Snäll Emma, / BILDBOMB !

Tänkte vara snäll att lägga in lite bilder från dagarna som gått :)









`













Lite random bilder, i och för sig i fel ordning. Men whatever :D

/ e

.

Jag testade en cool sak, eller rättare sagt.. Jag läste i någons blogg att man skulle gå in på google.se, trycka på bilder, slå huvudet i tangentbordet och kolla vad som kommer upp. Det gjorde jag och den bilden som jag fick upp var ;



Kinesiskt knark? Hahaha.. Sajk.
/ e

valborg.

Aa, nu är jag hemma igen efter en utekväll med Titti Clara Tobias Frida Sebastian Cykel Manfred och David. Tänker absolut inte berätta allt som hände, men kan sammanfatta med att det var kul. Men kallt! :o Haha, lyckades baxa Tobias jacka och halsduk en stund men sen ville han ha dom -.- .. Eftersom att mina grannar har fest så lär jag inte kunna sova på ett tag, så ni kan ju förvänta er lite mera inlägg från mig :)

Nu ska jag gå och göra något annat typ :) Eller aa, någonting sånt..

/ e

/ T - min dag & twilight

Dagen har flytit på under ganska ovanliga omständigheter, eller ja, ganska värdelösa omständigheter..
Eftersom dom flesta var på teater så hade vi ovanligt schema, vi började med engelska (med hela klassen) då hade vi glosförhör, sen så sa Nina (läraren) att hon var tvungen och gå och göra en sak, så vi fick sluta. Men efter lektionen så skulle vi till lärarrummet för att fråga efter schema, så ser vi Nina sitta där och fika. Hm, det är då man börjar undra varför hon blev lärare. Menmen, hon var väl hungrig. Sen hade vi iallafall håltimme i en halvtimme(?) alla andra åkte iväg på teater men jag clara emma stannade kvar. Ensamma och övergivna, men lika glada ändå. Vi hade iallafall bild då, målade lite på min uggla. Sen hade vi håltimme igen denna gång i ca 45min. Sen så hade vi gympa men ingen utav oss var med, både jag och clara är förkylda och emma hade glömt kläder. Så vi gick på en promenad, hittade ett strykjärn på en busshållplats. Väldigt underhållande, tänk vad mycket ett strykjärn kan göra. Efter gympan hade vi lunch i en timme, sen hade vi lektion med självaste rektorn, Håkan. Då vi inte hade något att göra gjorde vi en saga (såndär som man viker så man inte ser vad den andra skrivit). Sjukt roligt måste jag säga. Den handlade om vampyrer.
Juste, apropå vampyrer. Kom på att jag inte berättat om igårkväll, ni anar inte vilken film jag såg, jo, nämligen - TWILIGHT!
Japp, jag är numera officielt en av alla andra twilighttöntar. Och såklart är jag som grupptrycket, I love Robert Pattionson, fast egentligen (yes, kill me girls!) så är han inte så himla snygg som alla säger... Snarare bara för att han är superhjälte, fast måste väl säga att, hans leende är magiskt. Synd bara att man inte får se så mycket av det. Men hans ögon skulle kunna döda, iallafall när han tar till vampyrblicken. Detta är också nog enda filmen jag älskar som inte är komedi. Då har dom lyckats!
Nej nu ska jag gå och göra iordning mig, hör av mig senare och lägger in bilder! :D
GLAD VALBORG! / T .


/ T - min dag & 3 asballa bilder

Eftersom jag gör samma sak som emma i skolan dag ut och dag in så kanske ni har förstått att jag har gjort i princip samma sak som emma hela dagen, förutom att jag kom i tid... Så jag behöver kanske inte upprepa allt. Fast på no;n svarade jag på alla gfrågor, alla förutom en vg och en mvg, så emma svarade på en vgfråga mer än mig, attans. Efter no;n gick jag iallafall hem och slängde i mig en macka sen så åkte jag till träningen, men eftersom jag fortfarande inte känner mig helt bra så var jag inte med utan kollade bara och hade lite stämningsmusik på och peppade alla :D Nu har jag precis kommit hem från träningen, direkt till datorn!
Länge sen jag hade dagens, men back in action -

Dagens humör:  Glad faktiskt!
Dagens borde: INTE PLUGGA
Dagens frisyr: toffs
Dagens smink: Mascara, rouge
Dagens klädsel: Nedanstående bild
Dagens köp: ingenting
Dagens längtan: kolla på tv! :)
Dagens planer: kolla på tv! :D
Dagens värsta: har varit en ganska bra dag...
Dagens bästa: TV :D


Dagens outfit två dagar i rad,
inte illa!


Våran solärare & svenskalärare :)

Imorgon är det valborg, då blir det middag med emma clara & frida, härligthärligt, berättar mer efter imorn :D

Glad valborg eller vad tusan man nu säger! / T .


090429

Mjaa, idag är det onsdag och jag försov mig imorse.. Skulle börjat 8.20 men kom till skolan vid 9 typ. Haha skönt med sovmorgon (a). Då hade vi matte med Rolando och jag gjorde ingenting. Satt bara och pratade med Manfred om Clara och Tittis schackspel.. Efter matten var det spanska och då satt vi i datasalen. Inget kul hände direkt. På lunchen så åt vi köttfärssås & spagetti från igår. Jag satt med Clara Titti Hillevi Erica Issa och Line. På svenskan efter lunchen gjorde vi ett häfte om läsförståelse.. Efter var det bild och jag började måla min otroligt fula hund -.-, hann göra bakrund och halv hundens anstikte. Resten av tiden satt jag och pratade med Manfred Clara Titti Sara David Daniel och Tobbe.. Vi sltade bilden klockan två, och då var det no prov.. Och jag som då inte hade pluggat nåååågonting, var skit nervös. Men det gick bra, jag svarade på alla gfrågor, alla vgfrågor och 1 mvg :)
Efter skolan gick jag och Clara ner til Jakobs dagis och fick lite fika och så :) Dom hade discodag eller nåt (a). Sen gick jag hem och "städade mitt rum" eller inte? Nej, nu ska jag laga maaaaaaaat :)

Ikväll ska jag plugga engelskaglosor & vara med Clawra! :D
/ Puss emma

/ T - JAG HATAR NO

Japp, det är allt jag har att säga just nu.



Den här tanten uttrycker verkligen mina känslor för tillfället.

/ T - finfina bilder

sommaren är påväg, det märks nu :) jag och emma tog några sommarbilder som kommer längre ner, eller ja, två st typ... 
I skolan hände ingenting roligt så därför orkar inte berätta hela dagen, (bara att jag fick g på inlämningen med matspjälkningen, SNÅLA JÄVEL!) här kommer bilder istället :D


T & E tycker att det är sommar nu! :D


öh, tyckte denna bild uttryckte så starka känslor... eller något liknande

Vi hittade en pipande kyckling på no;n :D (joel coolar sig i bakgrunden)

Såna här klistermärken sitter överallt i våran skola, och på våra kläder..

E&T - i väntan på no;n

Dagens outfit, har jag typ aldrig lagt in förut.. Men är väl lite småkär i min nya mobil :)
tönt där..
 
Have a nice day ! / T .

TISCHDA !

Idag vaknade jag 10 i åtta och ville verkligen inte gå upp. Men tillslut gjorde jag det ändå, jag missade att äta frukost. Tror jag? Haha kommer inte ihåg om jag åt eller inte?, Jo det gjorde jag nog.. Eller? Nej skitsamma, gick till skolan 5 över åtta. Titti ringde mig på vägen och jag snackade med henne hela vägen. När jag kom till skolan hade vi matte och jag höll på att dö av trötthet och hunger. Jag åt nog inte frukost i alla fall? Eller inte mycket i såna fall.. Haha, lägg ner med frukosten nu.. Sen hade vi Livskunskap och då kollade vi på en film där Felix Herngren drev med människor, han frågade en tjej om hon vill ha jobb. Och att hon skulle börja med att koka kaffe och sådär. Hon sa; Men vadå? Så jag ska bara koka kaffe? Då svarade han; Ja, du börjar ju här (visar på bordet) och kommer hit (visar på bordet), om du vill börja här direkt (visar på andra stället) så kan du jobba i en korvkiosk, för då har du en varmkorv här och en bytta med guld. Vad skulle du välja? Tjejen svarade; En bytta med guld, jag äter inte kött.. Hahahaha, hela klassen började asgarva! Hahaha,efter den lektionen hade vi idrott och vi hade friidrott. YES! :D, eller inte.., fick vara med satsarna Freddie och Mattias.. -.- Efter den lektionen hade vi lunch och det blev köttfärssås och spagetti.. Efter lunchen, eller när vi hade ätit klart så satte jag och Titti oss vid non och väntade. Typ en timme innan (a) Men sen kom Håkan och vi skulle bara plugga på lektionen, vi har ju prov imorgon. och i slutet av lektionen fick jag veta betyget på mitt matsjälkningsarbete. Vg, haha bääääst! Clara fick typ G- och Titti G? Så jag var super glad, och då frågade jag, Måns och Sara Håkan om vi kunde slippa den sista nolektionen. Och det fick vi :D, så vi hade bara svenska där vi gjorde något om adverb.. Sen slutade vi, och då gick jag heem :D eller juste, Titti tog bilder på oss som hon ska (?) / har lagt in. Men nu ska jag plugga nooooo!

Puss / emma


/ T - ingenting

Jädrar, emma är värsta bloggarn ju :)
TEC - tillsammans är vi oslagbara!
Eller ja, om C;et kunde komma igång igen, hon skrev ju ett inlägg för ett tag sen, keep going girl :) (?)
Ska jag göra som emma så lär det ju inte bli lika långt:
Jag vaknade klockan åtta, konstaterade att jag var för hängig för att gå till skolan, gick upp ändå, åt frukost, gjorde ingenting, gjorde ingenting och ja, tro det eller ej, men jag gjorde ingenting.
Det var min dag det :) men vissa inslag av dator i "gjorde ingenting"...
Jo juste, jag åt ju lunch också. Sen gjorde jag ingenting.
Imorn ska jag gå till skolan, är väl lite förkyld och hostar, men det är lugnt... :D
Jo juste, måste bara tillägga, jag har ny kärlek - min mobil. Hm, ska nog ge den ett namn, några förslag? :D
nej okej nu börjar det bli töntigt så nu slutar jag,

"Slut för idag, tack för idag" / T .


(Ingen rubrik)


Tänkte skriva vad som har hänt idag, mer i detaljer.. Jag vaknade kvart över sex men klev inte upp för än halv åtta ungefär. Jag gick upp och fixade mig och sådär. Clara kom till mig vid tjugo över åtta. Då skrev jag rent mitt soprov och vi åt frukost. Vi åt flingor med fil, Clara åt med mjölk. När klockan var halv och jag började egentligen då, men gjorde min företagspresentation då så vi åkte ungefär tjugo i tio. När vi kom till skolan bråkade jag med Marcus för att han höll på, haha. Sen började Claras klassråd, och eftersom jag hade missat mitt så frågade jag Monica om jag kunde få vara med på deras och det fick jag. Vi snackade inte om speciellt mycket, typ bara vilka som skulle med på teater på torsdag. Men det ska inte vi, haha. Efter klassrådet gick vi ner till slöjden och satt utanför en stund, sen kom Gunilla och vi började. Jag gjorde inte alls mycket på lektionen, jag gjorde ett hårband till Clara. Hon gjorde vänskapsband till mig, haha tack (a). Slöjden slutade 11.35 och då var det lunch, vi gick till matsalen för att kolla vad det var men det var sjukt äckligt. Så vi drog till favoriten med Claras moped. Där handlade vi godis :) haha, som vanligt. Usch, nu ska jag inte köpa mera godis.. Har typ köpt godis för 100:- senaste veckan! Sjukt, så nu lägger vi av med det.. Bättre att köpa något man vill ha ju? Efter besöket där drog vi tillbaka till skolan och åt lite, se gick vi upp och satte oss i en ljusgård och snackade lite med Sara Frida Tobias Marcus Kristoffer Manfred och Joel.. Dom hällde ut hallonsoda och cola på golvet och massa. Sen satte dom upp klistermärken som det stod #1 på. Jag har sammanlagt 4 stycken nu, men Tobbe lovade att jag skulle få flera imorgon. Våran no började kvart över tolv. Då gick vi igenom lite saker, jag lyssnade inte speciellt mycket men det blir säkert bra. Lektionen avslutades av att Håkan fick ett samtal, YES! Haha, hela två minuter tidigare. Engelskan började fem i halv två, och först satte jag mig med Sara och Clara, men så skulle vi ha en BaseBook, och ingen av oss hade böcker så då satte jag mig brevid Tobbe och vi lyssnade bara på en text.. Efter engelskan skulle vi ha so, och vi gick in i klassrummet och snackade om praoen och så i ungefär en kvart, sen sa han att vi skulle mötas utanför på skolgården om tio minuter. Alla ba; What? Aa, så gick vi ut. Det är så fult i våran klass, det finns verkligen två grupper. På berget satt alla satsare, om man ska kalla dom det vid ett snällare ord. Haha, och på bänkarna satt alla andra. Dom "coola" sa vi va? Haha, skit fula.. Martin kom ut efter en kvart och sa att vi skulle ställa oss på ryggstöden på bänkarna. Men sen delade vi upp tjejerna och killarna. Alla tjejer bar en stenbänk så att den stod mitt emot killarnas. Det var typ tvåhundra meter :o Haha, eller inte alls. Typ tio meter, men starkt ändå.. När vi väl stod uppe på ryggstöden skulle vi ställa oss i bokstavsordning, tjejerna vann! Haha, otroligt vi är fem tjejer i våran klass medan killarna är typ tjugo? Alltså grejen med leken var att man inte fick gå av ryggstödet utan stå kvar men ändå lyckas byta plats. Vi fick i alla fall sluta en halvtimme tidigare, ungefär klockan tre. Då tog Clara och jag moppen och åkte ner till centrum.. Där träffade vi Ante en stund. Men han tyckte vi var tråkiga haha :), sen var jag tvungen att åka och hämta böcker i skolan.. Sen åkte vi hem till mig och åt lite, sen satt vi bara och pratade lite med Titti i telefon.. Sen åkte Clara hem, (äntligen) nej skojade bara. Då satte jag mig vid datan och skulle försöka komma igång med spanskainlämningen. Men det gick inte bra, "skulle bara in på pa och kolla". Det blev aldrig något google, för sen kom mamma hem. Hon hade hämtat grannarna på arlanda, dom var tydligen inte överdrivet bruna. Menmen, jag kanske inte ska säga något. Det viktigaste är att man har det bra :). Då åt jag och mamma, jag var inte alls hungrig så jag åt bara en halvköttbit och en halv potatis.. Det värsta är att jag börjar bli hungrig nu :/, ska nog dricka te för jag fryser. Håller på att bli sjuk känns det som, och jag stör mig som fan på att det är pollen ute :o. Det kan verkligen inte sluta klia i ögonen, och halsen kliar sönder.. Det är synd om mig :( haha, eller så kan jag ju bara skylla mig själv att jag inte tar medicinen jg har fått. Men anledningen till det är att man blir drogad av den. Helt seriöst, man blir helt konstig. Sen får jag ont i huvudet tills jag blir yr, så därför äter jag den inte.. Fast det är bättre att gå runt drogad än helt röd i ögonen och kli i halsen.. Jo, ska pröva den imorgon. Haha, vad roligt att läsa om mina mediciner ;s. Nej, nu blir det för mycket.. Nu ska jag gå och hälla i mig medicin, sen göra mitt jävla spanska arbete. Ååh, måste göra bokrecention också. Det är väl enkelt om man ar läst boken? ´Jag ber mamma hjälpa mig (a). Nu ska jag sluta skriva innan jag fortsätter, haha nehe? Nej men, aaah..

Puss / Emma

Emma & Clara in the house!

Nu sitter vi här hos mig igen efter skolan och centrum.. Det var skit kul, vi träffade Ante. Sen var vi tvungna att dra till skolan igen för att hämta böcker. Men vi har precis ätit mackor och pratat med Thawie, min mamma ringde "bakom" och jag fick gå in och kolla arlandas hemsida, eftersom hon ska hämta våra grannar nu. Och då snackade vi om hennes 40 års fest, att hon ska ha den i slutet på sommaren istället för i mitten av sommaren när ingen är hemma, så den kommer vara 1 augusti eller nåt. Och den ska vara i stan, i min lägenhet.. Eller alltså lokalen som jag var i herromdagen. Och då sa mamma att det kanske blir en kort resa innan 1 augusti.. Yes! :D Fyfan va jag vill utomlans..

Nej nu ska jag fråga Clara om vi ska hitta på något kulare..
/ Puss på er, Clara & Emma (Höhö, Emma)


/ T - Me, I and myself (?)

Mitt tjuvaktiga jag har varit i farten, snodde denna från emma och eftersom jag inte hade någonting att göra så fyllde jag i den. Läs om du vill veta mer om mig :D

1. Ditt namn?
Titti Mikaela Andersson
2. Exakt ålder? 14
3. Vart bor du? Åkersberga
4. Bor tillsammans med? Pappa/Mamma Tina Tommy Tessan
5. Husdjur? Hund & Två katter
6. Färg på ditt hus? Gult & typ beige
7. När är du född? 950128 (Går i åttan)
8. Klass? 8C
9. Vilket år tar du studenten? 2013
10. Något jobb? nej
11. När ska du sova ikväll? tidigt!
13. Duschat idag? Japp
14. Kramat någon idag? nej
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit? Frukost & Lunch
17. Dagens klädsel?  mjukiskläder
19. Dagens sötnos? Ingen, är på för dåligt humör
20. Dagens roligaste? emma även fast jag inte ens träffat henne
21. Har du många vänner?  Ganska
22. Hur många har du kysst?
23. Vem kramade du senast? öh, i fredags sen kommer jag inte ihåg mer...
24. Hur många vill du ha sex med? ?
25. Hur många har varit otrogna mot dig? Ingen
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? pappa
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Clara: Mihihi

FAVORIT:
31. Film? Komedi, sen vet jag inte
32. Låt? vet inte
33. Mat? Vet inte
34. Dryck? Vatten
37. Stad? Stockholm
38. Land? Gran Canaria ;D (spanien...)
39. Ämne i skolan? Inget
40. År? Inget


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? clara, för att jag fick sms av henne haha
42. Personen du kysste? .
43. Gången du spydde? drygt tre år sen
44. Gången du grät? oj, kommer inte ihåg (ovanligt!)
45. Pizzan du åt? inte det heller
46. Gången du var i göteborg? för ganska prick ett år sen
47. Gången du var i stockholm? hela tiden
48. Gången du var full? aldrig
49: Gången du var hög? aldrig
50: Personen som såg dig gråta? om jag inte kommer ihåg när jag grät så kommer jag inte ihåg detta heller.




ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? beror på humör!
54. Tv-spel eller datorspel? tvspel
55. Singel eller upptagen? singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? uppraggad
59. Big brother eller paradise hotel? big brother
60. Svart hår eller blont? beror på vem, på mig - brunt!
61. Blåa ögon eller bruna? blåa
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? coca cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Båda!
69. Leva eller dö? Leva


ANTAL:
70. Personer du älskar?  öh, alla som står mig nära?
71. Personer du hatar? för många haha
72. Personer som sagt jag älskar dig? jag har inte räknat...
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 
74. Glassar du ätit på en dag? det har jag inte heller räknat...
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? ingen aning
76. Gånger du haft minnesluckor? alldeles för många
77. Piercingar har du? ett hål i varje öra
78. Personer du saknar just nu? hela klassen :D
79. Gånger ditt hjärta brustit? ?

