/ T - Inte okej

Död. Mm. Det är mitt andranamn. "Vad har du gjort idag?" "först gick jag till skolan och hade gympa kl 8, sen slutade vi fem över tre då gick jag hem bytte om och åt sen åkte till träning i bollstanäs, sen åkte jag hem, åt middag, och sen åkte jag till en annan träning, sen åkte jag hem, duschade, och nu ligger jag i sängen och pluggar spanskaglosor." Klockan tolv. Det är natt nu. Och vet ni vad? Jag ska till tandläkarn KLOCKAN KVART ÖVER SJU imornbitti. För tidigt. Så Jädra mycket för tidigt. Alldeles jätte för tidigt. Vad mycket sömn jag kommer få inatt. Skämt åsido. Nä, skiter i detta: Sova nu. Åh. Sova nu! Godnatt!

/ T - Och så vidare igen

Träningen med bollstanäs gick riktigt bra idag också. Alla är så Jädra trevliga! Och det är så Jädra skönt! Så nu har jag varit hemma och ätit och nu ska jag vidare till nästa träning. Puh. Måste fylla vattenflaskan igen! Vi hörs hörru! PUSS PÅRE

/ E

Nemen ojdå! Kolla vem som bloggar :D

Hehe, ska snart ner till favv och hämta ett paket till mamma. KUL! Haha.
Annars har det inte hänt alls mycket idag, hade typ fys på gympan -.- spelade gitarr på¨musiken, sydde på Ts sko på slöjden, bråkade med Jejja på lunchrasten & vi satt med LinneaAvander och alla deras kompisar typ. sen hade vi mentorssak, språkval och no. På språkvalet så fick vi stanna kvar efter och Rolle ba: Ah, vi vet vad ni har för mål, men ni jobbar inte tillräckligt. LALALALLAL! Jag blev skitlack! ...... Sen innan non hittade jag en ny kompis. Hon heter också Emma och går i 3an, Tobbe hittade en lookalike. Joshi! :D dom hade likadana byxor och hår :ppp

Nu ska jag gå, förlåt för dålig update, men har ingen data :/

Puss! / Emma



Öland -08


/ T - Brådis!

yep, har faktiskt rätt bråttom. Skulle bara kika in och hälsa att jag är jättenervös. Andra träningen med bollstanäslaget idag. Nervöst som sagt var. Nej, måste fylla vattenflaskan och sätta prickarna över ien nu. Åka strax. Lycka till! Tack det lär behövas!

/ T - Outside the box

Har precis pluggat lite matte. Gjorde fem hela tal på repetittionsstencilen som man skulle gjort till idag. Duktigt. Nämen, provet är faktiskt på fredag. Så det är lugnt sörru. Jag börjar lära mig. Bara den lilla haken att jag alltid skjuter upp allting till sista sekunden. Men men, en sak i taget. Just nu - inget alls.
Aja, var i alla fall ute och träffade Emma och Clara en stund. Vi träffade lite folk därute i Margretelunds mörker, annars gjorde vi inte speciellt mycket.



Jag och Emma har nästan likadana jackor. Bara det att jag har en lång modell och hon en kort. Inte för att man ser jackorna speciellt mycket på bilden.
Tyckte bara att den var otroligt cool. ...
Och för att visa att det är vinterjacksdags!

Nä, tv nu.

PUSS PÅRE! Och godnatt kanske? A, vi säger så. Godnatt!

/ T - NAMNSDAG JU!

GISSA VAD JAG PRECIS INSÅG?
JAG HAR NAMNSDAG IDAG :D

TITTI MIKAELA ANDERSSON.

Häftigt värre...




Gratta nu denna ängel som nyss la in en bild som är jättegammal. :)

Ut och träffa Emma och Clara nu.

TREVLIG KVÄLL!

/ T - Pinsamt eller bara bra?

HÖRRNI! HALLÅ!
Ni vet ju hur glömsk jag är? Om inte så - Jag är riktigt jädra läskigt glömsk. Som en guldfisk ungefär!
Aja, i alla fall.
Idag är det tisdag. Vet ni vad jag hittade i söndags hemma hos pappa bredvid datorn?
Jo, nämligen MIN KAMERASLADD!
Tänka sig va?! Hur coolt är inte det?!
Ascoolt faktiskt!



HELL YEAH! :D


Antagligen så kommer en bildbomb snart. Tyvärr inte nu, för jag sitter vid en typ jättetrög dator. Till och med mormors är bättre. Fast det är i för sig inte mormors längre. För vi fick den ju. Tack mormor.
Haha.
Det lät ganska kul.
Aja, har inget mer att säga dig.

PUSS PÅRE!

/ T - Jajamensan!

Nu ska jag plugga!

/ T - ?

Är det nu man ska säga godnatt eller? Ja, jag tror bestämt det. Godnatt!

/ T - Damp jättemycket damp

Hemkunskap, svenska, engelska, so, no, idrott och alla andra idiotiska jätteonödiga skolämnen kan
gå och dö.
NÅGON SOM HÅLLER MED MIG?!
Ni behöver inte ens svara. FÖR DET VET JAG ATT NI GÖR!





/ T - Fresten

Hörrni kära vänner! Jag skulle ju berätta att vi hade det jättejobbigt på gympan idag! Guess what? Fys! Lite empati tack! Tack. Varsegod. Ska jag vara ärlig? Jo, jag antar det. Jag berättade det bara för att vi var duktiga nog att ta en bild innan gympan.. Men, ni kanske var intresserade! :)

/ T - En favorit ändå

Brukar du också känna dig trött och hängig när du kommer hem från jobbet? Då lättar special k upp stämningen! Special K, för dig som.. Nej, för alla!

/ T - Rent spontant bara

Hehe, titta vad jag har på mig idag: jättecoolt ju, lite speciellt sådär! ...

/ E - hejförlåt!

Hörrni, jag har en ursäkt till min dåliga uppdatering. MIN DATOR CPAR SÖNDER!  Buuuhu ;(

Aja, har inte bloggat på hela helgen :/ men jag kan berätta vad som har hänt? :)

I fredags var jag och orienterade ju, sen på kvällen gick jag och Clara ut och vi drev runt i maggan och bergsättra. Det sög ju ganska mycket? Ah, men sen när jag kom hem så märkte jag att min data fuckade sönder! ;o

Sen i lördags så var jag i stan med Clara och träffade Fanny, Claras kompis från spanien :) vi gick runt och Fanny shoppade, så åt vi och lite sånt :D Sen drog jag och Clara hem. På kvällen gick vi till maggan och träffade Tobbe, Jonas, Eric, David och alla andra som spelade fotboll (hehe vet inte alla). Sen åkte jag och Clara till centrum och där mötte vi Elin Sara Frida och Zeke :) Sen gick vi och köpte klubbor och cola (a)
Sen drog vi tillbaka till maggan och gjorde ingenting. Sen åkte vi med Oscar till centrum och vi fick cola för att vi följde med :) Det var nice! Sen åkte vi till konstgräset (IGEN!) och letade efter Oscars nycklar, JAG HITTADE DOM :DDDDDDD wiiiiiiiie! haha, sen mötte jag Jocke nedanför norra så gick vi hem :)

Igår vaknade jag sent, typ 11. Då gick jag upp och åt, sen följde jag med Martin till favvan och köpte cola och kexchoklad. (Jävla tjockis) Sen när vi kom hem, så frågade pappa om jag ville följa med på hockey. Och det gjorde jag... AIK mötte Sundsvall och vann med 1-0. Det var niiiice. Sen snackade vi lite med Jocke som står i båset :) sen åkte vi hem, då mötte jag Clara och vi gick till maggan och spelade fotboll. (Eh kollade på när andra spelade) HAAH! Sen gick vi och väntade på T, sen snackade vi lite med henne. Nu är vi vänner igen, det är skönt!

Nej det var allt, nu ska jag fixa mig klart för skolan :) Hörs kanske sen? Ingen aning..
PUSSSAR


/ T - Jesus den andre

Hickan har återuppstått. Denna gång för att leva länge.

/ T - Hickjävel

Har haft hicka i minst en halvtimme nu. Å jäklar vad jobbigt det är.
Vad är hicka nödvändigt för? Just precis. Det är jätteonödigt faktiskt.



Har både hållt andan och druckit vatten upp och ner. Vad mer begär den?!

Nu ska jag gå och döda den jäveln.

Trevlig kväll!

/ T - FINDING NEVERLAND

Åh!
Har precis kollat på Finding Neverland med Tina! Och jädrar må jag säga, sicken underbar film!
I huvudrollerna finner vi Johnny Depp och Kate Winslet. Otroligt bra båda två.
Kan väl inte säga annat än att jag rekommenderar!
Ps. Tårarna kunde inte låta bli att åka rutschkana ner för kinderna i slutet.


Handling:
Författaren J.M. Barries (Johnny Depp) senaste pjäs har blivit ett misslyckande och han sätter sig i en park för att få inspiration till en ny pjäs. Där träffar han änkan Sylvia (Kate Winslet) med sina fyra pojkar, som han underhåller med sina berättelser. Eftersom Sylvia är änka har hon väldigt jobbigt med att uppfostra alla pojkarna. Snart börjar J.M Barrie följa med pojkarna hem och leka med dem, (till sin frus stora förtret) som hjälp för Sylvia och för att han börjar fatta tycke för pojkarna. Deras livfullhet, och den näst yngsta pojkens, Peters (Freddie Highmore), besynnerliga beteende, är det som ger honom idéer till pjäsen Peter Pan.

Grymt med andra ord!

PUSS PÅRE!


/ T - 20 NOVEMBER 20 NOVEMBER 20 NOVEMBER

Vi förlorade matchen med några poäng, men vi spelade grymt bra och det var roligt att spela. Önskade nästan att matchen inte skulle ta slut.

(Spelade med 96orna idag, då är det denna matchdräkt som gäller.)

Men jag bryr mig inte.
För kolla på det här:


(EN FÖRLÄNGD TRAILER PÅ NEW MOON!)

Har suttit och kollat på den ca 10 gånger i rad oavbrutet. Får gåshud.
Galet vad jag längtar. Riktigt jädra galet.
Galet.
Galet.
Galet.

Hejdå

/ T - Pantala mera!

Jädrar. Vilken usel uppdatering. Har inte skrivit på typ jättelänge nu. Dåligt. Förlåt.
Jag har iaf varit med tvillingarna hela långa helgen. :D
Det har varit en riktigt bra helg. Har varit lugn och skön.

Igår morse, eller, vid tolvtiden, men det är morse. Aja, jag och Tina (syster) åkte och pantade massa flaskor på Willys. Vi har liksom, ganska många tomflaskor hemma. Typ, en hel bastu full...
För att vara ärlig, så åkte vi till och med två omgångar med bilen lastad... Men hörrni, vet ni vad, det var såååå värt det! För vet ni vad? Vi pantade för 660kr! Den ni!  
Det var även lite lustigt, för när vi stod där och pantade, så kom en jättelikgiltig kille in, såg oss, la en påse med pantflaskor i våran vagn och sa "ni har ändå så mycket". 
En stund senare kom en jätteglad kille in och la en påse med pantflaskor i våran vagn "ni har ändå så mycket!" 
Det var väldigt roligt.

Senare på dagen drog även jag och en utav tvillingarna till täby en snabbis, fick nämligen skjuts utav Tina eftersom hon också ville dit. Jag fick med mig två tröjor hem.

Nu tycker jag att jag dragit igenom min helg helt okej, dessvärre har jag inga bilder att lägga in eftersom det är nån elak jävel som gömmer min kamerasladd hela tiden.
Det är liksom inte ens kul längre.

Därför får ni ett litet collage med gamla bilder istället.



Bättre än ingenting. :)

Ska byta om.
Matchdax strax!

PUSS PÅRE


/ T - Lady Gaga

Yap, jag kan också vara kille. (för er som inte vet så är lady gaga tvåkönad)

/ E - miihihi

HAAHA! Läste gamla inlägg, fyfan va vi använde "mihihi" "mhaha" och ":$" - OMG! -....-

Jag väntar iaf på Clara, hon är på 80s fest i stan..  Så jag ska åka och möta henne snart. Om hon får gå -.- :)




HEHEHEHEHEHEHEH JAG HAR TYP DAMP, ba står och skakar och skrattar! Hahahaha! :DDDDDD omagash!
Nu går jag och skrattar! HEHEHEHE :D


/ T - Tuggummitävling

Jag vinner ju! Eller nästan i alla fall.

/ T - Kss.. Ksss...

Världens fetaste katt bor granne me tvillingarna, fast den har faktiskt gått ner lite, den vägde femton kilo förut. Vet inte riktigt vad den väger nu, men den är fortfarande jobbig att hålla. Men det är kärlek hörrni! (den är tjockare än den ser ut, faktiskt.)

/ E

Såja! Nu har jag duschat, hann tillochmed ta hårinpackning (y)

Nu håller jag på att torka håret osv. :) Jag tror att mamma och pappa kommer hem snart så ska jag hjälpa dem att laga mat :D höh!

Skriver alldeles snart, ska fixa mig klart :)
pöss

/ E - Ahmentjena!

Ja, jag har inte hunnit duscha än ;o
Har snart städat klart, och nej jag har inte städat i 3 timmar. Hälften kanske, andra hälften har jag dels vart vid datan och typ bråkat med Martin & Jocke. Och UTEGÅNGSFÖRBUD! :D Muppface! Han stod och släckte en lampa som jag precis hade tänt -.- Hah!

Men nu ska jag göra klart så jag kan få bada någon gång idag.
PusSSSSS!


/ T - Skogsmulle

Sociala Jävlar är vi då allesammans. Ja och tvillingarna sitter här i varsit hörn av deras rum, alla sitter med mobilen i högsta hugg. Men det är bara tillfälligt, jag va ju tvungen att blogga liksom. D'aaah, man måste ju anstränga sig! Och för att bli seriös så tänkte jag bara säga att jag sara och frida tog 19 kontroller. Duktiga idioter! Vi orienterade även med tobbe och markus. Tro det eller ej, men vi gjorde orientering roligt! Gick och dunka musik där ute i ingenstans. :) däremot kom vi tillbaka tjugo min för sent, men dom tyckte vi va duktiga ändå. Dom hade nog ganska låga förväntningar av oss... Aja, ska bli social nu! För just nu ser det liksom ut såhär: (smygfotarn..)

/ E - I SURVIVED!

Jag överlevde skogen!
Vi tog 18 kontroller, och i och med  det blev vi godkända! Wihu! :D

Jag och Clara stukade och vrickade fötter var 3:de minut och jag ramlade ner för ett berg på 2.5 meter :'( Det gjorde fan as ont... Men vi kom i mål, 40 minuter kvarstående.. Fan va trött jag är nu alltså. Jag gick typ 78532748932 mil idag. Det är synd om mig. :/


NU SKA JAG STÄDA, har lovat mamma. Eller rättare sagt - vi har en deal. Så jag ska städa mellanplan och sen duchbada. Fan va nice! Hehe. Sen ikväll så tror jag att jag ska vara med Clara och de andra. Men vet inte.. :)

Somsagt, nu ska jag städa.. Hörs senare, efter städ & bad :D
Pusssar!




Jag gillar inte skogen

 


/ E - haha!

Oj va rastlös jag är.. Bombar med inlägg! :D

Men fick precis sms av Clara, hon kommer snart. Så ska vi åka och handla picnic till henne och sen åka till dommarudden. :/

Menmen, finns inget att göra nu. Kan inte ångra mig..
NU HÖR JAG ATT HON KOMMER! :D

Hörssen! PUSSAR!

/ E - sooooo true!


/ E - -.-


/ E - DAGENS OUTFIT



Smexigt värre!
"E-Tröja" - Gjort själv på slöjden :$
ÅBK-shorts - Ah, ÅBK

Nice värre huh?
Nu har jag ätit frukost (oboy! :D), så ska jag packa alla mina saker..
Jag ska ringa efter min bror som har tagit mina pawerking :@ GAAAH!?  Jävla pucko.

