/ T - FACEBOOKGRUPP?

Funtar på att starta facebookgruppen "Vi som hatar August Strindberg".
WHO'S WITH ME?!


/ T - RIMKUNGEN ÄR I FARTEN! Eller drottningen kanccche...

Skrev ett rim till min gamla lärare Olle. Våran gamle SO lärare som vi saknar så mycket som nu är pappaledig. Våran nuvarande solärare ska maila det till honom. =)

OLLE.
Vi saknar dig allihop. Hoppas det går bra för ditt barn att växa opp.
Du har det säkert skönt, och klär dig i grönt. (Jag tycker grönt klär dig, kanske för jag é kille och gay)
Du spelar data hela dan', och är varje natt på lan.
Du dricker cola rätt ofta, du kan hela dan' ba' softa!
Fast nu kanske jag överdriver, när jag detta skriver.
Barn kan va' ganska jobbiga ändå, du hoppas nog inte på att fler få.
Vi önskar att få återse dig på vår bal, kom till vår matsal!
Vi måste få träffa dig en sista gång, det kommer va' massa sång...
Så kom bara dit, eller kanske borde säga hit.
Du är en redig karl, som ett barn har.
Vi ses! Annars kommer jag skrika mig hes.

Vi vill träffa dig din filur, vakna nu upp ur din tupplur och dra dit hit för att hälsa på, vi saknar dig så!

/ T - MAN SKA AVSLUTA PÅ TOPP

Dom säger ju att man ska avsluta medan man ligger på topp. Alltså borde jag slutat skolan i åttan. Eller sjuan. Femman. För det går inge bra just nu. IG här och IG där. Omprov där och inlämning här. Vill jag ens se mina slutbetyg på skolavslutningen? Nja.

Hejdåååååååååååååååååååååååååå


BLÄDDRA BARA

Livet är bra förvirrande ibland. Rätt ofta till och med. Tror jag inte är ensam om att tycka det. Men endast för mina ord jag kan stå. Endast mitt liv jag kan förklara.
Och just nu, känns det som att så jävla mycket avslutas. Avslutning för både Åkersberga och BTÅ i helgen, och det betyder mer än man tror. Egentligen kanske jag överdriver, jag kommer ju spela för båda klubbarna nästa säsong. Men man vet aldrig vad framtiden utvisar. Blir aldrig som man förutser. Och sommarlovet är väldigt långt, det är många jag inte kommer träffa på hela sommaren, som jag kommer sakna mer än dom själva vet om. Det är många personer som betyder sjukt mycket för mig, och det har dom inte en aning om. Vill berätta det för dom, men kan inte. Skulle bara vara konstigt.
Snart är det skolavslutning också, slutet på grundskolan. Slutet på min klass, 9c. Även där är det så himla många personer jag kanske aldrig träffar igen som jag kommer sakna. Saknad är bland de jobbigaste känslorna. Och just nu är det så många jag redan saknar, och så många jag vet att jag kommer sakna.
För övrigt så är avundsjuka världens värsta sjuka. Och jag lider av den, oavbrutet lider jag av avundsjukan. Och du som läser detta, fråga mig inte "Vad är du avundsjuk på?". För det finns inte ett svar. Det finns en miljon svar, och jag tänker inte berätta dom för dig. Säg inte heller att "Du behöver inte vara avundsjuk" eller "Va inte avundsjuk det är onödigt". För det går inte att förändra, folk har försökt övertala mig förr.
Sommar innebär inte bara bra saker för mig. Visst älskar jag sommarlovet, vem gör inte? Men finns även många saker med sommarlovet jag verkligen hatar. Riktigt rejält hatar jag vissa saker med sommaren. Kan dessvärre inte ta upp dom här. Går bara inte.
Tänker även på hur mycket som har hänt sen ett år tillbaka. Tänker på förra skolavslutningen och förra sommarlovet. På hur annorlunda den här sommaren kommer bli. Har lärt känna otroligt mycket nytt folk. Mycket nytt folk har kommit att betyda sjukt mycket för mig. Har skapat hur mycket minnen som helst det här året. Så mycket minnen jag vet kommer suddas ut med tiden, minnen jag inte vill glömma, men vet att jag kommer.
Basket har en jäkligt stor betydelse i detta, genom basketen har så mycket bra saker hänt. Att en sport kan vara en så stor del utav mycket. "Basketball makes the world go round". "Basketball makes me go round". Hehe. Yep.
På utsidan skulle man inte tro att jag skrivit detta, jag är i skolan den med ett ständigt leénde på läpparna. Tjejen utan problem, mammas ängel utan bekymmer. Tjejen man kan lita på, hon som håller sina löften och aldrig sviker. Och så är det väl - Delvis. Jag försöker hålla mina löften och inte svika. För jag mår bra av det. Mår bra av att folk tycker att jag är en god vän. Jag mår bra av att ha ett leénde på läpparna. Mår bra av att glömma tankarna för en sekund och skratta. Visst har jag problem och bekymmer, en hel del. Men mina egna problem håller jag för mig själv, jag löser hellre andras.
Orkar inte tänka mer nu, måste plugga också. Pricken över i. Inte ens två veckor till sommarlov.
Kan nog behövas.

?

Kan man sakna någon som inte existerar?

/ T - NEJ NEJ NEJ

Inte på humör. Jag vill inte. Ingenting vill jag.


/ T - MAN TRODDE JU...

Man trodde ju att det inte skulle vara alltför mycket plugg veckan innan sista veckan. Men JOOOODÅ! Klart det är plugg intill sista sekunden! Här rent ut sagt PLÅGAR vi eleverna till psykiska sammanbrott!

Två prov imorgon. (Matte & NO)
FYRA inlämningar så snart som möjligt. (Egentligen två men fyra pga lite roliga skäl)
Prov på Torsdag (NO)

HEJ JAG ÖNSKAR VI KAN SNABBSPOLA 12 DAGAR FRAMÅT I TIDEN. Känslan att stå där på skolavslutningen, gå ut grundskolan. Jag känner doften. Fast mest känner jag längtan.

Plugga varéjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Wiiiiiiiiiiiieeeeeeeeeeeeeeeeee

/ T - SJUKT BRA

Sjukt bra uppdatering känner jag. Heeeelt otrooooooligt.

Har haft avslutning med Åkersberga idag. Och igår med BT ÅLLSTARS ju. Så mycket som avslutas den här helgen. Så sorgligt. Lät ironiskt men det var det inte. Knappt några träningar kvar, troligtvis sista träningen med BTÅ på onsdag, alltså, föralltid. Gud vad hemskt det låter. Föralltid. FOREVER. 4LAJF. Ni fattar grejen..
FAST!
Jag och Carro kommer självklart fortsätta i Bollstanäs nästa säsong! :D Plus P95 troligtvis och lite grejor. Så det blir ju aaasbraa ändå. :)
Och nu måste jag avsluta med att skryta lite!
Igår på avslutningen med BT Ållstars så delade våra tre coacher ut tre priser. "Coachens pris", som gick till Saga. "MVP (most valuable player)", som gick till Senait. Och "MIP (Most improved player)", som gick till mig! :D Galet kul. :) I och med det fick jag även 300kr på Stadium, naaiz! Fast äran betyder mest ändå. Höhö.
Hela dagen var för övrigt världsbäst, lirade basket utanför Ica häggvik, kunder utmanade oss på match, straffkasttävling och en massa mer. Avslutade med grillning hos Kerstin, världsbäst helt enkelt.
Idag vann jag även en Nock out tävling och fick en jädra massa chokladgrejs. Har lite ont i magen nu. 

Nuuu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga en jävla massa! Wow, vad mycket jag har att göra känner jag. Har liksom glömt mina bekymmer denna helg. Men nu börjar dom återkomma.
Yeye, hörs!



Vi har spelat tillsammans i ungefär 9 månader, och wow, vad mycket som hänt på nio månader. Ni är grymma allihopa på alla möjliga sätt. När jag första gången kom till er, blev verkligen välkomnad på bästa möjliga sätt. Finns inga ord. Ni har skapat så många minnen jag kommer ha med mig resten av livet.
SM på hemmaplanen Grimstahallen
SM i Östersund
Scania i Södertälje
(Region med vissa utav er)
Och alla träningsmatcher vi spelat. Och alla andra saker vi gjort tillsammans. Som avslutningen tillexempel.

Nu har jag skrivit en hel bibel känner jag, dags att avsluta detta sorgliga inlägg och börja plugga, vilken är nästan lika sorgligt.

Tjingeling

/ E - Morsdag

Världens bästa mamma!
Jag älskar dig <3





& mormor, jag saknar dig så det gör ont! :'(





/ T - LYCKLIG

JAG É GLAD TJALALAL INGET KAN FÖRSTÖRA MITT HUMÖR TJALALALA

Fast lite ledsen också. Lite sorgligt. Men ändå rätt glá.

Hörs när jag har tid för er! Inte direkt så att jag prioriterar er först liksom.. SUCKEEEEEEEERS

Hejdå :)

/ T&ERICA

Hej jag är hos Erica, ville bara vara duktig att uppdatera. En rad får duga. Hejdå!

/ T - Jag har

Jag har flugit över havet flera gånger om,
jag har lyssnat på en saga, som inte nånvart kom.
Jag har klättrat upp i toppen av det högsta trädet.
Jag har sjungit med vindens sång,
jag har dansat med månen en gång.
Jag har flugit på en elefant,
jag säger saker som är ganska sant.
Jag har varit med om det mesta,
kan vara overkligt för de flesta.
Men jag har gjort det som jag sa,
även om jag i drömmarna va'.


/ T - THE KING IS COMING TO TOWN!

Idag är en stor dag för en liten stad! (Stad o stad, håla...)
KUNGEN KOMMER TILL ÅKERSBERGA. Eller... tror faktiskt till och med
KUNGEN ÄR I ÅKERSBERGA!
Lite häftigt. Fast, han åker ju runt till alla kommuner så inte direkt så att Åkersberga är speciellt. Hehe. Skulle inte tro det skulle hända va!
Yeye. En bild på kungen bjuder jag på!