VEM:
80. Vill du kyssa nu?

81. Ska du träffa imorgon? hela klassen förhoppningsvis...
82. Sjöng du senast för? Mig själv
83. Hade du senast en msnkonversation med? Anna
84. Spelade du tv-spel med senast? länge sen så kommer inte ihåg höhö
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? ingen haha
86. Vill du kasta en sten i huvudet på?  massor
87. Förtjänar att dö? hm, ingen jag känner iallafall.
89. Vill du sova brevid inatt? hund katt katt

VAD:
90. Gör dig glad? emma :) haha
91. Gör dig ledsen? kommer inte på något just nu
92. Vad vill du helst göra nu? Kolla på film
93. Önskar du att du slapp göra? gå i skolan! (men ändå ha ett bra liv såklart :D)
94. Vill du ha nu? pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? pengar
96. Längtar du till? Sommarlovet
97. Tycker du om dina betyg? Medelmåtta
98. Ångrar du i ditt liv? man lär sig av sina misstag :D
99. Är det bästa som har hänt dig? familj vänner och allt såntdär :)

Dagens humör:  gott & blandat
Dagens borde: detta eviga pluggande
Dagens frisyr: knut
Dagens smink: Inget
Dagens klädsel: mjukis
Dagens köp: ingenting
Dagens längtan: låt dagen aldrig ta slut
Dagens planer: ingenting
Dagens värsta: pluggandet är som ett åskmoln som förföljer mig...
Dagens bästa: göra ingenting

Nu ska jag göra min spanskaredovisning, eller så kanske jag sätter på tvn... / T .

/ T - boooooring

Hur tråkigt kan man ha?
Inte tråkigare än mig...
Jag kan ju säga att jag skulle inte skolka för att få vara hemma iallafall. Finns verkligen ingenting att göra. Jag menar, jag kan inte sova hur mycket som helst.
Jag trodde aldrig jag skulle säga detta, men jag skulle typ vilja va i skolan för tillfället.. ;s Vi har syslöjd, det är ju kul!
Inte ens datorn kan roa mig för tillfället, då är det illa.
Nej okej, jag ska sätta på en film, det kanske muntrar upp!
Hade bara lust att slänga in ett inlägg :)
see you later alligator... haha. / T .


/ T - mobil & bacillattack

Död. Döddöddöddöd.
Ja, det är ungefär så jag känner just nu. Är på riktigt jävla dåligt humör så tyvärr blir det nog inget positivt inlägg.
Och emma, mitt senaste inlägg var igår. Så så länge sen var det faktiskt inte. Klaga icke. Jag brukar inte klaga på dig emma, bara på clara och det har hon inte sagt något om, höhö :) men vi åkte iallafall iväg till mediamarkt och jag fick min mobil, även om jag blev sjukt irriterad. Förra  helgen kostade mobilen 2800:-, igår när jag köpte den kostade den 3500:-. Det var nämligt kampanjgrej förra helgen. Så jag fick lite damp för nu är jag totalpank. Har inte en endaste liten krona. Menmen, nu har jag iallafall en bra mobil.
Vi var även förbi ikea men vi var inte där länge så vi var inte borta så länge.
När vi kom hem vid sextiden gick jag och la mig. Vaknade efter en timme, var vaken till tio och gick och la mig igen, men kunde då inte sova för att jag hostade. Då började jag istället tänka "jag måste sova, jag vill sova, soooooovaaaa". Det funkade inte riktigt, så somnade väl vid tolvtiden, vaknade kl två på natten och somnade om vid halv tre, och sov då till åtta.
Nu kanske ni även förstår varför jag inte bloggade igår, för den tiden jag var vaken igårkväll gjorde jag mitt soprov. Plus att datorn var upptagen. Det blev ett inlägg idag istället, och det kanske kan bli flera eftersom jag är hemma.
Tro mig emma, jag tycker att det suger ännu mer att missa syslöjden :(
Nu ska jag sova, även om jag inte kommer kunna somna.


Sony ericsson w715 är min nu :D

Nu ska jag gå och slåss med alla baciller, hejdå! / T .


:@

Nu är jag sur på thaawie.. Hon gnäller på oss att vi aldrig bloggar, men nu då? Ojojoj då.. Haha..


Jag sitter med Clawrie i mitt vardagsrum, vi har precis skrivit klart mitt soprov och ätit frukost.. Snart ska vi åka, jag börjar halv och Clara 10 i. Men jag tänker inte komma på mitt klassråd, jag måste skriva min företagspresentation... Så, det går före tycker jag.. Titti skolkar idag, eller hon är kanske sjuk. Men som ni har läst, har hon ju varit med "twinsen" hela helgen, igår handlade hon en ny telefon och var på ikea MED TWINSEN..,, !  dissa oss bara, gör det.. Nej, nu ska jag gå och göra min praosak.. 

Juste, jag en annan mobil..

Koolt B)

/ emma

kulkul..

Aa, som jag sa så kom Clara hit.. Hon var här i ungefär en timme, sen drog hon igen.. Vi pluggade (hon pluggade) och vi drack saft med kiwi i.. Jag blev helt chockad när Clara sa att hon aldrig hade ätit kiwi i sitt liv :o men hon smakade och tyckte om det..

1.Ta fram din mobil.
2. Bläddra igenom din inkorg.
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et.
4. Gör likadant på varje fråga


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?
Va med kompisar själv då sötnos? :)<33

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Kollar film, du?<3


3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Oj aa visst :)


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
Ska jag komma


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Nä är du? :p


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Dissa oss bara!


7. Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
Dissa oss bara!


8. Vad vill du höra mest av allt?
Vid fotbollsplanen idiot Pucko


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
Dåra


10. Din romantiska replik?
Bra:) bussen är vid söra


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Haha tråkigt:p


Måste svara exakt på allt:

1. Ditt namn?
Emma Marianne Elisabeth Rösund
2. Exakt ålder? 14
3. Vart bor du? Åkersberga
4. Bor tillsammans med? Pappa Mamma Joakim Martin Sara
5. Husdjur? hund, Jackie
6. Färg på ditt hus? tegel?
7. När är du född? 941107
8. Klass? 8C
9. Vilket år tar du studenten? 2013
10. Något jobb? nej
11. När ska du sova ikväll? typ halv elva :o
13. Duschat idag? Nope, ska precis göra d
14. Kramat någon idag? Ja
15. Pussat någon idag? nej
16. Vad har du ätit? Frukost och godis
17. Dagens klädsel?  åbkshorts & linne
19. Dagens sötnos? Clara
20. Dagens roligaste? Titti, som vanligt
21. Har du många vänner?  Ganska
22. Hur många har du kysst?
23. Vem kramade du senast? Clara
24. Hur många vill du ha sex med? ?
25. Hur många har varit otrogna mot dig? Inga
27. Har du pojk-/flickvän? Nej
28. Vem pratade du med i telefon senast? Mamma
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Linda; Ska åka på kryssning:) själv?<3

FAVORIT:
31. Film? Euro trip
32. Låt? vet inte
33. Mat? Vet inte
34. Dryck? Vet inte
37. Stad? Stockholm
38. Land? Thailand
39. Ämne i skolan? Typ bild
40. År?  1993


SENASTE:
41. Personen du tänkte på? titti
42. Personen du kysste? .
43. Gången du spydde? förra julen,
44. Gången du grät? Torsdags
45. Pizzan du åt? länge sen :o
46. Gången du var i göteborg? har aldrig varit där
47. Gången du var i stockholm? hela tiden
48. Gången du var full? ..
49: Gången du var hög? aldrig
50: Personen som såg dig gråta? lillasyster




ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt? svart
52. Hund eller katt? Hund
53. Ut och festa eller hemma och mysa? ut och festa
54. Tv-spel eller datorspel? tvspel
55. Singel eller upptagen? singel
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? Playahead
58. Ragga eller bli uppraggad? raggad
59. Big brother eller paradise hotel? big brother
60. Svart hår eller blont? Blont
61. Blåa ögon eller bruna? blåa
62. Choklad eller lakrits? Choklad
63. Göteborg eller stockholm? Stockholm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? Högerhänt
65. Coca cola eller fanta? coca cola
66. Pizza eller kebab? Pizza
67. Randigt eller prickigt? Randigt
68. Älska eller älskas? Älskas
69. Leva eller dö? Leva


ANTAL:
70. Personer du älskar?  för mycket att räkna
71. Personer du hatar? typ många
72. Personer som sagt jag älskar dig? för många
73. Personer du hånglat med inom en 24-timmars-period? 
74. Glassar du ätit på en dag? 12
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? vetinte
76. Gånger du haft minnesluckor? mååånga
77. Piercingar har du? 3 i öronen
78. Personer du saknar just nu? hah vet inte
79. Gånger ditt hjärta brustit? ?

VEM:
80. Vill du kyssa nu?

81. Ska du träffa imorgon? hela klassen
82. Sjöng du senast för? Clara
83. Hade du senast en msnkonversation med? Emma
84. Spelade du tv-spel med senast? Lillasyster
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu? Ingen haha
86. Vill du kasta en sten i huvudet på?  alla typ
87. Förtjänar att dö? ..
89. Vill du sova brevid inatt? Min hund :)

VAD:
90. Gör dig glad? Vet inte
91. Gör dig ledsen?
92. Vad vill du helst göra nu? Sova och duscha
93. Önskar du att du slapp göra? Skolan
94. Vill du ha nu? pengar
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? Moped
96. Längtar du till? Sommaren
97. Tycker du om dina betyg? Medel
98. Ångrar du i ditt liv? inget
99. Är det bästa som har hänt dig? Vännerna

Dagens humör:  Konstig
Dagens borde: Gå ut, plugga
Dagens frisyr: Knut
Dagens smink: Inget
Dagens klädsel: Åbkshorts & Linne
Dagens köp: Nothing
Dagens längtan: Täcket
Dagens planer: duscha, träffa Clara
Dagens värsta: måste plugga
Dagens bästa: eeh?


Allt för mig, puss hej.
/´E


lördagskvällen / söndagsmorgonen.

Igår så var jag med Clara och Frida, först åkte jag och Clara ner till willys och budget handlade haha :) sen gick vi in på godisbåten och jag skulle betala med kort så fick jag en whitein.. (blackout) jag total glömde min kod. Och sen chansade jag och det var rätt.. Hjälp, jag hatar när det där händer :( men sen drog vi hem till mig och lämnade min brors beställning från willys, chips och cola., Sen packade vi grejerna som vi behövde för våran brasa. sen skjutsade jag Clara hem till Frida, och sen drog vi till valsjön. Vi satt där i ungefär 2 timmar med brasa, chips och så :) sen vid typ halv elva drog vi hem..

Idag vaknade 10.02 och gick upp och åt frukost, sen drog mamma och Sara till hästen och pappa och Martin ner till sporthallen, det var tydligen loppis där -.^ .. Så det är bara jag och Joakim hemma, han köpte mina solglajjor för 140.- Fan, nu saknar jag dom. Haha, fast har haft dom en gång, annars äre Jocke som har haft dom.. Men nu sitter och chattar med Titti, hon säger att hon inte kommer till skolan imorgon. Vilket hon måste eftersom det är syslöjd :D

Men snart kommer Clara hit och då ska vi sitta på min framsida och schteka. Nej juste, vi ska göra jävla soprov -.- Wish me good luck, I'll need it.. Det ska ju vara inne imorgon ! .. Cp,

Puss på er
/ Emma

/ T - håll tummarna!

Sitter här och håller tummarna för att vi åker till ikea och sen mediamarkt så att jag kan få den där jäkla mobilen, så håll tummarna för mig allesammans! Om vi åker så följer twinsen me så att vi har något att göra på ikea, haha kulkul :)
Så jag hoppas jag har gud på min sida idag.
Det var bara det jag ville säga, nu ska jag slänga mig i soffan och kanske sätter jag på en film,
Här kommer en rebus:

+

soffpotatis / T .

/ T - kuligt värre

Tjenamors gött fölk,
nu har twinsen precis gått hem och jag sitter här och glor på dataskärmen...
Har precis fått reda på att en mobil, som jag väldigt gärna skulle vilja ha, finns lite billigare på mediamarkt, mobilen jag snackar om är sony ericsson w715. Ska försöka tvinga mamma till att åka dit imorn, får väl se hur det går.
Måste bara ta med något riktigt roligt.
En utav twin smsade sin pappa och skrev
"Vi sitter på tåget från täby nu"
han svarar "jaha och?"
sen skriver han till den andra "vill ni ha hämtning?"
hahah... klockrent :D
eller var det bara jag som tyckte? ...
Nu ska jag byta till tvn istället,

Hejdå & Välkommen åter :) / T .


Dålig uppdatering..

Typiskt, så fort det går bra med bloggen och alla skriver blir det såklart ett upphåll då ingen skriver..

Jag är hemma från morfar nu i alla fall.. När vi kom dit bjöds det på välkomsdrink, i mitt fall saft. Men det var gott ändå, efter vi hade stått och pratat i 10 minuter så gick jag och Wilma in och började ta mat. Men sen skulle tydligen hon sitta vid barnbordet och jag vid vuxenbordet. Så hon satte sig med Britts barnbarn Tuva och Tim, medan jag fick sitta helt själv vid ett bord för 15 personer eftersom inga av dom vuxna hade börjat ta mat.. Men så småning om kom pappa och Britts barns fru och satte sig brevid mig. Så åt vi mat, jag åt typ rostbiff & potatissallad.. Men det fanns massor med annat. Och så satt vi bara och pratade om allt möjligt. Det blev tårta också! Den smakade sådär faktiskt..

Men nu är jag hemma och väntar på Clara :), ni får ha en bra kväll..

Puss
/ Emma

/ T - its my life

Yes, nu är jag hemma igen. Dagen har tillbringats i täby med tha twins :D vi sprang runt som bortkomna hönor men det gick hur bra som helst! Dom köpte massor men eftersom jag sparar till en mobil (:@) så blev det inte så mycket, skitgrejer... Problemet är bara att  jag inte vet vilken mobil jag ska köpa, menmen. Väntar på ett mirakel eller nåt... För mig så blev det alltså bara en, tro det eller ej, men en skjorta :o Inte alls likt mig, jag har så jäkla tråkig klädstil, men den blir bra till sommarn, höhö.
Sen så åt vi såklart en varsin glass på donken också :D wiie! BARRABAPPAPA(?) IM LOVIN IT!
Vi åkte därifrån vid halvfem tiden något sånt, och då blev det en förvånande tur till min kära moder, där dom inte varit på ca 4år, då var dom där en gång. Har bytt rum två gånger sen dess.Vi tog iallafall itu med att städa mitt rum. Chock? För mig var det de iallafall. Men fint blev det! Eftersmarta som vi var så glömde vi ta före och efter bilder, ni får klara er...
Sen så kom iallafall pappa och hämtade oss, vi åkte hem till pappa där vi är nu. Nu ska dom precis gå hem, äta, och sen komma tillbaka :D
slut som jag är så ska vi troligtvis bara ta det lugnt, är fortfarande sjuk, hoppas på att jag inte smittat ...

Dagens humör:  Glad
Dagens borde: Same as always, plugga...
Dagens frisyr: toffs
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: jeansleggins, vit tshirt och svart vårjacka
Dagens köp: skjorta, glass
Dagens längtan: Ta det lugnt och kolla på tv med twin
Dagens planer: Ta det lugnt och kolla på tv med twin
Dagens värsta: Ingenting, har haft en riktigt bra dag :)
Dagens bästa: En kille med knallrosa shorts

På återseende! / T .

nu beger det av till morfar på lunch

Nu ska jag ha det jätte kul och sitta fast hos morfar i 4 timmar..

Har mobilen med mig, så smsa MYYYYCKET !





 / E mma

"Det var en fredag kväll.."

Nu ligger jag i sängen och lat som jag är så orkar jag inte hämta datan så jag skriver från mobilen. Men det går lika bra det.. Efter jag skrev sist så kom mamma och pappa hem och vi lagade maten. Sen så åt vi och när vi precis hade ätit klart kom Clara. Hon och jag drog ner till willys och köpte godis, läsk och energidryck.. Alltid av den billigaste sorten jag vet, men om man handlar med mig ska det fan vara billigt :) men efter vårat besök på willys åkte vi vidare till Frida. Medan hon åt så satt vi i hennes soffa och kollade på "så ska de låta". Vi gjorde ett försök till att lösa ett hemskt pussel men det gick tyvärr inte.. :( när Frida väl var klar så skulle vi dra oss åt maggan.. Så vi åkte/gick dit, och det var typ inga där. Så vi satte oss vid ett bord och drack våran läsk :) sen hade vi tagit med masmelows hemifrån mig så vi ville grilla dom.. Så vi gjorde en liten brasa mitt på skolgården (a) (bilder kommer). Sen ungefär för en timme sen började vi packa ihop. Men nu ska jag sova, imorgon är det lunch hos morfar som gäller. YES! (ironisk ja,) men nattinatti / emma

/ T - roligt

Okej, jag har inte ens sett twilight eller någon film med Robert Pattionson, som det handlar om, men jag tyckte den var rolig. ?

En tjej och en kille ~18 sitter och äter.

Tjejen: Jag är förresten kär!
Killen: Oj, det gick fort. Tell me the story!
Tjejen: Jag såg på Twilight och nu är jag helt kär i Robert Pattinson...
Killen (uppgivet): Nej, inte du också! Vi män får faktiskt komplex!
Tjejen (drömmande): Han är så sexig, nu vill jag verkligen ha en vampyrkille.
Killen: Jag vet inte en enda tjej som inte har blivit förvrängd av den där jävla vampyrfilmen. Den borde fan förbjudas, den rubbar liksom hela ekosystemet av människor. Det är inte så att vi kommer dö ut av kärnvapenkrig eller växthuseffekten, ni kvinnor kommer vägra ha sex med män bara för att de inte är Robert Pattinson!

Nu blev det två inlägg direkt efter varandra, men vadå, jag kan inte rå för att det inte går att köpa liv...
Sorligt värre / T .

/ T - 3 sätt att ta självmord på.

Nej okej, jag tänker inte räkna upp tre självmordssätt. Menade bara på att jag känner för det just nu, men jag är för ung för att dö.
Kommer ni ihåg när jag skrev att jag saknar dagisbarnen?
Jag har gjort en helomvändning!
Dom där jävla snorungarna alltså...
Jag har bacillskräck numera, och inte lite heller.
Att vara sjuk är det värsta som finns (förutom fästingar, myggor och sån skit...), jag borde räknat hur många gånger alla har sagt prosit till mig idag. Nyser som in i helvete, hostar, kan inte prata är så jäkla täppt i näsan och blir grymt irriterad och sur tack vare allt detta.
Vilket positivt inlägg det blev...
Inte kan jag göra det mindre positivt heller, eftersom ingenting positivt har hänt. KUL! Ironiska jävel...

Glädjespridare vare ja..! / T .


leeeeskligt.

Haha, precis när jag publicerade mitt förra inlägg där det bland annat stod att jag inte hade några kvällplaner så ringer Clara..

C : Vi gör något ikväll va?
E : Eeh, aa visst.
C : Ere okej om Frida är med?
E : Frida?
C : Iversen.
E : Absolut!
C : Men vi är ute och grillar eller nåt?
E : Skojar du?
C : Nej? Det är varmt ute ju?
E : DEt vet väl inte jag, jag har ju varit inne och städat hela dagen..
C : Jo, men det är varmt.. Jag ringer när jag har ätit..