PUSS PÅ ER ALLESAMMANS <3

/ E

Nej men jag skämtade bara. JAG ÄR JU FÖRFAN MED CLARA! Hon kan det där, ingen fara. Hehe!


Nu har jag segat sönder, och vi börjar om cirka 2 timmar. Och jag och clara ska hinna åka och handla picknick till henne också, så jag ska fixa mig nu :)

VI HÖRS! om jag kommer hem :|

/ E - YES ORIENTERING



Kanske inte behöver säga mer än att låten stämmer in på min dag :(

"Vilse i skogen, springer dom omkring. Dom vandrar omkring och dom fattar ingenting."


/ T - Skulle bara kika in och säga godnatt

Börjar första varför jag är så trött hela tiden. Aha varför? Jo för att jag går och lägger mig rätt sent. Har lagt mig vid tolv hela veckan. Det är för sent för mig! Haha. Måste få ordning på det nästa vecka. Måste även säga att jag var ute me teddy för en stund sen, kvällspromenaden, det var kallt så jag hade luva, och visst såg jag cool ut? yapp, jättegangster ju. Nä, sova nu. Godnatt!

/ T - COPYCAT

Tidning läser du: Kanalen jag med! Våran kära Åkersberga tidning ju!
Buss åker du oftast: 622 / 633
Fråga ställer du oftast: vad ska vi göra?
Årstid föredrar du: sommar

Va heter du i andra namn?: Mikaela
Vad är det för dag idag?: torsdag
Känner du dig älskad?: inte speciellt
Har du en pojkvän/flickvän?: nope
Är du musikalisk?: Nej, nej & absolut inte
Gillar du godis?: allt förutom lakrits!
Hur många skedar oboy?: Ingen
Skriver du dagbok?: http://tec.blogg.se
Festival i sommar då?: hamnfestivalen, juni 09!
Har du mycket pengar?: inte just nu
Hur mycket då?: typ 30:- ?
Va ska du göra imorgon? orientera i tre timmar, sen träffa tvillingarna! :)
Ska du hångla?: ja bakom en buske i skogen!
Är du full?: inte speciellt
Beskriv dig själv med 1 ord: humörsvängning
Blond eller svart hår?: beror ju på vem, men säger svart. Har ingen aning om varför.
Är du dum i huvet? Nej ?! :O
Uppge din ålder: 14
Har du använt någon hårprodukt idag? schampo & balsam
Hur många speglar finns i det rum du är i nu: 0
Var är du nu? vardagsrummet
Vad köpte du senast? pengar till mobilen
Vad har du för framtidsplaner? Inga alls
Har du några högklackade skor? absolut inte
Absolut dance eller absolut music? dance
Absolut music Goth eller pop? ?
Vilken färg har du på dina underkläder nu? vita
Har du rakat dina ben någon gång? flera gånger till och med!
Vilka språk kan du prata? Vilket, rättare sagt - Svenska.
Vilken stad är din mamma från ursprungligen? bromma
Hur många meddelanden hade du fått när du loggade in: har inte loggat in haha
Skulle du vilja åka upp till rymden: nää, låter rätt läskigt
Vad åt du till frukost: youghurt! <3
Är du snyggast på film, i spegeln, på foto eller irl: spegeln
Har du en sax eller annat skärverktyg vid datorn: nej, vafan troru om mig!?
Vad var det senaste du klippte sönder: ett papper? troligtvis?
Hur kul har du på en skala: - 0
Hur många är online på din msn nu: inte inne
Vad fick du med posten idag: har inte kollat posten idag
Schysst film du sett nyligen? TWILIGHT (inte så nyligen tyvärr, men tänker säga den ändå!)
Hur bor du just nu? Hur? öh, i ett hus...
Trivs du med hur du bor? Jarå, både hos mamma och pappa till och med!


Hade inge roligare bild att lägga in. Men K & Jag, vi e goda vänner...
A, ni fattar poängen. Eller troligtvis inte i för sig, det fanns ju ingen.

PUSS PÅRE!

/ T - Trippelmoral

Ja, det är lite så jag känner. Ni förstår, jag spelar ju faktiskt i tre olika lag nu.
Först och främst mitt riktigt riktiga lag, damlaget. Sen är det ju bollstanäslaget som jag ska träna med och spela usm med, och sen så är det ju åkersbergas 96or, som jag precis började träna med på torsdagar och spelar matcher med.
Vad fick mig att börja tänka på detta? Jo, fotograferingen. Fotades ju med både 96orna och damlaget.
Härligt! Skämt åsido.
Jag som hatar att bli fotad. Yeye, nu är det över. Jag behöver ju trots allt inte kolla på fotona sen. Skönt är väl det. 

 
Öh, jättekonstig bild faktiskt. Men vad gör man. Njut och va glad bara!
Ville typ bara påpeka att det varit mycket såhär på sistone, men jag klagar inte. :D

Nu ska jag -

PUSS PÅRE!


/ E

Ojoj, började skriva ett inlägg men hann inte publicera för att jag följde med mamma och handlade picnic till imorgon. Justprecis, jag har orienteringsdag imorgon. YEEEEY!

Nu ska jag steka pannkakor till morgondagen. Det blir najs som fan! Skriver kanskekanske lite senare dåra?



Ha de bäst! Puussar


/ E

Nu ska jag leta upp en sak & jag lovade pappa att tvätta.
Skriver efter det...


/ E - vilken...

Tidning läser du: hehe kanalen?
Buss åker du oftast: 622 / 633
Fråga ställer du oftast: va?
Årstid föredrar du: sommar!

Va heter du i andra namn?: marianne & elisabeth
Vad är det för dag idag?: torsdag
Känner du dig älskad?: jarå.
Har du en pojkvän/flickvän?: nope
Är du musikalisk?: älskar musik!
Gillar du godis?: dum fråga
Hur många skedar oboy?: två och ½
Skriver du dagbok?: nä, men när jag va liten :)
Festival i sommar då?: hamnfestivalen, juni 09!
Har du mycket pengar?: inte just nu nej :/
Hur mycket då?: 4.5 :-
Va ska du göra imorgon? orientera hela dagen :(
Ska du hångla?: japp!
Är du full?: naaj
Beskriv dig själv med 1 ord: knasig
Blond eller svart hår?: blond tror jag,
Är du dum i huvet? ibland...
Uppge din ålder: 14
Har du använt någon hårprodukt idag? nej.
Hur många speglar finns i det rum du är i nu: 3
Var är du nu? mitt rum
Vad köpte du senast? heh glass!
Vad har du för framtidsplaner? jag lever i nuet.
Har du några högklackade skor? yes, men använder inte..
Absolut dance eller absolut music? dance!
Absolut music Goth eller pop? ?
Vilken färg har du på dina underkläder nu? svarta :)
Har du rakat dina ben någon gång? ja :p
Vilka språk kan du prata? svenska, engelska och spanska
Vilken stad är din mamma från ursprungligen? åkersberga?
Hur många meddelanden hade du fått när du loggade in: 152 mail (facebook)
Skulle du vilja åka upp till rymden: nej, fett skarry
Vad åt du till frukost: maacka
Är du snyggast på film, i spegeln, på foto eller irl: spegeln
Har du en sax eller annat skärverktyg vid datorn: neej
Vad var det senaste du klippte sönder: mitt hår :$
Hur kul har du på en skala: 7 och en halv
Hur många är online på din msn nu: inte inne
Vad fick du med posten idag: massa skit, inget till mig :(
Schysst film du sett nyligen? don't knoow
Hur bor du just nu? ÅKERSBERGA IN MY HEART!
Trivs du med hur du bor? nej



/ T - Ren skräck

Vet ni vad jag precis insåg? Att vi ska fotograferas på basketen idag. Fyfan. Som skolfoto om igen nästan. Mardröm ju. Kl sex har jag träning, och halv nio ska vi fotograferas. Toppen, hinner åka fram och tillbaka där i mellan ungefär. ser ni skräcken i mina ögon? Galet ju.

/ E - jag är inte ensam!





NUNUNU!


/ E

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH, jag vill verkligen det här! Har kollat runt jätte mycket nu, och det skulle inte bli så dyrt. Utan det skulle bli runt 200-300 per person (med mat och hytt och så).

Shit va kul det voooore!  Gaaah!
Vi ska ju på en annan klassresa till "edelsö" eller vad det hette, men det verkar suga. Så vi vill göra det här nu och sen banga på det andra. Fyfaaan va skooooooj! :D

Hehe kan man bli mer taggad?! :)



SÅHÄR GLAD ÄR JAG JUST NU, OCH DET ÄR JÄVLIGT MYCKET DET KAN JAG SÄGA!


/ T - SÅ KAN DET GÅ

1.


2.


3.


4.


/ T - Först och främst

Vill jag be om ursäkt.
Jag har varit så jävla jobbig den här veckan. Ledsen för det, förlåt alla i min närhet och kanske till och med alla som läser det här? Ja, det är väl lika bra. Förlåt allesammans!
Känner att jag har varit riktigt jävla negativ och så. Ska försöka bättra mig.
Men det är den där jävla ketchupflaskan, först kommer inget, sen kommer inget, sen kommer allt.
Det blev lite mycket ketchup just nu.
Bra jämförelse också. Perfekt.

Så, nu har jag fått det avklarat. Bra.
Imorgon är det orienteringsdag, jag är med Sara. Ska faktiskt bli rätt kul. :D
(Försöker ju bli positiv här, funkar det?)
Efter det så ska jag till centrum och möta upp tvillingarna, yeah!
Det ska bli riktigt kul på riktigt. :D
Pappahelg ju. Hehe.


tvilling 1, tvilling 2, jag. :D Haha.

Godnatt

/ E

Hänt en jävla massa idag.
Jag har t.ex hunnit tjafsa med T flera gånger, jag har dött av trötthet och dränkte mig när jag gick hem.. -.-

MEN DET HAR HÄNT EN ENDA BRA SAK IDAG!
Jag och nåra i min klass ska åka på kryssning på höstlovet. Ni vet en såndär till Tallin? Fyfan va kul! Eller hur? Vi ska åka i typ slutet av veckan, och då ska vi fira mig och Koffe som fyller år kort efter det :) Nice huh? :D jag är så jääävla taggad. Och det kostade tydligen inte så mycket heller? Typ 120 kronor var (580) för en 4pers hytt! NAAAJS ELLER VAD? Jag är iaf galet taggad! Det här gjorde min dag! :)

Ska skriva mer snart. Ska kolla allt om priser och så på tallink :)



PUSSAAAAAAAAAAAR! :D

/ T - Genetik, typ

Sitter i skolan och har no. Ska skriva om genetik, vad det nu kan vara. Nä, ska nog fortsätta prata me emma clara sara frida nu. Vi sitter bra här i soffan. Undra bara när jag ska göra det här arbetet. Kvällen innan troligtvis. Börjar bli en tradition att skjuta upp allt till sista kvällen. Jaja, kolla påre här, "dagens outfit" den ni! :

/ E

NU går jag till skolan och har dubbelno :|



Wish me good luck!


/ E - DAGENS

Dagens låt: "PREZY - LAN"
Dagens klädsel: Jeans, tröja & tjocktröja
Dagens händelse: skola
Dagens planer: skola?
Dagens vill ha: täcket
Dagens saknad: fortfarande min mobil :/
Dagens drog: nothing
Dagens finaste: ingenting - än
Dagens måste: sova / plugga
Dagens dricka: haha ingenaning
Dagens köp: inget - men klockan är 8?
Dagens skönaste: don't know yet
Dagens mat: mackaaaa
Dagens sjuka: dötrött
Dagens kärlek: ipoden
Dagens sämsta: vakna?
Dagens mående: sur...

/ E

Helu :)
Jag åt precis frukost och ska gå om ungefär 25 minuter. Så jag hittade lite tid att ägna till bloggen och er.. ;) Idag slutar jag runt 15, och skriver igen när jag är hemma.

Nu ska jag dricka upp mitt te, och sen borsta tänderna.
Men ha en bra dag allesammans! :D

Pussar!



Martin, min bror, ÄTER en powerkingburk?! :o


/ T - KATASTROFALT

Ja, det är vad det är! Men ärligt talat, så har jag inte haft en ledig stund sen jag skrev sist. Vilket var igårkväll.. Idag vaknade jag vid sju, gick till kolgärdet där vi hade stjärnorientering. Jag va inte me. Varför? Därför. Möjligtvis för att jag inte skulle klara av det, skulle få panik, vilket vi inte ska fördjupa oss i. Aja, gick i skolan fram till fem över tre (dö skola! Dö!) Kom hem vid tio över, åt och bytte om och halv fyra hämtade mamma mig för att åka till bollstanäs eftersom jag har träning där på onsdagar numera (ska spela usm me dom ju, spännande! Haha), kom dit typ vid drygt fyra när träningen började fem.. Hehe, men tränarn kom typ samtidigt så pratade me honom och sådär, riktigt trevlig! Skönt. Träningen gick hur bra som helst, alla va jättetrevliga! :-D känns ju jätteskönt att trivas. Sen åkte jag iaf hem och va hemma vid sju, då åt jag snabbduschade och bytte om. vid åtta åkte jag till nästa träning, min träning, me damlaget. Den flöt på den me. Så kom hem vid halv elva, och nu har jag bara duschat och så. Visst var det en godtagbar ursäkt? Ja det tycker jag. Och det är ju vad jag tycker räknas? D'aaah! Känns som att hälften av mitt liv består av denna (om inte mer?) Och hälften av mitt liv består av skola (om inte mindre?). Men jag älskare ju! :) (basket alltså! Hata skolan! :)) sovdax nu, godnatt!

/ E

C visste jag var borta för länge sen, men var fan är T ?!


/ E

Det blev visst inget te. Satt kvar här istället... Det var ju lyckat? Nu har jag fan ont i ögonen av att kolla på skärmen. Tror att jag är lite av datanörd. :$


Nu ska jag snart sova iaf, har sovmorgon imorn. Det är nice! (y) Men har dubbel-no på morgonen och det suger.. Sen har vi typ; språkval, svenska, engelska och so. Härligthärligt! Not

Nu stänger jag av datan för ikväll, så hörs vi av imorgon. Kanske imorgon bitti, vi får se. Ska gå kvart över 8, så om jag kliver upp 7 hinner jag uppdatera.. :)

Puss på er & godnatt!


(MIN SÄNG! <3, heh konstig bild men ändå :d )

/ E - lista

                            



 När man väntar på ett sms. Alltså typ på kvällen när man ligger i sängen, och kan inte sova riktigt än för att man väntar ett sms. Men det kommer inget jävla sms?!

 Folk som smackar och låter när de äter. Oavett om det är tuggummi/mat/dricka - JAG FÅR DAMP?!

 
Att slicka på glasspinnar.  Oh herrej*vlar va jag hatar det! Ryser i hela kroppen av att bara tänka på det...

 Negativa och tråkiga människor. De gör mig depp..

 Händelser på Facebook. Man kommenterar en bild eller en status, och efter 20 minuter har man fått 150 nya händelser -.-

 Dryga folk. Behövs det säga något mer?

 Jag hatar att städa, men älskar att ha städat. Precis så! :)



Det var det det :)
Nu ska jag gå och fixa te.
Pussar

 

 


/ E - periodpaus -.-




Den har verkligen satt sig...


/ E

Chacha! (gahahah!)

Sen jag kom hem har jag inte gjort speciellt mycket. Men jag har lagat mat iaf, och sen varit och handlat med lillasyster.. Det var kul! Hah, kanske hade varit roligare om vi inte hade varit så sura på varann. Vi gick där och typ ba:

S (går mot ett annat håll) - lalalaa
E (skitsurt) - OCH VAR FAN SKA DU?!
S - Men jag trodde vi skulle ha mjölk?
E - AA DET SKA VI, MEN DEN LIGGER DITÅT.
S - Blablabla, "vad spelar det för roll?"