Fjortisfrillan o allt. DE É VÅR KUNG DE! ♥

Nu blir det till att packa lite grejer o grejer, först träning sen raka vägen till Erica! Avslutning med BT Ållstars imorn ju... :'|
Vi höres säkerligen, Tjingeling!


/ T - ONORMALT HAR BLIVIT NORMALT



Jag antar att alla som gått med i denna grupp klassar sig som "onormala".
Men om då 17381 personer är onormala (och jag lovar att det är måånga fler som klassar sig själva som onormala som bara inte upptäckt denna grupp än), är det inte då egentligen mer unikt att vara normal?
Jo. Jag är normal. Slå den du!

Kom för övrigt hem från hallen vid kvart över nio, var i hallen i tre timmar. Hehe. Först skottade jag o grejer med Carro m.fl. och sen var jag även med på P95's träning. N-aiz.

På återseénde!


/ T - HIHI!

DRAR NER TILL HALLEN O LEKER ME CAROLINE, HÖRS SENARE STALKERS!



Svensk basket liksom, de é grejer de!

/ T - STÄDAR RUMMET

Städar rummet. Så himla dooooktig!



Syns det eller? PEACE OUT!

/ T - ENSAM OCH ÖVERGIVEN

Folk tror att jag håller i denna snygga bloggen själv. Fast det gör jag ju. Nästan.
Emma finns där, kommer upp över ytan någon gång om året sådär. Clara é död sen länge. /:
Men mig har ni här, ett säkert kort liksom. =)


Jag finns här under luvan! 4LAJF

Ps. Imorgon är sista dagen denna vecka (skoldagar), och så är det nästa vecka, som är riktigt chillig(?), sen är det sista veckan i grundskolan. Då gör man bara en massa roliga grejor.
Jag är G L A A A A A A D .

/ T - OCH SÅ BLEV MAN NOSTALGISK IGEN

Jag förstår inte. Varenda gång jag lyssnar på musik lyckas jag alltid komma in på gamla góa sånger.
Musiken var fanimig bättre förr i tiden. (& Hur gammal är jag kan man ju fråga sig? Inte SÅ gammal.)
Men erkänn, denna é rätt braig ändå.. ;



Hehehe, min käre syster och hennes kompis gjorde en dans till denna och filmade. Kanske därför den é bra, får en massa roliga bilder i huvudet... Haha!


Min uppväxt höll till i en hundkorg med asbraig musik. Helt ok ändå.

Ps.
 
Hahahah, JÄKLA BRA!

/ T - HONEY IM HOOOME

Riktigt NICE dag idag måste jag säga.
Slutade efter matteprovet & engelska muntliga nationella, alltså vid halv elva. Då åkte jag och Carro till Edsbergsskolan, Ericas skola.
Det var en annorlunda busstur måste jag säga. När vi landat där så var vi med på en av deras lektioner, för att få uppleva en annan skolkultur än Åkersbergas. Haha, eller inte... 
Deras lektion gick ut på att deras kurator stod och snackade om kvinnlighet och manlighet. Jag upptäckte att jag är grym på sånt där. Satt och viskade massa grejer om det, fem min senare sa han exakt vad jag hade sagt. Detta upprepades väl ca 10 gånger. Höhö. Så jädra bra jag är ändå..
Sen skulle Erica ha matteprov så jag och Carro gick ut och lirade basketboll, Erica är ju också rätt grym så hon blev klar fort och vi åkte hem till Erica, förjäkla långt hon har till skolan. Eller, tycker jag, kan väl bero på att jag har fem min promenix... Yeye!
Vi åt pyttipanna som inte var i närheten av färdig & godis och sen drog vi på träning!

Oh, hörrni! Jag har en mobil med T9! YIIIIIIIIHAAAAAAAAAAAAAAAAA


Jag & Ragnar ♥

Duschen nu! Hehe, tänk att jag prioriterade er framför duschen? Känn er hedrade!

PUSSHEJLEVERPASTEJSVEJGREJTJEJHEJDÅ

/ T - KLASSISKA

Klassiska Tisdagen med Clara idag. Var ett bra tag sen! Vi var ju i Söra varje tisdag förut.
Så detta blev den sista Tisdagen. Sorgligt. Nästa vecka är det inga mer träningar o grejer. & Sen sommarlov, och sen olika skolor. Tragedi.
Innan alla börjar böla så byter vi samtalsämne. Har matteprov imorgon och soprov på torsdag, känns som jag borde plugga matte nu. Så tar vi so:n imorgon. Mmmmmm... Matte nu!
Lycka till med alla prov nu... Tack det lär verkligen behövas!


Tisdag é våran dag!

TJARÅRÅ

/ T - ASSÅ D'AH!

Ni vet Dessie? Proffsbloggaren, kändisbloggaren o bloggdrottningen? Ja. Klart ni vet!
Hon stavade fel till beställt. Eller inte hon, hennes kompis Alma skrev, hon skrev "bästellt". Klart en hel del klagomål kom. Men nu kan hon inte skylla ifrån sig! Dessie stavade helt klart fel till konsert. "Konsär" skrev hon. Jävla loser.
Klart jag var tvungen att kommentera:


Postat av: FÄJL!

asso dah orcka stava fel til Konstert, de stavas licksom konstert inte konsär. Dässi suger på o stava jevla dysslekthiker asso ååååh! FÄJL DÄSSI!

2010-05-25 @ 14:43:19
URL:
http://tec.blogg.se/



/ T - BRAAAA JOBBAT!



Justin Justin Justin... Inte mycket att säga. Du har en hel del kvar att lära.
Fönster är genomskinliga, försök vara lite uppmärksam nästa gång.
Lycka till!

Ps. Glöm inte bort min facebookgrupp   "Justin Bieber är bög. Va? Hon kan väl inte va bög?"      Ta inte illa upp Justin, jag gillar dig ändå!

/ T - GO GRANNARNA!

Vårat neighborhood börjar bli bra! Danmark älskade vän, ni är ändå helt O K!


Gav er med text, bara för att liksom, hehe. Danska är coooooooooolt.

/ T - SUCK OON THAT!

Slutade klockan ett idag dåra. Rätt chill. Hade "ta igen dag", så fick jobba med vad man ville hela dagen. Och jag jobbade som tusan och har nu inga rester kvar! SWEEEEEET, DUDE!
Jag är så jävla bra! B)
Ska däremot plugga till matteprovet imorgon och soprovet på torsdag. Sen är det iiinte mycket kvar av grundskolan! :D TJOOOOHEEJ!


Satsade som pluggis idag. Va grym såklart, jag é grym på allt.

/ E - entuastik & angagerad!

Bra stavning där Emma!
Meningen med rubriken är att jag känner mig jätte engagerad i denna blogg, typ skriver 1 inlägg medan Titti gör 12... Aja skitsamma.. :)

Idag har vart en jävligt nice dag! B)
Började med att jag försov mig till 11.30 (dom som är förvånade räcker upp händerna.. ingen okej,) Aja, gick upp och gjorde mig klar så gick jag till skolan. Hade inte lektion förns klockan 13.00, då hade vi So. Jag gjorde verkligen ingenting :O Jag och Titti satt mest och skrattade :D

Höhö, sen efter det hade vi Engelska. Fast svenska, haha för invecklat för att förklara för er. Och som om ni bryr er liksom, jo det gör ni men ändå :) Där skulle vi skriva dagbok eller nåt, men allt jag hann skriva var: Kära dagbok. Notera att jag även hann stryka under texten ;)

Och efter den trevliga lektionen hade vi idrott, fotboll på konstgräset. Yiho! -.- FYFAN....... Inget mer om det tack. Så efter den lektionen som slutade prick 16.00, inget slös på tiden där Monica, så gick jag och Sara hem. Och precis när jag kom hem så frågade Clara om jag ville följa med henne till valsjön och bada. Så jag tog mitt pick och pack och drog!

Haha vi var typ inte mer där än i 10 min, förns David Coffe och Nikhil kom... Dom skulle grilla korv och det skulle även komma massa annat folk. Så vi satte oss med dom och gjorde upp en brasa....
Det var kul med allt folk där :)

Sen när nästan alla hade dragit så gick jag och Frida till mig och var där en stund, sen kom Clara så åkte vi till Frida och hon hämtade badgrejer. Så åkte vi tilbaka till valsjön, och då drog precis David Anton Coffe och Patrik. Men vi gick och badade ändå, så kom David och Eric... Jag lyckades göra värsta brasan :D Jag är fan pr00000000000! :D  Höhöh, men sen blev det kallt så vi drog till donken och sen hem :)


Ojojoj va mycket det blev :O jaja, ni orkar läsa ändå... :) det vet jag..
Men nu måste jag faktiskt sova om jag ska orka upp till halv åtta imorgon :)

Så puss på er, så hörs vi nångång i livet!

(Det cpar sig och det går inte att lägga in bilder, 3vligt! -.-)


/ T - TRÄÄÄÄÄÄNING

Nu blir det träning med damlaget! Yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeah :D



TJARÅRÅ

/ T - TIDSFÖRDRIV



1. Både efterbliven & allmänt trög.
2. Folk är läskigt lättlurade
3. Men det roar mig!

/ T - FRÅGA INTE



Frågade någon dig eller? -.-    Jävla inbjudare...

/ T - NU SKA JAG FÖRKLARA EN SAK!

"Asså vem läser bloggar egentligen?" "Asså fyfan folk som bloggar har ju inget liv" Osv, osv. Kommentarer som man hör mest hela dagarna.
& Nu tänkte jag svara på dessa frågor!
Över 1 miljon personer läser bloggar, så det är antagligen ganska underhållande. Och att folk som bloggar inte har något liv är nonsens (jag är ett undantag), för det första tar det inte upp speciellt mycket av min OERHÖRT DYRBARA TID. Och för det andra så är det en kul grej, ni kanske inte tycker det är kul. Men det tycker jag! Lovar att ni också gör onödiga saker för att det är kul. Tillexempel som att folk lirar data o grejor.
Så nu har ni fått svar på livets största frågor! VARSEGOD :)


The greatest blog in the world

/ T - HEJ & HEJDÅ

Godmorgon! Nu ska jag gå till skolan i solskenet. "Im walking on sunshiiine, whooooo.."
Hejdå!