& + att det var lite annat prat, men det kan jag tyvärr inte skriva här.. För det är hemligt :)  Men jag tycker det är sjukt läskigt att Clara och jag är så "samkontaktade". När hon tänker smsa mig, får hon ett sms av mig. När hon ska ringa mig, ringer jag före. Det är så ofta också :o Konstigtkonstigt.. So now the plan is to meet Clara & Frida and grilla whit them ! :D

Kulkul..


HAHA, sökte på "Connected" på Google, och fick upp den här. Så jag är den söta hunden till vänster och Clara är monster hunden till höger! :D.. Gumman är Titti, hahaha..

Nu ska jag gå.
 -    Puss på er!
 
/ Emma

KLAAAAAAR :D

- Nu har jag duschat och fixat mig.. Min storebror kom in till mig och skulle låna mina solglasögon, så jag skulle leta upp dom. Så ringde jag till Martin och frågade om han hade sett dom. Han ba; Neeej? Jag har dina andra, pilot.. Jag ba; Aha,. Så la jag på, men när Jocke gick in på hans rum så ligger ju pilotglasögonen där? Så jag ringde till han och ba; jag behöver dom. Han ba; Nej, varför då? Jag ba; FÖR DET ÄR MINA!  Då la han på, så nu är jag sur på honom.. Haha, bra inledning på ett inlägg. Nej, ska inte ta ut ilskan här..

Snart kommer mamma och pappa hem och då ska vi laga tacos.. :) Så jag kanskekanske skriver mera ikväll, beror på vad mina kvällsplaner är. I och för sig har jag inga, än.. Men det kommer säkert :).





/ emma

äntligen fredag!

Som rubriken säger är jag jätte glad över att det är fredag och helg!
Idag har varit en najs dag. Först försov jag mig, vaknade halv åtta när vi börjar hel. Så jag skyndade mig upp och fixade mig. Jag bokstavligt talat sprang till skolan och mötte Clara. Väl i skolan hittade vi inte vilket klassrum vi skulle vara i, och alla satsar barn var ju borta så det tog ett tag för oss.. Haha, en del av klassen är i mora och spelar cup. Sen en annan del av klassen är "satsarna" och våran del, dom tröga.. :/ hah.. Min redovisning blev jätte bra! Haha eller inte? Jag bara stod där framme och skakade.. Men vi fick sluta tidigt, 10.15  då gick jag hem och åt frukost. Sen städade jag huset, visst är jag snäll? Nej men dels för att jag får pengar för det, och för att vara snäll mot m & p, och för att vi kanske ska ha middag hos mig imorgon, så därför fixade jag de :) Det gick bra iaf, men tog tid som fan.. Jag var typ klar för en timme sen? :o  Men, nu funderar jag på att ställa mig i duschen.. Men orkar inte, haha.. Pappa kommer hem ikväll :D ! Yes, mhah men mina andra planer ikväll är antagligen träffa Clara om hon vill :$ men först så ska jag äta och så, och vi ska tydligen äta tacos idag. Mums! Höhö, men sen kanske jag träffar Clara. Fast vem ska man träffa? Alla roliga är ju typ i mora :o Menmen, kanske kan släpa ut Titti? ..

Nej nu beger jag mig till duschen.. Puss
/ emma


Jag tömde kameran, så här är liten bilder från senaste tiden..

       
 


hatar skolan, älskar vädret :D

jaha aa som titti sa hade vi redovisning i skolan idag ich vi frick slut 10,15 skönt. men i alla fall min redovisning gick piss jag gick upp och ba jag kan allt men jag sa inte ett skit men i alla fall folk fick fråga och jag fick svara för jag hade liksom inte förberätt mig ett dugg. men aa när vi fick sluta gick jag har och smsa med tessi som sa att jag skulle komma t söra jag ba okej så kom jag precis när deras lunch började, jag och tessi åkte hem till hennes för hon skulle byta kläder för hon skulle till täby efter skolan. när vi komemr tillbaka hälsar jag på alla och snackar lite sen skulle dom på lektion och jag fick inte vara med på lektionen fast jag fick det i onsdag :s men men så jag gick tll min moppe när sandrapersson och alexandervonwalden kommer , alex skulle på praktik så jag sandra stog och snackade när sandraeriksson , jossan och ebba kom så snackade vi och dom skulle t centrum så jag skjutsade sandra dit och sen ebba, och sen åkte jag hem och la mig i soffan . när jag ligger där kommer jag på att jag vill ha glass så jag åkte och köpte det och satte mig på framsidan och åt den , myyyysigt . sen blev det typ skugga där så nu ligger jag på baksidan och schteeeker lite. snart komemr fredrik poch felix , varför vet jag inte menmen , ikväll har jag inga planer men hittar väl på något roligt :D
hare bra

P.S vädret är underbart :D

 //clara

/ T - YES!

Sladdjäveln är återfunnen, denna gång under en stor klädhög på stolen i mitt rum. Hmm, kanske borde börja fundera på att städa, men det får bli ett senare problem.
Men det blir ändå inga bilder från twin eftersom jag är rädd för att bli mördad om jag lägger ut något dom inte tycker är okej, men en egobild bjuder jag på iallafall, höhö eller nåt.



Eftersom jag är på så bra humör får det bli en dagens också ;

Dagens humör:  Svängningar
Dagens borde: Sova
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Jeans linne tjocktröja i skolan, men nu det jag brukar sova i, såklart!
Dagens köp: Fortfarande ingenting
Dagens längtan: Sova
Dagens planer: Sova
Dagens värsta: Redovisa
Dagens bästa: Sova

Latmask :D / T .


/ T - IQ FISKMÅS

Jajamensan, I did it again.
Kamerasladden är borta.
Sladdjävel...


Fiskmås

/ En väldigt klantig T .

/ T - Redovisningen

Kom precis hem, hade ju bara redovisningen i skolan och sen fick vi sluuuta. :)
Redovisningen gick åt he*vete. Nej, den gick åt HELVETE.
Men sanningen är att jag aldrig redovisat förut, har en erfarenhet från en gång i femman då jag skulle redovisat, men jag började skratta så mycket (vet inte åt vad) så jag gick och satte mig igen och redovisningen blev aldrig av. Därför har jag aldrig redovisat förut. 
Jag kan ju direkt säga att jag tyvärr inte är någon naturbegåvning heller alltså.
Eftersom jag och emma praoade på samma ställe så tänkte vi redovisa tillsammans, det började bra när vi båda gick upp framför klassen och jag började med "Vi har praoat på Högsättra förskola" så kollar jag på emma och säger "Men säg nåt då!!!" Emma säger då "ääh, jag gör det här själv sen, jag står här och är ditt mentala stöd nu bara" jag blir skitarg men fortsätter själv ändå, helt avskärmad från allmänheten står jag där i min värld och bara pratar lite, inte länge heller direkt, sen gick jag och satte mig och var sur på emma.
Jag beundrar verkligen folk med utstrålning, för själv har jag ingen alls när det gäller att prata inför folk iallafall..
Jäklar vad mycker redovisning det blev nu...
Jaja, nu ska jag gå och sova,
Godnatt!
/ T .


/ T - praouppsats/redovisning

Jag har praoat på Högsättra Förskola. Den skapades år 1985 och ska stängas i höst 2009. Då det startades var området nybyggt och det var kommunen som öppnade förskolan. Jag jobbade på småbarnsavdelningen, där dom är ett till tre år. Jag tycker att det var väldigt roligt eftersom att jag tycker mycket om barn och så var dom gulliga när dom bråkade om att sitta i mitt knä på sångstunderna. Man kan väl säga att förskolor säljer tjänsten att ta hand om barn, medan föräldrarna tillexempel jobbar eller något annat som gör att dom själva inte kan ta hand om barnen. Jag tycker att förskolor är bra på så sätt att dom tar emot många barn på ett ställe som gör att varje barnfamilj inte behöver ha var sin barnvakt. Kunderna är föräldrarna eftersom att dom betalar för att förskolan ska ta hand om barnet. Förskolans konkurrenter är privata förskolor eftersom båda är ute efter fler kunder. Krav på personalen är tex att dom måste skriva på en sekretess, dom skriver då på att dom inte får ge ut personlig information om barnet. Även jag skrev på den när jag praoade, så jag får inte heller berätta någonting personligt om någon utav barnen. Dom måste också se till barnens säkerhet, lära barnen saker, se till att barnen känner sig trygga och liknande saker. På den här förskolan var det 16 barn som gick på min avdelning och 21 barn på den andra. På min avdelning är det 3 st fröknar och en mattant som jobbar varje dag, fast mattanten jobbar för båda avdelningarna. Något speciellt för personalen här är att alla är kvinnor. Fröknarnas jobb är att ta hand om barnen och dom jobbar där för att dom gillar barn helt enkelt. Det är mycket sång, lek och rörelse. Mattanten på förskolan står för maten som dom får nylagad från en annan förskola i närheten. Det finns bara en förskola som heter just Högsättra, men Eva Nilsson som är chefen för Högsättra är även chef över Tallsättra förskola. Det finns förskolor över hela världen men med andra namn och chefer.

haha suger den eller? :D


inlägg #10002?

Haha hur mycket har inte jag bloggat idag? Det är bra med mycket uppdatering. Efter mitt senaste inlägg så tog vi bussen som gick 15:20. Vi fick springa för att inte missa den, för det gjorde vi nästan.. Väl nere i centrum var det en kvart kvar till tåget gick. Så jag ringde min andra bror och kollade var han var.. Tack vare honom fick vi ta nästa tåg, men det gick lika bra det. Det hände inte speciellt mycket på tåget, men inne i stan så orkade vi inte ta tunnelbanan så vi gick genom humlegården och sådär. Sen träffade vi pappa och han visade sin lägenhet och så.. Den var jätte fin, så åt vi.. Eftersom det inte finns speciellt mycket möbler än så satt Jocke och Martin på varsin stol, Sara och pappa i sängen och jag på golvet.. Men det är bara tillfälligt, så får se hur mycket möbler som hinner komma in. Men sen kanske Joakim ska flytta in där om han nu får jobb inom AIK. Eller rättare sagt, han har jobb men inte fast anställning.. Så vi får se, jag lär ju spendera måånga nätter där. :)    Efter maten så gick vi ner till pappas omklädningsrum, och det var jätte fint! :D sen gick vi upp till ett kontor/lägenhet.. OH FYFAN! Jag har hittat mitt framtidsboende, jag ska bo där.. På allvar! (Bilder kommer längre ner) Det var så jävla stort och fint! Efter vårat besök där så skjutsade pappa oss till danderyd för att möta upp mamma. Sara passade på att gå in på sjukhuset och sälja sina majblommor. Haha, hon tjänade 400 kronor på det! Men sen dorg vi hem och nu är vi hemma.. Nu lägger jag in bilder från dagen, sen blir det inget mer skrivade från mig.


Joakim i Humlegården.

MITT BLIVANDE BOENDE !


Badrum






Martin i duschen HAHA !

Balkooooooong :D



Mitt blivande rum ROOOOSA :D

Kitchen ! :D



Jätte seriös bild på mig i mitt blivande rum..






Haha, vi hoppade från stenar i danderyd (a)


Haha

Satser

:o

Min outfit idag..


Bildbomb typ :o menmen, nu ska jag göra praopresentation..

PUSSSSSSSS !
/ EMMA


/ T - Vilken jädra smäll!

Nu sitter jag här, har faktiskt ett dokument med prao uppsatsen. Bra jobbat! Eller?
Jag har faktiskt skrivit en hel del. Jag kom även på den smarta idén att det är ju bara ta den skriftliga och läsa den?
Kan man väl göra? Ska ju skriva om exakt samma sak!
Så jag gör det, det blir toppen. Säkert.
Bara det att jag inte kan prata, men de löser sig.
Haha. Måste skratta åt mig själv, ska berätta varför.
Det är på detta viset: Jag tycker det är så himla mycket enklare att skriva på datorn än för hand. Så jag har skrivit allting på datorn. Problemet är bara att vi inte har någon skrivare! Så när jag är klar så måste jag skriva av allt för hand. Två gånger dessutom. Eftersom jag tänker lämna in den ena och läsa den andra, bäst att jag har två upplagor. Nu ska jag bara göra pricken över i;et på datorn, och sen skriva allt för hand. (-.-)
Bäst jag sätter lite fart!
Önska mig lycka till,
Det lär behövas...
/ T .

/ T - förvirring och grejer

Okej. Om någon skulle be mig att beskriva mig själv med ett ord just nu så skulle det vara förvirrad.

Fast det skulle ju ingen göra.

Ni kanske själva har märkt hur borta jag är? Kanske?

Jaja, idag var sista dagen på praoen. Hela veckan har jag sett fram emot just nu, och nu när stunden är här är jag jätteledsen och deppig? Helknasigt! (haha fult ord).

Men jag hade ju faktiskt precis börjat vänja mig, tillochmed fästa mig lite vid några.
Kommer sakna alla små dvärgar som springer runt mina ben och jag som blir jätteirriterad och dom blir ännu jobbigare... :'( Sorligt.
Första och sista gången jag praoade, och förhoppningsvis första och sista gången jag jobbade på dagis... höhö.
Dom snorungarna har gjort mig sjuk, och inte bara i huvudet längre!
Hur i helvete (jag får svära nu!) kan jag sakna dom? Dom var väl helt okej ibland kanske. kanske. ibland.
Klockan fem har jag träning, men som sagt var så känner jag mig inte på topp, så ska bara åka dit och kolla. För tänker inte sitta fast här hemma bara för det.


En dagens får det bli iallafall:
Dagens humör:  Förvirrad
Dagens borde: Borde ni lärt er: plugga.
Dagens frisyr: knut
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: Jeans, linne, tjocktröja
Dagens köp: vadå? det finns faktiskt inget att köpa där jag är!
Dagens längtan: ööh...
Dagens planer: kolla på träning, sitta uppe hela natten och skriva praoredovisning + skriftlig grej om prao. (so;n får lämnas in på måndag.)
Dagens värsta: Sluta praon
Dagens bästa: Sluta praon

^ - This is me right now.

Nu ska jag gå och öh.. kolla på tv?
Ha det bra, eller åtminstonde bättre än mig! / T .


DAGENS

Dagens humör:  Ledsen, kommer sakna barnen :(
Dagens borde: Fixa presentionen
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: Foundation, mascara & rouge
Dagens klädsel: Leggins, kjol och tröja.. (Kan lägga in bild sen)
Dagens köp: ingetinget
Dagens längtan: Träffa pappa
Dagens planer: stan, sen plugg
Dagens värsta: Slutade på praoen :(
Dagens bästa: Vädret..



PUSS

/ emmaaaaaa


emma / mobilblogg 4

Bara 11 minuter kvar !

emma / mobilblogg 3

yes, bara 45 minuter kvar. fast å andra sidan har jag suttit i en och en halv timme och tänk: snart slutar jag, snart slutar jag.. Men nu äntligen bara 44 minuter kvar.. Fast jag inser nu att jag kommer sakna barnen här :( menmen, bara 40 minuter kvar ! :d

emma / mobilblogg 2

just nu sitter jag ute i solen medan ungarna omkring mig gör sandkakor och tårtor, jag hade suttit jätte länge och silat så att sanden blev jätte fin så kommer hanna och häller grus i den -.-. Så jag struntade i den och gav den till henne. Då hällde hon ut de.. Jaja, idag slutar jag klockan 2 alltså om typ 3 timmar. Det är skönt, då ska jag möta upp min bror i centrum så ska vi åka in till stan och äta med pappa.. Fan va barnen låter :o dom är aldrig tysta. Inte ens på vilan, fast imorgon är det skolan som gäller.. Ganska kul, fast jag vet inte när jag börjar :o mina dagar här har jag börjat tröttna på. 9.00 kommer hit, går in och ritar med barnen. Ca 10.15 går ut, gungar eller bakar 11.30 går in för samling innan maten. 11.45 äter 12.30 vila 13.00 ritar eller går ut.. Men nu ska vi snart gå in och äta, så jag ska vara social med barnen (a) Puss / emma

/ T - Lost in space

Okej. Nu har det gått över gränsen. Jag har ramlat överbord. Jag krockade nyss med en vägg, så jag har "gått in i väggen". Godnatt gott folk, eller äckligt folk om någon känner sig så.
Förlåt, jag vet inte vad jag håller på med. Det enda jag är riktigt medveten om är att jag mår inge bra, inge bra alls.
Det är verkligen sant det där med att man blir sjuk av att jobba på dagis, läskigt sant. Blev varnad, struntade i varningen och nu har det gått som det gick. Är täppt i näsan, har sjukt ont i halsen och huvudet dunkar som dunkadunkalåt på youtube. Men måste kämpa mig vidare genom sista dagen på praoen imorgon och redovisa om den på fredag. Sen är det helg och då jävlar vad jag ska sova! Går lika dåligt med pluggningen som jag mår. Kul. Japp, jag var ironisk.
Nej nu ska jag sova,
Snälla, låt det bli helg snart...


Haha, otroligt ful. Sökte på "godnatt" på google och den här dök upp. Tyckte den var riktigt ful men inte fanns det några andra bra heller. Så whatever, jag gillar björnes magasin (?) Japp, nu var jag ironisk igen.
Men nu ska jag gå och lägga mig, på riktigt.
God natt & dröm sött, höhö.
/ T .


villvillvillvill..

Clara och jag vill ta hål i tungan, men iaf kommer inte jag få.. Villvillvillvill :( !



blä

Dagens humör:  vet inte, blandat
Dagens borde: plugga,
Dagens frisyr: knut
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: bagyjeans, tjocktröja
Dagens köp: godis
Dagens längtan: prata med pappa
Dagens planer: plugg & tv, haha fast det kommer bara bli tv.
Dagens värsta: Drack apelsinjos fast jag integillar det :o
Dagens bästa: Godiset typ.. Höjdpunkten i mitt liv.

sitter i soffan och har precis ätit. ska kolla tv eller nåt. kanske kan plugga lite? jo tjena, nej men jag skriver senare när jag orkar. puss e



..'

Nu är jag hemma efter både prao och favoriten.. Dagen har sugit, är så jävla trött på dagiset nu, men imorgon är det över! Äntligen, Clara kom till min prao vid 14:10. Först satt hon i hallen och väntade på att jag skulle göra klart mitt armband, sen kom Christi och sa att hon fick komma in och vänta. Så jag visade runt lite och satte på Olivia alla yttekläder, men när jag precis hade knäppt hennes jacka säger Lotta ; Nu är det mellis så ni hinner inte gå ut.
Suck, fick klä av henne igen. Men sen var klockan halv så jag fick gå hem. Jag och Clara gick hem till mig och snackade lite med min bror och min syster.. Min syster skulle ner till favoriten och sälja majblommor så jag och Clara gick ner dit med henne. När vi kom ner så stod det typ 20 andra tjejer och killar som hade en grön väska på magen. Haha, det var ju ingen idé då.. Så vi gick in och handlade godis till oss, och glass till Jocke.. Sen drog vi hem och nu sitter jag i soffan och kollar på Kim Possible eller nåt med min syster..

Ikväll ska jag vara med Clara tror jag. Om jag orkar, men imorgon är det sista dagen på praoen så måste baka något till ungarna :) Och en bra nyhet är att jag slutar 14:00 imorgon ! Yes, haha. En hel halvtimme tidigare..

Nej nu ska jag gå och duscha,
PUSS
/ Emma

/ T - mot träning

Japp, nu ska jag alldeles strax springa och byta om och sen bär det av till träning, härligthärligt :D
Men dagen har flytit på idag igen, börjar bli lite enformigt att göra samma saker dag ut och dag in. Menmen, sånt är livet ibland.. Jag tror iallafall att praoen har fört med sig något bra till mig. Genom att vara med barnen får jag ju absolut inte svära, så jag svär inte alls lika mycket som förut!