Seriöst, hon har använt "vad spelar det för roll" hela jävla veckan! Typ om jag gör någonting, så kommer hon och vill göra det. Så säger jag ba; men vad spelar det för roll?! hon ba; precis, vad spelar det för roll. då kan jag få göra det.!
omfg.. -.-

Nej, nu ska jag gå och kolla på tv. Storebror är på :) hehe, AIK - Mora (han står i båset...)





Pussaaaar!


/ E

Dagens låt: "What can I say? - Dead by April"
Dagens klädsel: Leggins, linne och kjol
Dagens händelse: Skola
Dagens planer: Träffa Clara
Dagens vill ha: sömn
Dagens saknad: mobil
Dagens drog: inget
Dagens finaste: mina gubbar på non
Dagens måste: sova
Dagens dricka: kolsyrat vatten (y)
Dagens köp: ingentingtingenting
Dagens skönaste: vetinte
Dagens mat: skolmat, och nu middag
Dagens sjuka: trött som in i helvete
Dagens kärlek: ipoden
Dagens sämsta: allt
Dagens mående: negativ

/ T - Hyfsat otippat kan jag nog säga

Jag plattade precis mitt hår. Öh? Okej? Ja jag hade inget att göra, tyckte det var på tiden, det var länge sen. Mitt hår såg ganska långt ut när det var platt. Det var en trevlig syn. Typ. Aja. Ska fortsätta kolla på systrar i jeans igen. Den är bra. Faktiskt.

/ T - Deppigt värre

Mh. På toppen humör alltså. Verkligen. Nej. Inte alls faktiskt. Känner mig väldigt deppig. Ganska jobbigt, men har väl ingen annan att skylla än mig själv. JOMEN! Det har jag ju! Med risk för att lärare läser det här (vilket inte alls vore särskilt bra) så erkänner jag att en jädrigt stor del utav min deppighet beror på min gympalärare. Verkar ju kanske konstigt. Men så ligger det till. Det har inte bara med orienteringen att göra. Nänä. Andra saker. Men det tänker jag inte dra upp här. Ledsen att behöva göra en nyfikna. Fast å andra sidan så kanske ni inte är intresserade. Jaja. Nu har jag skrivit av mig lite. Det behövdes. Nu ska jag kolla på systrar i jeans på femman. DEPPIGT VÄRRE :'( haha. Jättegammal bild.

/ E - bara så ni vet...



Tänkte bara, innan mamma läser och tror på detta:

Det är inte sant! Haha, hittade massor av gamla bilder - bland annat på mig och Clara med våra låtsaspiercingar från punktshop (?) :) Haha, så jag luuuurades bara :D
Haha. Nej men helt seriöst, jag får inte peirca eller tatuera mig förns jag är 18.. Vilket kan suga :/ Man kan ju alltid försöka övertala dem..


Ja, med det utrett så ska jag gå och borsta tänderna och ta bort mascaran =)
Ha det bra. Pyss


/ E

Tro det eller ej, men jag ska nog sova nu! Har ändå inget annat för mig än att sitta vid datan? Så jag kan ju lika gärna sova! =)

Imorgon börjar jag klockan 8, på kolgärdet. Ska ha stjärnorientering! WOHO :D (hm, ironi - vad är det?) Ah, så imorn kommer mitt stora genombrott i IG livet. Jippie!

Nej, jag kanskekanskekanske skriver imorgon innan skolan. Ska ju som sagt bara till kolgärdet (typ 1 km bort från mitt hus :p) (bor å andra sidan på landet.. :/)
Hah!

Kisssses


Somras :( (haha hade somnat på stranden)

Dagens låt: Guarentee - Flo-Rida & Akon
Dagens klädsel: Jeans, linne och tjocktröja
Dagens händelse: Skola
Dagens planer: Sova?
Dagens vill ha: Jaa, ork?
Dagens saknad: min mobil :'(
Dagens drog: vaaatten!
Dagens finaste: bloggen l1 ju! haha nej -.-
Dagens måste: SOVA, städa rummet :/
Dagens dricka: vatten
Dagens köp: mellis på gården
Dagens skönaste: T såklart!
Dagens mat: Kalaspuffar, fiskpinnar och köttbullar (INTE TILLSAMMANS)
Dagens sjuka: Snorar :(
Dagens kärlek: min säng!
Dagens sämsta: vädret!
Dagens mående: trött & seg ..

/ E

Höh såg precis idol. Fan va tråkigt det är egentligen, fast man måste ändå kolla för att se vilka som går vidare -.-
Ah, men nu ska jag kolla runt lite på datan. Bloggar väl antagligen lite senare :)


HAHAHA LIKA ROLIGT VARJE GÅNG!


Pussssar


/ E

Nu är jag klar, designen är ganska konstig. Men plojade mest.. Hittade en massa nya effekter hehe! :)
Men, ni får va med och välja vilken vi ska ha så länge. Tills den riktiga designen fixas (när det finns NYA bilder på alla tre -.-)


 
(Den vi har nu..)

ELLER


(Eller en som inte har massa effekter)


Jag gjorde 2an först, sen hittade jag allt annat. Så ni får välja. Komenterakomentera!
Puss


/ E - HEADER FIXAS

NU SKA JAG FIXA DESIGNEN, DEN ÄR VÄL KLAR OM CIRKA EN TIMME NÅNTING SÅNT. HÖRS EFTER! PUSS



På bilden: jag! :D hahahaha ne.

/ E




 

Jag har haft en läpp-piercing i ca en vecka. Men tröttnade ganska snabbt på det.. Så jag tog ut den.
Sådär, nu vet ni något mer om mig! :)


/ T - Panikslagen

& i chocktillstånd.
Vet ni vad jag precis insåg?
Jag har stjärnorientering imorgon.
Jag skulle gissa på att detta inte har någon innebörd för de flesta av er.
Men för mig betyder det panik.
Jag ska förklara lite snabbt: Man ska orientera själv.
Dessutom så kommer våran gympalärare Monica stå och vänta på oss också, så man får ju panik?!
. Jag bestämde mig precis.
Jag tänker inte vara med.
Tänker inte.
Okej?!



Detta är vad jag orienterat i år. Blåbär.

/ E - Tisdag 22/9

Ah, vaknade runt 7. Gick upp och fixade mig. Sen gick jag och åt en macka tillsammans med min syster. Sen borstade jag tänderna och plattade klart håret.. Och sen skrev Clara att hon skulle komma och hämta mig, så jag gick ner till norrabacken. Men hon kom ju inte? Så jag gick och sen när jag var på lerängen ringde hon och frågade var jag hade tagit vägen.. Lol, hon hade tagit vägvägen! Så hon åkte och ställde sin moppe och jag gick och mötte Titti.

Inne i skolan hade vi matte, jag gjorde klart repetitionsuppgifterna. Sen slutade vi och hade engelska tror jag? Och då läste vi igenom en jätte lång text och alla fick megadamp på Linus som störde -.- Haha. Men sen hade vi so, och genomgång på hinduismen. Jag satsade sönder! Hade en sån jääävla skrivkramp! :D hehe. Sen vare lunch och vi åt fiskpinnar och ris. Vi satt med min kusin och Elin. (Tror att hon heter det iaf.. :o) Det var nice!

Resten av rasten (haha) satt vi uppe vid sjuorna och pratade med Jejja och Sanna. Det var kul? Nja.. Haha. Men sen hade vi EV och vi gick till alla 6or och 7or och dom fick rösta på de bästa lärarna.. Jag vet vilka som ska vinna, skiter i rösterna! :DDD

Haha, sen hade vi lång rast så vi gjorde ingenting speciellt? Inte vad jag kommer ihåg iaf, sen hade vi svenska iaf. Och vi skulle skriva ett slut på en novell. HAHAH DOM VAR TVÅ BÖGAR! Alla hade skrivit värsta kärleksslutet, och så säger Jonas i slutet: "Det kommer alltid att vara du och jag, Anders" MOHAHAHAHAH!

Sen var vi på gården tills hemkunskapen började, och det var as kul! Vi snackade försäkringar och kronofogden osv. Markus och Joel fick mig och Clara att skratta hela lektionen! :D   Sen fick vi mackor, och sen slutade vi.

Nu ska jag äta! Hörs seeenare..
Puss

/ T - Guldfisk

Imorgon ska jag ta med minneskortsaken till emma. Helt säkert alltså.
Jag ska komma ihåg.



Inte jättebra gjord bild kanske.
Men ni fattar poängen, och det är väl det som är... Komiskt nog - poängen.


/ E - hemma

Ahapp, hemma nu igen då.
Ska inte säga allt som hänt idag just nu, men om en liten stund. Jag och min lillasyster dampar på varann och sådär. -.-

Skriver alldeles snart, de lovar jag!


(Som sagt, det kommer nyare bilder när jag har fått tillbaka saken av T -.-')


/ E - Sådärja

Så, nu har jag ätit...
Idag börjar jag 8 och ska gå om ungefär 10 minuter. Nicenice!
Aa, sen slutar jag 16.10 så det lär bli rätt segt :/ Jag går liksom längre tisdagar än vad min mamma gör :o Det är ju bara helt sjukt?

Aaop, men jag ska be och få tillbaka min minneskortsgrej av Titti, så jag kan lägga in bilder till er. Eftersom det var jobbigt med inlägg utan bild.  Haha!

Nej nu ska jag borsta tänderna och sen röra mig mot skolan.
Ha en bra dag hörrni! Så hörs vi när jag är hemma, runt halv fem.




Gammal bild från Enköping dååååra :D


Puss

 


/ E

Ska bara äta lite snabbt, skriver sen..  :)


Älska skolan ba: "Be cool, stay in school" 
HAHAHAHA

Puss

/ T - Godnatt och spöke

Kände mig lite otrevlig. Tror nämligen jag glömde säga godnatt i det senaste inlägget. Så godnatt. Yap, nu känns det genast bättre. Och hörru, vet du vad? Spöktimmen började nyss... Nu kommer i alla fall inte jag våga sova...

/ T - Kände mig tvungen

ÅHNEJ! JAG FICK INTE SKRIVA DET 1000 INLÄGGET! :'( haha. Wow. Vad tvungen jag kände mig att göra lite ironi av det där. Nämen hörru Emma, det är jättecoolt. Faktiskt. Lite tråkigt med 12 inlägg utan bild eller nåt bara. Men det är toppen att hon botat något cp. Jag syftar på kommentargrejen. Jaja, skulle bara kika in och säga att jag är nyduschad och ganska trött. Ska alltså sova nu.

/ T - Jättehäftigt faktiskt

Åh! Jag har ju inte lagt in denna bild än! Lite av en katastrof faktiskt. Men här är i alla fall vara bildprojekt. Man skulle göra något som representerade en själv. Från vänster: Ebbas, min, Emmas och Saras Ebbas.. Ska jag vara ärlig och säga att jag inte vet vad föreställer (:$) men min emmas och saras föreställer i alla fall bebisar. Barnsliga Jävlar är vi då hela bunten.

/ E

På en timme och 20 minuter hann jag skriva 11 inlägg (12 med detta)
Dags att sova tror jag?

Ahmentja!

/ E - ojsan

Jag som skulle sova? Haha..
Nej nu ska jag det!

Hörs imorgon bitti, sen imorgon kväll - lovar att jag ska göra en bättre design!

PUSSS


sötunge - jagälskardig


/ E - pjuuuh!

Det där var skönt! :)   Haha take that SUCKERS! (Med andra ord - Titti Andersson!)
Nu ska jag nog sova, så jag hinner med att slänga in ett inlägg imorgon bitti innan jag går. Det kan jag lova!


Puss på er allesammans! 
/ En väldans lycklig Emma
(Som verkligen är bäst - lyckades fixa kommentargrejen + skrev inlägg 1000!)
Åh, jag lär sova med ett leende på läpparna inatt.. :)

/ E

1000 !


/ E - oj

Insåg att min hemkunskapsläxa är tills imorgon. Och den är svår?
Hehe, får väl fjäska lite för Ida (a)


/ E - hahaha!

Anledningen till att jag sitter och bombar med inlägg är för att vi har skrivit 997 inlägg totalt. VILKET BETYDER ATT JAG MÅÅÅSTE VARA NUMMER 1000! :D

/ E - hehe

JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST! JAG ÄR BÄST!


/ E - JAG ÄR BÄSSSSSSSST!

JAG FIXADE DET!
La in en gammal header och bakgrund, råkade trycka på en knapp och wiiiipps!
NU FUNGERAR DET ATT KOMMENTERA! :D
FYFAAAAAAAAAAAAAAAN VA JAG ÄR BRA!!!!!!!!!!!11
Det måååååste ni ju bara erkänna! :D

ÅHHHHHHHHH VA JAG ÄR BÄST

/ E - vänta lite nu här?

Wuuuuuuuuuuups :$
Råkade paja desigen..
Måste alltså göra nyyyyyy.
Hehe YES!

Nu kanske det inte blir så cp när ni ska kommentera? ;d
Aja, den kommer fixas under veckan när jag har tid.


/ E - lalalaaa

Haha!
Min hund snarkar?


/ E - Måndag 21/9

Ahapp, snart är September slut. Räknade ut idag att jag fyller år om 46 dagar! :D Titti och Clara vet redan vad dom ska köpa till mig, och jag blev skit sur när jag inte fick veta :/

Aja, jag vaknade runt 7 idag men låg och snoozade fram tills 8 ungefär. Sen gick jag upp och fixade kläder och sådär. Och jag sminkade mig och åt frukost. (y)
Sen kom Clara till mig och jag borstade tänderna, sen åkte vi ner till Statoil och tankade.. Sen åkte vi vidare till Söra, för att Clara skulle träffa Fredrik. Men han svarade inte, så vi åkte till skolan istället.

Vi skulle haft klassråd, men Nina Sofia och Monica ville prata med alla tjejer i klassen. Våran klass har tydligen problem? Haha, vi uppmuntrar "pajasarna" i vår klass hette det tydligen :s Aja, men vi satt och snackade om klassen och så i ungefär 40 minuter. Sen hade vi matte, och jag och T satt och garvade hela lektionen. Åt vad? Nej det vet jag inte ens själv.. Haha!

Efter det hade vi språkval, vi var bara 6 st på lektionen? Men vi hade Sara, så det kanske inte var så svårt att förstå.. Och självklart fjäskade vi sönder. :D hehe, sen hade vi lunch och det blev typ pasta och skinksås. Och det åt vi :)
Resten av lunchrasten så "var" vi med Jejja (min kusin) Linnéa och Fillippa, tror jag hon hette iaf?. Hehe, vi busknackade på klassrum med dom ;D ahhah det var as kul!

Ah, men sen insåg vi att vi var försenade till so;n.. Så vi sprang dit och Olle sa att vi bara skulle jobba vidare i boken, så vi gick till soffan och kollade på filmer på Tobbes iPod. De va niiice! :) Ah, sen hade vi bild och jag målade min gubbe rosa.. Titti kan lägga in bild sen :D

Hehe, sen hade vi gympa. Och det va ju kul? Hehehehe! Åt så många blåbär så jag fick ont i maaagen :/ hihi, och sen letade vi efter Sara och Frida som hade gått vilse.. Haha! Sen när vi hade hittat dom så gick vi tillbaka och påvägen hittade vi plommon :D så vi pallade nåra (a)  sen lämnade vi in lappen och gick hem till T.

Där bakade vi kladdkaka, och åt den :D sen gick jag hem, duchade och det jag nämnde tidigare. Sen kom Clara och vi åkte med Titti för att kolla på hennes träning. Det var fan kul! Det var en liten chihuahua där, den hette Bob. AS SÖT! :D
Den luktade på Claras och mina skor. Hehe! Ah, men sen för runt en timme sen drog vi hemåt. Och nu är jag hemma..


Ska snart sova, börjar 8 imorgon bitti. Yeeeeeej! Nej fyfan.. -.-
Ha det så bra, så hörs vi seeen! :D

Pussss


/ E

FÖRLÅTFÖRLÅT, jag vet att jag lovade.. Men jag duschade, och sen tjafsade jag med mamma och pappa. Och sen kom Clara och ville åka. Så förlåt för att jag inte hann..