/ T - T9

Kul att man har T9 på nya mobben! Fett nice... VERKLIGEN.

/ T - GANSKA NÖJD MED MITT FYND


Jättesnygg ju♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

/ T - VAD SÄGS?



Vad säger ni mina damer och herrar? Som reservmobil? Hittar ingen här hemma i huset nämligen. Måste ju ha någon sorts kontakt med yttre rymden. Tegelsten eller icke, ge mig socialitet!


/ T - DET ÄR DET VÄRT!

Två tjejer ~16 pratar i provrumskön.
Tjej 1: Jag ska på en dejt med den där killen jag träffade på nätet i helgen!
Tjej 2: Fan va kul!
Tjej 1: Ah, men mamma blev så här skitsur och berättade om en tjej som träffat nån från nätet som visade sig vara helt psycho och mördade henne och grejer…
Tjej 2: Shit va hemskt!
Tjej 1: Ah, men det är ju liksom risker man får ta…
Knäpptyst.


Ps.
Två killar ~ 15 sitter och snackar.
Kille 1: Jonny klarade sitt körkort igår.
Kille 2: Jaha, hur gick det då?
Tystnad.

Haha, störtskön grabb..

/ T - BORDE, ALLTID BORDE

Borde plugga spanska... Men jag har ingen lust. Jag orkar inte. Tror skolan klarar sig. Frågan är väl egentligen om jag klarar mig. Och den största frågan är om jag bryr mig om jag klarar mig.
Tveksamt

/ T - Pricken över i

Har ni tänkt på att man måste skriva "Pricken över i" med små bokstäver? Annars är det ju ingen prick över i...
Aja, till saken:
Min mobil är, typ, död. Eller, inte typ. Min mobil är död. Genomdöd. Jättedöd. Stendöd. Han kan inte lyfta ett finger. Eller, han skulle inte kunnat om han hade haft några. Träävligt.

Nokia 3310 ♥

/ T - JETEDYMT

Varför lyssnar man på sorglig musik? Jättedumt bara faktiskt.


If you don't wanna love me

/ T - ÄNNU EN SÖNDAG...

Söndagar kommer alltid till oss med en viss sorg i blicken. Som att reta oss. "Mihihii, idag är det söndag, vilket betyder att måndag kommer imorgooon!". & Måndagar! Dom ska vi inte ens tala om! Fast det gör vi ändå.
Måndagar är verkligen ondskefulla. Förstår inte att han/hon kan vara så känslokall. Kommer där och tror att han/hon är något och ger oss dåliga känslovibbar. Måndagar innebär att man har en ny kämpig vecka framför sig.
Fast. Den här söndagen känns inte lika jobbig som alla andra. För den här söndagen betyder att om en vecka, då är det knappt något kvar i skolan. Ingenting jobbigt i alla fall, för då är det bara två korta veckor kvar till sommarlovet.
Nu blev jag glad.

Japp, nu har jag skrivit klart. Ville bara påpeka att det är Söndag idag, för er som inte visste.


Söndagar är sega

/ T - FETT ME ÖSREGN

Som jag inte tror någon missade så regnade det nyss lite, och lite åska och lite blixtrar. Inte så mycket mer med det. Själv åt jag glass och kollade på film.


Typ så bara. Inte så värst farligt.

/ E

Spanska borde dö!

"Det kommer bli ett enkelt prov, ni ska bara kunna en sak. Lalalalal....."
JO tjena!

Fyfan, fyfan

/ E

Hade en sjukt trevlig kväll med trevligt folk igår!
5 av 10 pers kollade på skräckfilm, vi andra 5 satt i David's kök och blandade juicedrinkar. Super gott! :)

Nu ska jag sätta igång att plugga lite spanska, har prov imorgon. Har även matte och so prov denna vecka, KUL! Fast nee... -.-

Bara sätta igång, snart är det över - sorgligt nog...


Tjaråååååååååååårå!

/ T - TWO WORDS!

GOD NATT


/ t

hos mamsen; har precis ätit lunch: datorn har rådamp: hejdamphejhejdamptjenixenasmycketdamp
har precis spelat basket med systrarna mina; härliga grejor!
men seriöst; datorn har verkligen aaasmycket damp; så vi hörs senare! tjarå

/ E

Har inte tid ;)

UT I SOLEN!



Peace pysen !

/ T - Sommardröm ÄR en sommardröm!

JAG ÄR KÄR

Hej 2010's sommarplåga!

Vilken härlig dag, som en sagodag

Jag mår bra idag,

Tack för matsäcken morsan,

Och för karkisen(?) farsan, ni e bäst, hejdå

Hejdå

Ner till badplatsen, klart att badvakten, drar ett skämt om kor (det e den som e på ängen asså)

Barnen ligger flott, till mygg o knott som dom har fått med nåt, hot(?)

Bakom vassen strax intill ett träd ser jag dig byta om,

MED NÅN SOM E BLOND

Jag smyger fram, det pirrar till litegrann

Nu har jag nåt o skryta om

Du exponerar din balkong

Kvällen närmar sig, kan inte hejda mig! Om du vill värma dig e jag din för ikväll

Å jag älskar dig, himlen frälsar mig o vattnet smeker mig i en skön sommarkväll

Dags för grillfesten jag o min bästevän ska gå dit

Kretker, (asså jag heter ju inte kretker)

Sommarkvällen e ung med temperaturen medium, alltså ljum

(Jag heter Torsten jag kallas Kretker)

Flaggan står i topp, o nu ska kubbspelet opp

Lägg på ett kol, på grillen

Tjejer tisslar o tasslar o killar pillar o tafsar, på en stek i halvlek

EN STEK I HALVLEK

Känslan är trots grova magbesvär, att jag har blivit kär, nu när jag ser att du e här

Underbar, du e så söt o rar

O du har inget val, jag ska bli din karlakarl!

Kvällen närmar sig, kan inte hejda mig, om du vill värma dig e jag din för ikväll

O jag älskar dig, molnen parar sig o fåglar sjunger tjalala kvidevitt tjofaderitt

Kvällen närmar sig, kan inte hejda mig, om du vill värma dig e jag din för ikväll

O jag älskar dig, solen sänker sig

Nu när jag tänker på dig i en het sommarkväll

Vilken härlig da’, om den nu blir av

Någon dag, jag vill ha, min egen sommardröm.

Adrian, vet du var min vänstra skena e nånstans? De va ju du som hade den sist, du vet att jag inte kan åka skridskor utan min vänstra skena, jag har sagt det till dig massa gånger, man måste ha sin skena, annars kan man inte stå på bena.

Ann-marie det står en häst ute i hallen, vad är det för ras på den?


/ T - VIDEOBLOGG!

Tvillingarna drog alldelex precis hemåt, men jag gjorde en videoblogg när dom var här. Tyckte jag skulle prova på något nytt, coolt & modernt! Jag var ju en naturbegåvning på videoblogg alltså... Helt klart


/ T - MIN FARFAR ÄR ÄNDÅ BÄST

Hemma hos farsgubben nu, varit på träning med P95, match hela träningen, de é naaiz.
Men för att komma till det jag skulle berätta...
Förutom att pappa kommer hem med kakor varje gång han varit hos farfar, så denna gång kom denna med också!
IDOL, DET BÄSTA FRÅN 2004-2009
Looooooooooove it. Gamla favoriter och många minnen! Åren 2004, 2005 & 2006 satt man ju fastklistrad hemma varje fredag för Idols skull. Alla var verkligen sjukt insatta!
Åh, nu ska tvillingarna komma hit och vi ska kolla på denna film!

Min farfar är BÄST, ingen tvekan om saken!

/ E

FUCK THIS SHIT


/ E - SOMMMMAR!



DET HÄR ÄR SOMMAR 2009, vilken blir årets sommarplåga?


/ T - OMG!

OMG KLOCKAN ÄR 13:37, JAG DÖÖÖÖR VAD COOOOOOOOOOOOOOOLT!

/ E & F

TJOOOO!
Jag och coolingen Frida är i datasalen och bara almänt coolar oss..

Men nu ska jag in på fejan igen!
TJAAARÅRÅ




Lagom randåååååm sådär ;)

/ T - SÅ ÄR DET ATT VA PROFFSBLOGGARE

Eftersom jag har fått en del beröm över mina rim. Så tänkte jag göra ett litet så att säga, rim om mig & min blogg!

Tack mina söta bloggläsare för att ni gör mig rik, typ tack vare av att sitta på ett fik.
Jag är känd tack vare min blogg, hela världen gillar min facebooklogg.
Att bli känd gick väldigt fort, numera skriver jag autografer och tar massa kort.
Får idolbilder på mail, vissa är ganska fail...
Shoppar mest hela dagen, och följer inte direkt lagen.
För jag är 15 år och går på krogen, och är mot min pojkvän aldrig trogen.
Byter kille som underkläder, och älskar bra väder.
Har massor av vänner, fast det är inte många utav dom som jag känner.
Blir nog utnyttjad ibland, men är i alla fall alltid i första hand.
Men jag måste ju passa på nu när jag är ung, och känner mig som en kung utan pung. 
Fast jag har egentligen inget liv, hoppas nästan på att få hiv.
Men huvudsaken är att alla älskar mej, för att jag är en så jävla snygg tjej!
Puss på dej, hej!


Idolbild som INTE är fail! Skitsnygg verkligen, från tec.blogg.se, tack tec! :)

Nu ska jag dra, fest kanske!? Wiiiiiiiiiiiihooooooooooooooo!

/ T - GLASKLART

Självklart så vann vi mot grabbarna, med, kanske, femton poäng? Vet inte riktigt. Huvudsaken var ju att vi vann..
Matchen slutade runt kvart i sju och så hade vi ett litet möte med laget, sen spelade jag och Carro lite plojmatch med folk från lite alla håll och kanter, eller, typ, P94/93 & P97 :D Sen lämnade Carro mig och jag stannade kvar i hallen och lekte lite, åkte hem vid halv nio så var i hallen i tre timmar. Hehe. Jag typ bor i Söra, eftersom jag inget annat har att göra...