Dagens dag

Dagens humör:  superbarnslig
Dagens borde: plugga! :@
Dagens frisyr: toffs/knut
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: jeans, linne och kofta
Dagens köp: blev inget liv, och inget annat heller.
Dagens längtan: träning
Dagens planer: träning, plugga & tv
Dagens värsta: "en timme kvar till jag slutar..."  "aha, okej, det har gått en minut sen jag kollade på klockan sist..."
Dagens bästa: när praoen slutade, har jag haft en bra dag eller?

Nu ska jag byta om, goodbye my lover, goodbye my friend... :D / T .


Mobilblogg - emma

haha just nu sitter jag och gör pärlplattor med barnen. hade vila nyss, skönt :) men jag bloggar antagligen när jag kommer hem. Ha de bra, puss / emma

// KLAAAAAAANTIG !

aa rubriken säger ju allt. jag skulle vara vid sjukhuset 7:45 för jag skulle fixa sulor så jag inte får ont i fötterna när jag springer , tror du inte att jag FÖRSOVER mig . faan haha jag vaknar och har 5 sms och 5 missade samtal det är ju kul. men men vad gör man jag ska få en ny tid om typ en månad. aa i alla fall så ska jag ju till emma och tittis prao idag , woooho men jag ska nog hinna till centrum och lite sånt först men vi får se :D
haree

clara

..

Hinner inte skriva jätte långt eftersom jag ska vara hos Titti om fem minuter :o ojdå, men iaf.
Clara kommer till min prau idag, vid typ kvart över två och jag slutar halv tre. Så vi får se vad vi gör, jag behöver prata med henne såå.. Mm,men jag borde bokstavligt talat springa nu :)
PUSS !
/ Emma

emma

Vad heter du? - Emma Rösund
I mellannamn? - Marianne Elisabeth
vart bor du? - Åkersberga
Trivs du där? - Nja
Brukar du läsa horoskop? - Ja
Har du körkort? - Haha nej
Favoritdjur? - Hund
Vad spenderar du dina pengar på? - Typ godis :o
Antal kuddar i sängen? 11 :D
Kan du baka bullar? - Yes
Bläck eller blyerts? - Bläck
McDonald's eller burger king? - McDonald's!
Är du allergisk mot något? -  Ja, orkar inte räkna upp allt. Men bland annat nötter & morötter
Äger du ett busskort? - Nej
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - I<3Blå
Hur ser du ut idag? - mjukisar, tshirt, kofta & knut
Nästa mål i ditt liv? - Klara av skolan
Vad såg du senast på tv? - Sisters and brothers just nu.
Hur svarar du i mobilen? - hallå?
Vem ringde dig senast? - Titti
Vad sa den som ringde? - massor
Antal timmar sömn inatt? - ofta man vet?
Sov du ensam? -  Nope, med min hund (a)

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag och Jackie
Såg dig gråta: Min syster
Fick dig att gråta: privat
Du gick på bio med:  mami
Du gick på stan med: Clara
Skällde på dig: mamma, igår :$
Skickade ett e-mail till dig: kollar inte mail..

HAR DU NÅGONSIN
Bråkat med ditt husdjur? - Jaa :)
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - JAAA ! :O
Tar du droger? - Eeh, fan ere för fråga? Nej det gör jag inte
Vad är du mest rädd för? - Grävlingar & en sak som bara T&C vet :$
Vilka kläder sover du i? - stor tröja
Vart vill du gifta dig? -  I kyrkan, haha nej men vet inte?
Vad hatar du verkligen? -  Grävlingar
Har du varit kär? - Japp
Kör du bil? - nej
Har du ett jobb? - just nu dagis :)
Gillar du att ha folk omkring dig? - nej, har klaoustrofobi. Haha drev :) men jaa.
Är du ett hälsofreak? -  vad är ett hälsofreak?

STUFF
Är du ensam nu? - Japp, mamma gick precis
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Alla
Vill du gifta dig? -  Ja
Vill du ha barn? - Ja

FAVORIT
Rum i huset? -  mitt rum, fast ändå inte. Bara när jag är själv, när jag är med folk gillar jag inte att vara där.
Typ av musik? -  jag lyssnar på ALLT
Månad? - JULI! :D

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Japp
Köpt någonting? - Nope
Varit sjuk? - Japp
Sjungit? - Japp
Sagt "jag älskar dig"? - Till min hund :$
Velat säga till några att du älskar dem? - ja.
Träffat nån ny person? - yes
Saknat någon? - jepp. :(
Kramat någon? - Jaaaa
Kysst någon? - nope
Haft sex med någon? - Nope


SENASTE
Låt du hörde: "dunkadunka låt"
Film du såg: Kommer inte ihåg
Sak du stal:  min brors enkronor


FÖRSTA
Första bästa kompis: kusin, annars erica :D<3
Första jobb: prau
Första inhandlade skiva: bad memori :D
Första förälskelse: ja du?
Första begravning? - mormors, den enda också
Första piercing/tatuering: 3 i öronen

SENASTE
Senaste människa du slog: min bror,
Senaste stora bussresan? länge sen :D


min bror är världens skönaste !

aah, idag efter att jag skrev att mitt inlägg försvann så gick jag och dog i sängen ett tag. Sen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, men jag pratade med min bror. Och kan nu konstatera att han är väldens skönaste person. Visst, ibland kan han vara ett jävla pucko, men han är alltid så jävla rolig :o haha, kolla idag så kollade jag bland mina pengar. Så åg jag att mitt andra äckel till bror har tagit typ 150 spänn av mig. Haha, det är inte mycket nej, eller jo om man inte har så mycket pengar precis som jag :$. Iaf, tillbaka till ämnet. Vi tog hans nya enkronor (dom med ränder på ena sidan) för han är skyldig både mig och joakim 400 kronor var :o. Sen hittade Jocke en skruv på golvet och la den i hans säng så att han skulle sova på den. Hahah, sen när jag gick och kollade så ramlade den...

E : Mee, bra du satte den. Nu kan han ju inte somna på den?
J : Men sätt tillbaka den bara.
E : Okej, hah han kommer sätta skruven i huvudet och hans hjärna kommer ramla ut.
J : Haru glömt eller? Han har ingen hjärna?
E : Nej juste..
J : Det ända han har är en skruv lös.


Hahah, eftersom han hade en skruv i sängen (aa) .. Sen lagade vi mat, köttbullar med potatis.. Det var inte gott, haha jag är inte speciellt bra på att laga mat. Efter maten satte jag faktiskt mig med son. Gjorde 4 g frågor. BRA EMMA ! :D Nu ska jag bara göra 1 g fråga till, 3 vg, och 1 mvg. Sen äre klart!
Men jag tröttnade fort på det, och satte på tvn. Och självklart vare vänner på så det så jag på, och sen fortsatte det bara.

Tisdag = Tv.
19.00 - 20.00 VÄNNER
20.00 - 21.00 UGLY BETTY
21.00 - 22.00 DESPERATE HOUSEWIFES
22.00 - 22.30 CHRISTINE


Haha, men nu börjar "Brothers and sisters" och det ska jag inte se.. Jag ska sova, måste upp tidigare imorgon ochhinna duscha :/ Men höjdpunkten på dagen imrgon är att Clara kommer till min prau imorgon ! :D

Nattinatti
/ Emma

// claraa

jag tar tittis grej och gör den :D


Vad heter du?
- clara sörås
I mellannamn? - lena perina
vart bor du? - Åkersberga
Trivs du där? - neej
Brukar du läsa horoskop? - Nej
Har du körkort? - om förarbevis till moped räknas så ja
Favoritdjur? - Hund
Vad spenderar du dina pengar på? - godis kläder , bensin
Antal kuddar i sängen? 7
Kan du baka bullar? - självklart
Bläck eller blyerts? - BLÄCK LUNGT !
Mc donald's eller burger king? - Mc donald's!
Är du allergisk mot något? - Nej
Äger du ett busskort? - Ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - grön oftast
Hur ser du ut idag? - chinos, keds, koft ,skinnjacka
Nästa mål i ditt liv? - klara av skolan med hyfsade betyg
Vad såg du senast på tv? - desperate housewifes
Hur svarar du i mobilen? - haaaallo?
Vem ringde dig senast? - frida iversen
Vad sa den som ringde? - hann inte svara !:$
Antal timmar sömn inatt? - 8
Sov du ensam? -  japps

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: mee
Såg dig gråta: vet inte riktigt
Fick dig att gråta: do not remember
Du gick på bio med:  typ emma
Du gick på stan med:mamma idag :D
Skällde på dig: pappa
Skickade ett e-mail till dig: facebook


HAR DU NÅGONSIN
Bråkat med ditt husdjur? - har inget husdjur
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - kan ha hänt
Tar du droger? - nej fy fan !
Vad är du mest rädd för? -muuucho
Vilka kläder sover du i? - tshirt och shorts
Vart vill du gifta dig? -  någonstans fint
Vad hatar du verkligen? -  Falska människor
Har du varit kär? - aa tyvärr
Kör du bil? - nej men jag kan
Har du ett jobb? - GLASSKIOSKEN
Gillar du att ha folk omkring dig? - hahaha trevliga !
Är du ett hälsofreak? -totaly not !


STUFF
Är du ensam nu? -jupp
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - måånga
Vill du gifta dig? -  någon gång vill jag väl det
Vill du ha barn? - självklart någon dag


FAVORIT
Rum i huset? -  my room
Typ av musik? - R&B hiphop house dance typ sådant
Månad? - juni & juli & januari


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - nej
Köpt någonting? - ja
Varit sjuk? - ja
Sjungit? - japps
Sagt "jag älskar dig"? - japp
Velat säga till några att du älskar dem? -yes
Träffat nån ny person? - jao
Saknat någon? - ja , syster
Kramat någon? - japps
Kysst någon? - nope
Haft sex med någon? - haha noope


SENASTE
Låt du hörde: någon
Film du såg: do not remember
Sak du stal: nothing


FÖRSTA
Första bästa kompis: emmalindberg
Första jobb: glasskiosken i sundbyberg
Första inhandlade skiva: typ någon :S
Första förälskelse: "ingen komentar"
Första begravning? - gammel mormors
Första piercing/tatuering: öronen , hoppas på tungan snart

SENASTE
Senaste människa du slog: emo, hon hetter ty angela eller nåt
Senaste stora bussresan? från humlegården till högsättra idag

det var lite om mig haha :D


/ T - såhär kul har jag just nu

MA LIFE :
Vad heter du? - titti andersson
I mellannamn? - Mikaela
vart bor du? - Åkersberga
Trivs du där? - Ja
Brukar du läsa horoskop? - Nej
Har du körkort? - Nej
Favoritdjur? - Hund & Katt
Vad spenderar du dina pengar på? - äh, allt möjligt?
Antal kuddar i sängen? 5 (3 vanliga och 2 mindre) :D
Kan du baka bullar? - Med recept, ja
Bläck eller blyerts? - Blyerts
Mc donald's eller burger king? - Mc donald's!
Är du allergisk mot något? - Nej
Äger du ett busskort? - Ja
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Olika
Hur ser du ut idag? - Jeans linne kofta och håret i en toffs.. haha?
Nästa mål i ditt liv? - Först och främst gå ut skolan?
Vad såg du senast på tv? - Scrubs framför mig just nu
Hur svarar du i mobilen? - a hallå
Vem ringde dig senast? - Anna
Vad sa den som ringde? - Privat
Antal timmar sömn inatt? - 7
Sov du ensam? -  yes


SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag?
Såg dig gråta: im the one with the bad memory
Fick dig att gråta: äh, kommer inte ihåg det heller!
Du gick på bio med:  twiins
Du gick på stan med: vi gick på bio i stan..
Skällde på dig: lääänge sen, men typ mamma
Skickade ett e-mail till dig: facebook


HAR DU NÅGONSIN
Bråkat med ditt husdjur? - Hela tiden!
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Tror jag inte
Tar du droger? - Verkligen inte
Vad är du mest rädd för? - ingen aning, massor!
Vilka kläder sover du i? - tshirt och shorts
Vart vill du gifta dig? -  ingen aning
Vad hatar du verkligen? -  Falskt folk
Har du varit kär? - jaa
Kör du bil? - Nej
Har du ett jobb? - skolan haha
Gillar du att ha folk omkring dig? - såna som jag känner, ja
Är du ett hälsofreak? - haha verkligen inte


STUFF
Är du ensam nu? - I wish, syster bredvid mig
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - Alla
Vill du gifta dig? -  Kan jag inte avgöra nu
Vill du ha barn? - Kan jag inte avgöra nu


FAVORIT
Rum i huset? -  Mitt rum
Typ av musik? - mest R&B
Månad? - juni & juli 


DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - Nej
Köpt någonting? - Nej
Varit sjuk? - Nej
Sjungit? - Ja, dagissånger :D
Sagt "jag älskar dig"? - Nej
Velat säga till några att du älskar dem? - Ingenting jag tänkt på direkt
Träffat nån ny person? - Ja
Saknat någon? - äh, nej :D
Kramat någon? - Ja
Kysst någon? - Nej
Haft sex med någon? - Nej


SENASTE
Låt du hörde: Emma har taggat mig på "the one with the bad memory" på facebook ...
Film du såg: A night at the roxbury
Sak du stal: Ingenting


FÖRSTA
Första bästa kompis: twinsen i think ;D
Första jobb: Prao på dagis?
Första inhandlade skiva: Det var århundraders sen
Första förälskelse: haha privat
Första begravning? - Morfars, enda hittils också
Första piercing/tatuering: Öronen? :)

SENASTE
Senaste människa du slog: äh, ingen?
Senaste stora bussresan? Är en kvart stor bussresa? isåfall idag :)




Hittade även en gammal bild bland ouppladdade outfits, haha...
Den fick det bli!
Enjoy, eller nåt.. ;s :)
Puss / T .


/ T - what a life

Jag tänkte börja detta inlägg med ett stort grattis till Clara. Inte för att hon fyller år, utan för att hon lyckades skriva två inlägg innan jag skrev igen. Kanske ska hon bli C:et i tec? Det vore ju toppen! :)
Nog om det,

Dagen började som sagt var med tandläkarbesök. Träffade Gunilla Stein som är tandreglerare och YES, om några veckor så kommer jag ha munnen full av metall! Hm, konstigt, jag ser verkligen fram emot att ha massa metall i munnen? Nej, det är iförsig inte sant. Jag ser fram emot efter att ha haft det.
Det kommer gå till på detta viset innan jag får tandställning:
Inom ca 2 veckor så kommer jag få ett brev i brevlådan(konstigt...) med en värdecheck, som visar att inte jag behöver betala för det och så kommer det typ stå nummer som jag ska ringa och boka tid hos en tandreglerare. Jag får även välja vart jag vill åka, men eftersom det inte finns i åkersberga så blir det troligtvis danderyd. När jag ringer så får jag en tid som jag ska komma dit så kommer det typ ta några gånger innan jag får själva tandställningen tror jag. Så jädrar vad mycket tandläkare det kommer bli, och typiskt, bara för att jag hatar tandläkaren. När man var liten kunde man iallafall se fram emot klistermärkena man fick. :(
Okej, jag insåg när jag skrev detta att jag inte vet mycket alls, är liksom inte säker på någonting. Men när brevet kommer så kan jag iallafall ringa och då får jag veta mera.
Men glad är jag iallafall, har velat ha tandställning väldigt länge, med tanke på mina otroligt fula tänder.

Det var allt om tandläkarbesöket, efter det så åkte jag direkt till praoen och där flöt allting på som vanligt. Fick sluta en halvtimme tidigare idag också, skönt. :D så nu sitter jag här och borde verkligen plugga, men har också ingen ork alls.
Men en dagens får det bli iallafall.

Dagens humör:  barnslig & samtidigt otroligt trött
Dagens borde: plugga :(
Dagens frisyr: toffs (hästsvans? hundsvans? kosvans?)
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: jeans, linne och "kragtröja" haha eller vad man nu säger.
Dagens köp: ingenting idag heller, men har börjat fundera på ett liv...
Dagens längtan: har ingenting att se fram emot tråkigt nog.
Dagens planer: plugga (kommer inte hända) och ikväll är det damlagsträning som gäller.
Dagens värsta: som igår, mina tankar på praoen - "är dagen slut snart?" "åh, nu är det bara en timme kvar till jag slutar..."  "aha, okej, det har gått fem minuter sen jag kollade på klockan sist..."
Dagens bästa: Få veta att jag ska få munnen full av metall!

Nu ska jag gå och..öh.. mhmm..typ...
Hejdå! / T .

OMG

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH, HADE SKRIVIT JÄTTE LÅNGT OM MIN DAG..
NEJ NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG UNDER TÄCKET, TVEKSAMT OM JAG KOMMER UPP IGEN.
/ E

wooohho

hahahahah måste bara säga jag hann göra två inlägg innan titti hann imellan hahah rekord ;)
nu är jag typ stolt :d ha en bra dag det hade jag tänk :)

tiiiiiiiiiiiiisdag!

jaha nu sitter jag här på kontoret igen. trött som in i helvete .och om dagen inte började dåligt så vet jag inte vad. för när jag kom på bussen vem sitter inte där och freddie berhendt ( stavning ) och jag går bara förbi orkar inte prata me han men då är det klart att han ska smsa och undra vart jag ska av och massas , asså palla -.- aja sen nu ska jag byta om och leta salt och peppar grejer för dom är borta :S
när jag komemr hem ska jag på träning på röllingby men jag ska nog bara kolla för jag stukade foten igår på träningen och jag måste vila ;) vi har match i helgen mot täby och då måste jag ju såklart vara frisk i foten.

// clara

tisdag då

Just nu sitter jag med en macka i handen och tänkte vara snäll och slänga in ett inlägg i bloggen.. Ska gå själv till praoen, eftersom Titti ska till tandsak? , Så det blir precis som för en vecka sen, bara det är jag lovade Titti att gå till hennes adelning och säga att hon är hos tandsaken. Haha jag kan inte ens uttala ordet :o

Menmen, idag är det prao som gäller.. Sen när jag kommer hem (runt 3) så är det plugg.. Låter tråkigt, men måste.