Men ska berätta om dagen alldeles snart, ska bara fixa sängen :)
Puss (&åter igen, flåt)

/ T - Missförstod, förlåt!

Okej att folk säger att vi påminner om varandra.
Men att skriva att jag är hans copycat är årets skämt HAHA



(Taget ur Amirs blogg)

Nämen haaaallå. Det är ju tvärtom!


/ T - Hat trick

Emma duschade länge idag.

/ T - ajee!

Påvägen tillbaka till skolan sprang jag in i ett staket när vi pallade plommon. Vi är ju nyttiga i alla fall. det är insidan av mitt lår. Jag är fullt medveten om att jag är blek. Ta inte upp det med mig. Taxåmycke.

/ T - Mmm... Blåbär

Vi orienterade idag på gympan. Jag och emma orienterade tillsammans. Orienterade är lika med sitta på varsin stubbe och glupskt sluka i oss massor av goda stora blåbär. Nu får vi bara hoppas att våran gympalärare inte läser det här. Håll tummarna för oss snälla. Mmm... Blåbär

/ E

Ska skriva alldeles snart, ska bara duscha..
Lovar at skriva efter det!

Pussar

/ TEC - fikadax

Jajamensan, kladdkaka på g här. Känner oss ganska mätta nu.

/ E - HEJDÅ

Drar till skolan nu, hörs efteråt..
PUSSAR



Ahmen vad gör vi?


/ T - Försök inte leka oskyldig

Det regnar. Ösregnar. Mitt fönster stod öppet. Jag kunde inte sova, regnet störde mig. Så jag var tvungen att resa mig ur sängen, bort från täcket, och stänga det där jävla fönstret. Så nu återstår bara en fråga. VEM FAN ÖPPNADE FÖNSTRET!? Nu ska jag sova. Nu är fönstret stängt.

/ T - Godnatt, dröm sött och allt det där

Jahapp. Så gick det med det noprovet. Känns inte alltför bra alltså. Men sånt e livet. Inte alltför bra alltså. Nu ska jag sova, och no kan inte stoppa mig. Godnatt nu. Sov gott.

/ E - SOVA NU?

Ska fan ta och gå och lägga mig nu. Är dö-trött, har huvudvärk och ska upp extra tidigt imorgon - eftersom att jag lovade följa med Clara och tanka innan skolan imorgon.
Ja, så vi får se hur det går med det..

Just nu sitter jag och äter klubba, fan va nice! Men ska nog gå och borsta tänderna och sen krypa ner i sängen. Ååh sooooova! (a) FAN VA LOCKANDE!

NEJ HEJDÅ FAN, JAG SKA SOVA NU :D



myyyyys


/ E - frågestund?

Jag tycker att vi kan ha en frågestund, och eftersom att jag har 33.3% (50%) av makten i denna blogg - så sätter jag igång en. Så - fråga vad ni vill, så svarar vi när det är tillräckligt med frågor... :)



PUSSSSS


/ T - Så ja.

Nu har jag spelat match, ätit och duschat. Matchen gick, ja, den gick. Även fast vi förlorade med några få poäng. Nu ska jag plugga no. Det har jag sett fram mot hela dagen. Imorn har jag nämligen prov, spännande! denna gång var det den röda sidan som gällde. Nä, no nu. Pusselipuss!

/ E - jag har iallafall världens sötaste gudson!



"I don't have to say a word..."


/ E - segsöndag..

Jahapp, så var man är igen.. Stammis skulle man kunna kalla det. Nej men ska berätta om min så otroligt roliga dag! (Hoppas att ni la märke till ironin..)

Ja, man skulle kunna sammanfatta dagen med ett enda ord - INGENTING.
Precis, jag har inte gjort nååågonting. Fyfan va tråkigt -.-

Jo men vaknade vid typ 11 och gick upp och åt frukost. Sen kom Erika och Tuva (Morfars sambos sons fru och dotter ;).) Och skulle lämna tillbaka Pyret, som dom haft över sommaren. Ah, sen åt jag upp.. Och efter de följde jag med mamma pappa och Sara till spåret. För att: :s Nej precis, jag vet inte riktigt. Jag plockade blåbär? Haha..
Sen vid tre nånting så drog vi hemåt, äntligen!

Så stekte jag pannkakor till mig och lilsis. Jag ba; ahmen vi gör inte så många.. Det blev typ 25 st. :$ bara för att jag är så BÄST! Heheh. Ah, men sen så tog jag och Sara in Pyret på mitt rum och satte på "En Shopaholics bekännelser" och såg på den samtidigt som jag gosade med Pyret. (Sa jag att hon är en kanin? Hah)

Ah, och sen somnade jag nästan. Men inte - för jag tog upp datan, och woops! Nu är jag här... Nemen? Haha, lägger in lite bilder. Sen ska jag sova.. :D



Pannkakor = MUMS

 
Jag och Pyret hehe




NU SKA JAG TYDLIGEN HJÄLPA TILL MED MATEN _._ 
Hörs sen!

/ T - Jättemycket sommar

Jag var precis ute med teddy. Det är ju sommar utanför dörren! Har det redan varit vinter? I så måste det ju vara sommarlov snart!? Hur skönt skulle inte de va!? Okej. Ska sluta leka senil. Men oj va skönt det skulle vara ändå. Ps. Nu ska jag göra ingenting i 4 timmar. Otroligt underhållande må jag säga. Efter dessa fyra timmar har jag match. Mot samma klubb som vi mötte igår fast i en annan årsgrupp. Detta är inte rätt tillfälle att förklara, väldigt krångligt. Sa ju det. Jättemycket sommar äre.

/ T - jag försöker faktiskt sova

VEM FAN TÄNDE LAMPAN!?

/ E - rip min femtilapp :/

Homehome..
Jag vet att jag skulle skrivit innan jag åkte och så, men jag ställde mig i duschen och sen vare tjafs mellan mig och mamma. Så jag gick med hunden bort till busshållplatsen för att kolla när bussen gick..
Sen skyndade jag hem, och torkade håret och satte på mig mascara. Sen gick jag till bussen.
Satt där i ungefär 5 minuter, sen kom pappa med bilen och frågade om jag skulle ha skjuts..

Så åkte jag med han till högsätra-busshållplats. Där hämtade vi upp C & T, så åkte vi ner till donken..  Så gick vi in, och tackvare min beslutsångest var vi tvungna att vänta med att beställa i typ 10 minuter. Heh. Men sen skulle alla ha chickennugets :D så fick vi de. När jag och T skulle ta dricka så tog jag verkligen MAX med cola. Och sen när jag satte på locket så började det spruta ur hålet där uppe på locket, så hela brädan blev blöt! HAHAH!

Men så åt vi, och gick tillbaka till centrum. Men bussen gick inte förns om länge, så vi gick till ICA och handlade cola och marabou. Mumma! Heheh, sen gick vi ner till stationen och tog 22an till maggan. Och vi gick bort mot konstgräset, och där va typ Tobbe David Patrik Jonas Erik Marcus Gustav. Så spelade dom fotboll eller nåt, haha jag satt och sov på T's knä :) Jonas och Patrik drog.. Och då skulle vi dragit till videobutiken, men ingen pallade. Så alla killar drog hem till mig och satt utanför. Haha!

Dom ringde och ba; men snälla Emma? Jag ba; NEJ -.- hah. Men tillslut så gav jag med mig. Och killarna med moppar kom och hämtade oss. Gurra dirket ba: Emma åker med mig! Jag ba; WTF?! Han ba; men du är minst.. Jag ba; aaaha :D Haha! Så åkte vi till mig, men mamma pappa och Björn (morbror) hade källaren. Så vi kunde inte vara där. Så Tobbe blev sur på mig för att vi inte kunde sitta på mitt rum. Men jag har liksom städat 3 timmar idag :/ Iaf, så han drog. Sen drog Gustav också.. Sen Clara också, så gick vi (Jag Titti Eric o Marcus) in till David och kollade på "Freaky Friday".

Haha, jag fick höra av Eric att jag tydligen är jobbigast av T mig och C.. :( Så jag satt tyst hela kvällen.. Tills jag insåg att jag hade tappat mina pengar :/ då blev jag ännu mer ledsen...
Så efter filmen gick jag och T till konstgräset för att kolla om dom låg där. Men vi hittade bara 20lappen, så vi ska dit tidigt som fan imrogon och kolla efter min 50lapp.. Det är fan mycket för mig ://///.

Nu är jag iaf hemma, och ska sova. Ska bara lägga in de bilder som togs ikväll.
Men ha det så bra! Puss




















That's pretty much it.
Imorn ska jag vara med T ;d Hörs då!


/ T - För att göra en lång kväll kort

Puh.
Inne igen efter en kväll med Emma, Clara, Eric, David, Gurra, Waschl, Tobbe, Jonas och Patrik. (Hoppas nu att jag inte glömt någon, för det skulle ju va rätt pinsamt!)
Det är nu jag ska berätta vad vi gjorde va?
A, vi gör det kort.
Som Emma sa så åkte jag, hon och Clara till donken. :D (Hehe...) Claras snälla pappa bjöd ju oss!
Sen åkte vi till maggan planen där vi träffade alla dom jag skrev däruppe. Dom spelade fotboll. Snacka om att vara elak mot ordet fotboll. Dom sprang runt och jagade(?) varandra (Nej vi umgås inte tekniskt sett med 3åringar. Bara mentalt sett.)
Sen började alla frysa så vi stog ute och alla hittade på ursäkter till varför vi inte kunde vara hemma hos nån. En efter en droppade folk av, det slutade med att jag, Emma, Eric, Waschl och David gick hem till David och kollade på Freaky Friday. Sen spelade Eric lite gitarr för oss, och åh som jag älskar gitarr. (Så länge jag inte behöver spela på den alltså!)


Vi höll smilebanden uppe även fast vi frös!
Fast den här bilden är ju gammal dåra...
(Jag har knappt några bilder på alla tre. Men Clara är alltid med oss! Suddig och sådär, men det är ju tanken som räknas. :D )

Nä, tvtime nu hörrni. 
Borde jag säga godnatt?

GODNATT? Eller?

/ T - Jävlar.

Jag sög.

/ E - Lite mer om mig

1. Ditt namn? Emma Marianne Elisabeth Rösund
2. Exakt ålder? 14
3. Vart bor du? Åkersberga
4. Bor tillsammans med? Pappa Mamma Joakim Martin Sara
5. Husdjur? Hund (Jackie) Kaniner, (haha vet inte hur många)
6. Färg på ditt hus? vitt tegel? ;s
7. När är du född? 7 November 1994
8. Klass? 9C
9. Vilket år tar du studenten? 2013
10. Något jobb? Nope
11. När ska du sova ikväll? Tiiiiiiidigt!
13. Duschat idag? Ska göra de nu :)
14. Kramat någon idag? Yes
15. Pussat någon idag? heh min hund?
16. Vad har du ätit? Frukost (kalaspuffar :$)
17. Dagens klädsel?  just nu; mjukisar och kofta men ska byta.
19. Dagens sötnos? lillasyster
20. Dagens roligaste? haha mina syskon!
21. Har du många vänner? hah va? aah men jo.
22. Hur många har du kysst?  -
23. Vem kramade du senast? Lillaaaasyster
24. Hur många vill du ha sex med?  .. ?
25. Hur många har varit otrogna mot dig? 0
27. Har du pojk-/flickvän? No
28. Vem pratade du med i telefon senast? Clara
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Titti: Facebook antagligen :O hah



FAVORIT:
31. Film? Eurotrip
32. Låt? LAAAAN! :D
33. Mat? Tacooos
34. Dryck? cola såklart? :o
37. Stad? Stockholm
38. Land? Thailand
39. Ämne i skolan? Eh, inget..
40. År? Vet ärligt inte, men typ -08

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? Titti
42. Personen du kysste?  ..
43. Gången du spydde? Julen -08 (hah matförgiftad i thailand)
44. Gången du grät? Oj, det var typ onsdag förraveckan. (Musiklektion)
45. Pizzan du åt? FREDAGS :D Hemmagjord, men ändå! :D
46. Gången du var i göteborg? neeeeever?
47. Gången du var i stockholm? friday!
48. Gången du var full? ..
49: Gången du var hög? nevaah!
50: Personen som såg dig gråta? titti och resten av min musikgrupp :$




ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? Både
52. Hund eller katt? Hund, men vill ha katt :)
53. Ut och festa eller hemma och mysa? UT :D
54. Tv-spel eller datorspel? Dont know.
55. Singel eller upptagen? berpor på
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? hahah!
58. Ragga eller bli uppraggad? beror på :)
59. Big brother eller paradise hotel? paradise hotel!
60. Svart hår eller blont? Blont
61. Blåa ögon eller bruna? blåa
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? coca cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Älskas
69. Leva eller dö? Leva


ANTAL:
70. Personer du älskar?  Bara de som förtjänar de
71. Personer du hatar? många :D
72. Personer som sagt jag älskar dig? Ahmen 27, nej.. Jag räknar inte?
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 
74. Glassar du ätit på en dag? Haha kommer inte ihååååg!
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? Hamnfestilvalen, Enköping. Juni -09! <3
76. Gånger du haft minnesluckor? Omagash, föööör många!
77. Piercingar har du? 3 i öronen..
78. Personer du saknar just nu? vetinte heh
79. Gånger ditt hjärta brustit?

VEM:
80. Vill du kyssa nu?

81. Ska du träffa imorgon? Det vet jag inte :)
82. Sjöng du senast för? My dog :D
83. Hade du senast en msnkonversation med? Clara, fast hon svarade inte :(
84. Spelade du tv-spel med senast? Clara heh, CRASHBANDICUT <3
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Ingen! ;d
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? Hehe alldeles för många
87. Förtjänar att dö?  aop
89. Vill du sova brevid inatt? Jaaackie

VAD:
90. Gör dig glad? Sjunga, haha vet inte vaför?
91. Gör dig ledsen? De mesta, hah nej men ingen aning
92. Vad vill du helst göra nu? Duscha, fixa mig..
93. Önskar du att du slapp göra? Gå i skolan
94. Vill du ha nu? PENGAR! och en vinterjacka :/
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Moped
96. Längtar du till? Sommaren, (nej för då slutar vi nian? :'() INGENTING
97. Tycker du om dina betyg? Sämst
98. Ångrar du i ditt liv? Har lärt mig av mina misstag, så inget...
99. Är det bästa som har hänt dig? Vännerna och familjen



Dagens humör:  Glad, Sjungig (VAR BEREDDA MCDONALDS :D)
Dagens borde: Duscha, vilket jag ska nu :)
Dagens frisyr: knut och rosa hårband :D
Dagens smink: Nuuuthing ;d
Dagens klädsel: mjokisar and a köfta :)
Dagens köp: ingenting - so far! ;)
Dagens längtan: säääängen..
Dagens planer: dusch, donk/pizza, vara ute
Dagens värsta: saknar storebror :/
Dagens bästa: Jag har en iPod! YIIIIIIIES. (okej, jockes men ändåå)


 


PUSS PÅ ER


/ E - Tjulululu!

Ja, så var den första (och den enda) punkten på min lista att göra idag, klar!
Har ägnat hela dagen till att städa, (eller aa hade ätit klart min frukost vid 12 så halva..)

Men iaf, här har ni resultatet..  Tredje bilden högst upp från vänster (?) Ah, men där det står en tv och en garderob i hörnet? Dom ska boooort! Jag får min soffa i veckan, så då ska den stå där i stället. Och sen på den största bilden är ju min byrå som jag fick i måndags :D niiiiice!



Nästa punkt på min improvoserande lista är att duscha, och sen ska jag äta med Clara och Titti. Det blir mys, vi ska antingen äta pizza eller donk. Vi får se, vi får se.. :)
Sen får vi se vad annars som händer ikväll...