Yeeeeeeeeah...

Hehe, TJARÅ


/ E

Kommer ni ihåg att vi jobbade på bergadisco för nån vecka sen?
Ja, nu så är vi bjudna på en V.I.P.-middag. Så nu drar jag och möter Clara så åker vi ner till centrum och är sociala höhö.

Hörs senare! :)



PEACE MAN!

/ T - ÄLSKADE GÖTEBORG

När vi var i Göteborg, satte vi varenda boll i korg. Där fanns det ingen sorg.
Har aldrig haft så roligt, även om det inte låter troligt.
Bråkade med norrmän och sjöng sånger, inte något man gör många gånger.
Åt goda tårtor hos Wasséns vänner, inte några som jag direkt känner.
Umgicks med underbart folk, även om man ibland behövde tolk.
Åt donken en del, det satt aldrig fel.
Vi hejade på de andra lagen, ibland blev man alldeles tagen.
Gick inte en sekund som jag inte hade kul, även om jag va ful.
Vi träffade personer som var höga, och några som bara var jädrigt tröga.
Men utan laget hade resan inte varit någonting, så nu ska jag berätta några ting.
Tack för resan tjejer, skulle gärna vilja säga några grejer.
Ni gjorde min resa, många gånger skrek vi oss hesa.
Ni spelade som gudar, inte som judar.
Ni är verkligen ett härligt gäng, jag klarade liksom att sova utan säng.
Så tack för denna tripp, ni é bäst för jag fick inte en enda flipp!


Detta rim blir inte det sista ni hör från mig,
jag kanske skriver ett om dig...
Vem vet, jag kanske gör de om du é het.

HA DE GÖTT, HEJ!


/ T - ÄGDE SÖNDER IDAG OCKSÅ

TRO DET ELLER EJ, men jag var grym på IP idag också. Helt otroligt, jag är heeeelt otrooolig.
Var funktionär till sexorna och sjuorna idag, jag och clara mätte hur långt folk kastade kula, kanske låter skittråkigt, men helt ärligt så var det riktigt roligt! B) Pumpade musik ur högtalarna och solade.
Och du hörru, tro det eller ej, men jag har bränt mig! På armarna & ansiktet lite. RÄTT COOLT ELLER? Sommarens första bränna! YEAH!
Kom hem vid tvåtiden och låg på trampolinen och solade en timme till. Looooooooooovley!
OM jag är på bra humör idag! Snart är det match mot pöjkarna också, WIIIIIIIIIIIIE
Underbara dag. :')


Inget kan förstöra mitt braiga humör idag!
Sitter just nu och pumpar musik ur Claras högtalare jag råkade få med mig hem, "det var ju synd".. :DDDDDD

OUT TO THE SUNSHINE, GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOODBYEEEEEEE

/ E - ojojkojojojojo

Fan va det här suger, egentligen..

Men aja, var på ip igår somsagt, ägde.. Eller jag var med på 100 meter och kast med liten boll, sen hade jag vattenkrig resten av dagen. Det ägde!

Höhö, sen på kvällen var jag med Clara och Frida. Vi tog en promenix till favvan och köpte kladdkaka, som vi åt upp. Hahahaa så jävla tjocka! ;)

Sen träffade vi Titti, David, Coffe, Christoffer, Anton, Anton, Adde och Daniel. Vi satt vid maggan och hängde, ni vet som alla coola gör här i Åkersberga...

Nä och sen idag hade vi skola, vi gjorde nationellt prov i no.. Skulle typ göra provrör med jäst och socker och sätta på en ballonog, så fick ballongen luft. Höhö, skit kul..
Förutom att alla tog ballongerna, fyllde dom med vatten och sen var det typ krig i korridoren :) Haha!

Men nu är jag hemma, har bloggat klart. Ska ta mina soböcker och minitomater och sätta mig ute i solen och pumpa musik ;D

HERÅÅÅÅÅÅÅÅ!



/ T - ÄGDE SÖNDER PÅ IP IDAG

Asso jag ba typ råååå ägde sönder alla på ip idag, fett najs asså! Ba 2 min på 100000 meter och typ ba femton meter på längd o lixxåm 6,40 på höjd, & för att inte TALA OM hur snabbt jag sprang 100 meter, GRYMT snabbt asså, GAAALET att man kan va så snabb som ja é. Och kast med liten boll & kula... Med mina feta armmuskler så kan man ju kasta hur långt som helst! Så jävla vältränad jag e asså, kastade FETT långt.



Dålig bild på mig och raffa när vi springer 1000 meter, asså ser ju typ inte ut som vi satsar men vi sprang sjuuuukt snabbt...
Fattar förresten inte varför man inte säger 1 kilometer. Kan någon förklara?

Puss på er SUCKERS!

/ T - TRAENINGGGG

NU TAGGAR JAG TILL INFÖR ATT TAGGA PÅ TRÄNING TAGGELITAGGTAGG, HÖRS!


♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ :D

/ T - NU SOVER VI!

Ska ju orka med en idrottsdag på IP imorgon. Wiiiiiiieeeeee.......... Gud vad kuuuuuuul...... ("Där ironi är vardagsprat" - glöm inte det citatet flickor & pojkar.)
Turligt nog så är det träning med bollstanäs på kvällen så det händer i alla fall NÅNTING roligt imorgon. Jäkla tur det!
Men nu säger vi Godnatt!


GODNATT

/ T - AAAAMEN TJAAAAA

Känner mig lite småflummig. Humöret är lite ROCK'N ROLL! Typ "HARD, ROCK, HALLELUJAH" liksom!
Tror ärligt talat jag aldrig längtat mer till ett sommarlov. Att gå ut nian känns äntligen som ett steg FRAMÅT, att det händer någonting! Inte denna jeeeekla grundskola längre. That's sweeet.
Ska sluta tjata om sommarlovet, lite svårt att låta bli bara.
Det är ju bara inte ens fyra veckor kvar... Hehe, sluta prata om det vareja!

Vinter. Snart är det vinter och jullov och grejor. Gillar julen rejält, så mysigt. Julafton, jultomte och Kalle Anka. De é grejer de!

Kanske inte behöver överdriva. Nu koncentrerar vi oss på nutid. Eller nej, dåtid. Helgen. Jag vill till Göteborg! Tjatar som en liten barnunge. MAAAAAMMMAAAA, JA VIL TEBAKS!

Åh, nu ska jag skriva en sång Ebba & Raffa ska sjunga på balen. Hejdå



Bästa sommarbilden :D


MAAAAMMMMAAAA, JA VIL TEBAKS!

/ T - MÄKLARE & TANDLÄKARE

Mäklaren var hemma hos oss nyss och kollade runt lite i huset, medans satt jag och Tessan i köket, jag hjälpte henne med matten. Typ. Skrev ett rim...

Tessan är en konstig prick, ingen mat hon fick.
Hon har raka tänder, men desto sneare händer.
Rätt stora fötter, nästan så man kan kalla det rötter.
Hennes lukt är förfärlig, ledsen men jag är bara ärlig.
Men vi är trots allt släkt, och vi bor under samma fläkt.
Så jag tycker om henne ändå, och nu säger jag hejdå!


Syskonkärlek!


/ T - ASINTRESSANT VERKLIGEN

Ännu en skoldag är gången. Inte alltför många dagar kvar nu faktiskt. Imorgon är det idrottsdag på IP. "Yeeeeeey". Hatar IP dagarna, bara så det är. Men på Torsdag ska i alla fall jag & Clara vara funktionärer på sexornas/sjuornas IP dag, det är desto roligare! :D Så ska inte till skolans förns på fredag. Sweeeeeeet!
Bara denna vecka (som är en skoldag), en till vecka, en till vecka & sen är det sista veckan och då gör man knappt nånting! SJUKT NAJS

Försöker se allt det positiva i situationen för tillfället. Erkänn att det funkar? :D Lite i alla fall.

Annars så kommer det hem en mäklare till oss snart, måste städa lite. Wiiiiie, städa är ju JÄTTEROLIGT! Han ska iaf kolla hur mycket vårat hus är värt, told you att vi ska flytta! Vill flytta, så jäkla trött på detta hus.

Annars sååå.... Lila kackerlackor och flygande tefat


Hade en & en halv timmes håltimme idag, blev ett besök hemma. Clara var där till höger också :)

Hej svej leverpastej, typ.


/ E - underbar kväll!

Kom precis hem efter att ha haft en underbar kväll!

Började med att jag Clara och Christian åkte till täby med Martin och Jakob efter oss. Så gick vi och köpte biljetter till matchen. Sen drog vi vidare till solna, käkade glass på vägen ;D

Så när vi kom till Solna så letade vi parkering i en evighet, sen mötte vi upp Joakim, Niclas och Adde. Så gick vi till Martins bil och Jocke hämtade öl eller så...

Sen gick vi mot råsunda, och jag hade så jäääävla kul! AIK vann mot Åtvidaberg med 4-1, grym match! :D


Sen åkte vi till donken i hägernäs och käkade middag, (Klockan var 10, höhö) sen skjutsade vi hem folket och nu är jag här!

Jätte intressant inlägg känner jag, men jag bryr mig inte :D har haft förjävla kul! :DDDD


/ T - EGENTLIGEN

Egentligen förstår jag inte grejen med blogg. Egentligen så är det väl skittråkigt? Att sitta och läsa om andras astråkiga liv? Är det kul? Eller ja, till och med om man har ett roligt liv är det väl inte så jävla kul för andra att läsa om? Egentligen.
Men tydligen så är det det. Eftersom 1 miljon pers sitter och läser om när jag skriver att det jag skriver är tråkigt. 1 miljon pers liksom...
Eller ja, här sitter jag och skriver att min blogg är intressant. Syftar väl egentligen mer på Kissie, Kenza, (Tec), och dom där. Är det kul att läsa om dom? Jag gör det. Har ingen aning om varför faktiskt. Rätt konstigt.