Nu ska jag bara lägga in dagens, sen ska jag springa :) 
/Emma


 Dagens humör: trött,
Dagens borde: plugga,
Dagens frisyr: knut
Dagens smink: inget än så länge
Dagens klädsel: mjukisar, linne och kofta
Dagens köp: ingenting
Dagens längtan: komma hem
Dagens planer: plugg
Dagens värsta: inget än
Dagens bästa: inget än

jahaaaaaa

 nu va jag här igen , FÖRVÅNANDE :O haha jag har fått in det men jag lovar snart kommer jag typ glömma att blogga eller nåt men får se hur länge jag är involverad.
haha ajg kan fatta att ni blir irriterade och så men en sak jag känenr är lite sajk är när jag inte bloggar klagar ni på det och när jag väl bloggar så klagar ni på hur långa och hur många inlägg jag gör  :S jaja ni får tycka vad ni vill , 
 love you no matter what ! jahapp efter mitt senaste inlägg som var i morse ahr jag ju då praoat och då har det kommit en till praoelev som heter amanda . det går väl bra . wooho vem är skillad och bär 3 tallrikar ( stolt ). haha sen åkte jag hem innan mamma för hon skulle på massage och jag orkade inte vänta på henne sen hade jag träning men ska sova nu

/ clara

/ T - tv, skolarbete & tandreglerare

Jag har precis kollat på tv, blev ni förvånade?
Kommer precis från att ha kollat på 2½ men precis som emma, och jag bara älskar Jake, så jäkla söt, cool och otroligt rolig :D. Hela hans sätt liksom, i love it. :)

Efter att ha suttit vid datorn som jag skrev i senaste inlägget så gjorde jag i princip ingenting. Jag kollade slutet på simpson och sen gick jag runt och frågade min syster "kommer mamma snart? för när ska vi äta? är det något bra på tv? kan jag få datorn?" Men det var ingenting bra på tv och hon satt vid datorn :(
Men efter bara en liten stund kom mamma hem och jag skärde grönsakerna till tacos :D gottgott!
Såklart så åt vi när både vänner och 2½ men var på tv så missade båda :(
Efter vi ätit var det heller ingenting roligt på tvn så min mamma kollade på när det där flygplanet i new york kraschade i vattnet (hudson floden), så jag kollade också, haha grymt tråkigt men vad kunde jag göra, syster hade ju datorn! Det är väl ungefär det som finns att göra om man lever mitt liv en måndag.
Nu har jag som sagt var precis kollat på 2½ men och nu när jag skrev det här inlägget insåg jag precis vilket otroligt ointressant liv jag har. Tv och dator. Tänk om jag hade levt när inte det fanns? Vad hade jag gjort på dagarna?
Skumt...
Fast jag har faktiskt träning tisdag onsdag torsdag och oftast matcher på helgerna, så Tv, dator & basket kan jag faktiskt ändra det till. :D
Jo jag insåg också för en liten stund sen hur sjukt mycket jag har att göra tills på fredag,
allt detta ska vara gjort innan fredag

- Ett eget So prov om amerikanska och franska revolutionen och tre stormakter (tror jag... :s), man ska alltså göra egna frågor och svar, typ 5 G frågor, 3 VG frågor och 1 MVG fråga (om man är ute efter mvg alltså)
- Prao uppsats (vet inte hur lång den ska vara och inte heller vad man ska skriva, bra början!)
- Prao redovisning (på fredag ska vi redovisa om praoen, den ska vara ca 1 A4)
- Spanska redovisning (Man ska redovisa om en artist eller ett band)
- På tisdagen så kommer vi typ ha prov om ergonomi på idrotten.

Det är det jag kan komma på, men det är sjukt mycket bara det, iallafall om man inte ens har börjat vilket jag inte har, men jag har faktiskt precis varit borta en vecka. Så imorgon måste jag nästan sätta fart,
även om jag tycker pluggning är överskattat.
Jag menar, jag sitter alltid kvällen innan, eller okej, natten innan och skriver, för då måste man skriva klart så då går det fortare. :D även om det är hemskt!
Juste, har glömt berätta att jag ska till en tandreglerare imorgon, är alltid så himla nervös inför tandläkarbesök. Och nu är det ju en tandreglerare också, så nu gäller det, tandställning eller ej?
Eftersom jag så gärna vill ha det så ska jag försöka tjata lite och säga att jag verkligen behöver och vill ha det.
Så jag får hålla tummarna, och borsta tänderna i en timme ikväll...
Önska mig lycka till!
Det lär behövas...

Baby goodbye..! (vet inte varför, det bara dök upp i huvudet) / T .


Jo men vad trevligt då.

Herregud, va det känns bra att Clara är involverad och engagerad i bloggen. Woo! You go girl, NOT.. Förlåt men du är inte ämnad till att blogga. Men det är bra det lilla du skriver, men kanske ska öka lite på antal inlägg och längden på dom? Och bli inte bara sur på mig nu, för Titti håller med. Det vet jag, menmen det är inte negativt bara att du kanske kan vara lite mer delaktig? I alla fall, jag älskar dig ändå och du får göra precis som du vill..

Ja, efter mitt senaste inlägg då jag hade kommit hem från skolan och suttit vid datan en stund, eller en stund satt typ i två timmar :o I alla fall, då kom mamma och pappa hem och började lagade mat. Så jag pratade med min storebror och sen åt vi. Sen skulle Sara och mamma iväg till stallet. (Nej vi har inte häst, vi passar grannens medan dom är i Panama.) Ja, så jag hjälpte till att plocka undan maten och allt.. Sen satte jag mig vid datan, utan att blogga jag vet.. Men satt i två minuter ungefär sen gick jag till tvn istället. Kollade på Vänner med pappa, och nu kollar vi på Färjan 2. Haha, det är faktiskt ganska bra! Men jag är ju cp, gillar alla konstiga program på tv. Till exempel "Majide", det är mitt favoritprogram! Nej, nu börjar 2½ män och det ska jag defenetivt se.. Så vi hörs väl av senare, eller nåt.

(Varför skriver alla puss?)
/ Emma

/ T - ko svans

Är så otroligt ful.
Det hela började med "dagens" som jag skrev i förra inlägget, när jag skulle skriva frisyr kom jag att tänka på hästsvans. Så började jag tänka på varför det heter just det, men sen så struntade jag i det och började istället tänka på andra svansar. Som det jag skrev, hundsvans och sen funderade jag länge på "vilka mer djur har svans?"
Då dök kossan upp i mitt huvud, men jag visste inte om dom hade svans, då frågade jag emma som jag pratade med på msn, hon visste inte heller men kom med förslaget google, så google fick det bli, och då såg jag på den här bilden. Att vilken otroligt ful svans dom har.
Ser ut som om svansen har hamnat på fel djur, eller som om mina dagisbarn har lekt "sätt svansen på kossan" och att den kommer ramla av när som helst. 
Men jag fick mig iallafall ett gott skratt, och ni som har humor har troligen också fått det.


- haha !


/ T - prao och sen hängde jag i skolan

Goddag gott folk!

Dagen har flytit på precis som vanligt, har tråkigt nog inte hänt något speciellt minnesvärt. Eller okej, kan ju ta med att det har tillkommit en ny dvärg till flocken, Albin heter han. Han kan få ha kvar sitt namn även fast han är dvärg, great.
Det var väl ungefär vad som hänt. För er som inte fattat det än så praoar jag fortfarande, så nej det har inte börjat en dvärg i min skola utan på dagiset.
Jag fick sluta en halvtimme tidigare så slutade klockan två, gick hem och gjorde ingenting och när emma slutade vid halv tre så mötte jag henne och vi gick till skolan för att hämta praopapper som ska fyllas i och grejer, emma hade ingen nyckel så vi kopierade alla mina papper.
Efter att vi var klara och fortfarande var kvar på skolan så kom vi underfund med att vi hängde på skolan. Eller ja, inte bokstavligt talat för vi hängde ingenstans, men bildligt. Då sprang vi snabbt ut därifrån, det är inget rykte man vill få. Fast nu offentliggjorde jag det iförsig. Men jag hoppas ni inte dömer oss efter det. Aja, nog pratat om det. Efter att ha varit i skolan gick jag hem och satte mig vid datorn, vilket jag fortfarande gör. Illa.

Jag slänger in en dagens också, emma är min förebild därför har jag också börjat med den :$  (:

Dagens humör:  barnslig
Dagens borde: plugga, men det är överskattat
Dagens frisyr: toffs (hästsvans? hundsvans? kosvans?)
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: mjukisar, linne och som anna säger, dragkedjetröja
Dagens köp: ingenting
Dagens längtan: göra ingenting, vilket jag ska göra hela dagen :D
Dagens planer: ingenting sa jag ju -.-
Dagens värsta: mina tankar på praoen - "är dagen slut snart?" "åh, nu är det bara en timme kvar till jag slutar..."  "aha, okej, det har gått fem minuter sen jag kollade på klockan sist..."
Dagens bästa: ser det ut som det har hänt någonting bra idag? nej juste, tänkte väl det.

jag kör en vanlig hejdåfras idag - PUSS / T .


dagens bara

Dagens humör:  skrattig & upprepig (?)
Dagens borde: som alltid, sova
Dagens frisyr: utsläppt med diadem
Dagens smink: foundation, mascara och rouge
Dagens klädsel: jeans, svart linne och kofta.
Dagens köp: ingenting..
Dagens längtan: mitt täcke !
Dagens planer: plugg & tv :$
Dagens värsta: prao & att tyra är sjuk :(
Dagens bästa: Bra väder typ :/

emmas måndag.

Idag vaknade jag ganska tidigt, vid kvart över åtta. Aa, gick upp och hämtade mina jeans som låg i torktumlaren.. Sen fixade jag mig och när jag kom ut i köket var klockan fem över halv.. Så jag gjorde en macka och frågade mamma om skjuts.. Hon skjutsade mig till högsätrabusshållplats och när jag var utanför Titti så ringde jag henne så log hon och kollade på tv :o. Så hon fick skynda sig..
När vi kom till dagiset gick jag till skogen med älgarna. Och till min stora besvikelse var Tyra ledig :(  Så jag har spenderat dagen med Evelyn.. Tänkte faktiskt inte skriva och berätta om allt eftersom jag måste göra ett soprov -.-


Puss på er
/ Emma

// clara på jobbet !

nu sitter jag här på kontoret och ska bara byta om sen är det dags för sista veckan prao . ska bli skönt men ändå jobbigt med skolan. jaha igår då vann vi matchen med 3- skönt fast vi spelade sjukt dåligt emn hade turen på våran sida . efter då träffade jag emma titti sara frida och eric det var kul vi dansade och sjöng vid maggan det var väldigt kuligt. idag efter jobbet har jag träning ch måste plugga och sånt . men hinner bara skriva kort nu så hörs senare :D


loooove / clara

.

Jahaja, nu sitter jag i sängen.. Jag kollade på ".. Och så kom Polly" men blev sur på min storebror för han tuggade sina jävla chips som en häst :o. Aa, ni som känner mig vet att jag stör mig sjukt mycket på sånt.. Eller Clara vet det i alla fall.

Som Titti redan har skrivit så har vi varit ute ikväll, kanske inte får med alla detaljer eftersom jag ska sova så måste skynda mig att skriva..
Jag gick hemifrån vid halv sju, mötte Titti vid maggan.. Vi satt där och gungade en stund, sen såg vi Frida. Så vi sprang fram till henne och hälsade.. Och med henne kan man snacka NEGER ! Herregud :o
I alla fall, hon skulle gå och möta Sara. Under tiden gungade jag och titti. Och då kom en gul moped, jag ba; ÅH! Där är Freddie. Varav Titti ställer sig up och vinkar, men sen inser att det inte alls var Freddie..
Så vi skrattade massor åt det, sen insåg jag att Titti skrattar lite ; Thahah.. Och då borde ju jag skratta; Ehaha. Eller det kanske inte låter så roligt nu, men det var det där.. Sen kom Sara och Frida, och vi satt där och gungade en liten stund.. Och Clara kom, vi snackade om att Frida var så brun.. Titti ba; aa, jag har kommit på varför jag inte är lika brun.. Jag solade med overall :D haha, sen skulle jag få köra Claras moped lite. Och när hon skulle köra ut den från sanden, så vurpa hon ! HAHA, det såg jätte kul ut (a) Så körde vi lite, och sen när vi kom tillbaka så sa Sara; Kan vi inte gå hem till någon rolig? Titti ba; joo, vi kan gå hem till mig.. Hahah, sen gick Sara och pratade i telefon och när vi ville att hon skulle komma tillbaka så sjöng vi :
Ååh Sara.. Kom hit en stund, vi väntar vid gungorna på magganskolan.
Haha, skit fula :) Aah, så satt vi där en stund till och så kom Eric.. Och Clara berättade om när hon hade sovit över hos någon, att dom hade behövt ha valljud på för att kunna somna. Titti ba; Vadå valljud? Varpå Clara försökte låta som en val, vilket inte gick :)   Men sen gick Frida Sara och Eric, så då drog vi också hem..

Men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon.. Det är ju prao -.-
I alla fall, ha det bra så länge :) !
Puss /     Emma

Dagens humör:  hmm, skrattig
Dagens borde: ovanligt, sova
Dagens frisyr: utsläppt
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: claras mjukisar och kofta, men har leggins under.
Dagens köp: glass x 3 och två kaffe :)
Dagens längtan: SOVA
Dagens planer: SOVA
Dagens värsta: att det är pollen ute :o
Dagens bästa: Glass & bra väder !


/ T - trevlans kväll men kanske inte direkt lyckad

God kväll Sverige!

Som planerat så träffade jag emma och clara ikväll, men istället för alla domdär så blev det Sara och Frida, Eric var också med en liten stund men vid halvtio tiden ungefär så skulle sara frida och eric gå hem till frida och hämta saker för nånting och jag emma och clara frös så vi gick hem, lyckad kväll... (?) Det var iallafall trevligt att sitta och sjunga och gunga (haha det rimma..) Emma har även massa anteckningar om vad som hände så om hon får lust kan hon ju berätta :) Nu kollar jag på "och så kom polly", men det var reklam därför hann jag skriva ett inlägg men nu börjar det igen så ska fortsätta,

Ha en trevlig fortsatt kväll :) / T .


kort inlägg.

hejbloggen, ska dra ut och träffa titti nu..
puss / emma

hatar rubriker



Precs så här känner jag just nu, veckan som har gått kan bara beskrivas med ett enda ord - TRÖTTHET.
Ja, och så börjar det bara om igen, tidiga mornar/ långa dagar/ sena kvällar.. jippie.!
Känner mig så sjukt glad över att få praoa en hel vecka till -.-

Nej, jag sitter och väntar på mat och chattar med Titti på msn.. Vi är verkligen tråkiga, förlåt men det är så :o jaja, nu låter det som om maten är klar.. Jag bloggar efter jag har ätit och innan jag ska ut (a) vilket är samma tid ? :D

Puss på er !
/emma

/ T - åkersberga stoltserar

I väntan på maten... Japp, så är läget just nu. Dagen har ägnats med twin, först kollade vi på reprisen på robinson eftersom vi inte såg det igår, och vad besviken jag blev. Åkersberga presenteras av en mobbad och en möjligen drogad(?) Ja, och ännu besviknare blev jag när Erik "Valpen" Rydberg åker ut. (den möjligen drogade). Jarmo Heionen är den mobbade, vilket jag fick reda på när en i hans lag uttalade sig ungefär "Ja man märker ju att jarmo är lite utanför.. Känns ungefär som man är tillbaka i skolan.. osv." Och Erik är typ sjuk och ligger i ett hörn och sover, sen när dom ska stå upp så ser det ut som han sover tillochmed när han står upp och ser ja, lite sådär smådrogad ut i ögonen, (det såg alla som kollade på robinson) det var väl troligen därför han åkte ut. Jarmos lag var ju säkra, så dom hade ingen utröstning, skulle tro att det är därför Jarmo är kvar.
Feeling gooood... (?)
Okej, jag hade inte gjort det bättre själv. Men jag sökte inte heller. Och jag hoppas verkligen att ingen utav dom läser min blogg, förlåt isåfall.. :)
Jaja, nog pratat om det. Åkersberga är bra på allt annat förutom robinson :)
Efter kollat robinson var vi ute och gjorde ingenting, jätteroligt :D nej men det var trevlans :)
Ikväll hoppas jag på en kväll med clara emma david eric sebbe och alla dom där busungarna(?) Ska tjata på pappa om att börja me maten så jag kommer iväg i hyfsad tid iallafall, och nu ska jag gå och packa ihop mina saker!

Vidare på nya äventyr! / T .

Clara mobilbloggar

Nu är det så att jag är på väg vill match och det är kö, det är ju kul ! Haha nej men hur ofta är det kö på en söndag jag menar det är ju konstigt , allvarligt skit drygt men nu börjar det släppa , skönt haha jag ska som sagt träffa emma och alla efter matchen mycket kuligt :d hur har eran söndag varit ? Love // clara

Clara mobilbloggar

Nu är det så att jag är på väg vill match och det är kö, det är ju kul ! Haha nej men hur ofta är det kö på en söndag jag menar det är ju konstigt , allvarligt skit drygt men nu börjar det släppa , skönt haha jag ska som sagt träffa emma och alla efter matchen mycket kuligt :d hur har eran söndag varit ? Love // clara

min tur då..

Ja, som rubriken säger är det väl på tiden att jag berättar om min dag.. Ni vet ju redan när jag vaknade och åt frukost och sånt shit, men efter det så sjutsade pappa ner mamma och sara till saras fotbollsmatch. Sen kom han hem igen, då åkte vi ner till farfar.. Martin skulle följa med honom till täby, så vi åkte också med..

När vi åkte, frös jag ihjäl.. Ville helst inte att vi skulle ha nercabat, men fick inte välja själv :(.. Jaja, när vi kom till täby gick vi till Clas olsson, eller vad det heter. Farfar skulle kolla efter ett dvdställ eller vad de va :)
Sen gick vi till Kjell & co. Där köpte han någon pryl för 800 spänn :o . Sen ville han fika, så vi gick till donken, medan pappa ch farfar tog bord fick Martin och jag beställa.. Och det är så jävla sjukt, det spelar ingen roll om man tar den längsta eller den kortaste kön. Det tar alltid längst tid i våran kö :o,. I alla fall, vi beställde två kaffe och två glassar :) och vi satte oss..
När vi hade fikat klart så åkte pappa och jag till PCcity i arninge, dom hade sjukt mycket rea.. Och vi gick därifrån med två nätverkskort (;s) och en glass :D haha..  Så drog vi hem, och hämtade Martin hos farfar..
Nu har jag varit hemma ett tag och just nu äter jag kneckebröd :)
Nej nu ska jag hitta på något kul..

Puss på er!

/ emma

    
clara och jag igår..  & hjärtknäckebröd :D

claaaaaaaaaawrus

mihihi då var det söndag igen och som jag hoppas att alla vet är sista dagen på veckan. och eftersom emma redan berättat vad vi gjorde igår så slipper jag berätta det men idag vaknade jag 10 och frida frågade om vi skulle träffas så klart vi gjorde. jag körde hem till henne och sen gick vi och vi gick och vi gick , jag har inte gått så mycket på hur länge som helst, men deet var kul vi snacka om alla och inget som vanlig :D hahah sen vid halv 2 åkte jag hem för frida skulle till stallet( ovanligt) hahah . och jag har samling om 1.5 timmar ungefär . japp idag är det säsong premier i s.t eriks cupen . woooho vi ska möta enskede som vi mötte på träningsmatch tidigare i år och då vann vi , hoppas vi gör det nu när det verkligen gäller :D ikväll då? vad händer då ? joooo jag ska vara med emma och titti och vi ska träffa frida och sara typ och sen skulle jag tro att vi träffar tobbe , david , sebbe ,eric och dom , grymt kul , nästan hela klassen samlad :D

nu ska ajg nog äta lite , jag sjuuuukt hungrig.

loooove // clara

/ T - detta har hänt

Godmorgon Sverige!

Just nu sitter jag här vid datorn och tänkte slänga in ett inlägg medans twin sitter och glor på tvn, själv tycker jag inte att det var så intressant så fick bli ett inlägg.
Igårkväll så bakade vi kladdkaka :D mahah... Sen så kollade vi på "A guy thing" som gick på tv, den var också riktigt bra, romantisk komedi. Såklart komedi :) rekommenderas också! Så det var kulkul. Sen så sov dom här inatt igen, börjar kännas som att dom bor här varannan helg, haha :D gör inget för mig. :) Vi vaknade för ungefär halvtimme sen och har precis ätit frukost, ja, det är väl vad som hänt sen senaste inlägget tror jag. Dagens planer är förvånande planer att vara med twiiiiin, så det blir annorlunda :)

skumbanan på er allesammans / T .