.
Hej mongos?



Yes, men nu ska jag snart duscha och sådära. Men kan blogga innan jag åker :)

Pussss!




/ T - matchdax

Nämnde nog inte det, men ska på match nu. Önska mig(oss kanske..) lycka till!

/ T - förvirrande

Alltså. Igår tog jag fram min vinterjacka. Jag gick nyss ut med teddy i shorts och tshirt. bilden är från i början av sommaren. Ungefär så somrigt känns det just nu.

/ T - Ett jobbigt läge

Sådant här är faktiskt rätt irriterande. Jag menar, jag skulle faktiskt vilja ha mina ben här. Jag vet vad ni tänker, "men flytta på katten då" men nä, det är han lite för söt för.

/ E - hellow yellow!

Hah, skulle sovit för en och en halvtimme sen. Men sen började jag trixa lite med en ny header. Och det gick fan inte att sluta. Men nu är den inne och bakgrunden också.
Men det är inte klart än! Absolut inte, ska få dom att gå "ihop" på något sätt.. Så man inte ser något vitt, utan bara gult..? Någon som vet hur man gör? (a)

Så, eftersom jag gjort de själv får ni inte gnälla. Haha, vad är jag liksom; non-pro .. -.-
Aja, men vad tycker ni?


HISS ELLER DISS?

NU ska jag äntligen sova..
Puss!

/ E



Du är fan bland de bästa jag har - jagälskardig sötis!


/ E - Godnatt?

Haha det märks att skolan har dragit igång på riktigt. Klockan är strax efter 11 och jag är redan dö-trött! Så ska krypa ner i sängen och sova! Fyfan va nice..

Imorgon är planerna sådana att jag ska:

 STÄDA RUMMET, det är verkligen ett måste. Ska se till att fixa med den nya byrån och sådära.. Sen dammsuga och allt det dära, ah men ni vet :)


Haha nödvändig lista, eftersom jag bara har det som jag ska göra. Eller på kvällen ska jag väl antagligen vara med dom vanliga. Det blir nicenice :) Om det är kallt så ska jag fanimig vara inne och se på skräckfilmen jag köpte idag. Pappa sa att den jätte läskig ;O


Ah, men nu så.. Jag ska sova!
Men vi hörs imorgon, kan roa er med lite före och efter bilder på mitt rum osv?

Puss


/ T - Helknas

Happ. Det var den kvällen.
Får väl erkänna att den kanske inte var jättelyckad. Gick ut vid halvåtta ungefär, mötte Clara och vi gick till Emma.
Sen då? Jadu.
Vad hände sen? Det var ju det som var grejen. Det hände inte så mycket sen.
Vi knallade omkring i hela Margretelund, träffade på massa folk vid magganskolan, gick sen vidare, och runt igen. Motion det hära.
Positivt vare ja.
Vi träffade på Anna, som jag pratade lite med, trevlans var ju det iaf.
, har inte mycket mer att berätta.
Tänkte ha min vinterjacka för första gången i år. Men det var inte kallt.


Min älskade vinterjacka. Synd att det är en otroligt dålig bild bara.
Livet är hårt!

Vi tog faktiskt några bilder. Dessvärre har Clara dom.
Då kanske ni förstår när dom kommer läggas in.
Eller, vänta *Då kanske ni förstår att dom inte kommer att läggas in.*
Ja, det var med korrekt.

Nu blire tv för min del, en jätteknas film på femman.
PUSS!

/ E

Inne, men ska umgås lite med Sara pappa och mamma. Hörs innan jag ska sova...
Puss





(inga bilder heller, clara har...)

/ T - Det var nära


/ T - Jajamensan!

JAJAMEENSAN! JAG VAR I SKOLAN IDAG! :D
TJI FICK DU GUD! :)

Hm. Vad glad jag lät? Jo, lite småglad är jag väl. Kanske...
Men ska inte börja tänka efter nu, kommer oftast bara in på deppiga tankar då.
Jomenvisst, skönt att vara i ett socialt umgänge igen. (Jag har varit borta tre och en halv dag, inte en månad...)
Dagen var inte alltför ansträngande heller faktiskt.
Annars då? Inget alls.
Ikväll ska jag troligtvis träffa Emma och Clara, (Förvånande? Javisst!). Sen får ödet leda våran väg därifrån.
Nu ska jag kolla på vänner... En favorit ändå. :D


Som jag sa: Dagen var inte alltför ansträngande.



Körde på toffs idag. (Hade inget diadem på mig däremot? Haha.)

Nämen hallå, jag skulle ju kolla på vänner!

PUSS!

/ E - nyduschad och dan

Nu går jag och sussar i min sköna säng. Hörs troligtvis imorgon kväll eftersom det är skola och sen ska jag till stan med Clara :)

Men vi hörs när vi hörs!
Puss & sovgott!

/ E - mitt hår 2009





1&2 Aah, det är i mars. Hade typ svart hår.
3. Början av sommarlovet, hade färgat ljusare en gång.
4. Efter några färgningar till.
5&6 Midsommar. Tyckte att jag var riktigt ljushårig? Jaha, och vad tänkte jag med?
7. Juli, tröttnade på att färga. Färgade brunt igen.
8. Mammas fest, 1 aug. Började färga ner håret igen.
9. Claras middag, herromveckan. Jag vet de är oranget -.-

Och nu har jag färgat en gång till, men har ingen kamera eller mobil som fungerar. Så jag lägger väl till mera bilder tills jag är klar? Hehe.

Ja, det här var ett ganska annorlunda inlägg..
ANYWAY, puss!

/ T - Ganska roligt faktiskt

Frida är kort.

Titti Andersson
bäst att se upp då! Eller ner kanske?

Titti just found out the Enemy of the Day and the result was Frida Iversen
Emma Rösund gillar detta.
Emma Rösund
Emma Rösund
HHAHAHA JAG FATTAR :D
för 22 minuter sedan · Ta bort
Titti Andersson
Titti Andersson
Oj, det händer inte ofta :D
för 22 minuter sedan · Ta bort
Emma Rösund
Emma Rösund
nej jag vet, därför var det så jävla kul! :D
för 21 minuter sedan · Ta bort
Titti Andersson
Titti Andersson
hahaha, kul att bli ännu mer uppskattad pga din dumhet :D
för 19 minuter sedan · Ta bort
Emma Rösund
Emma Rösund
haha :D
för 18 minuter sedan · Ta bort
Emma Rösund
Emma Rösund
Eller va? jag fatta inte rikigt? ;o
för 18 minuter sedan · Ta bort
Titti Andersson
Titti Andersson
Skojaru? För det där va kul, hahaha :D Om inte, så äru bara otroligt puckad hörru :)
för 17 minuter sedan · Ta bort
Emma Rösund
Emma Rösund
va? :S :p
för 10 minuter sedan · Ta bort
Titti Andersson
Titti Andersson
oj, nästan läskigt korkad... :)
för 9 minuter sedan · Ta bort
Titti Andersson
Titti Andersson
men jag gillare!
för 9 minuter sedan · Ta bort
Emma Rösund
Emma Rösund
aaha, nu förstår jag ingenting hära... Men ändå :D
för 7 minuter sedan · Ta bort
Titti Andersson
Titti Andersson
då är allt som det ska vännen :)
för 7 minuter sedan · Ta bort
Emma Rösund
Emma Rösund
hehehehehehehe :D
för 5 minuter sedan · Ta bort
Titti Andersson
Titti Andersson
du vet att det var förlolämpande va? :)
för 3 minuter sedan · Ta bort
Emma Rösund
Emma Rösund
vadå för nåt? :D
för 2 minuter sedan · Ta bort
Titti Andersson
Titti Andersson
nä ingenting :D
för ungefär en minut sedan · Ta bort
Emma Rösund
Emma Rösund
okok :D
för ungefär en minut sedan · Ta bort

/ T - Scary book

Ibland så börjar man ju undra hur folk tänker.
När dom lägger in en sån här bild i en nobok, tror dom då att man ska bli intresserad?
Man blir ju avskrämd och vågar inte öppna boken igen!


Nä, inte riktigt rätt teknik enligt mig. Kommer aldrig våga plugga no på kvällarna igen...

puss...

/ E - sötnos




Jag saknar dig, livsglädje! <3


/ T - Jätteonödigt faktiskt

Men tänkte bara svara på en liten fråga.

Vilka bloggar läser jag?

Den blogg jag gillar mest är http://tec.blogg.se SÅKLART!
REKOMMENDERAS!

Och för att vara lite seriös, vilket inte är min starka sida, men för att komma till saken, så den blogg jag gillar mest förutom den är http://schulmania.blogspot.com. Calle Schulmans blogg, så jädra skön snubben är!
Yepp, I like that.
Förutom den så läser jag väl precis som alla andra http://dessies.se/ http://kissies.se http://paow.se http://gaybloggen.com http://kenzas.se och lite småbloggar ibland.

Eh, ja, nu är ni en kunskap rikare

Dessa tre unga damer leder min favoritblogg.
Komiskt nog står vi ju spegelvänt... Eller okej, vi står baklänges... Från vänster står vi ju CET, och vi heter ju TEC, men man kan väl säga att vi står spegelvänt? Det var komiskt, så vi säger så. Bra.
(Var det någon som fattade vad jag menade?)


Hehe, var det inte det jag sa? Jo för det gjorde jag ju. Snubben är så jädra skön!
Det ser man ju bara på headern!


Hörrni, innan ni går. Vet ni? Vara sjuk är jättetråkigt.

PUSS PÅRE!

/ T - T from the beginning


Först var jag jätteliten...



Så liten att jag fick plats i teddys hundkorg.


Sen när jag blev lite äldre, trean tror jag, så uppträdde jag och min kära klass med en rymdpjäs. Otroligt duktiga.


Här är väl också här nån gång antar jag, fyran? Kanske? Femman?


Sen gick jag sista året på sjökarbyskolan... (4:an)

(Började maggan, har inga bilder därifrån, skolkatalogen är borta. Gick iaf i maggan femman.)


Sen började jag trå och blev fjortis. Detta är sommarlovet till åttan(sjuan?) tror jag... Pinsamt värre.


Sjuan. Emma och jag, denna bild hade vi överallt. Eller, Playahead, men det var ju överallt då.

Sen övergick jag sakta men säkert till att bli normal... Har inte så mycket bilder från den perioden tyvärr.


OCH DET HÄR ÄR JAG NU! :D
Jag trivs nog näst bäst i nutid. Allt var nog bäst när man var liten ändå!

Nu har ni fått se hela mitt liv!
Häftigt värre, eller hur?
Nu blir det tvtime eller något sånt. Imorn ska jag till skolan, frisk eller inte!
PUSS!


/ T - does your mother know that your out?

Åh, jag som hatar att sjunga, men jag kan ju inte låta bli att sjunga me! Eftersom jag är så jäkla förkyld så låter det helt cp, men då har jag ju iaf nåt att skylla på! Jättebra ju! Nu börjar dom sjunga igen, hejdå! (Hehe, jättedålig översättning har dom)

/ T - Mamma Mia!

Tar en paus från allt jääääkla pluggande.
Satte på en film, blev Mamma Mia. Var länge sen jag såg den, väldigt länge sen.
Först tänkte jag kolla på A cinderella story, men kom på att Marcus konstigt nog har den. Väldigt konstigt faktiskt.
Skumt.
Jaja, nu ska jag fortsätta kolla.


Så jeeedra söta. :D Älskar romantik!

Puss påre! 

/ T - Nä nu jävlar

Okej. Gud, vi hade en deal. Du höll den inte.
Nu ska jag gå och slå ner den där snubben där uppe.


Du är en död man. (Hehe, det är han ju...)

Aja, ha en bra dag allesammans. Min suger redan!
PUSS!

/ E - GODNATT

...

/ E

Jag är ju hemma själv, så jag var ute en liten stund med Clara. Men det sög typ, vi åkte till donken och åt. Sen till willys och handlade till mamma. Och sen hem till mig igen, sen drog vi förbi T och pratade med henne en stund :D sen åkte vi till trå och där va David och Coffe, så vi gungade lite med dom. Men sen drog dom så vi ringde dit andra David. Heeh men när han kom så var det så jävla kallt så vi drog hem :)

Så nu kollar jag på Idol och pluggar spanska. Det går väl sådär faktiskt.. Men ska nog koncentrera mig lite bättre på dom.
Så vi hörs senare! :D



Kvällen innan enköping i somras. Vi var så jävla stolta ba; åååh! Enchöpiiiing imorgon.


/ E

Hemma nurå..
Hade en ganska dålig dag idag.. Vaknade först när klockan var över 8 och jag hade försovit mig.. -.- Så jag åt lite och gick en sväng med Jackie.. Sen fick jag skjuts av mamma. Då satte jag mig med Koffe och dom andra som skulle iväg på fotbolls dm. Sen när dom åkte så gick jag upp i skolan och lämnade mina böcker i skåpet.

Aa, sen gick jag ut och mötte Clara, William, Måns och Maffe. Så duschade Clara och shit. Sen gick vi och hade musik. Haha, jag var ensam som skulle haft gitarr men sen kom Joel Tobbe och Markus också. :) Så vi satt i musiksalen och gjorde typ ingenting, jag kunde min låt efter typ 5 min (a)

Sen hade vi slöjd, och vi var typ 4 pers eftersom att alla var på fotbollsgrejen och sjuka. Så jag Clara Måns och David hade askul! Haha, Gunilla älskar mig. Clara kom och frågade något och hon ba;
- Nu lägger du av. Det är Emmas tur och du kan inte bara komma och ta all uppmärksamhet.
HAHA Clara blev aslack!? ;D

Sen efter det så åt vi lunch. Det var fan heller gott, så vi gick till favvan och köpte godis med Line och David. Sen på vägen förbi bergsätra så vare en liten unge som stod och skrek åt oss. Så vi mobbade han ;) haha. Sen när vi kom tillbaka så träffade vi Jassi Michelle och Cornelia, så satt vi ute med dom ett tag. Sen gick vi in och vi skulle ha mentorsgrej.

Jag satt med David, Sebbe och Måns. Haha jag skulle plugga No, men satt mest och skrattade åt Sebbe som räknade matte på engelska. Hehe! Men sen hade vi spanska och vi gjorde ett häfte. Och kollade på trailen till "REC" som vi ska se imorgon. SKIT LÄSKIG!

Sen satt vi i typ 20 min och väntade på att Håkan skulle komma och så vi kunde ha noprovet. Och sen när han kom så gick vi in och hade det. JAG KOMMER FÅ IG. Jag failade totalt i no. Seriöst :/ :(
Aja, sen gick jag hem och åt lite. Och nu sitter jag här...

Ska snart ner till centrum och äta donk med Clara :$. Nicenice. Aja, men det här blev ett väldans långt inlägg. WHATEVAAAH! Ni behöver inte läsa liksom.


PUSS

/ T - Askul! Verkligen!

Cha cha!

Hehe, kände mig så jädra tvungen. Det är liksom nya hälsningsfrasen överallt ju. Ska nog köra på den. Eller inte. Vi får se.
Eh, jaha. Varför skulle jag blogga nu igen?
Jag har ju ingenting att berätta iaf...
Plugga när man är sjuk är jättedumt ju. Det borde man inte behöva.
Oj, klockan är jättemycket. Tiden bara rusar iväg. Ungefär som kull och den är omöjlig att fånga.
Jätteskum jämförelse.
Aja, jag får väl fortsätta låta datorn fördriva tiden.



Jättetråkigt inlägg, så det är nog dags att säga hejdå.
Hejdå.

/ T - Fortsätt simma, fortsätt simma...

Yapp. Jag är sjuk idag igen. Men de e lugnt, jag och gud har nämligen en deal. Jag blir frisk, och han slipper bli nerslagen.
Bra va?
Toppen.
Det tråkigaste med att vara sjuk just nu är att jag inte ens får vila, nänä, jag måste plugga minsann!
Svenska, no, spanska och all dendär skiten. Otroligt onödigt om jag får säga det själv.
Jaja, ska inte klaga. Det är väl inte speciellt kul att läsa. Men jag måste ju få ta ut min ilska någonstans, det råkade bli här. Sorry!
För att se allting från den positiva sidan så har jag i alla fall en katt till sällskap här i soffan.
Mycket positivt.