Märks det att jag är på lite konstigt humör? Lite konstigt kanske. KONSTIGT KONSTIGT KONSTIGT.
Fick en verklighetschock tidigare idag. Har ni varit med om det? När verkligheten bara slår en på en sekund, man får verkligen en rejäl chock vill jag lova!

Tror det är dags för mig att gå. Gå och lägga mig kanske? Åh herregud ni anar inte hur skööööön min säng var inatt. Underbart. Åhhh JA jag ska gå och lägga mig! TJOHOOOOO!


Lite såhär har det varit idag. Glad för det har varit en underbar helg, ledsen för att helgen är slut, fundersam över att bloggar egentligen är jättetråkiga, och arg för att skolan suger.

Godnatt

/ T - NU BÖRJAR VARDAGEN IGEN...

Tränade som sagt med P95, stannade kvar och tränade lite med P94/93 också, hehe. Och som vanligt så hamnar jag vid datorn såhär framåt kvällen...
Många utav bilderna från göteborg har kommit ut nu! Orkar däremot verkligen inte lägga in massor just nu, så ni får en så länge;


På mig OFC! Lite cool erkänn? Liiiiite i alla fall.

TJARÅ

/ T - TA MIG TILLBAKA & LÅT MIG STANNA

Det är när man har haft världens bästa helg och varit borta från verkligheten som man inser hur dålig verkligheten är.

Annars så har dagen sugit och jag vill tillbaka till Göteborg. För övrigt så var Göteborg heeelt awesome!

Jag blev kallad bitter tant av en norrman, vi sjöng "Fairytale" för några andra norrmän, det var slagsmål mellan akropol och norrmän och hela publiken m.m. (Och då menar jag riktigt slagsmål), vi träffade på ett helt gäng som var höga (troligtvis hasch), vi åkte vilse i göteborg (dom höga människorna lurade oss åt fel håll..), vi spelade en massa basket såklart, vi åt god middag och goda tårtor hos wasséns vänner, vi skrev en massa roliga rim, vi sov i en gympasal med p95 & p94 på en jobbig madrassjävel, jag och Ellen trodde vi gick bredvid varann men det gjorde vi inte så båda gick och pratade med sig själva om kakor, vi var hejaklack åt andra lag, jag råkade skriva fuck you till en kille (de va inte meningen till honom men han tog åt sig det..), och ja. Sjukt mycket mer var vi med om också, men med mitt minne är det inte lätt. Erkänn bara, detta låter som en RÄTT bra helg?
Den var sjukt bra.

Bilder kommer så fort de som hade kameror lägger upp dom på facebook, vilket nog är så småningom! ;)

Träning snart, blir träning med P95 idag eftersom damernas är inställd!


/ T - ALLDELES HARMONISKT & NOSTALGISK OCH JA, NIVET

WOW VILKEN UNDERBAR HELG. Heeeelt seriöst alltså, den toppar helt klart listan på bästa helger! Orkar inte skriva en massa grejs nu, ni får nöja er med ett rim tills en riktig uppdatering kommer:

Min helg har varit bäst, det var som att leva i en fest.
Lira boll och inte behöva ha någon koll, det kallar jag najs, och inte åt jag någon majs.
Umgås med underbart folk, även om man ibland behövde tolk.
Bo i en gympasal, och hålla en massa tal. Mest bestod talen av rim som jag skrev, med de flesta jag drev.
Vi hade oerhört fin hejaklack, ville bara säga tack!

Där vi var hette alla Glenn, men nu är vi tillbaka till namnet Sven.
Detta var den bästa helgen i mitt liv, hoppas ingen utav er får hiv!
Jag ska rama in våra kort i en ram, och nu avslutar jag detta med en KRAM! :')

Ps. Skulle gärna stannat i Göteborg hundra år till, och det tror jag många vill.

Hare gött flickor & pojkar, vi hörs, vad som än görs! Oj, blev lite väldigt entusiastiskt i den där rimgrejen. Du vet tjejen... HEJDÅ, TILL ER FÅ (som läser detta)! (ni fattar va?) Äsch, HEJDÅ!

/ E

Man märker vem som sköter den bästa uppdateringen här iaf... Men nu är jag här, bättre än någonsin! Eller inte alls. Haha, jaja...

Har inte skrivit på 4 dagar, har haft helg. Asskönt! Har gjort massa kul.

Onsdag:
Va med Clara Frida och Eric, vi gjorde inte alls mycket. Typ gled runt?
Torsdag:
Var med Clara Frida Tobbe Christoffer Daniel Robin, var i centrum typ haha. Sen träffade vi Mik och åkte till hans verksta och var där i 2 timmar.
Fredag:
Var med först Clara och Chrille, sen träffade vi Frida Christoffer Daniel och Emma. Så drog vi till donken och åt, sen letade vi efter min broder i centrum haha.. Sen satt jag Chrille och Martin och snackade på mitt rum i 2 timmar.
Lördag:
Var med Clara och Frida, träffade Mik, åkte bil med han så träffade vi på Globen så körde han punka och så fick han hjälp av oss att byta. Så vi var hemma 3, inte så poppis kanske... :/
Söndag:
Vaknade upp med Clara och Frida, åt frukost. Sen drog Clara, så kollade jag Frida och Fisken på "Torkel i knipa" sen somnade Chrille i min säng, så jag och Frida gick till henne så bytte hon om. Sen träffade vi på Christoffer och Eric. Sen gick vi till favvan och köpte kladdkaka, sen gick vi till mig och pluggade.. Fick en hel del gjort faktiskt ;)

Så nu sitter jag i min säng och väntar på mina föräldrar som är på väg hem från Enköping... Ikväll ska jag nog vara med Chrille, Frida och Clara tror jag. Får se om jag får gå ut, med tanke på att jag var hemma 3 igår natt.... Men annars kanske mina föräldrar är snälla nog att låta oss att se film här.

Men nu har jag uppdaterat nog, kanske skriver ikväll. Titti kommer ju hem i kväll, så då blir det fart på den här skiten igen!

Hejdå kamrater..

(inte en enda bild heller, jag gillar't!)

/ E - Något gick fel!



Datorer är beroende-framkallande.
Det borde stå det på dom....
Inte okej........


/ E - TJOOOO!

Haha kan inte skriva eller säga "tjo" utan att börja skratta... Haha nu vet jag att ni sitter och tänker just "varför? :O" Jo och det ska jag berätta...

Clara Sörås, när hon ska iväg på toaletten skriker hon - JAG MÅSTE PÅ CHOO! Haha, cooling där alltså! :) Nä, jag skämtade!

Oj, är klockan redan tio i tolv :O Jag som ska upp 7 imorgon, har gympa klockan 8 men undrar om jag kan vara med, med tanke på att Måns och Clara körde på mig med en skejpbord (ni måste gilla stavningen!) Hahaha, det gjorde sjukt ont så ni har jag feta såret (höhö ett skrapmärke) och stort blåmärke :( Plus att min kusin idag gjorde så jag fick en stol i ögat :(

Haha, hon skulle dra isär två stolar som satt ihop, så bad hon mig hålla i den som var längst ner. Så när hon drar upp den andra så får jag ena ryggstödspinnensaken i ögat :/ AJAJAJ Säger jag om det! Så de så! :D

Höhhhhhhöhö, ne nu ska jag sova. Ska bara kolla fejan, jaoooww!

Men vi hörs säkert imorgon, puss!

/ T - FIIIISK FÖR GULDFISKEN

DRAR TILL FISKLANDET (GÖTEBORG) IMORGONBITTI OCH LIRAR BASKETBALL, KOMMER INTE KUNNA SKRIVA FÖRNS PÅ SÖNDAG. MEN LYCKA TILL TILL OSS SÅ HÖRS VI PÅ SÖNDAG. PUSSHEJ!


Jag råkar faktiskt gilla fisk

/ T - ELLER...

Kan väl lika gärna flytta hit när vi ändå håller på;


Helt O K liksom.

/ T - INTE HELT FEL

Ligger och kollar på hus, vi har ju länge velat flytta.
Vad sägs om detta?


Inte helt fel va? Mamma, hit vill jag flytta.
Hoppas man får badbollen på köpet.


/ E - hejhej hemskt mycket hej

Tjooo!
Har inte skrivit på ett bra tag nu, det är inte okej :) Höhöh.

Sitter i soffan och kollar på topmodel, ska snart gå och göra nåt att äta.. Ska vara barnvakt från 17.00 till 21.30 idag, så tänkte att jag ska plugga ikapp lite och så ikväll :)

Jaop, men vi hörs senare.. När jag kommit hem eller så =)

Tjarårååååå! :D


Jag och Titti i fredags höhöhööhöhö :D

/ T - HMM...

Troooor att jag boooorde packa. Troooor att jag boooorde.


Fast mest av allt har jag lust att skjuta mig själv. GGAH

/ T - NEJMEN HAAAALÅ

Insåg precis faktiskt att jag är jättesjuk, och att vi ska till Göteborg IMORGON. Har verkligen inte känslan, har inte ens börjat packa än. Har inte ens, inte ens nånting har jag. Inte ens insett att vi ska till Göteborg imorgon. Wow... Jag ska till Göteborg imorn! :O HEHFEVSDIKGvi jweklrdvhipqjegavisdhj !

Kära Gud.
Varför gör du såhär mot mig? Varför blir jag alltid sjuk innan viktiga saker? Blev sjuk innan Scania cup också. Var inte det tillräckligt? Varför är jag sjuk nu? Jag är en god människa som gör goda gärningar, oftast i alla fall. WHY GOD? WHYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY?!

Så, nu kan jag bli frisk.


Förra gången i Göteborg med F93/94 laget :') Åkersbergas fina donkenfärger! Love it and miss it! (År 2008)

Puss!

/ T - NEJMEN JAG HAR ASKUL, VERKLIGEN!

Att vara sjuk är ju en favoritsysselsättning! Eller vad säger ni?


JIHO!

/ T - ÅÅÅÅT HELVETE

Kul. KUUUUUUUUUUUUL! Imorgon åker jag till Göteborg för att spela basketcup och idag ligger jag hemma i soffan och är hur sjuk som hels.t KUUUUUUUUUUUUUUUL!
Hörs senare, jävla helvete.