/ SÖNDAAAAAAAAAAG

Idag är det söndag och jag har precis gjort frukost till hela familjen, men se fick jag reda på att bara jag sara mamma och pappa var hemma.. Man ba; happ.. 
I alla fall, igår var jag med Clara.. Vi åkte ner till statiol och köpte godis, sen drog vi vidare till Willys för att köpa chips. Men vi köpte också glas (:s) & läsk :D.
Sen drog vi till maggan för att kolla om det var några där, men det vare inte. Så vi ställde oss utanfr Davids hus och frågade om han ville komma ut, men han ville hälre att vi kom in, så då gick vi in :)

Inne så kollade vi på tv och åt upp allt som vi hade köpt (: Först såg vi på "Djävulen bär Prada", men sen ville inte David se på den, så vi bytte till "Good luck Chuck" haha helt störd.. Och sen drog vi hem vid elva :)

Nu idag så ska jag vara med Clara & Frida tror jag, om det inte händer något speciellt.
Nej nu ska jag äta frukost :D

Puss på er !
/emma

..

tänkte lägga in bilder men det gick inte så är tvungen att leta upp minneskort saken -.-' .
aa, men nu sitter jag med clara och ska alldeles snart äta :)
men som sagt, bilder får komma senare :D
Puss på er !
/ emma

/ clureee

hooola idag , lördag färgade jag håret eftersom det blev orange förra gången men nu blev det bra :D sen skjutsar mamma mig t simhallen och jag möter emma hennes syster , hennes kusin och systern kompis. efter sitter vi och väntar på biussen i 20 min jag frööööös typ ihjäl. nu kommer bilder :D
emma och min hamburgare på donken:D

jag och emma på moppen

emma tappade sin dricka :(

våran fina klädhög när vi solade

efter solning vid ankdammen , fanta exotic :D

emma har kul på min träning ;)

jag orangehårig :D

tankning på favvan :D


inte värsta bomben men några bilder :D

// cclaaaaaauriie

/ T - dagens nyheter bokstavligt talat

Nu har mitt senaste inlägg hamnat långt ner så nu är det dags för mig att berätta vad som hänt!
Igår så träffade jag som planerat twinsen och vi poppade popcorn och massa och kollade på a night att the roxbury (stavning?). Det är iallafall nog världens skönaste film, i love it! Komedi såklart, alla som känner mig vet att jag i princip bara kollar på komedier :D. Rekommenderas :).
Dom sov även här och såklart så somnade jag först :$ Kan ju säga att det typ.. alltid är så. Trött jäkel. Sen så gick vi upp vid elva, åt frukost sen gick dom hem och vid halv två drog jag till samling inför match! Taggad efter att ha sovit som tusan. :D Men själva matchen gick inte lika bra... Eller så ska jag inte säga eftersom det var väldigt jämnt hela matchen, fast i slutet drog dom iväg och vi förlorade med ungefär 8 poäng eller nåt, vet inte vad resultatet blev. Men nu kom jag precis hem och sitter och tuggar på en macka, ska strax äta middag också och så blir det en till kväll me twinsen, häärligt :D

skumbanan / T .

/ cclara

jag ska blogga längre snart ska bara äta :D det komemr en blidboooooomb ! :D
/ cclara

/ cclara

jag ska blogga längre snart ska bara äta :D det komemr en blidboooooomb ! :D
/ cclara

dålig uppdatering ;/

ja, som rubriken säger så är det väldigt dålig uppdatering i bloggen.. Inte bra, menmen.. Skickade precis sms till Clara att hon ska skriva, får väl se hur det blir med det..,

Mm, idag vaknade jag vid 10 typ och åt frukost.. Sen bäddade jag min säng, jag hade lovat att följa med min syster och hennes kompis till simhallen, så clara skulle också med. Men när jag smsade henne satt hon med färg i håret och skulle gå igenom hennes garderob också :/ så jag ringde min kusin och hon ville hänga med..
Vi fick skjuts ner av pappa, och vi badade. haha sen när vi skulle basta så brände sig sara på den saken som är varm, så hennes fingarar blev typ svullna och skit :o sen gick vi ut och badade igen, och då kom Clara ner.. Hon skulle tydligen inte bada så hon satte sig vid ett bord och läste tidningen ;s men vi badade mera och såg en tjej som simmade skit fult, och sen gick vi upp. vi fixade oss och sen tog vi bussen hem.. När vi kom hem åt jag och Sara, och mamma och pappa drog iväg till pappas jobb för att göra någonting, vet inte riktigt vad? Sen smsade Clara mig och sa att det var MAJIDE på sexan, jag sprang till tvn och bänkade mig.. hahah, tönt :o . Och så kom jag på att jag inte hade hängt upp mina badkläder, så då skulle jag gå och göra det.. Och när jag tog ut min plattång och hårtorken så har saras shampoflaska läckt i hela väskan :o ååååååååååh, så nu är den förstörd.. :/

Ikväll så ska jag vara med clara, haha.. vi ska träffa david tror jag, :)   men just nu så ska jag nog ställa mig i duschen och få bort allt äckelklor..
 
Puss på er !
/ Emma



Dagens humör: hmm, glad?
Dagens borde: jag borde sova hah
Dagens frisyr: eh, halvt uppsatt? ;s
Dagens smink: foundation & mascara
Dagens klädsel: jeans och kofta
Dagens köp: PALLE KULING :D
Dagens längtan: få komma ut :)
Dagens planer: vara ute med clara och träffa alla typ
Dagens värsta: ögoninflamation på väg :( ?
Dagens bästa: SUSHI TILL MIDDAG :D !


inne igen..

hellu :) jag kom precis in, har varit med Clara Tobias Sebastian Manfred Eric Oscar John och Gustav. Vi spelade fotboll vid maggan, eller rättare sagt, dom spelade fotboll medan jag och Clara satt och frös på hennes moppe.. Jag tiggde till mig Tobbes jacka haha., Så när vi spelade och så så kommer först en gubbe ut och kör sin bil ba rakt igenom alla oss :o sen står han i sitt fönster och kollar på oss hela tiden :o
jaja, skulle vart hemma elva. men Oscar drygade sönder och vägrade gå av Claras moppe, så jag kom hem kvart över.. Menmen, nu ska jag sova.. Lång dag imorgon, på kvällen ska jag säkert vara med Clara, som vanligt då då :)
Puss på er !

/ E

/ e m m a

Dagens humör: trötttrötttrött
Dagens borde: som vanligt, sova
Dagens frisyr: plattade precis de,
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: just nu, shorts linne & tjocktröja med ska byta
Dagens köp: jag sparar pengar :)
Dagens längtan: träffa clara och komma ut
Dagens planer: vara ute med clara och träffa alla typ
Dagens värsta: hittade en död mus på t's tomt :o
Dagens bästa: ingenaning haha !

Nu sitter jag och plattar håret, ska strax byta om.. väntar på att clara ska komma, visste faktiskt inte att hon hade flyttat :o nej men hon ringde för en timme sen typ och sa att hon skulle komma :p, tänk om det har hänt något :o ! nej det har det säkert inte, mahah (a).


dead mouse ! :o


sandkaka (a)



/ EMMA

HAHAHAHAHAHA


/ T - kände för en dagens

Dagens humör: som hanna (trötter)
Dagens borde: kolla på tv & träffa twinsen
Dagens frisyr: platt utsläppt
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: jeans linne och kofta
Dagens köp: ingenting
Dagens längtan: kolla på tv med twinsen, två flugor i en smäll!
Dagens planer: kolla på tv med twinsen
Dagens värsta: dagens gäspande
Dagens bästa: har inte inträffat än

Känner att det är brist på bilder, så här kommer två stycken på mig och emma.
Japp, vi har skapat den nya stilen coola töntar.


PusZzzz.... / T .

morsning korsning

haha, det har inte hänt så mycket sen jag skrev sist.. var bara ute och träffade titti och david en stund, hahah titti berättade en sak som hon hade gjort på praoen.. som jag tyvärr nte får skriva ;/ hon tror att hon kommer få sparken :o
jaja, vi hade tråkigt ute.. så när
eric kom drog jag hem haha! städade undan på mitt rum och nu sitter jag och läser andras bloggar :) tror att mami och papi kommer snart :D
hahah, härligt inlägg
titti skrev nyss ;s man kan inte jämföra barnen med sagofigurer .. ?
på min avdelning som heter Lilla My, är det 22 barn. Men
hugo l är i norrland typ . ? alla barnen är ;

linnea
tyra (min favvo)
evelyn
ebba
ida
rebecca
ellie
hanna k
hanna w
olivia
edith
arvid
leo
david
isac
felix
mattias
andreas
theodor
frans
hugo a
(hugo l)


jag kom iaf ihåg alla ! haha, nej nu ska jag gå och göra något kul (a)
Puss på er !
emma

/ T - alla barnen fast inte som skämt

Som vanligt, så blir det ett äntligen innan fredagens namn. För det är alltid lika skönt. :D
Praoen idag gick också finfint, snorungarna kan faktiskt vara ganska söta, ibland iallafall. :)
Dom är ungefär som dom sju dvärgarna, fast dubbelt upp...
Kan ju dra dom jag kommer ihåg,

Hanna är en riktigt trötter, hon sover hela tiden. Om man väcker henne så vaknar hon lite, sen när man går så somnar hon om igen.
Leia är en ny dvärg, stalkern. Förföljer en vart man än går.
Emilia är den där som måste få som hon vill, vi kan kalla henne den envise.
Nicki är en verklig toker. Hon har sprudlande energi och springer omkring som en ja just det - toker.
Truda är en klockren kloker. Hon är smart och ordentlig och vill alltid allas bästa.
Malva är en riktigt liten smörare som kommer klara sig bra i livet på det. Miniclara får hon heta.
David är en egen sorts dvärg. Han ramlar hela tiden. Som tur är har han en tjock mössa som skyddar åtminstone utomhus. Ramlarn får han heta.
Anton är en typisk Prosit. Jag tycker iallafall att han nyser hela tiden! Och så är han sådär röd om näsan också. Perfekt.
Ella är Blyger. Ja, det säger väl allt. T: ska vi leka? E: *ser ledsen ut och springer iväg*"
Olivia är perfekt som butter. Hon håller sig mest för sig själv och vill inte leka med alla andra barnen, ja, vi kan även kalla henne Ferdinand.
Sofie är ett väldigt normalt barn. Så som man tror att ett barn ska vara. Så, äh, typ, normalingen.

Ledsen att säga det, men jag har glömt tre stycker små dvärgar, men så kan det gå om det inte springer, vilket det inte gör för tillfället.
Kanske kommer på det imorgon eller senare, då lägger jag till dom.
Men nu har ni fått veta lite om alla snorungar. :)

Iallafall så träffade jag emma och david efter praoen i typ två timmar,
nu är pappa påväg hit och ska hämta mig så måste dra, hare bra eller kanin!

Pusselipuss / T .

F R I D A Y

Dagen idag har varit lugn, men var på väg att somna när vi kollade på film. Tänker inte berätta precis allt som har hänt idag eftersom att jag ska städa undan mitt rum och sen möta Titti, David och Manfred..
Men blev skit sur på min hund, när jag kom hem så ser jag att hon har ätit upp hela min godispåse som jag köpte igår., cp hund.. ! nej nu ska jag gåååååå !
Puss på er !
/ e


titti och leia idag :)


this is me right now


omg, haha..  för er som verkligen känner mig, så ja. min tandborste är inte rosa :(
dom hade inga, så var tvungen att köpa en ful orange :( haha, men den kan lysa (a)
okej, det låter säkert weard, men för er som inte känner mig så har jag i hela mitt liv,
alltidalltid haft rosa tandborstar.. mahaha ! :D jaja, på bilden ser ni mitt korta hår också :(
nej nu ska jag sova.. ska gå upp åtta imorgon, ska vara vid titti kvart i nio, så får se om jag hinner blogga.
Greeeejt, nu äre sängen som gäller. Puss på er !
/  E M M A

nattinatti /emma

hej alla söta bloggläsare, hahah vilket är inga? menmen, tittis tidigare dröm om att bli berömda bloggorskor. jag säger bara lycka till? vi måste i såna fall skriva 10 inlägg till per dag, PER PERSON? med tanke på att Clara aldrig skriver så.. ska fan göra en ny blogg, te.blogg.se.. eller så anordnar vi en bloggstrejk, så att titti och jag skriver inte förän Clara skriver..  Menmen, när jag skrev sist var väl innan jag sov?
Ja, juste.. Jag vaknade en timme senare av att mamma kom in och dammsög mitt rum och tjatade om att jag inte fick sova för så skulle jag inte vara trött ikväll och sitta vaken länge. och blablabla, lyssnade inte så noga. what ever, gick upp som en jävla sombi eller hur det stavas :o (zombie enligt titti, msn är bra fan. enkel och snabb komunikation (; ) och kollade vad vi skulle äta. pasta och nån sås typ.. jag åt, och sen skulle sara och mamma på fotbollsträning och jocke var ju på fotbollen, (som aik förlorade med 1-0 :() , och martin och pappa drog ut och övningskörde.. haha och dom tog med jackie, så jag var helthelt själv hemma, najsnajs.  jag smsade clara och sa att hon skulle hämta mig för jag ville köpa godis. haha fett tjockis, jaja.. sen när jag kom hem kollade jag på tv.. nu sitter jag och skriver med titti på msn, ska alldeles snart sova (a) måste sova ikapp.. kommer typ sova heeeela helgen annars.,
juste, vi skulle haft en middag för titti imorgon.. men hon ska till sin pappa så den flyttas till okänt datum. imorgon ska jag till stan tror jag.. Ska fan kolla på löshår, mitt hår är så kort just nu så jag dör :o annars är helgen helt blank.. kommer säkert vara med clara, eller alltså det är inte ovanligt., kommer antagligen träffa alla roliga människor :D
nej, nu ska jag borsta mina tänder :) god natt
/ emma


meramera bilder ?! kom igen nu :D
(haha gammal bild från haloween 08)


/ T - freakin crazy

Dumdumdum. Totalt jävla helblåst. Grymt korkad. osv.
Det sorgliga är att det är mig själv jag talar om.
Jag hade en mobil. En sjukt ful, äcklig, dålig, hemsk, fruktansvärd och allt sånt där.
Men en fungerande.
En dag så blev jag bara så trött på den. Släppte den i marken. Displayen gick sönder och nu har jag ingen alls. Härligt. Och jag älskar ironi. Jag har inte mycket pengar heller så kommer inte ha mobil på länge. Eller, en blandning av mobil och tegelsten har jag ju iförsig nu. En otrolig uppfinning för att vara såpass gammal som den är. Det är en tegelsten, som dom liksom lyckats få in knappar i och någonting som gör att man kan ringa. Riktigt fascinerande.
Även fast jag föredrog min gamla mobil ärligt talat. Eller inte gamla jämfört med den jag har nu.
Men jädrar var knasigt det blev så jag slutar nu.
Hare bra, eller kanin kanske.

puss som vanligt antar jag / T .

/ T - sammanfattning

Pjuh, andas nu ut efter en lång dag. Har hållit igång hela dagen verkligen. Men nu kan jag berätta lite om praoen, för nu har jag lite tid. Ja ni vet ju redan att jag gick dit med emma först. När jag kom in dit så samlades alla barnen och var jättenyfikna och ba: vem e duuuu? 
Sen så hade vi ju sångstund grejen med pippi och allt som emma berättade om.
Redan efter några minuter så hade jag två favoriter, Leia och Ruda (?) något sånt hette hon iallafall haha. Leia följde iförsig efter mig vart jag än gick (told you, stalker) men hon var söt :D Ruda(?) var också skitsöt, för hon sprang runt och ba ; leka kurragömma? leka boll? & ta mig daaaa så skulle jag jaga henne... haha.
Japp, det är en underlig och främmande känsla det där med att vara populär...
När vi gick ut och skulle leka så kom alla fram och bjöd mig på kakor (av sand visserligen, men vadå? kakor som kakor!) jag låtsades äta och ba "muuuums! Vad gott!" Dom blev jätteglada. Lättroade saker dedär alltså.
Ja sen gjorde vi inte så mycket, lekte och massa grejer. Hade sovstund, alla sov. Även jag. Nej men jag satt där och gjorde ingenting. Riktigt ansträngande jobb det här med att vara dagisfröken.
Vid tretiden så slutade jag och gick hem, var hemma nån timme sen så bar det av till träningen, så skönt att träna, det var ju mer än en vecka sen. Så det var roligt, sen så sprang jag förbi statoil och köpte pengar till mobilen, yes! Nu är jag kontaktbar igen, wooohooooo! Sen så åkte jag hem, tog det lugnt duschade och gjorde ingenting medans mamma lagade mat, sen så åt vi och nu sitter jag här vid datorn och chillar järnet.
Ja, nu har jag väl dragit hela dagen tror jag. Ska nu kolla på älskade tvn, har ju en hel vecka att ta igen!
Soffpotatis där.

Puss / T .

tursdagtursdag

nu ligger jag i sängen, ska sova en stund.. tänkte bara berätta om dagen :)
gick till titti och va där fem i, så gick vi till dagiset.. hon var nervös haha..
så gick vi in på min avdelning och jag sa till att jag bara skulle följa henne till knyttet.. hon gick in dit och jag gick tillbaka till min avdelning för att sitta med tyra och linnea och kasta linneas gosedjur fritz mellan oss :) sen vare sångdags..
Vi gick in i lekhallen och där satt alla knyttebarn och titti :D. jag satte mig brevid titti med tyra i knät. men sen ville tyra sitta brevid emilia som går på knyttet. så kom olivia och satte sig i mitt knä istället.. så kom lärarna, utklädda som pippi, emil, lotta och karlsson på taket. haha va ungarna tyckte det var kul :D ? jaja, sen gick vi ut med alla lillamy barn. jag var mest vid gungorna och puttade fart på dom :) evelyn är så söt när hon ber om fart, hon säger ; kan du fart mig?
haha, sen fick vi gå in och tvätta händerna för att vi skulle ha samling innan maten. vi gjorde en lek som gick ut på att två av barnen skulle gå utanför rummet och byta någonting på varandra. jätte svårt när killarna kommer tillbaka med rosa strumpor ;s  hah, senvare lunch och det blev köttfärssås och spageti.. jätte gott, sen på vilan satt vi och läste men sen blev vissa av barnen för okoncentrerade så dom fick gå med mig och rita istället..
så ritade vi massor med bamse och nalle puh teckningar :) vid den tiden, ungefär tjugo över ett var jag fan redo att somna.. var helt slut, så jag satte mig brevid leo och han frågade om jag var trött. jag ba; aa, hah. han ba; men.. då borde du ju sova mera på natten? jag bara skrattade. haha, så skön. sen hörde jag att isac och ellie höll på att spruta vatten på badrummet så gick jag dit och så hade dom gjort översvämmning. aaaah, så jag bad dom städa.. men dom vägrade, dom bara hoppade runt med sina blöta strumpor så att det blev blött överallt :o
Så jag gick med tyra och skulle lägga pussel med henne i köket.. och när vi kommer in där är det pärlor över HELA golvet, så tyra hämtade leo så städade vi upp alla. sen gick jag in i byggrummet där evelyn olivia tyra hanna w och edith satt :) så kicklade jag dom och hade skit kul, sen kom erica och sa att jag fick gå hem.. så då gick jag hem, orkade inte gå förbi skolan eftersom jag hade skavsår :/ men i alla fall, när jag kom hem var pappa hemma. så snackade jag med han en stund sen åt jag, och nu när han är och handlar ska jag passa på att sova lite :)
det är ju härligt att se att titti redan har kommit igång med bloggen.. men däremot clara måste vi göra något åt, det funkar inte :o
nej nu ska jag återgå till mitt sovande (a)  
puss emma



Dagens humör: tröööööött
Dagens borde: sova ikapp
Dagens frisyr: fleeetor
Dagens smink: foundation och hela skiten
Dagens klädsel: jeans och kofta
Dagens köp: -
Dagens längtan: sova & träffa clara
Dagens planer: sova, äta, köpagodis med clara
Dagens värsta: dötrött
Dagens bästa: att titti är på praoen :)

/ T. - för mycket fritid

DAGENS:
Dagens humör: svängningar
Dagens borde: träna & det ska jag
Dagens frisyr: knut
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: jeans & tjocktröja
Dagens köp: nada (shit, spanskan är kvar)
Dagens längtan: träning (basket)
Dagens planer: träning & efterlängtad tv
Dagens värsta: pengarna på mobilen tog slut så kan inte kontakta någon / fjällar som tusan
Dagens bästa: hittade choklad i väskan från flyget :D

Dagens prao gick ju faktiskt finfint måste jag säga :D
älskad av snorungarna efter en halv microsekund, yeah :)
har fått en stalker, Leia. Berättar om allt sen ska byta om och till träning nu!
Back to reality ...
stressstresssterss
Puss / T .