Ha en bra dag, och undvik mig är ni snälla. För er egen skull alltså.
Jag är så omtänksam ibland.

PUSS!

/ T - otroligt intressant.

Öh, emma, här är jag! I soffan för att vara exakt. Happ, för allas vetskap så kämpade jag mig igenom dagen ändå fram till efter skolfotot (vilket jag ska elda upp när det kommer). Efter skolfotot gick jag iaf hem eftersom jag är sjuk. Det var visst en tvådagarsförkylning. Men imorn är den borta ska ni se! Möjligtvis i övermorn. Men inte längre än så. Eh, nu ska jag gå och lägga mig eller nåt. (Som om jag kommer kunna sova, sov typ mellan två och sex idag på dan? Oups.) Aja, godnatt iaf. Här får ni en deppig bild på en sjuk jag.

/ E - GODA NYHETER HÄR

Hahaah! JAG HAR HITTAT MIN NYCKEL!
Heh :$ den låg under mina skolböcker.

Aja, nu är den framme och har nu en anka på nyckelringen. Lite svårare att tappa bort.


HEJRÅÅÅÅ

/ E - VART ÄR ALLA?!

Vart är T & C ?!
Eller.. C visste jag var borta för längesen, men T? VAR ÄR DU?!
Jävla sjukling.. -.-'

Aja, ska berätta om min dag som var sååå rolig!
Nej men vaknade 20 i 6 och gick upp dir. Och då fixade jag mig och valde kläder. Sen satt jag lite vid datan osv, och åt frukost :). Men sen typ kvart i 8 gick jag, Clara mötte upp mig vid Fredrika ungefär :)
(haha vi har typ olika ställen, så om någon frågar var jag är svarar jag antingen: norrabacken, tobbeforss, fredrika, lerängen, långabacken, brunahuset eller cykelstället! :D) Haha, men sen mötte vi Titti.
Så gick vi in och började med matte, alla tjejer (eehm alla? vi är 6 st?) aja, vi satt i ett eget klassrum. Det var as nice! Heh.

Sen hade vi engelska, och vi gjorde bara lite gramatiksaker och fick tillbaka våra böcker. OJDÅ vem fick exellent! då? Jo jag och Freddie. OJOJOJ!?  Heh :$
Aaaaaja, sen gick jag och Titti till datasalen och skrev ut våra soarbeten.. -.- och fick samtidigt våra spanskaglosor av Rolle. A sen hade vi so och vi satt ute och gjorde inte ett piss! Haaha, vi lyssnade på Saras pundarmusik. :) och luktade på Joels (Claras) sjal som luktade pepparkaka :D. Han har ju tagit hål i ögonbrynet.
F1 SNYGGT ASSÅ! Hah. :)

(Gud va oseriöst inlägg -.-)
aja sen hade vi lunch och vi åt. Sen gick jag och T till vilorummet. Och jag lyckades hälla ut typ en liter desficineringsmedel, låsa toaletten i baklås och jaa. Säg vad jag inte gjorde liksom -.-
Aa, sen hade vi Ev. Och det sög ju, vi satt bara och sammanställde massa saker. Sen gick vi haha!

Då åt vi lunch igen (?) (hungriga jävlar det där) aja, sen gick vi upp till vilorummet igen och sov en stund. Sen fixade vi oss och gick ner och tog enskildafoton. JAG SÅG UT SOM EN MONGOFJOLLA -.- aaaah! haha, sen tog vi gruppgrejfoto och jag fick sitta (?) breve Måns och Wille, haha Sara och Clara satt och höll handen och jag kom på efteråt att jag skulle ju lätt hållt i någon av deras händer :/ FAN!

Haha, men sen hade vi svenska. Hela lektionen gick typ åt till bråk och tjafs.. -.- Men efter det så satt jag Clara Koffe och Joel på gården en stund. De va chill :D sen hade vi hemkunskap och det sög ju typ.. Haha! :D Sen gick jag hem och pluggade.. (NOT, varför ljuger jag för?) JAG SATT VID DATAN, så...


AJA DET VAR MIN DAG DET. ENJOY OCH GNÄLL FÖRFAN INTE FÖRATT DET ÄR "FÖR LÅNGT". F*CK U ;D



Pussss

/ E - tjulululu!

Hemma igen, gick väl sådär idag. Men tar allt det senare, nu ska jag äta och plugga.
HADEGÖTTHEJ!

/ T&E - live från vilorummet

Ligger här i skolans vilorum, t mår nämligen inge bra idag. Här finns även en toa som emma precis lyckades få att gå i baklås. Smidigt!

/ TECS - får vi väl lov att hallå med om


/ E - Japp!

Hah jag har jätte mycket energi och den kan man ju undra var den kommer ifrån. Jag sov knappa 6 timmar inatt, och vaknade upp jätte pigg. Gick upp direkt och fixade alla kläder osv till idag. Sen gick jag runt lite i huset, sen sminkade jag mig.. Sen åt jag frukost. *Jag är bäst, jag vet!* Aah, och nu sitter jag hära. Ska gå om drygt en halvtimme, måste bara leta upp min skåpnyckel som jag hade senast igår :/ Titti lär ju få damp på mig om jag inte har den med mig eftersom jag frågar hela tiden: -Kan du öppna skåpet? -Kan jag få nyckel?

Jaa, men nu ska jag väl ta och leta upp den. Frågan är bara vart den är, tottaly gonn :( (jag vet att det inte stavas så, jag syftar mer på uttalet som T brukar säga..)

Mm, men hörs efter skolan då? Nej för jag ska städa på mitt rum! Hehe, jag fick en ny byrå igår.. Kan lägga in bild senare.
MEN VI HÖRS NÅGON GÅNG IAF,

Pusshej!



(haha så här ska jag se ut idag, not! :D)


/ T - ville bara säga godnatt

Varför sover inte jag? Jodu. Det är en jädrigt bra fråga sörru. Jag är inte på humör för att försöka försvara mig. Nu ska jag bara sova. Åh. Va skönt. :) mm. GODNATT!

/ T - För min skull snälla.

Döda mig.
Helst bara bildligt talat.
Men döda mig.


Hittade den här gamla bilden på den här gamla datorn. Lägg på en gloria så ser jag ut som en jävla ängel.
Visst passar jag i karaktären?
Perfa.
Döda mig bara nu. Taxåmycke.

/ E - hehehehhe!

Haha det gick inte att skicka med mina dokument på min live-mail, så jag gick in på min superasgamla typ home.se HAHAHAHAHAHH!
Kollade igenom alla gamla mail mellan mig och Erica. HAHAHAHA! Ohherregud jag dör!? :D Aja, nu ska jag sova. Har fortfarande inte bestämt nå kläder :/ menmen, det får bli som det blir.

GODNATT PÅ EEER! :D


/ E - HJÄLP

JAG HAR SKOLFOTO IMORGON OCH INTE EN BLEKASTE ANING OM VAD JAG SKA HA PÅ MIG?!
Allvarligt hjälp :o ska jag ha jeans? Till vad? Kan jag ha leggings, men till vadå? HERREGUD HJÄLP MIG !


/ E - aaahapp

Jo, fan va dagen gick fort?
Har iaf nästan pluggat klart, skrivit hela Kina TVÅ GÅNGER. (Word dampade när jag var klar, så det sparades inte -.-) och nu halva Japan. Så det går finfint!

Men ska nog plugga vidare nu, sen ska jag fnula lite på om jag ska fixa en ny header men lite nya fräsha bilder? Vad tycker ni? :D

Isf kanske vi borde ta några nya bilder. Haha! Nej men det ska nog gå ändå..
Aja, nu ska jag iaf plugga lite till. Sen äta, städa undan på rummet :/ sen ska jag baaaada! och ta silverschampoo i ett år. FÖR VI HAR SKOLFOTO IMORGON!? Jag kommer se ut som en mentally retard! Åh, måste bestämma kläder också.. Aja, har mycket att göra som ni kanske märker.
Så vi hörs senare ikväll.

Puss & kram ;d


/ E - roligt?


/ E - visste ni?



/ E - detta är jobbigt..

Jobbigt var ordet.
Jag vaknade vid tio, och insåg att jag hade försovit mig. Så jag ringde mamma, och jag är ju faktiskt sjuk så hon sjukanmälde mig.. Så försökte jag somna om, vilket inte gick. Jag får damp på min hals, kan fan inte svälja ens. Och så snorar jag sönder :/ Jag hatar att vara sjuk!  Aja, ska försöka plugga klart allting idag. Och sen bli frisk. Ja, men nu ska jag äta lite.  Hungrar ihjäl.

Puss.

/ T - Tänka sig!



/ T - Försvinn. Jag vill inte ha dig här.

Vafan? Vad är detta nu då?!
JAG HAR BLIVIT SJUK PRECIS SOM ALLT ANNAT FANSKAP.
Men än så länge är det iaf ingen svingrej på g tror jag. Nänä, detta är bara en vanlig endagsförkylning.
Den är borta imorgon ska ni se!
Jävla Emma. Säkert hon som smittat mig.
Jaja, nu ska jag lägga mig och kolla på tv. Sova en stund till kanske. Åh, det lät ju faktiskt riktigt lockande. Sova alltså.

Dagens outfit:

Jag ska ju faktiskt inte göra mer än att sova idag.


Aja, Godnatt antar jag!

PUSS. Eller, jag vill ju inte smittas. Så, HEJDÅ!

/ E - godnatt på er

Har skrivit en jävla massa, så nu är det dags att sova. Tror ärligt inte att jag ska till skolan imorgon, men man vet aldrig.
Hörs imorgon iaf!

Pussar


/ E

Hej alla!
Tänker inte skriva så långt, men jag lever! Tro det eller ej. Men jag håller nog på att dö av min förkyldning. Helt sjukt..
Sitter med vantar på fötterna, 12 tända ljus och te. Ska försöka plugga klart, sen sova. Får se om jag ska till skolan imorgon.. Usch va jag hatar att vara sjuk. Men ska fanemig bli frisk över natten nu.

Nej nu ska jag plugga, och sen sova.
Skriver imorgon.
Puss på er friska läsare!

/ T - ?!

Är hos mamma nu. Har varit här ett tag.
Kom ju hem till pappa efter bergamarknaden, men datorn funkade ju som sagt inte.
Så efter att ha försökt få igång den efter några timmar gav jag upp. (Jag är inte teknisk)
Nu ligger jag ungefär 4 timmar efter min tidsplanering!
Eller, jag skulle gjort om jag hade haft någon sådan.
Har ju inte ens skrivit halva Japan!
Satan, nu blev jag stressad.
Jag har inte tid för att blogga?!


Deaddeaddeaddeaddead...

PUSS PÅ ER!


/ T - Oerhört puckat

Korkat att säga att elever ska skriva på datorn.
Jag menar, om man har en blogg, man har facebook, man läser andras bloggar och ja, allt man nu kan göra på datorn.
Hur troligt är det då att man klickar bort allt detta och sätter sig och skriver en so inlämning?
Precis, inte troligt alls.


Meen... "Dont worry, be happy"
Visst, jätte fejk "happy". Men vafan, jag försöker i alla fall. Right?

Korkade jävla skola.

Puss...

/ T - FÖRLÅT :'(

Har inte suttit vid datorn, och kan inte göra det nu heller eftersom mitt tangentbord är helt cp...
Helt plötsligt blir det jättesegt... Cpdator som sagt var.

Wouch, kom precis underfund med att min familj inte har en enda fungerande dator. (Den här brukar visserligen vara bra, men jag är ju hos pappa, och är här varannan helg så det hjälper inte jättemycket annars...)
Nu blev det krångligt.

Tar helgen lite snabbt bara:
Fredags - var med tvillingarna och gjorde inget speciellt, fredagsmyste! Hehe.
Lördags - På dagen var jag i täby med tvillingarna, köpte svarta jeansleggings, en tröja och mjukisbyxor.
Idag, Söndag - har jag varit me Emma och Clara på bergamarknaden en snabbis men var inge roligt så åkte hem.

Nu ska jag slå sönder datorn, någon som har en kofot eller liknande att låna ut?
Vore snällt.

Nu ska jag åka hem till mamma. Behöver en dator, hon har en halv i alla fall.

Ingen bild. Har ju föfan knappt en dator. Aja. Hörs, en vacker dag.
Komplicerat inlägg. Möjligtvis.

MEN PUSS!

/ T - favorit i repris

Jajamensan, kollade precis på reprisen av ROAST PÅ BERNS MED BJÖRN GUSTAFSSON! Åh, man kan ju inte låta bli att älska honom! Säger bara: ÄLSKA BJÖRN GUSTAFSSON :D

/ E - sova <3

Kvällen var ganska seg. Var vid maggan med en jävla massa männsikor. Men det var kul faktiskt. Kan berätta mer om det imorgon, men just nu är jag så täppt i näsan att jag dör. Ska krypa ner under täcket och soooova!

Hörs imorgon.
Puss på er älsklingsläsare!

/ E - HERRE MIN GUD

JAG HAR INGET ANNAT ORD ÄN HERREGUD
SE BILDERNA SÅ FÖRTÅR NI.





OMG.


/ T - I WANT MY BACON



Kände mig bara så tvungen...
Hahaha....

/ T - kändisdjungeln at my house

Jag menar det bokstavligt talat. Fattar ni? Jag är kändis! Men så är det ju när man heter titti andersson, t;et i tec you know! Jag är även med tvillingarna, som är lite småkända tack vare mitt sällskap. :) I KNOW YOU LOVE ME!

/ T - svenska

Vi ska kolla på film,förvånansvärt nog funkade det inte. VI FICK SLUTA :-D

/ T - Så kan det gå

1.


2.

/ T&E

Hejsan. Nej bara skämta haahahh.
Vi har gjort klart vår redovisning för imorgon, eller nästan iaf. Här kommer den:

FRÅGESPORT OM SVININFLUENSAN.
1. Vilka är symptomen för svininfluensan?
2. Vilka är högst prioriterade för vaccinet?
3. Hur många dödsfall har skett i Sverige?
4. Vad är bästa sättet att skydda sig på?
5.  När börjar vaccineringen av svininfluensan?
6. Hur smittas man?
7. Vart startade svininfluensan?
8. Kostar det någonting att vaccinera sig?
9. Hur länge håller vaccinet?
10. Kan man få svininfluensan om man redan haft den en gång?

 SVAR.
1 - Feber, muskelvärk, huvudvärk, hosta, halsont och trötthet.
2 - Gravida, barn och folk med kroniska sjukdomar.
3 - Det har skett ett dödsfall i Sverige (37-årig man)
4 - Inte ha närkontakt, tvätta händerna ofta, använda handsprit. nysa/hosta i armvecket.
5 - September/Oktober beräknas vaccineringen börja.
6 - Som vanliga influensor - närkontakt, när folk nyser/hostar. Den sprids lättare inomhus än utomhus.
7 - I Mexico, innan sommaren.
8 - Det är gratis för alla som bor i Stockholm.
9 - Ungefär i ett år.
10 - Det finns 4 olika sorters influensor. Om du haft en av dem, kan du fortfarande smittas av de övriga.

