag och hämtade ut Emmas nya mobil (ARGH, jag vill också!) Nyaste nyaste sony ericsson...
Menmen, min mobil är väl helt okej den me antar jag. (Sony ericsson w715) Lite repig kanske, men det är sånt som händer.

Åh, juste! Vill ni veta något roligt? Det får ni i alla fall om ni läser detta:
Jag och Emma är påväg till favvan, då två tjejer går förbi, vi kollar ju på dom för att se om det är några vi känner men det var det inte.
Precis när vi gått förbi dom vänder sig den ena om och skriker "OCH VAD ÄR ERAT PROBLEM?!"
Vi, som är så klyftiga svarar "Va? Får vi inte ha mer än ETT?!"
Haha, där satt den! :D


Har inte mycket mer att säga, lite bilder blir det i alla fall i detta inlägget, till skillnad från alla andra...



Färglada jävlar dom där E & T.


Läs på hatten. (Det bjöds även på minibananer i Täby)
& Clara är rätt cool får jag väl lov att säga.

 

Manfred är rolig, haha. :D

Dags för att göra något annat,
PUSS!


/ T - Oups

Har dessvärre inte mycket att säga till mitt försvar.
Det enda jag kan göra är att be om ursäkt, även fast det inte hjälper någonting alls. :)

Idag träffade jag Emma och Clara en stund, vad gjorde vi nu igen? Ingenting?
Jo vi skaffade en idol på bussen, han hade gröna skor.
Ikväll blir det myskväll hos Emma precis som igår, fast det visste ni ju inte eftersom vi har en rätt dålig uppdatering (jag erkänner).
Det var i alla fall jag Emma Clara Manfred & Christian. Vi spelade kort, spel och pratade, typ.
Det jag har att säga om det är att jag aldrig tänker spela tecknet igen.
Vilket uselt kortspel!

Nu är det kycklingsalladsdags, mums.
Hörs någon gång i framtiden! Tålamod kära vänner! :D
(Det är ju faktiskt sommarlov...)

(Bilder + video kommer senare, när nu det är...)
PUSS!

/ T - Mycket positivt

Humöret ligger på topp och jag vill bara dö. Eller åtminstone något åt det hållet.
Tror att jag vaknade på fel sida idag.
Känner mig... Arg. Och irriterad. Yepp, det är orden.
Borde antagligen inte göra något längre inlägget utav detta, nej, jag vill ju inte att ni ska behöva känna som mig.
Arhg.

Godnatt?

/ E

Fyfan.
Det går inte att få upp en 19åring ur sin säng...
Kanske ska leta upp en såndära tuta som låter jätte högt? :D
Nä, nu jävlar!

/ E- snabbt!

Jag ska bara skriva lite snabbt innan jag ska tjata sönder min bror att vi ska åka.
Jag ska till stan med Jocke & Fisken. Vi ska träffa Clara i stan och sen ska J&F tydligen köpa mobil? Yepp, men det blir ju säkert jätte bra.
Jag klev upp vid HALV NIO (!) för jag trodde vi skulle åkt klockan 10, men nej. Jocke ligger fortfarande och sover -.-
Haha, men ska nog tjata upp honom.
Men det blir härligt att vara i stan och typ äta glass :) mums! :D

Nu ska jag tjata upp Jokakim :D
Chiaaaaao!


T & C påväg till Pride


Vi fick tag på 5 rosor :DD


T & C


Haha MongoMalins


T S C E, Så här sprang vi ner till T-jarlen för att handla cola. Gissa om folk kollade?

/ E

Jahapp.
Kanske kan berätta om helgen,.

Titti och Clara kom till mig ungefär vid 12 i lördags, då fick vi skjuts till busshållplatsen.  Så åkte vi in till stan och va på Pride! Det var sjukt najs :D  Sen ungefär vid halv 3 så kom mamma och pappa in till stan så då drog jag C & T upp i lokalen och gjorde iordning det sista dära. Sen fixade vi oss.   Sen vid 5 så började allt. Då gick vi runt och bjöd påfyllning av champang, fixade fram all mat och sådära. Sen gick det bara vidare.. Vi hade snärtkrig med handdukar, haha eller? Nej, killarna snärtade oss och vi kastade våra handdukar på dom.
Vi hade iskrig! Det var najs :) haha, vi blev sjöblöta..
Sen höll festen igång tills ungefär halv 4, då gick alla och la sig. Eller alla utom jag Clara Titti och Chrille, vi satt uppe hela natten och gjorde vem vet? Jag lovar att 50% av det jag sa var: Nä. Haha.. Sick. Haha, sen vid 9 gick vi för att handla frukost. Men allt var typ stängt så vi satt utanför Coop i en halvtimme på en bänk och sov. Haha. Sen åt vi frukost..
Sen satt vi ute på terassen och schtekte! :D Men sen drog vi hemåt. Och i bilen frågade Chrille Clara om hon och jag skulle med in till Grönan för att se på Lady Gaga. Och det ville vi, men när Clara kom hem så fick hon inte för att vi inte hade sovit på hela nattten eller vad det var? Så vi möttes på favvan och köpte pizza, och drog hem till mig och kollade på "Crossroads" och "Simpsons, the movie". Sen när dom gick vid halv tio ungefär. Så gick jag och la mig och somnade typ direkt..
Idag vaknade jag runt 11, och har inte gjort något mer än att städa rummet och ätit.
Så nu ska jag ringa Clara, (FÖR MIN MOBIL ÄR SPÄRRAD, KAN INTE SKICKA SMS) Så ska vi hitta på nåt kul :)

Nu lägger jag in miljoners med bilder.


E T C
När vi hade bytt om från serveringskläderna


Samma


Samma


E C T (Sanna och Jocke)
I köket :)


T C E och S
Mongon är vi allesammans :D (eller det kanske bara var jag)


T C Mamma E S


Jag och Storebruuur


ÄTAAAA!


Personalen äter :)


Mammas tårtooor


C & S


S E C T


T E C S
Nerputtade och besegrade av Chrille :(

Det var väl det?
Nu ska jag gå och göra något konstigt. Haha, vafan?
Nä nu börjar det  spåra ur .. :D

HADEGÖTTHEJ!

/ T - Lite sömn skulle sitta fint

37 timmar utan sömn börjar sätta sina spår. Jag skriker åt alla i min närhet och är verkligen så himla sur på allt och alla.
- ÅT HELVETE MED ALLT & ALLA!
Wow, jag orkar verkligen inte berätta allt som misslyckats denna misslyckade kväll. För jag har världens segaste tangentbord. Berättar imorn vid en normal dator.

Men detta är jag just nu:

DÖÖÖÖÖÖ. :)

TVTIME, TREVLIG KVÄLL FÖRFAN!


/ T - kort

Sitter vid en öde dator utan bilder och ja, det finns ingenting på den. Vet icke varför eftersom det faktiskt är en bra bärbar dator som funkar. Menmen.

Kom hem för en liten stund sen.
Tänkte bara säga att jäääklar vad kul vi hade det på festen! :D
40års fest är hur kul som helst. :D Haha.
Orkar inte ta någon större redovisning, det får ni när vi har lite bilder och grejer också. (Vilket Emma sköter om.)
Är väl kanske lite trött eftersom jag inte sovit på nästan 31 timmar...

Ikväll blir det i alla fall grillning hos Emma. :)
Men nu är det dags för duschen!

Puss!

RSS 2.0