/ T - ALDRIG MER...

Jag ångrade mig. Kom alldeles precis hem, vart ute och gått i drygt två och en halv timme. Bokstavligt talat. Det var skönt till en början, att bara gå. Men sen blev skogen inte befriande längre, utan man blir bara instängd. Instängd ännu en gång. Gick ut till vägen och gick rätt länge vid stora vägarna. Gick och gick och gick, och gick.
Helt döööd nu. Men känns ju alltid skönt efteråt iaf! Tur det.


Men så säger jag nu, i alla fall en liten stund framöver. Blir vägvägarna när jag ska ut och gå, hehehe.

Goooooooooooooooodnatt

/ T - HÄR FINNER NI MIG

Kan inte gå på träningen, funkar bara inte, känner mig heelt lost. Därför tar jag nu en promenix i skogen och leker filosof/skogsmulle. Gillar sånt faktiskt. Att gå, gå och bara gå och inte vara påväg nånstans. Tänka, få ångest, och gå. Okej, ska sluta skriva gå nu.

Nu går jag ut och går.

Hejgå!


Här någonstans finner ni mig.


/ T - ALLA VI SOM ÄTER ÄPPLE MED KNIV


Bara för att vi är kapabla till att mörda

/ T - ÅT SKOGEN

Nu rann vattnet över kanten


/ T - VAD ÄR DETTA NU DÅ...

Känner mig förkyld. ÄR förkyld. Fast neee. Ne det går ju inte. Åker till Göteborg på onsdag och lirar cup, så nej jag är inte förkyld. Bra, då var vi överens om det!
För övrigt så har skoldagen varit sjuuukt seg och jag är också sjuuukt seg. Fast åker till Göteborg på onsdag så det kompletterar upp det hela en aning! :D TJOHEJ!


Jag har iaf en katt som é lika lost som jag.


Vi tycker om att pussas.

Nu ska jag sova. Ont i huvudet & trött. Inte kuuul.

/ T - SÅNT HÄR TYCKER JAG OM


För er är det här bara en bild på två snyggingar som försöker se likadana ut även fast den ena redan har en tvilling. Men för mig är det sååååå mycket mer! Den är liksom, lycka! Den är lycka, och sommarlov, och, åh! Obeskrivlig!
Det är en sommarlovskväll och tvillingarna kommer över från andra sidan gatan för lite kladdkakebak och filmtittande. Tänker på att det kommer inte gå i sommar. För i början av sommarn flyttar tvillingarna till Sundbyberg. Jävla skitställe. Vi har bott på varsin sida av Wedtorpsvägen så länge jag minns. Och nu inte längre? It's a sad story, I know, tell me about it...

Tänkte bara dela med mig av mina många känslor. TJARÅ

/ T - FILOSOFI

Platon var en bra grabb. Ganska gammal, han föddes 427 f. Kr. Men han hade en bra filosofi. En filosofi om att människan hade fyra ben, fyra armar och två ansikten. Zeus blev orolig för hotet av makten och delade oss i två delar, sedan dess har vi alla sökt efter våran andra halva.

/ T - IQ BADBOLL

Okej, lite allmänbildad kanske jag är. Men känns verkligen som att min IQ bara sjunker mer och mer för var dag som går. Ganska hemskt. Känner mig just nu oerhört korkad, sitter och försöker plugga fysik. Förut kunde jag iaf plugga till prov och det kunde gå rätt bra. Men nu, nääee.... Det går liksom bara inte.
Kvack kvack liksom... Fårs bääande ekar i mitt huvud.
Herregud detta spårar ur


IQ BADBOLL

Holy macaroni! CIAO

/ T - HEADAAAH

Har som ni kanske ser fixat en ny header. Vad gör man inte för er läsare liksom? :')
Det är ju ni som... Ne ni gör fan ingenting för mig. Jävla egoister hela bunten.
Men jag frågar ändå, vilken är egentligen snyggast?


Min nya header som jag nyss gjorde?



Eller Emmas header som vi hade innan?

Själv tycker jag att jag börjar bli rätt duktig på det här med picasa 3 & paint och allt. Grym helt enkelt. Fast Emma är också duktig.

Aja, nu ska jag "plugga", pratar med madde på msn. Lät mer lockande. Yeeeah, Go msn!

TJARÅ

/ T - HOW COULD I?!?!

Åh herregud vad elak jag känner mig! Min älskade hund Teddy fyllde ju år i onsdags!
OCH HAN FICK INTE ENS ETT INLÄGG I BLOGGEN?!
Shit pomfritt vad elak jag är... Förlåt älsklingen! Fast jag grattade honom faktiskt iaf.
Jaja, han fyllde 14 hela år, han har alltså funnits i mitt liv sen jag var 1 år. Kanske verkar som unga år, dock är det inte det. Om man räknar i hund år så ska man gångra med 7, så han fyllde egentligen 98 år. Åh jävlar vad gammal han är! Teddy är gamlingEN^!

Aja, grattis i efterskott Teddygubben :D ♥


Hunden är människans bästa vän, jag älskar dig!

TJARÅ

/ T - brödrost

Nu är jag hemma igen! Har varit och kollat på tjejernas regionsträning imorse och sen lirat lite boll med trevligt folk, jag erica yoella och amanda sov ju hos Carro inatt, nááájs var det! Och igår efter inlägget åkte ju jag och Erica och kollade på tjejernas träning också.
Åh, sjukt kul, vårat lag (BT Ållstars) ska få möta regionslaget! Åh vad vi ska krossa! :D Gaaalet roligt!

Jaja, jag bara svamlar. È lite trött. tröttelitrötthejtrötttrött.
Borde plugga litegranna också, undra hur det blir det med.
Hahaha, jag igår;
Jag - Jamen då gör vi så då!
Jag - Hur då?

Ibland är jag bra rolig. Ibland och ibland... Alltid.


formulerade mig lite konstigt

Äsch, TJARÅ

/ E - and of you go!

Nu åker jag till morfar, tror vi ska äta :) hehehe...

Hörs senare, tror jag iaf :D
Pussen

/ E - duschen och sen morfar!

Ska springa (väldigt bokstavligt talat) och duscha nu, sen måste jag göra mig iordning för att åka till mofar och fira min morbror som fyllde år herromdagen...

Men jag skriver efter duschen, puss på rej!

/ T&E(RICA) - CHA CHA

Sitter just nu i mitt rum med Erica, har vart i hallen hela dagen med Carro & Yoella och kollat på regionsuttagning och hejat på Senait! Och spelat en maaassa basket, mötte några pöjkar på match och några från Täby och lite sådär, "we love that basketball" - its true gott folk, its true! :D

Nemen dags att socialisera, vi ska duscha och grejor. (Hihi, tillsammans eller? Vem vet? Kanske de kanske....)


Bara jag som tycker om att visa upp mitt fina jag. Erica borde nog gå och skaffa lite självförtroende! (hahaha, vems käft kommer det från -.-) Yeye, vi hörs du och jag, puss på dig!

/ E

Har ni någonsin haft ett dilemma som består utav att ni måste glädjas utav en sak som ni egentligen tycker är åt helvete?

Mitt huvud går på helspinn, jag vet inte vad jag ska göra... Jag måste vara glad och positiv, men jag vill inte! Jag vill inte att det ska hända, jag vill verkligen inte...

Det här går inte, jag måste rensa huvudet och bestämma mig. Jag borde vara glad, det borde jag. Men det går verkligen inte, det här fungerar inte.... Mitt huvud klarar inte av det här, inte just nu iaf...

/ T - HEJ & HEJDÅ


Idag kommer bli en tummenupp dag. I can feel it.

TJINGELING & TODILOO

/ T - BERGADISCO É NAAAAIZ

Yupyupyup, att jobba på bergadiscot var faktiskt riktigt roligt! Fick stå i garderoben, i kiosken och gå runt på dansgolvet! Och ledsen för er som går på bergadiscona och läser det här, men det ba' kryllade av fjortisar! Hehe, men det var ju kul. Fjortisar är roliga. :) Säger inte att ALLA är fjortisar, bara ca 99%.
Jaja, huvudsaken är ju att det är roligt!
Vad komplicerat det blev nu, eller iaf för er lite smått korkade människor. Hihihihhi, typ.
Nej jag ska strax gå och sååva, för jag ska upp tidigt imorgon! Regionsuttagning ju! YEAH, ska möta upp Erica, Carro & Yoella i hallen strax innan nio! :D
Gooodbyyyye sovmorgon!

Har inte speciellt mycket bilder, några få egobilder på mobilen bara. Men, dessa är rätt coola;


Sådana här tröjor hade vi under hela kvällen! Rätt nice.


Bergadisco år 2007... Har inte mycket att säga, skrattar mest! :D HAHA!

Kommer några få bilder imorgon eller söndag, kommer va rätt upptagen imorgon men något litet ska jag nog få in! HÖRS SICKAN, PUSSPÅDIG

/ E

AAAAAAAAAAAH, jag är så jävla sur -.-
SKA MÖTA UPP CLARA NU, SKA SKRIKA AV MIG LITE....
HA EN TREVLIG KVÄLL, FÖR DET SKA JAG IAF HA.

Puss

/ E

Skrev inget igår, vart tjafs med mamma och pappa så jag pluggade körkortsteori igårkväll... Blev iaf godkänd på Fas B, så det blev ju någon nytta utav det! :)

Nu håller jag på och plockar undan på mitt rum, ska dammsuga snart. Haha *tack för informationen*. Jaja, nu ska jag gå... Hörs senare :) Puss

/ T - ...



Hur kan facebook veta allt?

/ T - FÖRSTÅR INTE

Det var inte länge sen jag städade mitt rum. Några dagar bara! JAG FÖRSTÅR INTE, HUR GÅR DET TILL? HUR blir mitt rum såhär stökigt på bara någon dag?!
Åh. Så irriterande. Som att någon kommer och stökar ner för att irritera mig. FÖR INTE FAN ÄR DET JAG SOM STÖKAR NER.
Så, erkänn nu, det är du eller hur?
Fy.Fan. Vad dålig stil.