/ T. - snabbis

nervös nervös, om fem minuter så kommer emma hit och då ska vi gå till dagiset och alla snorungar... haha nejdå, dom är säkert jättesöta. säkert. Jag tänkte bara slänga in ett inlägg och berätta mina känslor, vilket jag nu gjort.
Det var allt, skriver senare

puss / T.


hinner inte skriva så jätte mycket..

aa, igår vid sju stack jag och clara ner till maggan och körde turk med david sebbe manfred tobbe och eric typ. sen drog vi till tittis hus och väntade.. Manfred drog först, sen tobbe och sebbe, sen eric.. Sen gick jag clara och david ut till brnnarna för att vänta. men då ville david ha skjuts hem, så jag väntade vid busshållplatsen.. Sen när clara kom tillbaka kom adde med sin moped eller vad man ska kalla det.. Clara provkörde, hon är sämst ! haha, spelar ju ingen roll vad jag skriver, hon läser ju ändå aldrig :/ aa, iaf när clara kom tillbaka med hans moppe och han drog iväg, så sa jag de;
- vi väntar en bil till, se skjutsar du hem mig.
Gissa vilken den bilden var? Jo tittis, vi såg henne, ellr det kan ha varit hennes syster. skitsammma, Vi åkte typ i 1000 km/h till hennes garage, och när dom skulle parkera kom titti ut, FYFAN VA BRUN! iaf, stod där och pratade en stund, eller jag skakade.. var så jävla glad.. MIN HUMOR ÄR TILLBAKA !. :D haha, sen skjutsade clara hem mig..
nu är det torsdag och ska strax springa hem till titti för att dra till jobbet :) idag äre sångstund med knyttet och lillamy, så ag kommer vara mycket med titti ! :D
nej nu måste jag springa, pussssss E

Dagens humör: glad
Dagens borde: städa rummet
Dagens frisyr: flätor
Dagens smink: inget :o
Dagens klädsel: jeans & kofta
Dagens köp: nothing
Dagens längtan: träffa titti och alla barnen
Dagens planer: prao, sen vet jag inte
Dagens värsta: kli i ögonen av pollen :(
Dagens bästa: -

/ T. - SUPERHERO BACK HOME!

YES, efter en vild vecka ute i det vilda (en solsemester på gran canaria) så är jag hemma!
Själv har jag haft det underbart i många plusgrader, hur har ni haft det? :D
Orkar inte dra hela veckan men jag kan väl berätta några saker som jag kommer ihåg.
Börjar med att jag åkte trampbåt en dag med syster tessan, riktigt roligt! Lägger in bilder sen när jag har laddat upp dom på datorn, för våran båt var lugnt snyggast :D Och lite roligt att jag serverades alkohol när vi var ute och åt, eller nja, på en restaurang så serverades jag typ hostmedicin? Iallafall smakade det så. Även om mamma säger att det var någon konstig likör så håller jag fast vid min teori - Hostmedicin. Inte var det gott heller! Jaja, sen så gick vi till Puerto rico en dag också, haha så jäkla roligt/läskigt. Man blev verkligen överfallen av alla läskiga gubbar i affärerna. "Hello spice girls!" "I have a table for tre beautiful girls" osv... Hjälp var väl vad jag sa, men det fattar ju inte dom så vad hjälpte det. Hm, ja, jag har väl inte så mycket mer att berätta. Vi solade och badade såklart! Oftast vid poolerna, vi badade bara i havet en gång för det var kaaallt där, vid hotellet hade vi ju en uppvärmd pool. :D Fast det var en som var vanligt också, men uppvärmda gick såklart oftast i första hand.
(Bilder kommer när jag fixat allt!)
Åh, nu när jag sitter här och upprepar allting så längtar jag verkligen tillbaka! Vi hade liksom ca fem steg till poolen och solstolarna, take me back! Chill dagen lååååång...
Jag ska uppfinna en tidsmaskin. Och det ska inte vara en film! För det är ju bara där tidsmaskiner existerar än så länge, men vänta ni bara!
Jaja,

Vidare på nya äventyr!
 
Puss / T .

hemma igen.

Dagens humör: trött, redo att dö
Dagens borde: SOVASOVASOVA
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: mjukisar & tröja
Dagens köp: haha inget
Dagens längtan: SOVA & träffa titti
Dagens planer: träffa titti & sola
Dagens värsta:TRÖTT
Dagens bästa: tyra & edith

haha sa ju att det skulle vara stor skillnad på dagens saken mellan morgonen och nu..
jag orkar inte, är så jävla trött.. menmen, clara kommer hem ungefär vid fem. då ska hon äta så drar vi ner och solar igen., det är bara för att vi vill bli bruna för att titti är de ! haha..

i alla fall, idag gick jag toill jobbet 20 i nio. kom dit tio i :o gick in och satte mig med ellie, hon byggde md polislego typ. sen kom linnea dit och hon ställde sig och skrek på sin mamma ba; MAMMA ! EMMA ÄR HÄR, EMMA ÄR HÄR :D.
så kom hennes mamma och hälsade på mig, maahah.. sen skulle alla gå ut, så var jag med tyra och linnea. dom gjorde tårtor til mig av sand och sjöng jamåhonleva typ TUSEN gånger (a) sen gick vi in och hade samling.. tyra satt i mitt knä och vi sjöng batmansången. haha jag kan den inte nej, men iaf.. sen vare mt och det blev kasslergryta med ris.
jag satt brevid ida och linnea, stört sköna.. sen vare vila och jag var med den stora gruppen idag igen, orkade inte byta haha. efter vilan ritade jag med hanna, edtih, ebba och tyra. Alltså ebba och tyra är syskon, dom är verkligen världens sötaste.. på allvar ! haha, jag fick klippa ut hjärtan åt dom  :) sen gick vi ut och vi gungade typ.. eller jag puttade fart på tyra, hon är så jävla skön den ungen (a) sen vare mellis och då satt jag med tyra igen, hon kalla mig ; gammelgubbe och tokfia hela tiden haha. sötnos, sen var klockan tre så jag drog hem :) nu sitter jag här helt jävla cp.. har datan på bordet och ett ben på varje sida.. maaha, skulle kunna dö vilken sekund som helst.. nu ska jag gå och göra pannkakor.
Puss E


onsdag

hehe, nu ska jag strax kila iväg till praoen. idag ska jag inte bara vara med linnea och leo :)
ska försöka göra så att alla gillar mig när veckan är slut, fast alla gör ju redan det (a)
aja, igår satt jag ju i storagruppen på vilan. idag ska jag sitta med mellangruppen...
skulle vilja lägga in bilder från dagarna, men får inte fota :o kvällens planer är sola och sitta utanför tittis hus :D
hon kommer hem ikväll/natt, vet inte riktigt ! :D <3
/ emma


Dagens humör: glad :D
Dagens borde: städa rummet
Dagens frisyr: uppsatt
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: mjukisar och tröja
Dagens köp: ingentng än :)
Dagens längtan: träffa titti,
Dagens planer: prao/ vara med alla/ sitta utanför tittis hus.
Dagens värsta: ingenting än :D
Dagens bästa: att titti kommer hem ju !

gör den ikväll, så får vi se om det är någon skillnad :),
nej nu måste jag springa :D

dagens

Dagens humör: trött & helt slut
Dagens borde: sova
Dagens frisyr: flätor
Dagens smink: mascara
Dagens klädsel: jeans och kofta
Dagens köp: inget än
Dagens längtan: sova
Dagens planer: kvällens är tv typ :)
Dagens värsta: inte träffa alla :(
Dagens bästa: VÄDRET !

ne, nu lagar min syster mat så ska snart äta.. ikväll är de tv som gäller. Ugly Betty är tillbaka + dubbelavsnitt av desperate housewives enligt clara :o fan va najs, så innekväll ikväll. Men däremot ska alla träffas imorgon, jag ska stå utanför tittis hus oh vänta på henne :D <3
/emma

E M M A

HAHAH, sa ju det..
sa inte jag imorse att jag var så jävla nervös inför praoen då. och nu när jag kommer hem så är jag super glad? :D
haha, det var fan kul.. fick inte göra någonting ansträngande, bara vara med barnen liksom och göra de dom gör.. så jag hittade en ny bästis Linnea. Hon blev skit ledsen närhon fick reda på att jag bara skulle vara med dom i två veckor. hah, sen har vi leo då. han sprang efter mig hela tiden och ba; emma vetu? HELA TIDEN. shit, haha sen vare mina favoriter Tyra och Olivia, dom yngsta på avdelningen.. SÅ JÄVLA SÖTA ! hhah

Iaf, gick ungefär tjugo i och va där fem i. stod i hallen ett tag, visste inte vad jag skulle göra hah. Sen gick jag in och pratade med Christina tror jag hon hette.. hon visade mig runt och sen vid halv tio gick jag med henne och dom små barnen till skogen. När vi kom till deras "plats" så ville  linnea gå med mig och plocka blommor. leo földe också efter och gav mig kvistar..  haha sen gick vi tillbaka och var ute en stund. Jag va med Linnea, Leo, Arvid, Isac, felix och nån till hah. Vi hittade en död mus :o äckligt, mah vi slängde den över staketet och sen gick vi in.. När vi kom in var det samling och vi sjöng för mattias som hade fyllt 4 år. han fick en penna och sen vare dags för lunch. Fiskbullar och potatis :| mums! haha, eller inte.. åt typ fyra stycken sen var jag nära på att spy.. efter lunchen vare vila. Jag satte mig vid dom stora barnen och Christi läste för dom.. Sen var vilan slut, då ritade vi och jag klippte mönster till ALLA ungar typ.. Sen gick vi ut och var ute i en och en halv timme, sen fick jag gå hem..
Det känns lite som om jag favoriserar Linnea och Leo, haha jag går med dom hela tiden.. Så imorgon ska jag vara med några andra. Nej nu ska jag gå ut och njuta av solen.. :)
puss Emma

dödödödödödödödödödödödö,

den som kom på ba; aah, eleverna i 8an ska praoa. borde helt seriöst skjutas - jag vet att det bara är nervöst nu för jag vet inte hur det är att jobba på ett dagis. men det kommer säkert bli bra, lovar att när jag kommer hem från jobbet i eftermiddag kommer jag lägga in ett glatt inlägg..
I alla fall, börjar nio så ska gå typ tjugo i någonting sånt..
 Titti kommer hem imorgon (a) vi ska stå utanför hennes hus imorgon kväll och bara vänta på att hon kommer. fyfan jag har saknat sönder henne, hon kommer typ va neger :o jag och clara solade ju igår, det syns inte ett piss på mig :O ! stört, ska aldrig sola igen.. bara onödigt att lägga ner 20 kronor på ingenting..
nej nu ska jag gå och skrika lite.. :D
/emma

(SKA TVINGA CLARA ATT SKRIVA LITE OCKSÅ !)

emma har ångest..

jag har precis kommit in, var med clara. Vi skulle träffat tobbe och dom men ingen pallade.. drygt, så vi åkte bara runt med moppen. men sen frös jag ihjäl så hon skjutsade hem mig ist. nu sitter jag i soffan och tittar på färjan 2 med pappa. har världens ågest inför imorgon. villvillvill inte praoa. haha, och jag är ju inte den som sätter igång och pratar, så vafan ska jag säga ba; hej jag ska praoa här. WAAAAAAAAAAAAAH !
vill inte, snällasnälla titti kom hem :'( saknar dig.
jaja, nu ska jag äta chokladen som jag köpte tidigare idag. / e

/ emma

nu har jag duschat och fixat mig, som sagt.. clara och jag va och solade på bergasol. när vi kom ner så frågade vi om 20 solariumet funkade, och det gjorde det.. vi fick två krämer också :) så clara la i tjugokronor och vi sprang till 7an. hon smörjade in sig och jag satt där och väntade i tjugominuter. sen var hon klar, skitbrun såklart ;@ sen sprang hon och la i tjugo kronor för mig och jag smörjde den dära äckelkrämen på mig. fick panik när det sattes igång och missade en minut haha.. så solade jag och då var vi klara. skillnaden för clara när hon klev ut från bergasol, var att hon var brun. min enda skillnad var att jag fick massor med fräknar ;o cp.. hatar att ha de. jaja, vi drog vidare till en jälva turkaffär och köpte fanta, sen drog vi till ankdammen och drack den :) sen drog vi till favoriten och köpte choklad.. sen skutsade clara hem mig och jag duschade.. sen fixade jag mig och åt lite. nu väntar jag bara på att clara ska bli klar och se om hon vill hitta på något för hon har ju träning i kväll och jag ska sova tidigt.. det är ju prao imorgon :/ helvete, börjar nio.. måste typ upp sju? jaja, nu ska jag hitta på något kul. juste, clara lägger in bilder från gårdagen och dagen :D <3
/ emma



 

TITTI KOMMER OM 2 DAGAR !


hinner inte..

hinner inte skriva jätte mycket.. ska iväg till solariumet med clara, jag missadebussen så nu får vi ta moppe ist :)
ha det bra
puuuuuuuss E

OJ !

hahah läste precis de som jag publicerade, om titti läser innan hon kommer hem får hon ju reda på sin prisent :o
jaja, now she knows :)
pussssss

söndag

la mig precis i sängen och tänkte skriva lite fort om vad jag och clara gjorde..
vi drog ju ut med moppen, åkte runt halva åkersberga för att hitta människor men gjorde inte det :/ åkte in på manfreds gata och kollade hus (a) värsta fina villorna juu !
sen drog vi mot favvan, och där träffade vi joel marcus och patrik. sen kom tobbe sebbe david och cykel.. så snackade vi med dom en stund. sen drog sebbe tobbe cykel och david, vi stannade och pratade med  joel marcus och patrik en liten stund, men sen drog dom också. då åkte jag och clara ner till donkis och tjockade oss (a)
sen drog vi hem till mig och kollade film typ..
bilder kommer från claras håll sen...
TITTI KOMMER OM TRE DAGAR !
planerna är ju då att hon ska få en välkomsmiddag på lördag i påskprisent, så det blir ju najs :)
imorgon får vi väl se med bloggen, om jag har tid så bloggar jag. Vi ska tydligen bada imorgon ;s
/ emma


golagola

har precis ätit och ska snart dra ut med clara.

mina kusiner tjatar och frågar om jag vill vara med på fotboll, men kan inte säga nej :$
mahaha, idag har jag solat och fikat med farfar.
nu måste jag gå och pussa hejdå på jakob, haha han har suttit och skrikit ; GOLAGOLA hela middagen (a)
sötis, nej nu ska jag dra. skriver kanskekanske mera ikväll.
<3 / emma


// clara

nuuuuuuuu är det söndag och påsklovet är typ slut, kuuuuuul !!
jag orkar itne praoa , fast det är bättre än skolan iof men
aa söndag som sagt och jag har typ gjort samma som igår.
SÅLT GLASS !
det va skit träkigt men man tjänar pengar ,
alltid kul att ha lite pengar. när jag komemr hem vid typ 5 lägger jag mig i säng och går in på datan 
sen tar jag moppen t emma och nu sitter jag här ,
 väntar på att hon ska äta klart för sen ska vi typ ut eller jag vet inte riktigt .
jag vill t donken , jag har inte ätit middag idag men vi får se.
aa nu har jag bloggat två dagar i rad
. woooooooooooooooho
 jag är grym nytt rakord :D

// clara

designen är fixad !