 

STÖDORD -
Startade i Mexico.
Feber, muskelvärk, huvudvärk, hosta, halsont och trötthet.
Som vanliga influensor - närkontakt, när folk nyser/hostar. Den sprids lättare inomhus än utomhus.
Inte ha närkontakt, tvätta händerna ofta, använda handsprit. nysa/hosta i armvecket.
September/Oktober beräknas vaccineringen börja.
Gravida, barn och folk med kroniska sjukdomar.
Ungefär i ett år.
Vaccinet är gratis för alla som bor i Stockholm.
Det finns 4 olika sorters influensor. Om du haft en av dem, kan du fortfarande smittas av de övriga.
Det har skett ett dödsfall i Sverige (37-årig man)


Jaaaapp, det var det det. :D
Grattis till dom i 9C som läser denna blogg, här finns ju svaren! ;)
Nu ska vi göra något annat.
PUSS


/ T&E - ett MÅSTE

HAHAHA FÖR ER SOM INTE SETT SÅ ÄR DETTA ETT MÅSTE.
INNAN NI DÖR SKA NI SETT DETTA, ANNARS KOMMER NI INTE DÖ LYCKLIGA.

/ T&E - IDOL JON FÖRFAN :D

YES, HERE YOU HAVE IT:


/ E - holy macaroni

Film på svenska, hörs efter skolan. Puss!

/ T - NAAAW! Eller?

Nu ska jag sova skavfötters med kissemissen här. Gulle. Ha en bra natt gott folk!

/ E - 090909

Hej allesammans.
Jo men kom just på att det faktiskt är 090909 idag. Ganska coolt faktiskt! Ska se till att göra något speciellt bara.. :)

Jo men jag kom hem för en stund sen. Åt lite, och nu är jag här... Ska inte berätta om dagen än, utan tänkte ta det lungt en stund och faktiskt sätta igång med pluggningen... :) så vi får höras efter det.

Lägger in ett par bilder som vi var busiga nog att ta i skolan :$


Jag har ett ärr (R) Fattar ni? Hehe, där var Titti kul!


Jag klottrade ner Joels papper (A) hihi.


NU SKA JAG PLUGGA! PUSSHEJ

/ T - öh, gunilla..

.. Det blev en knut...

/ E - Skola mellan 8.00 & 15.05

Herååååååå! :D
Vi hörs efter skolan.




PUSSSSSAR OCH KRAAMAR


/ E - sista gången...

Nu säger jag Godnatt.
Har ju faktiskt skola imorgon, böjar 8 med inget mindre än gympa. Wihu, gud va mitt leende på läpparna försvann nu. Aja anyway, så med det ska jag plocka fram gympakläder och vanliga kläder att ha efter åt. Vilket brukar vara svårt. Men det ska nog gå.. :)

Hörs antagligen efter skolan imorgon. Inte på morgonen iaf. HA DE!


+ TRÄNINGSDAGBOKEN.
Jag är nog redo att dö snart.
Nej då :D puss på er


/ T - Tankar, eller något liknande

Har ni varit med om att ni har hatat en bild på dig själv?
Och då menar jag hatat, en bild som sänker ens självfortroende till noll.
Har ni varit med om att denna känsla finns i flera bilder på dig?
Har ni varit med om att någon har lagt ut flera utav dessa bilder på facebook?

Det har jag.

Denna någon är ingen mindre än Emma.

Tyck att jag överdriver. Men mina känslor är okontrollbara för just sånt.
Är det något jag hatar är det fan bilder. Dom lurar en ju bara.
Vissa bilder ser man bra ut på, vissa bilder ser man hemsk ut på. Hur fan ser jag ut egentligen?!
Spegelbilden är samma sak. Eller, där ställer man sig ju så att man ska se bra ut, man lurar sig själv.
Shit, nu börjar jag undra.
Detta var inget bra ämne att diskutera.
Jävla helvete.

Detta förklarar iaf en hel del utav mina känslor för tillfället:


En vacker dag blir det hämnd.
För du har gjort mig på dåligt humör Emma. För första gången. Det är illa.

Nu ska jag sluta skriva eftersom det bara blev negativt, vilket det känns som om jag blir oftare och oftare nu för tiden. Icke bra, menmen.

(Bilderna kommer ni aldrig att få se, ALDRIG!)

PUSS! Antar jag..


/ T - Det gick snabbt

Jaop, lite småkär sådär.
Någon som kollade på Idol idag?
Trodde väl det. Klart man inte missar!
Jojuste, ni undrar väl vem som är den nya mannen i mitt liv?
JON!
SÅKLART. :D
jevla charmare, föll ju pladask och direkt.

(Finns tyvärr ingen bild än, lägger upp när det kommer. :D Eller, det finns iaf inte på google än...)

Skulle bara dela med mig, tyckte ni borde vet. Nu ska jag. Mm, det ska jag.

PUSS!


/ T - "epic fail"

Min syster skulle koka ägg. hon är 22år.

/ E - Idol med lilsis

Ska dra mig mot vardagsrummet och kolla på "Idol" med lillasyster.
Hörs i pausen?

Pusss


/ E - jag dör?!

Snääääälla, jag loggade in på min mail för att kolla. Har inte kollat på ett par dagar, 3 kanske. Och nu så ba; ah tjena mer än 150 mail FRÅN BARA FACEBOOK?!
Orka ...

Nu ska jag be min bror åka och köpa pizzaaaa till mig (aaaaaaaaaaa)

/ E - Daaagen.

Tjululu!
Japp, idag är det Tisdag. Lika kul som vanligt, hoppas ni hörde ironin i det där. Iaf, vaknade 7.40. Gick till skolan 7.45 (?!!!!) Aja, var i skolan nästan 10 i. Så hade vi matte som första lektion.. Jag och Clara gjorde nåra tal, sen pratade vi mest med Sara och Titti bakom oss. (Jag pratade med S & T, C jobbade och jag vände mig var 5e minut och skrev av :$)  Hehe, sen efter matten hade vi engelska? Aja, gjorde typ en nummersak. Sen slutade vi den..

Olle var typ sjuk, eller han var och operererade sig. Så istället för so, tog vi ett spechäfte och gjorde det i en ljusgård. Sen gick Sara och Clara till musiken och hämtade gitarrer och satt och spelade :) mysigt värre!
Sen när jag var klar med mitt häfte, så gick vi ner och lämnade deras gitarrer och gick och åt. Samma mat som igår typ? Haha..

Resten av lunchrasten så satt vi i en ljusgård och lyssnade på när Ebba sjöng och spelade gitarr. Man ba; Hej jag är talanglös.. Alltså hon är ju verkligen bra på ALLT!  Fattar inte..  Haha.
Sen hade vi EV, och då gick vi till de nya 3/4/5:orna. Vi hade gjort en enkät som dom skulle fylla i, för att kolla hur dom tyckte om våran skola. Tydligen så tycker de flesta att vi äldre inte visar respekt mot dom? -.- Lol haha!
Sen hade vi jätte lång rast igen, så då satt jag i en ljusgård och pratade med Clara Sara Titti Ebba Felix Zeke och Julia. Pratade om allt möljigt :)

Sen hade vi svenska. Och eftersom att jag är klar, så fick jag läsa en bok. Haha, dom sög ju. Så när Nina kom och frågade vilken som var bäst, jag ba: eeeh ettan :$ Hon ba;  vad var bäst, och höll på.. Man ba =:=?
Yeayea, sen efter svenskan som varade i typ en evighet så hade vi 30 min rast. Så vi satt på gården och gjorde ingenting :)  Sen började hemkunskapen där vi typ tjafsade, kollade film och gjorde smoothies :D mummmaaa!

Haha, j*vlar vilket långt inlägg. Och ni orkar ju inte läsa heller -.-, menmen. Nu har jag iaf skrivit, så var nöjda!


 
Ungefär så här trött är jag nu..
(Gammal bild, sorry men hade inga nya :$)


/ T - Hoppsan

Eh - oooh.
Hoppas ni fattar tonfallet? Smått förskräckt typ.
Aja i alla fall, insåg precis hur mycket jag har att göra.


GGGAAAAAAAAAAAH!

JAG HADE GJORT EN JÄTTEFIN LISTA PÅ ALLT JAG HADE ATT GÖRA. MEN NÄNÄ, DEN GÅR INTE ATT LÄGGA IN MINSANN!

Kommer ni ihåg när jag sa att jag satt vid en dator som var döende? Det är denna dator.
Snart är den död.
Nu jävlar!

Ps. Detta var listan:

- SO inlämning på måndag.

- NO prov nästa onsdag.

- Svenska inlämning på tisdag.

- Engelska läxa till både torsdag och fredag. (Eller var det tisdag och torsdag? Hm...)

- SO redovisning på fredag.


Underhåll er genom att stirra på den här bilden så länge. För den är så underhållande.
Haha.


PUSS, ELLER KRAM I ALLA FALL.

/ E - chokladbollar

MUMSSS! Ska skriva om dagen snart, när jag är vid datan.. Just nu ska jag äta mina chokladbollar (a)

/ T - haha

Måste sova nu. Ska ju till imorgon. Haha, detta är en tavla som hänger i våran gangsterskola. Coolt värre.

/ T - jätteonödigt och inte alls relevant.

INGEN BEHÖVER LÄSA, BARA ETT PATETISKT FÖRSÖK TILL KÄNSLOR. Jag skulle gissa på att ni undrar varför jag var så arg tidigare. Ni kan få en kort förklaring ni inte alls kommer första er på, sammanfattning: ja, basket betyder enormt för mig, vilket några kanske kan första sig på. Men måste ändå säga att allting kan bli lite överdrivet ibland, det är trots allt bara en sport, man spelar för att ha kul. Jag tillhör iaf numera damlaget, vilket jag faktiskt trivs helt okej med. Men dom har ju bara två timmar träningstider i veckan, så för att jag skulle få träna mer så får jag träna med 96orna om jag vill, och hjälpa dom på matcher. Det tyckte jag väl var en helt okej idé, så ska träna med dom på torsdagar (egentligen har dom träning tisdag också, men jag hinner inte då jag slutar så sent). Det var typ det jag kunde skriva.. Och Oj, vad bra jag lyckades få allting att låta nu. Ni fattar troligtvis inte varför jag är så irriterad, och tänker tyvärr inte gå in närmare på det heller. Jädrar vilket tråkigt inlägg. Ville bara skriva av mig vilket jag inte alls lyckades med då känslor inte är min grej. Aja, puss!

/ E

Förlåtförlåt, hann inte uppdatera. Hinner fan inte skriva nu heller, börjar 8 imorgon... = DÖD. Hejdå på er.

/ T - positiva jävel

Panik, damp och adhd. Har lite bråttom, skriver senare.

/ E

Förlåt för dålig uppdatering. Men just nu spelar jag kort med lilsis, skriver i kväll! Puss po er :)

/ T - bara så ni vet

Pst, bara så ni vet så hade jag på mig detta idag: fick även på mig en kofta efter detta kort. Bara så ni vet. PUSS!

/ E - todays outfit

Jeans - ginatricot, linne - ginatricot, bolerokofta - ingenaning. :) nu drar jag till skolan. Hörs!

/ T - skolan, bil och skryt

Sitter här och äter frukost. Ska gå till skolan om drygt en timme. Fy-faan.
Kan knappt gå, träningsvärk i hela jäkla kroppen och så har jag stukat lillfingret också. Skönt.
Jaja, jag får göra det bästa utav situationen. Blir nog skitkul.

Insåg precis hur mycket bil jag åkt i helgen, jag har åkt dit(åkeshovshallen), hem, dit, hem, dit, hem, dit hem. Det tar ca 50min varje gång man åker, så sammanlagt har jag åkt bil i drygt 6 timmar under denna helg.
Lika mycket som jag har tränat under helgen. Coolt.

Måste skryta lite också, har ju inte berättat detta.
Efter matchen i fredags så kom en kille fram till mig och mamma (30års åldern typ?). Han frågade om det var jag som var Titti, och det var det ju... :D Han sa att han var headcoach för Tureberg. Dom skulle sätta ihop ett lag inför ungdoms SM, och han frågade om jag var intresserad av att spela med dom, och det är klart jag är! Så han skulle kolla om det funkade mellan klubbarna och sådär, så skulle han höra av sig. Han sa att han visste hur han kunde kontakta mig..
Coolt.


JUUUUICE :)

Ha en bra dag gott folk.
PUSS!


/ E - pluttan då...

Vågar man flytta henne? GODNATT, hörs imorn..

/ T - smått förvirrande

Inte nog med att jag har koncentrationssvårigheter. Jag har sömnproblem också! Hm. Kanske beror på att mitt huvud troligtvis kommer sprängas snart. Nu tror ni säkert att jag har ont i huvudet. Men så är det icke, jag tänker bara alldeles för mycket ibland. Nu ska jag fortsätta kampen mot sömnen, eller tvärtom kanske.. Aja, puss iaf!

/ E - Godnatt, påriktigt!

Hörs imorgon, förhoppningsvis innan skolan. Isf via mobilen..
Hasta luego :D

/ E

Happ, ska strax sova. Ska bara skriva lite snabbt om kvällen. Clara kom hit och jag åt middag. Sen åkte vi till favvan och tjockade oss. Haha, sen åkte vi till en lekpark och väntade på Maffe. Sen mötte vi han vid favvan, så drog vi till Sebbe. Och vi gick/åkte/rullade till konstgräset och mötte David Gurra och Oscar där. Sen kom Tobbe också. Så skulle vi ta ett mål, men det fanns ju inga? Så vi fick vänta.. Sen när vi fick ett kom Patrik och Juuunas också. Så körde dom fotboll och så. (Gjorde mest böghög, och brottades) Haha.

Sen kom Joel Sara och Robban tror jag de va.? Så lallade vi omkring på gräset.. Joel tappade sitt örhänge, så när jag skulle hjälpa han att leta så hittade jag först pluppen. Sen när vi hade gett upp, så hittade jag det :D aah, och sen spelade dom lite. Men sen drog alla, även jag och Clara. Så när jag kom hem så kollade jag på film med pappa. Den på femman, typ "Den utvalde". HELT SAJK? Aja, anyway. Nu ska jag sleepa. Börjar 9.30 imorgon, så ska gå strax efter 9. Vilket betyder att jag ska vakna runt 8 :)

Sovgott hörrni!



Lekparken. Underhållande, visst?

/ T - sicken Jädra helg

Nu är det över. Denna, ska man kalla det helg? Känns ju inte riktigt rätt. Jaja. Lycklig är jag iaf. Puh. Får däremot inte reda på om jag gått vidare förns slutet av oktober! Sjukt länge. Nä, nu äre tv som gäller. Kan ju inte röra på mig. Ont i hela kroppen. Mys. i bilen påväg till sista träningen. Lite fejkat leende sådär. Puss!

/ T - sista nu. Sista

Ska strax iväg på sista träningen. Oj och wow vad glad jag kommer va när detta är över. Jag vet att jag kanske borde tycka det är lite kul. Men jag är ju helt slut. Träningen tidigare idag var det jobbigaste jag varit med om, helt klart. Massor av uthållighets övningar och sånt. Helt sjukt. Önska mig lycka till nu, för sista gången. Puss!

/ E - HAHAHAH!



Gammalt som gatan.
Skratta gärna! Hahahah...
Åter igen: GAMMALT.

(Vi kollar melodifestivalen, typ år sen :s)


/ T - galet

Jag har missbrukat ordet jobbigt. Det är inte förns nu jag inser vad det betyder. Det är ett hemskt ord. Ps. Lök. Hejdå.

/ E - Helgen som gick..

Jahapp, eftersom jag inte skrivit alls mycket i helgen förutom ett par rader så kan jag ju berätta vad vi har gjort i helgen som gjort att vi inte haft tid för bloggen? :)


I fredags gick vi ju i skolan, sen när jag kom hem så såsade jag runt, städade mellan och överplan, sen började jag laga mat.. Så när mami och papi kom, så åt vi tacooos. Hehe, sen kom Clara till mig och vi åkte till fav och köpte godis. Sen åkte vi till mig igen och lämnade lite godis till min lillasyster.

Så åkte vi igen, ett varv runt maggan den är gången. Inga var ute, så vi åkte till mig igen.. Spelade "Crash Bandicot" eller vad det heter, det är typ ett bilspel iaf. Sen tyckte Clara det var tråkigt eftersom hon bara förlorade. (haha!)