Åh vad arg jag blir.

/ T - I BLESS THE RAINS DOWN IN AFRICA

It's gonna take a lot to drag me away from you
There's nothing that a hundred men or more could ever do
I bless the rains down in Africa
Gonna take some time to do the things we never had

Den låten är braaaa. Faktiskt.

Ikväll blir det bergadisco, TJOHEJ! Sweeeeeeeeeet.
Haha, jag har brist på saker att skriva om. Politik kanske? Hej jag gillar Göran Persson, Fredrik Reinfeldt är bara wannabee Göran. Alla vill vá som Gööööran.


Jaaag vill va som Gööööran...

Yep, det märks att jag har brist på fantasi. Göran Persson. Fantasifullt!

Nu ska jag gå och leta igenom Tessans garderob för att ha något att sätta på mig. Ciao!

/ T - GODNATT & GOOGLE

Dags för läggdags! GODNATT

Ingen passande bild på det faktiskt



Så det blev en opassande.

Nejmen, tänkte att jag kunde tacka Google med en liten bild och en liten hälsning.
Google är verkligen den som alltid funnits där och ställt upp för mig, en god lyssnare och en oerhört god vän. En av mina bästa vänner kanske till och med. Google har hjälpt mig extremt mycket med bloggen genom att ge mig finfina bilder när jag har brist på bilder. Så, jag vill avsluta genom att säga:
TACK GOOGLE, JAG ÄLSKAR DIG, DU & JAG GENOM ALLT ♥

Godnatt gott folk!

/ T - DET BARA BLIR SÅ

Ni måste verkligen uppskatta när jag har tråkigt! "Varför det?" Jo för då skriver jag en massa värdelösa inlägg som ni "älskar" (jag låtsas iaf att ni älskar dom).
Kul att jag underhåller någon åtminstone! (Lägg märke till någon, inte några, någon.)
Äsch, ser i alla fall fram emot helgen! Imorgon är det jobb på bergadiscot, TJOHO, det bara kryllar av minifjortisar där! :D Nedå, nu ska vi inte vara elaka. Finns nog några få normala barn där också. Typ jag.
På lördag och söndag är det regionsuttagning här i Åkersberga, är tyvärr inte med men ska såklart vara där och kolla och heja på Senait från bollstanäs! :D Så sover troligtvis jag, Erica och Yoella hos Carro också, yeah!

Äsch, låt oss lägga in en bild istället!



Så kan det gå...

/ T - BRA SAGT!

Bli den du vill vara


Bläckfisken har faktiskt en innebörd även om det verkar svårt att tro


/ T - MEH, JAG VILL OCKSÅ

Jag vill också vara glad


/ T - IDAG SÅÅÅ...

Har jag haft en helchill dag! Började inte med bild klockan 08.10 så vi började med engelskaprov 09.20 och sket i spanskan bara för att provet var så långt och konstigt och sen hade vi lunch då jag gick in och ut ur matsalen 5 gånger och sen hade vi balmöte resten av dagen.
Sen åkte jag, Emma, Clara, Frida, Ebba & Raffa till Willys och kollade priser på sallad, plasttallrikar, ballonger, läsk, serpentiner och lite andra grejor. Fick även gratis Chips och Cola! GO WILLYS!
Efter besöket på Willys åkte jag, Emma & Clara till Söra och letade pantflaskor, fick ihop 5,50kr som några snorungar snodde sen, då frågade vi istället en snäll man med kostym och fick 5kr. Sen frågade vi snäll kvinna och fick 2kr. Sen frågade Clara en tant på ica och fick 1kr. Och så hade vi 2kr. Då åkte Clara till Ica och köpte två icachoklader. Det var gott. Vi var hungriga. Sen tränade jag bort chokladen med en rolig träning!
Och nu ska jag duscha.



Så är det.

Dusch nu, TJINGELING

/ T - & DET RÄTTA SVARET ÄÄÄÄÄÄR....

Hemligheten handlar faktiskt om bergochdalbanor. Eller nja, "tivoli" grejer överhuvudtaget.
För att gå rakt på sak och få megamycket kritik och klagomål på mig så - JAG HATAR GRÖNAN, LISEBERG OCH ALLT SOM LIKNAR DET!
Tycker helt ärligt inte ens om sockervadd. Förihelvete folk, SOCKER PÅ PINNE?
Skärp er!
Näämen, att sitta i vagnar uppochner i 500km/h och sitta på en liten stol 92485 meter upp i luften är helt enkelt inte min grej.
Trivs bra på marken tack. Förutom flygplan! Flygplan är OK. För då är man påväg till något braaaa.
Att åka uppåt i fritt fall är bara helt onödigt med tanke på att riskera livet för ingenting. Men ni kanske gillar det!
Själv försöker jag uppskatta livet genom att ta vara på det. Typ.
(Försöker egentligen bara hitta på ursäkter så att jag slipper erkänna att jag bara är jättefeg egentligen)


THATS JUST NOT GOING TO HAPPEN!

Nej, nu är det dags att plugga engelska! TJOHOOOOOOOO!


/ T - JAG HAR EN HEMLIGHET SOM MASSA ANDRA VET

Nu ska jag duscha efter en asnice träning med BT Ållstars!
Efter det, eller senare ikväll.. Kanske jag berättar en hemlighet...


Bergochdalbanor?


Strutsar?


Eller kanske Emma?

Ni kan aldrig gissa vad det handlar om...

Duschen nu! HÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖRS..................


/ E - Ny design

Gjorde en ny design, haha. Så nu när jag tänkte göra engelskan så kommer mina efterblivna syskon och säger att dom inte kan steka pannkakor. Kul! Vilket betyder att jag har 1 timmes arbete där...

-.-
Ibland så...

/ E - Plugg/Musik/sova

Nu vare dags då, engelskaprov imorgon. Ska sätta igång och plugga nu? Aja, ska plugga ett tag och lyssna på musik. Sen äta något, sen får vi se om jag pallar dra med Clara och Frida till gården eller om jag ska sova tidigt ikväll. Lutar fan mot att sova, hehe.

Men vi hörs förr eller senare :)

/ T - FRAMTIDSPLANER




/ E - GLADGLADGLAD

GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD
GLAD

/ T - HEJ HEJ HEJ

Hej hej hej jag är bara fjorton år kom och se på mig lalalallala. Jag är femton år faktiskt.

För att komma till saken så tänkte jag bara kika in och säga att det är 38 dagar kvar till skolavslutningen. Hur känns det? Rätt bra faktiskt! Nej. BÄTTRE ÄN NÅGONSIN!
Har nog aldrig längtat såhär mycket till något faktiskt! Åh, ett sommarlov har aldrig varit mer behövande.
Och så Egypten två dagar efter, inte helt fel det heller! TJOHEEEEEEEEEEEJ
Kände att jag behövde muntra upp mig själv, och det funkade faktiskt!


Gillade sommaren med er fruktansvärt extremt oerhört mycket! (Svenska pr0 i farten!)

Visst var jag med alla andra också hehe, men tippar på att det var mestadels med er!

Nu ska jag gå och va glad, helvete måste plugga engelska. Fan!

/ T - HEJ TIDSFÖRDRIV

Brukar du komma i tid: Till viktiga saker (inte skolan)
Vad hade du i din mun senast: MAT, lax och potatis. Mat är gott. Mmmmaat..
När mår du bra: När jag är med mina braiga vänner!
När blev du fotad senast: Iförrgår, eller, min webbkamera fotade mig senast idag, hihi.
Hur känner du dig nu: Försvinn tandvärk, FÖRSVINN!
Kan du laga mat: Micrar allt
Vad pluggar du: Går i skolan
Vad tycker du om fötter: Fula, äckliga
Är du smart: Skojaru eller?! Smartaste jag känner.
Vad har du på dig: mjukisbyxor, linne & tjocktröja
Är du aktiv i skolan: Jaaaaaaaarå
Vad saknar du: Att vara liten
När och varför grät du senast: Fredags, privata skäl
Var det pinsamt att svara på det: Nej
Hade du en bra kväll igår: Jorå, hade niceig träning!
Din favoritdryck på morgonen: juice
Vad ska du göra i sommar: Egypten 13 juni! TJOHO :D Annars inget speciellt
Är du nöjd med ditt liv?: -
Vad vill du jobba som: Bläckfisk (sa iaf det när jag var liten)
Har du tråkigt just nu: OM jag har
Vad gör livet värt att leva: Familj & vänner
Vad i livet ångrar du: Mycket, men antar att man lär sig av sina misstag
Är du musikalisk: Inte alls, kommer alltid sist på singstar..
Vad lyssnar du på för musik: Allt! Lyssnar på allt!
Kategoriserar du dig själv i någon stil: Outsider, typ, eller? Vet inte
Är du bortskämd: Inte enligt mig själv, men så är det väl oftast
Är du trött: Inte speciellt! WIOWJGDVIOJNWGSIVK YEEEEEEEEEEAH
Vad gör du imorgon: Skola, sen träning! OHOJ :D
Din första Operation: första och enda var när jag opererade bort blindtarmen, sommarlovet 05, låg på sjukhus sommarens varmaste vecka hela veckan! Nice!
Första piercingen: första och enda är mina hål i öronen, ett på varje öra
Första bästa vän: katja och nadja blir det nog :)
Första priset: en fotbollscup antar jag
Första sporten du började på: fotboll
Första semestern: kommer inte ihåg
Första konserten: kommer inte ihåg
Favorit...
Filmer: Twilight
Tvprogram: Vettefan, typ 2 and a half men, vänner, såna där torra grejer för torra människor
Sport: BASKET!
Plagg: mjukiskläder är skönast, men jeans är snyggast
Skola: Tråsättra, eller, kanske, jag vet inte, gillade kanske Sjökarby? Kommer knappt ihåg
Bok: Twilight
Just nu:
Äter du: ingenting
Dricker du: ingenting
Ska du: ingenting
Lyssnar du på: ingenting
Väntar du på: ingenting
Tittar du på: dataskärmen
Vad du föredrar (motsatta könet)...
Läppar eller ögon:  ögon
Kramar eller kyssar: 
Kortare eller längre: längre
Snygg mage eller snygga armar: mage
Busig eller lydig: Rolig!

Nu har ni fått läsa en massa tråkiga grejer! Kul va? Visste jag väl. Annars så är det Simpsons på tv, love it! Jag och Emma har för övrigt kommit fram till att jag var "en av dom" (en simpsonsgubbe alltså) när jag föddes. Ganska coolt! Hade typ gulsot eller nåt. Coolt!
Okej, ger upp att skriva, detta känns inte speciellt intressant.


Passar ändå rätt bra som en Simpsonmedlem får jag väl lov att säga..

Ps. Hej Micke! Hoppas telepatin fungerade och att du läser det här nu! :)

Leverpastej!

/ T - TANDVÄRK!

GGAH, var ju hos tandläkaren idag. HEL*ETES J*VLA C* HEL*ETE F*N C* F*CK S*K GR*J HEL*ETE VAD ONT DET GÖR!


Fuck mina tänder. :(

*Hej kom och tyck synd om mig* Stackars....

MATDAGS! ÅH, HUNGRIG! WIIIIIIE!

HEJDÅ


/ E

Gjorde en ny design, haha på 5 min.. Men ändå, ska fixa en bättre det lovar jag. Men måste få lite bilder från Titti och så :)

Nu ska jag kolla klart på 2½ men och sova. Sussa gott människor!
PUSS


/ E - PÅ KONSTIGT HUMÖR

HAH JAG ÄR PÅ SJUKT KONSTIGT HUMÖR. HEHEHHEHE!
KANSKE INTE SKA SKRIVA SÅ MYCKET MER, NI FÖRSTÅR SÄKERT NAAAADA DÅ! :D


EH JAG VENE . :)

/ T - BASKETBALL






Jag kilar på träning nu, sweeet!
Tjingeling


/ T - YAP!

Maja M om / T - LITE OCH OCH SÅ:
Hejsan, skulle ni alla tre jobba på berga på fredag? :D

Svar: YAP, vi alla tre plus Frida ska jobba på bergadiscot på fredag! SÅ - BE THERE! :D


För övrigt så har jag sovit ända sen jag kom hem från skolan, därav ingen bloggning. Är fortfarande trött. Ska nog sova ett tag till, fast, nja, kanske borde göra iordning mig för träning istället..
Äsch, nu sover vi!


Lite troett.. & såklart tummen upp, alltid tummen upp.

Ps. Har inte skrivit om igår, vi var iaf hos Emma och kollade på "The hitcher", rätt läskig faktiskt. Ryckte till ett antal gånger. Hehe. Underbar kväll med underbart folk! (Jag, Emma, Clara, Madde, Måns, Manfred, David, Rasmus, Eric)

Godnatt fast dag

/ T - LITE OCH OCH SÅ

Har haft en gryyyyyyym kväll och är trött och ska sova och vi hörs imorgon och godnatt och!


Godnatt och sov så gott!

/ E - GODMORGON

Godmorgon kära bloggläsare!
Vaknade super glad idag, haha sen konfronterade mamma och pappa mig om en påse som hade hängts på staketet imorse. Hahah, alla våra saker som vi lämnade vid valsjön. Jaja, så åkte jag med pappa och köpte smör. Coolt va?

Sen åt jag mamma och pappa frukost. Så nu sitter jag här, ensam och övergiven. Nä, försöker få liv i Clara så hon kan följa med mig till vaxholm och äta glass :)

Nu ska jag gå och göra mig iordning och se vad som händer sen :D
Ha en trevlig dag! :D

Puss


Tack för en underbar helg tjejer, det går inte ens att beskriva med ord. - jag saknar oss


/ T - DET EMMA SA

Håller med Emma på varenda grej! Underbart!

Och nu är det sovdags, också underbart. Är förjädra trött ändå.


TUMMARNA UPP PÅ IKVÄLL!


Godnatt flickor & pojkar, sweet dreams!

/ E - Myskväll

Har haft världens bästa kväll, jag överdriver inte! Fyfan va härlig kväll, roligt folk och ååååh! Vill bara skrika! :D

Började med att jag och Clara åkte till Willys och köpte maschmellows och äppelcider (ALKOHOLFRITT U KNOW) Haha, sen mötte vi Madde och Titti så rörde vi oss mot maggan. Sen mötte vi även Eric och vi gick och väntade på David och sen Måns...

Så drog vi till valsjön och gjorde upp en brasa, det var skit härligt. Musik, brasa och trevligt folk, det är verkligen allt man behöver! Underbart.. Så satt vi där i nån/några timmar tills vi släckte brasan och drog hem typ..

Bilder kommer så småningom, Clara hade kameran och ni kanske lärt er hur seg hon är på att lägga in bilder ;) hahah, men det kommer det kommer..

Nu ska jag faktiskt krypa ner i sängen och sova riktigt jävla gott! :D
Hoppas att ni hade en trevlig kväll. PUSSPUSS!


Enda bilden jag tog med mobilen, DET VAR AWSOME! :D

/ T - FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN!

FÖR VI HAR TAGIT STUDENTEN! FÖR VI HAR TAGIT STUDEEEENTEEEEEEEEN! LALALALALA!



/ T - BLOGGKLASSIKER


Dagens outfit! Finfint såhär till valborgskvällen! Svart.


Dagens facelook.

Nu är Madde här, hörs senare! Puss på er mina älskade bloggläsare, love u all!

EMMA

Chacha igen då :)
Nu har jag ätit, för er information åt jag kött, klyftpotatis och beanesås :) Coolt va?

Hehe nu är Clara påväg hit, så ska vi köpa lite mys till kvällen.

Ska spendera kvällen med roligt folk som Clara Titti Madde Eric David Måns och nåra till möjligtvist :) Men nu ska jag vidare på andra äventyr.

Hejdå! :D


EMMA

Nu ska jag äta middag, sen är det igårs valborg idag. Haha aa precis ;)

Skriver senare. PUS :*

/ T - VAAAALBOORG IDAG!

Alltså, eftersom det inte blev alltför mycket till brasa igår pga ösregnet som öste ner ös ös så blev det ju knappast någon valborg, satt inne hos mig och hade det trevligt istället. Men det var ju trevligt det med. Med trevligt folk. Trevligt!
Men istället så blir det idag grillning av mashmallows (Hur i h*lvete stavar man det egentligen?!) över en brasa vid valsjön. Låter väl trevligt? Vilken trevlig helg det här är!
Och gud vad det märks att jag inte sov alltför mycket inatt..
Ungefär som igår när jag och Madde lagade mat, vi lagade pomfritt och köttbullar (klaga inte) och när vi ska steka köttbullarna kommer jag där "Asså, ska vi steka potatisen?" Eh? Jaha. Okej. NEJ?! Påspotatis är förövrigt enligt våra undersökningar billigare på Willys än Ica. Anteckna det.
Men nu ska jag inte skriva en till bibel, räckte med förra inlägget tycker jag nog.
Lägger in en skiiiiitsnygggg bild på mig och Madde från igår istället. Så jävla snygga.



Vi lägger in en till bara för det;


Sjukt heta.

Nu äter vi middag! TJARÅ


/ T - HEJ OCH VÄLKOMNA

Tänkte att vi får ju bara fler och fler läsare hela tiden. Så nu tänker jag göra ett litet välkomnande tal.

Hej och välkomna till tec.blogg.se.
Detta är en blogg där humor inte har några gränser, där ironi är vardagsprat och där alla nolifers hänger om kvällarna.
En blogg framförd av Titti, Emma & Clara. Tre fullt onormala störtsköna flickor som går sista året i grundskolan på en skola i den lilla hålan Åkersberga, där för övrigt 70% av befolkningen är gangsters och 30% klockrena töntar, ja, och så vi tre då.
En blogg som handlar om absolut ingenting och där alla bilder är tagna med en webbkamera med ca 0 megapixlar.
För att berätta mer om oss som ligger bakom denna geniala blogg så börjar vi med mig, Titti Andersson. Född 1995, borde alltså gå i åttan, men med min höga IQ på dagis där alla lekte med lego medans jag plussade ihop bitarna i pusslet och dividerade med sjuttioåtta så fick jag flytta upp på sexårs ett år tidigare och går därför i nian tillsammans med Emma och Clara som är födda 1994 båda två. Jag har skilda föräldrar och tre äldre syskon (En bror & två systrar) två katter och en hund, resten kan ni ju räkna ut själva. Slagsmål och blåmärken har blivit en vana. Fast nä, mest katterna jag slåss med. Har rätt schyssta syskon faktiskt. Helt ok liksom. Bara en utav dom som bor hemma visserligen. Sägs att jag är släkt med min bror, vet inte riktigt hur jag ska ta det.
Nog om mig, nu tar vi en tur in i Emmas liv! Känns lite fel att jag ska sitta här och skriva om det, men vi kör en kort presentation. Emma har två storebröder och en lillasyster och allesammans bor tillsammans. Enligt mitt intryck av familjen Rösund så är de oerhört trevliga allihopa. Emma var väldigt populär när hon var liten och har lekt med varenda varelse när hon var liten. Vad finns det mer att säga? Emma gillar långa promenader och mysiga hemmakvällar. (Klassiker, alla gillar långa promenader och mysiga hemmakvällar)
Och sist, men inte minst! Clara Sörås. Clara är en liten prinsessa som bor i ett fint hus på ******** (vill inte skriva ut vägnamnet, paparazzis nuförtiden..). Clara har snälla föräldrar och en storasyster som går på college i USA. Clara är brun året runt och har ett hus i Spanien som vi alla har tänkt tanken på att utnyttja Clara som kompis för. Clara gillar förövrigt muskulösa pojkar med mustasch. (Det där hittade jag precis på, skaffa inte mustasch snälla)

Detta börjar bli alldeles för likt en bibel så nu avslutar vi med en bild på - TEC!


Söta, så söta.

Njut nu och fortsätt simma! Puss på er!

/ T

GOODMORNING SUNSHINES


RSS 2.0