Så vi åkte ut igen, va vid maggan ett tag. Sen åkte vi till Clara och hämtade "Män som hatar kvinnor". Sen tog vi långa vägen hem till mig, och påvägen ringde Oscar och frågade om vi ville vara med dom. Så vi åkte hem till mig, igen. Lämnade filmen till mamma och pappa, sen åkte vi till konstgräset.

Där va typ Oscar Tobbe MarcusW Jonas Ragnar och David. Dom skulle spela "fotboll". Men dom höll mest på med att putta ner varann i gräset, göra böghögar, ta varandras skor osv. Sen vid typ elva, så skulle alla dra för dom hade cup dagen efter. Så då åkte jag och Clara med Oscar och Ragnar en bit, sen skjutsade hon hem mig.


I lördags vaknade jag ganska tidigt. Åt frukost, åkte till centrum, klippte mig (:o), åkte till favvan med mamma, hämtade upp Sanna och Jakob, var barnvakt, lagade middag och sen åt jag. Haha, sen när vi skulle äta efterrätt som jag hade gjort (chokladkaka, OJDÅ?! :D) så kom Clara, och vi hade krig med min mamma. Hon sprutade ner oss med parfym så vi sprutade ner henne med bus. Haha!

Sen smsade Maffe mig och fråga om vi skulle göra något. Så vi mötte han på favvan, och bestämde att vi skulle se "Män som hatar kvinnor" så jag och Clara drog till mig och hämtade den. Sen tillbaka till favvan, och så åkte vi hem till Maffe och kollade på den. Vi åt glass och chips också. De var najs! Sen åkte jag och Clara vid typ tjugo över elva, så träffade vi Titti en kort stund, bara för att visa mitt hår.. Så pratade vi med henne i typ 5-10 minuter. Sen åkte vi hem. :)


Idag vaknade jag runt 10, åt frukost. Och nu håller jag på att städa mitt rum.. (bloggar, just precis.) Hehe :D  nu ska jag lägga in bilder..
Hörs senare va? :)

Puss

 
Före vs. Efter
Vilket va finast tycker ni?
Mamma klippte av över en decimeter, men det behövdes ju verkligen. Ska bara klippa upp det lite, och färga det. Helst innan skolfotot.  Oh hjälp, vad ska man ha på sig därå? :o Blir säkert bra oavsett..

LÅNGTINLÄGG.SE?
Hehe, whatevaaah!

Ciaao

/ E

Tjulululu! Haha, jap jag är här igen. Men ska inte skriva långt. Bara medela att jag lever och så.. Håller på att städa mitt rum. Haha. Juste, jag klippte mig igår. Kan lägga in bild senare. Hehe. Aja, fan va segt inlägg? Hade inget spec att säga egentligen. Ehvafan, PUSSPÅREJ

/ T - näst sista..

Tredje gången gillt. Tredje regionsuttagningträningen. Nu bär det av till den. Sen är det bara en kvar. Åh va skönt när detta är över. Är redan trött.. Aja, önska mig lycka till för tredje gången! Jag behöver det varenda gång! Puss!

/ T - När du minst anar det

Då dyker det upp.
Jajamensan, en jättestor jättespindel på köksmattan.
Vart är tidningnarna när man behöver dom?
Efter ett tags letande hittade jag iaf Aftonbladet som jag genast gav till mamma.
Så nu är den död, den jäveln förtjänade det! 
Ledsen, "Det kommer regna imorgon".
Ha-ha.

Nu återstår bara en fråga.
- VEM FAN SLÄPPTE IN EN SPINDEL I MITT HUS?!

Nu ska jag fortsätta kolla på Fever pitch.


Typ sådär fast mycket mycket argare.

PUSSSSS!


/ T - Is this heaven?

För jag kan ju omöjligt leva fortfarande.

Happ.
Nu var denna låååånga jäkla dag över.
Thank god for that.
Även fast morgondagen kommer se ungefär likadan ut. (Die god, die!)
Ni har ingen aning om hur trött jag är. Om inte någon som var där läser detta förstås... Hur troligt det är kan vi ju ta nån annan gång kanske.
Kom till saken nu.
Vilken sak?

Jag ville nog bara få fram hur trött jag är.
Men det är ju obeskrivligt sörru. Synd.

Ha en trevlig kväll, eller åtminstonde trevligare än min, för er egen skull menar jag.



PUSS PÅRE!


/ T - och så bär det av igen

Nu drar jag iväg på andra regionsuttagningen! Önska mig lycka till igen det lär fortfarande behövas!

/ T - Jösses, vad nervöst

Nu drar jag iväg på regionsuttagning.


ÖNSKA MIG LYCKA TILL!
(Det lär behövas...)

/ T - juste

Just det. Matchen. Jag spelade ju match idag. Vi förlorade.. Men vi ledde största delen av matchen, men mot slutet tog dom över. Tråkigt nog. Men det var ju första matchen med damlaget, så det var ju rätt nervöst får jag erkänna. Det var bara det jag skulle berätta. Varför har jag ingen aning om däremot. Nu måste jag verkligen sova. Ännu mer nervös inför regionsuttagning imorn än vad jag var idag. Och då är det nervöst må jag lova. våran superfina matchdräkt, och nej jag är inte ironisk nej. Puss!

/ E

Sitter inne, haha. Jag och Clara ska ut snart..
Det va allt, puss!

/ T - just precis

Jag och några jävla tvillingar sitter här som tre gamla skvallerkärringar och gör vad skvallerkärringar brukar göra. Just precis, skvallrar. Nä, nu ska vi hitta på något roligare. Hare bra eller kanin. Typ.. Aja, puss iaf!

/ T - no lektion

Jag fattar precis.

/ T - liten och behändig

Jag frågade mamma om jag kunde få en miniräknare. Istället fick jag en tegelsten. Tack mamma.

/ E

Ojojoj vilken dålig uppdatering. Men ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig inte så mycket, dessutom sa jag att bloggen eventuellt skulle komma i andra hand. Vilket den nu gjort, jag har pluggat massor idag, känner mig jätte bra! (y) sen har jag typ inte sett på tv idag, och ingen dator heller för den delen. Åt middag med Sanna och Jocke, dom övade matte med mig. Tyckte tydligen att jag tar dålig? :s jag har duschbadat, hade hårinpackning. Satt med lillasyster och övade på hennes glosor med henne.. Drack två reäla koppar med te, satt och pratade med mamma pappa och martin. Och sen var jag så trött så jag la mig i sängen, och insåg att klockan var halv tio (?!) Haha. Men jag tänkte jag skulle sova ändå, men nejdå. Då började det låta, och jag trodde att det var min dator som var igång. Men insåg sen att det faktiskt regnar ute, vilket är ganska komiskt pga att min paraply är i skolan. BRA EMMA! Haha, töntttttttt.. Nej nu ska jag typ sova. Eller inte, men jag vet inte. (Det här går över styr..) HEJDÅ HELT ENKELT..! :) hörs imorgon.

/ c.

japp nu är jag här igen och stör jag ska bara säga att jag har ingen dator och nu sitter jag på mammas och pappas dator , har bara tillgång till den ibland så bloggar när jag kan . imorn iskolan kommer jag få höra om att jag blogga och dom kommer typ bli chockade , jaja de ska bli kul att se deras miner;) ^
nu ska jag göra matteläxan och sen rulla ner i sängen :)

 bild på mig och manfred från i sommras :)

/ T - Mjölk och plugg

Japp. Tänkte bara eftersom att det nu är officiellt kan jag lika gärna dela med mig med er alla.
Det är säkert nu.
Jag HAR koncentrationsproblem.
Helt jävla allvarligt talat alltså.
Jag ska skriva ca 10 sidor(!) om Kina och Japan.
Jag gick till köket, fyllde ett glas med mjölk, gick tillbaka till datorn i vardagsrummet. Och nu sitter jag här. Sitter och skriver detta.
Efter detta ska jag sätta mig och stirra ut i tomma intet. Bland alla dammkorn som flyger omkring.
Nu blev det ett jädrigt djupt inlägg.
Dags att avsluta!

men puss då, a juste...

(Ingen bild heller, jo för jag sitter vid en dator som är döende. Stackars jävel.)

/ T - dilemma

Borde plugga. Men är ju upptagen, kollar på tv... Jag just nu:

/ T - järnspikar

Jag som skulle sova. Men nänä. Skolan ville annat. Vi har både spanska OCH engelskagjosor tills imorn. Argh, gah. Jag vill sova. Vafan ska de vara bra att kunna spanska för? Man kan prata engelska i spanien? Åh. Vi lever i en oerhört korkad och stressad värld. Det är som om man vill protestera eller demonstrera eller nåt. Ska sluta skriva innan det blir alldeles för skruvat. Inte kan jag säga godnatt, för jag ska ju inte sova! godnatt...

/ E

Hej och Godnatt. Haha, nej men ska faktiskt gå och borsta tänderna och krypa ner i sängen. Har lite sovmorgon imorgon, till halv nio ungefär. Så det är nice :) Det som inte är nice är att vi har 2 (?!) No-lektioner efter varandra. Jag säger bara O M G. Haha nejdå, det är bara flumma runt som vanligt..

Nu ska jag slänga in någon bild medan jag har minneskortet i, sen ska jag sova. Så jag antar att det är här vi säger godnatt då?



7:3
JAG HAR BARA ETT ORD: BÄST
Allvarligt, sjuan var det bästa jag gjort i hela mitt liv.
LOVELOVELOVE! <3


GODNATT PÅ ER SÖTNOSAR, vi hörs imoooorgon! 


/ E - Bästa just nu..




/ E - pinsamt, eller?



Haha, kollade på Thevoice.se och såg bilder från konserten. Och gissa vilka som är med på bild? Jo, jag Titti och tvillingarna. (Clara står precis bakom mig :$)

Coolt eller pinsamt? Haha.


/ T - and away it goes

Strax bär det av till träning. Skönt! Typ..

/ T - saknaden är stor

Mitt hår. Mitt långa, icke avklippta, bruna hår. Wow. Det är saknat. :

/ E

Hej allesammans hejhej!
Nu sitter jag i min säng, har precis ätit.  Ska strax ner till min morbror och vara barnvakt åt Wilma. Sen ska jag väl plugga lite där också.. Tror/hoppas att Martin ska följa med, då blir det lite roligare..!

Jaopp, dagen idag gick oväntat bra. Jag var helknas hela dagen, haha. Men nu ska jag inte skriva mera. Ska plugga lite :/

Puss på er.


/ T - PINSAMT!

GENOM DINA ÖGON
(EN BOK SKRIVEN AV STEPHANIE MEYER MEN INTE EN FORTSÄTTNING PÅ TWILIGHT)
KOM UT PÅ SVENSKA FÖRRA TISDAGEN.
OCH JAG FICK REDA PÅ DET NU.
ILLA!

Jag måste i alla fall köpa den. Och läsa den. Visserligen icke fortsättning på Twilight, vilket suger, men det är ändå ett måste.


Ett måste.

PUSS!


/ T&E - Bregott, milda eller kanske lätta?

Sitter i skolan i väntan syslöjd! Dags för smörning. Mohaha... Har haft gympa och musik. Inte speciellt kul. Vi har även sålt våran avslagna cola och några smulor chips. Korkade människor i denna underliga värld vi lever. Här har ni en paraplybild på mig och emma. Idag regnar det. PUSS!

/ E

Nu säger vi godnatt. Bloggar inte innan skolan imorgon, möjligtvis runt lunch. Puss!

/ T - skenet bedrar?

Är jag grönhårig/blond/jätteljusbrunhårig eller är det skenet som bedrar? Jag måste säga att jag hoppas innerligt på det andra alternativet. vad tror ni? Är det dags att färga håret? Yepp. Det får nog bli så. Jag ska fanimig bli brunett! Jädrar. Om jag ska BLI brunett, vad är jag då NU? Shit. PUSS

/ E - GODNATT KÄRA LÄSARE

Hehe, godnatt sötnosar.
Pusspuss



(jag lovar att skriva nästa inlägg utan några; haha hehe hihi osv. i :D)


/ E - bildbomb med stora bokstäver! NOOOOT

Eh, wtf.. Jag orkar inte lägga in en massa bilder på mitt stökiga rum?
Klockan är ändå 22.00.. :) Ni får dem imorgon eller så.
Jag börjar 8 imorgon, med gympa. Vilket betyder att jag måste byta om hemma. Yeaay!
Sen har vi både slöjd och musik. Så det är bara ep-ämnen på förmiddagen. Häärligt!

Nä, nu ska jag göra något annat.  Hörs strax, eller innan jag ska sova. (Vilket är snart.)
PUsSssS

/ E - OOH! IT'S ALIVE! :O

O M G !
Haha, nej men fick igång min dator. Har inte vart inne på den sen vi var hos Clara och kollade på "fjorton suger" och det var ett bra tag sen. Hehe. Men nu är den igång, minneskortet sitter även i datan så jag lägger in lite av en bildbomb lite senare. :)

Jag har spenderat min dag i skolan. Det var väl kul? Eller inte alls kanske.
Började klockan 8 med matte, Clara och jag satsade med stort S och gjorde 23 tal *hostfacit* ehm, iaf.. Sen hade vi engelska typ? Aah, då gjorde vi ett test där man lägger ihop sitt födelsenummer. Alltså 7+1+1+1+9+9+4 = 33. 3+3 = 6. 6an var typ att jag var snäll eller någonting sånt. Hehe enkel förklaring va?  Kan diskuteras.
Sen iaf, hade vi so. Och vi pratade om Kina. Skrev ner allt han sa på ett papper. Saaats! Haha, resten av lektionen satt jag och T och plågade oss själva med att rita med en penna på huden tills den gick upp. J*vlar vad jag har ont! Haha.
Sen hade vi rast, eller lunch? Jag vet inte vad det är eftersom vi har typ 2 lunchraster? Aja, vi åt iaf. (Men då räknas det ju som lunchrast, AJA WHATEVER?!) Mm, haha! Sen hade vi Elevens Val, och vi har typ skoltidning? Så vi ska göra en tidning. Lalallala? Haha. Blir säkert jätte bra..

Sen hade vi rast igen, lika lång som lunchen? Anyway, vi gick till favster och köpte cola och godis. <3! Mötte Sara Joel och Coffe där, så vi gick tillbaka med dom. Sen hade vi svenska, och Nina läste en sorglig novell. Hehe! Aja, sen gjorde vi lite frågor kring den..  Sen slutade vi. Då hade vi lång rast igen, (jag vet, vårt schema är cp?) så jag Clara och Titti gick ner till gården och låg och sov i soffan. Eller Clara sov och jag & Titti spelade kort. Haha :). Sen kom Joel och David dit, så snackade vi lite med dom, och sen gick vi upp.
Vi skulle ha hemkunskap, så vi kollade på en n00bfilm om att man ska spara kvittot? Sen gick vi till hemkunskapsklassrummet och fyllde i lite papper och åt kiwi. Sen slutade vi :D (16.10 ifs, men ändå)..
Så gick jag hem och typ dog.. Haha.

Men nu, jag har gjort min svenskaläxa. GJORT OM MITT RUM! :D Ska lägga in bilder.. Haha.
Oj va onödigt det känns med det här inlägget nu, eftersom jag får alltid höra "man orkar inte läsa dina inlägg". Töntaar! Haha.  Menmen, skriver alldeles snart igen. Ska bara göra lite saker.

PUSS PÅ ER!

/ T - reklam, nä men gud va kul!

NCIS

/ T - filosofiskt

Ligger och sover. Åh va det är skönt. Syster kollar på dålig film så det är lätt och somna eftersom ögonen bara slås ihop av att kika på tvn nån sekund. Detta är livet. Nu låter jag som värsta nolifern. Men what-eveeer. :) nu ska jag fortsätta min powernap. Stör icke! lite tankspridd, bekymrad och sådär. Godnatt! PUSS

/ TEC

Sitter här i skolan. Har snart so. Kuuul. Lägg märke till ironin... Emma och clara sitter och äter chips.. Hm. Bra. Här är beviset: aamen puss på er