Nu är bloggen fin igen, och jag lovar att jag ska inte leka världsbäst på bloggdesign den här gången
och förstöra hela skiten :$
nu ska jag sova, på riktigt..
hörs väl imorgon


kisses E


vet inte om det gick att lägga in den :o
men annars är det världens bästa låt enligt mig (a)
om någon har den så skiiiiiiicka !
<3


fortfarande lördag?

kom precis in från kylan. var ju som sagt med clara, och efter jag hade druckit upp min festis så drog vi ut. först till favvan för att köpa tuggummi, sen åkte vi runt ett tag för att leta efter folk men hittade inte så drog vi hem igen. Kollade på Ballar av stål med mina bröder och deras kompis.. Sen drog dom ut, så då smsade vi david och kollade om han ville träffa oss en snabbis. Medan vi stod utanför hans hus och väntade på att han skulle komma så fick jag köra lite moppe :)
När han kom ut gick/cyklade/åkte vi till gungorna. Där ringde vi Tobbe och skulle släpa ut honom, efter typ en kvart kom han och sebbe. då satt vi där en stund, så kom linus och anton förbi en stund men sen drog dom igen.. sen satt vi och snackade en stund och då kom oscar eller cykel som jag kallar han :D sen så skjutsade clara hem mig för jag hade grymt ont i huvudet.. har jag fortfarande ifs. menmen, ska sova nu.. kommer nog inte blogga mycket imorgon, ska bara ta det lugnt, när clara kommer hem vid fem ska vi crasha Tobbe och deras lan (a) Mohahah,
nej nu ska jag sova.. puss E

juste, det med designen får väl antagligen vänta ett tag till.. Titti kommer ju inte för ens om 4 dagar. Snart 3 därimot, LÄNGTAR <3 !

saturday :)

hejsan hoppsan fallerallera och hela den där biten. GLAD PÅSK ! mahahah påsken är alltid kul men bara om man får påskägg vilket inte jag fick av min föräldrar för jag inte hade städat , syyynd om mig ! hahah men jag fick ett av mormor med 50 kr i så det var ju alltid något . jaha idag fick jag gå upp extremt tidigt eftersom jag skulle jobba. mamma kommer och väcker mig vid 8 *suck*. hann inte äta frukost för jag var seg och fick ta en macka i bilden . jag och pappa sätter fart mot sundbyberg där jag ska stå och sälja glass i 7 timmar , det kändes inte så lockande men vad gör man inte för lite pengar, pank som man är. jaa jag börjar med att törka av allt och sätta på frysen , jag satte fram alla flaggor och allt på framsidan och till sist tog jag fram kulglassen. sen börjar det . i början var det inte mycket folk alls men sen kom det värsta klungorna men vuxna, barn och gammla som alla skulle såklart ha glass samtidigt. men det gick så bra så . när klockan äntligen blir 16.45 kommer pappa in och säger att vi ska åka , skööönt ! när vi kommer hem 30 min senare ungefär går jag in och hämtar moppe nyckeln för nu ska jag ivä till mormor på påsk middag , mamma hade cyklat i förväg. när jag kommer dit hade dom inte börjat äta än , dom var bara på fördrinken. och min söta kusin Tuva var så klart med och var såklart i centrum hela tiden , den ungen får mer än nog med uppmärksamhet . men det är väl så dom första åren. hon blir ett vilken dag som helst nu. sen är det dags för maaaaaaat. massa godsaker på bordet. sen när jag ska smsa emma och fråga vad hon gör får jag ett sms från henne som undrar vad jag gör , vi är bra läskiga ibland. a vi bästämer att vi ska träffas så jag säger hejdå till alla och vinkar till Tuva som får ett fint illrosa band i håret , mycket snyggt om jag får säga det själv! och sen bär det i väg till emma och som vanligt dampar hon på att jag inte har bloggat så nu bloggade jag , VARSÅGOD  EMMA !!
nu sitter vi vid hennes matbord och hon dricker festis med päron smak ! mahahha
nu ska vi hitta på något , vi hörs senare !


puss clara !

fortfarande lördag

Efter jag skrev senast, så vaknade min bror av att jag stod och skrek åt honom HAHA. Så han gick upp och åt frukost, samtidigt kom Joakim hem. Så snackade vi med han en stund om vad han och aik gjorde igår. Så visade han massa bilder och sådära. Sen ringde pappa för att påminna Martin om att han skulle ner och hjälpa farfar med lite saker. Martin frågade om jag orkade följa med. Och jag som hade tänkt att läga mig och sola, strundade och följde med istället. Martin ville ta bussen, men det var ju fint väder så jag tyckte vi kunde gå.. Det är över en halvmil ner till farfar, men det var skönt. Vi hann snacka om väldigtväldigt mycket, när vi kom dit fick Martin gå igenom massa kartonger som skulle kastas, så jag passade på att soppa/dammsuga hela lägenheten, diska, torka alla bänkar i köker och sen gick båda två ner till grovsopprummet och kastade kartongerna. Vi fick 100 kronor var av farfar, tacktack (a)  Sen gick vi till centrum och köpte cola. Martin träffade några kompisar, tror att dom hette ; Dogge, Annica och Lovisa. Sen vare två till men dom sa inte vad dom hette.. Vi stod och snackade med dom i 20 minuter, sen drog vi till bussen. Då var klockan hel, och bussen gick 20 över.. Så vi satte oss på stationen och drack våran cola. Jag fick asasas ont i magen, sen kom bussen och vi hoppade på. När busschaffören skulle stämpla min bussgrej så sa han ba; och ni ska av vid knipvägen? Jag ba; eeeh whuuuut? hur fan kunde han veta det? hjälp. Iaf, vi klev av vid Norra Bergsätra och gick till favvan och köpte glass. Martin köpte solero "berryberry" och jag köpte magnum java. Mums :D När vi kom hem så tog jocke mina solglasögon och lekte schtekare (;  Vi lyssnade på aiklåtar typ ;s men det var bra.. Sen kom mamma och pappa hem, Sara hade kommit trea i turneringen och hade stått i mål och inte släppt in alls många mål :o jag gick ut med jackie, sen var jocke och martin ute på gatan och sköt skott på staketet. Så jag tog en jävla innebandyklubba och ville vara med haha. Vi körde pricken och jag vann (a) bääst. Sen körde vi mål står, och jag gjorde mål hela tiden och sen kunde jag rädda ganska många, så fick stå mycket :) sen kom sara ut och var med en stund. Men sen skulle dom gå bort till grannarna och äta middag. Men jag ville inte följa med så jag äter hemma, och träffar säkert Clara om en stund :D menmen, lägger in lite bilder i slutet av inlägget nu.. Ha det bra                       ' puss e

     
1. Martin på väg till farfar
2. Stod på en bänk i centrum
3. Glassaar
4. Satsare till bröder
5. SatsARN
6. Lillasyster



sådärja

Nu är det fixat med designen, haha den fixas ikväll av ett proffs istället :$

lördag ?

Jaa, det var det påsklovet. Fan va fort det har gått, med tanke på att jag inte har gjort någonting på dagarna.. Jaja, bara 6 veckor eller nåt kvar till sommarlovet vafan :D  Igår somnade jag direkt efter mitt sista inlägg, och vaknade kvart över elva idag.. Nu sitter jag och har ätit frukost, min bror sover fortfarande. Men ska nog gå och väcka honom nu :), 
Idag kan jag lova att jag ska fixa designen.. I promise, kan tillochmed göra det nu.. Det ska ju liksom bli en överraskning för titti SOM KOMMER HEM OM 4 DAGAR :DDD !
pussssss e

trötter

Om jag sa att jag skulle sova efter mitt senaste inlägg så ljög jag..  Bestämde mig istället för att på egen hand försöka fräscha upp bloggen lite, men som ni ser. Så lyckades jag inte så bra :/ klockan närmar sig två och jag är både trött och hungrig.. 
Nej nu måste jag sova. Godnatt
Pussis e

påskilåski

Efter jag skrev mitt senaste inlägg, så fick jag följa med ut när min bror skulle övningsköra. Och för att vara andra gången han körde bil i sitt liv, så var det skit bra ju.. Fattar inte, det är den yngsta av mina storebröder. Den älsta verkar inte bry sig över huvud taget. Jocke har liksom redan fyllt 18 och kan ta körkort om han vill, men jaja han får göra som han vill. Iaf, Martin var jätte duktig.. När vi kom hem gick jag och Martin ut med Jackie, kunde för en gångs skull gå utan koppel. Fast fick ge henne godis var femte meter för att hon skulle stanna nära.. När vi kom in, lagade mamma och pappa mat. Sen åt vi, och det blev tonfisk, sallad och ris. Jag gjorde en jättejätte fin portion, la mitt ris i en skål och tröck och sen bankade ner den på tallriken. Kanske svårt att förstå men ändå, när vi åt kom Clara. Så jag åt upp och sen kom Linda, Stefan och Jakob. Jag bytte om och så, lekte lite med Jakob. Han kan nästan säga Emma eller han säger ; Mma ! Så när jag och Clara skulle gå så gjorde han slängkyssar till mig. Såå söt :)
Jag och Clara tog moppen ner till favvan och köpte glass. Det blev Solero "berryberry", den är så himla god ! Sen drog vi vidare till maggan och satte oss vid gungorna och åt glassen, sen smsade Jassi och sa att vi skulle komma till valsjön för hon var själv där. Så vi åkte dit, och när vi kom dit så stod det en bil där. Det satt typ 2 killar i 20 års åldern i, skit läskiga. För dom kollade på oss hela tiden ;s Vi var där i ungefär en halvtimme, och jag kastade livbojen i vattnet. Känner mig elak nu, tänk om någon skulle drukna och behöva den, så ligger den mitt ute i sjön för att jag skulle ha kul och kasta ut den? Jaja, hoppas på det bästa.. Att ingen behöver den,  vi drog därifrån för att det kom massa emosar. Så åkte till infarten typ, och stod där och väntade på Julia. Både jag och Jassi fick köra moped, det var kul :) Sen bestämde jag att jag och Clara skulle åka hem, för jag frös.. Så vi drog hem, mötte mamma och pappa på norrabacken. Dom frågade om vi kunde hämta Sara hos Pia och Togge, Clara fick göra det medan jag gick in och värmde mig. Haha, när dom kom in satte vi oss i soffan och kollade på Singing Bee. Det var med kändisar idag, så det var kul faktiskt :) Jag hejade på Erik, från Erik och Mackan som har gjort många program på 6an, bland annat Tittis favoritprogram Herren på täppan. Men han vann inte, han kom tvåa. Hon som vann hette Nina, hade aldrig sett människan tidigare :o men ändå, hon skulle skänka alla pengar till Rädda barnen. Efter programmet skulle Clara åka hem, så jag sa hejdå till henne och sen gick jag och tog bort mitt smink och la mig i sängen. Gick in på blogg.se och på den startsidan är det ju dom populäraste bloggarna med flest besökare och nejnej, våran är inte med haha kommer aldrig att vara det heller.. Men det var en blogg som hette ; 15 år och gravid med tvillingar. Jag läste bloggen, det är alltså en tjej som är 15 år och ska ha tvillingar om 110 dagar. Hennes kille är fem år äldre än henne alltså 20, herregud. Tänk om Clara skulle bli gravid nu till exempel, jag tyckte liksom att min mamma var ung när hon fick min storebror. Hon var 21 :o.
Jahaja, nej eftersom mamma och pappa drar till Vasalund imorgon för att lillasyster har cup så är jag själv med Martin imorgon.. Clara skulle tydligen jobba så får väl hitta på något kul med min storebror :)  Nej nu ska jag sova..
pusss e




vilken är påskdagen, alltså då man säger GladPåsk?

.

Långfredag idag, har abslout inte varit långefredag mera kortfredag..
Vaknade vid halv tio ungefär, åt frukost. Sen fick vi påskägg av morfar,
Sen plockade vi undan allt från igår och sen åkte pppappa och martin iväg nånstans.
så jag och mamma solade på altanen en stund.. Sen kom dom hem och då bar det av till centrum,
fick en ny jacka och min syster köpte en Pet shop. Skit fula :s haha,
Sen handlade vi och nu är vi hemma igen..
Ska försöka få tag på Clara och kolla vad som händer ikväll,
kanskekanske skriver mera ikväll (a)
/ Emma

frågor clara&emma

EMMA

Klädsel
Vad har du på dig idag:
svart ginatricot linne och leggins
Vad använder du just nu för skor: ballerinaskor :)
Favoritfärg på kläder: beror vilket humör och vad som passar :)

Senaste person som
Sov i din säng:
Clara
Du pratade med: Clara
Du delade en drink med: Clara
Du gick på bio med: Mamma
Du gick på stan med: Clara
Skällde på dig: Mamma

Senaste

Låt du hörde:
"Paparazzi" Lady Gaga
Film du såg: Hem till midgård 2
Mat du åt: Macka
Puss: Jackie
Fest: Avskedfesten
Känslan: Trött
Ilska: +
Resa: Thailand, julen 08
Glädje: Innan Titti åkte
Dröm: om påskägg :$
Boken du läste: Kort kjol
Personen du träffade: Clara
Personen du pratade i telefon med: Min bror
Personen du fick sms av: Martin
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig :o
Gången du var utomhus: 10 minuter sen
Gången du sov: imorse :)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Förrigår
Saken du köpte:
gooooodis

Om dig

Namn: Emma
Smeknamn: mest eam typ hah
Syskon: Joakim Martin & Sara (storebror,storebror&lillasyster)
Sysselsättning: kompisaaaaar :d
Bra egenskaper: rolig
Dåliga egenskaper: dryg
Hårfärg: brunett
Ögonfärg: Grön









CLARA

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Jeans, inne och en glansig grej
Vad använder du just nu för skor: vita tygskor "race marine"
Favoritfärg på kläder: ?

Senaste person som
Sov i din säng:
Eam
Du pratade med: Eam
Du delade en drink med: Eam
Du gick på bio med: Eam
Du gick på stan med: Eam
Skällde på dig: Eam

Senaste
Låt du hörde:
"Paparazzi" Lady Gaga
Film du såg: Nasses stora film.
Mat du åt: nudlar
Puss: Emmas hund
Fest: Avskedssaken
Känslan:  Trött
Ilska: ?
Resa: USA, florida Miami
Glädje: fem minuter sen :)
Dröm: om moppen (a)
Boken du läste: 14år till salu
Personen du träffade: Eam
Personen du pratade i telefon med: Linda Wigandt
Personen du fick sms av: Mamma
Gången du åt en 7-eleven korv: har aldrig ätit de
Gången du var utomhus: tjugo minuter sen
Gången du sov: inatt
Gången hela din familj åt middag tillsammans: 4 januari
Saken du köpte: godis

Om dig

Namn: Clara
Smeknamn: Clawra
Syskon: Storasyster Sofia
Sysselsättning: Eam & Thhaw
Bra egenskaper: Ingenting/ EMMA
Dåliga egenskaper: UPPKÄFTIG / emma
Hårfärg: blont
Ögonfärg: Bruna



Sitter här och har inge kul alls.. Ska snart äta tror jag, kul med släkten juu .. eller inte :/
Jaja, ska göra nåågot mer roligt,
pussis / E & C


/ clara

hahahah jag vet att det har gått ett rykte här på bloggen att jag är DÖD men så är det inte ajg har bara haft mycket att göra och varit så sjukt trött ! men aa jag sakanr titti grymt men hoppas att hon har det super där borta , hoppas att hon har fint väder eftersom de väder vi har här är ju sjuuuuuuukt tråkigt ! men men jag har typ varit med emma och titti tills titti åkte och sen har jag varit me emma , i tisdagas jobbade jag för mamma behövde lite hjälp på jobbet , det var väldigt kul men ändå sjukt jobbigt ! hahah sen har jag tränat och nu är jag lite små förkyld. hahah snart ska jag iväg på påskmiddag hos emma . ska bli väldigt kul :D ser verkligen fram emot det för man har alltid kul med emmas familj ! nej nu ska ajg platta håret eller något men hörs senare om jag orkar annars så skriver jag någon annan dag :D


en bild jag tagit med mobilen och lekt lite med :D

kram / claaaaaara

....

Jag slutar blogga tills Clara har åtminstånde lagt in ett litet inlägg.

' ONSDAG

Idag vaknade jag vid elva ungefär, åt frukost och plockade undan på mitt rum. Sen smsade Clara mig och frågade om jag skulle med till centrum och donken. Jag gick till bussen och mötte Clara, så kom jag på att jag hade min brors busskort.. Så ringde och sa att han fick komma och hämta det, men han vägrade. Så jag fick gå och lämna det -.-
Clara och jag missade bussen, så vi gick några stationer bort. Då smsade Jassi och frågade vad vi gjorde. Vi sa att vi var på väg till centrum, och frågade om hon ville hänga med. Vi gick ända bort till högsätra, och bussen kom 5 över. Vid favvan hoppade Jassi på och vi åkte vidare. Vid knipvägen hoppade min bror på, skit kul ...
När vi kom ner till centrum gick vi först till kicks och Clara köpte solglasögon, sen gick vi ända ner till donken och åt. Jag har nog aldrig skrattat så mycket under en måltid, förlåt Titti. :) fyfan, sen gick vi till willys och låtsades handla massa ;s cpn hahaha. Sen gick vi till godisbåten och köpte goodis :D mums,  sen drog vi tillbaka till centrum och tog bussen tillbaka hem, vi orkade inte gå av så vi åkte runt. Sen gick jag av och min syster kom och mötte mig med Jackie. Haha hon dampade som vanligt, och hoppade och sprang ,s haha. När jag kom hem dammsög jag mellanplan och gjorde i ordning köket. Tänkte vara snäll mot mamma eftersom hon hämtar ut min telefon idag ! :D
Juste, fick sms från Clara ; hon har fått sitt moppekort. Så nu kan hon skjutsa (a)
Nu ska jag hitta på något kul, fast har så jävla ont i min mage :( menmen, får se om det kommer några mera inlägg idag. Hotsms till Clara är på väg (;    
Puss Emma


Tittis bild, som jag skulle lägga in :)

WE MISS YOU !


/ T. - Hejdå på riktigt.

Jag vet jag vet... Förra inlägget skulle varit det sista.
Men nu är det så att jag har packat färdigt och jag kan inte sova och hela huset är ändå vaket så jag passade på att sätta mig vid datorn, och då var jag bara tvungen att slänga in ett inlägg!
Tänkte klaga lite på att emma inte har laddat upp en viss bild som jag skulle haft när "jag drog iväg". Men nejnej, fyskäms på dig emma :). Det är en bild från våran no bok där en gubbe "drar" på en slang.. Fattar ni poängen? Jag "drar" nu... Jaja, nu blev det inte så.
Åker om ungefär tre timmar. Längtar som tusan.
Så...
So long suckers! :D

Puss sista gången på en vecka / T .

var är alla? ;s

Att Clara har dött visste vi alla, men att titti nu också är borta :o
Hon åker i och för sig i natt. Men hon kan ju skriva någonting iaf.
Och eftersom Storbloggarn Titti, åker bort i en vecka och ingen av Clara och jag skriver speciellt mycket, så förvänta er inge vidare uppatering för än titti är tillbaka :)
Just nu sitter jag i vardagsrummet, och kollar på House. Hade ju sett fram emot Desperate housewives, men det är ju jävla ishockey .. -.- DÖÖÖ !
jaja, ska snart gå och sova så att man kommer upp tidigt imrogon och kan hitta på något kul :)
ska skicka lite hotsms till mina bloggkollegor och tvinga dom att skriva (;
/ emma


/ T. - Blandade känslor & Farväl

Ja. Precis så känner jag just nu. Jag är uppspelt och förväntansfull eftersom jag åker om bara några timmar. Jag är ledsen för jag kommer sakna massor av människor, fast det är det ju såklart lugnt värt, så den känslan tar inte upp så mycket. haha. Jag är också jäkligt trött efter att ha varit igång massor av dagar i rad och inte fått så mycket sömn. Jag är stressad eftersom jag inte vet vad jag ska packa, har knappt börjat.
Ja, det är väl dom känslorna, okej det kanske inte var så mycket. Men det känns mycket, och det var ganska mycket. haha.
Fast mest av allt är jag otroligt uppspelt. Känns så overkligt, det var riktigt länge sen jag var utomlands. Så det ska bli så himla skönt!

Det här är sista inlägget för mig på en vecka, så alla får ha det bra här i Sverige,
för nu drar jag iväg till Gran Canaria!
är onåbar från idag 7/4 typ inatt klockan tre till 16/4 någon gång vet inte när!





Puss i en vecka :D  / T.

tjooosan.

Idag efter det senaste inlägget från mig, så tog jag en dusch och sen fixade jag mig.
Sen drog jag iväg till täby med min storebror. Där köpte jag solglasögon, (bild längre ner.)
Sen gjorde vi inte speciellt mycket mera, utan drog hem ganska snabbt.
Vi gick av vid Norra Bergsätra för att gå till favvan och handla glass.
Jag köpte Solero "Berry Berry" och den var jätte god !
På vägen hem träffade vi David, så vi snackade med han ett tag.
Sen gick jag hem och Martin till Björn. När jag kom hem,
så plockade jag undan och sådära. Sen lagade jag mat...
Det fick bli köttfärssås och spagetti, super gott.
Ikväll händer typ ingenting. Clara har träning och jag är på väg att bli sjuk,
så orkar inte vara ute. Titti packar säkert eftersom aset åker i natt.
Hmm, det är Desperete Housewives idag iaf. :)
Nej nu ska jag göra något roligare, typ kolla tv hahah.
/ Emma

  
min super goda glass
min nya solglasögon (KICKS 179:-)
desperate housewives  LOVELOVELOVE


/

som titti redan har skrivit, så vet ni alla om vad som hände igår kväll. så då behöver inte jag skriva om det.
fina bilder btw, speciellt dom på mig -.-
jag är inte på humör för att blogga menmen, idag ska jag inte göra någonting.
kanske drar till stan, fårvälse.

jag orkar inte de här haha det suger
ska äta frukost nu
/         emma


TEC - BILDBOMB!

För er som inte vet och om ni vill veta så är det T med orange tröja, E med rosa tröja och C med grön tröja.
På bilderna vi är inomhus, sen så hoppas vi på att ni ser vem som är vem på dom andra bilderna.
Enjoy!


PUSS

/ T. - Tandläkarbesöket

Japp, nu har jag precis kommit hem från tandläkaren.
Jag åkte klockan åtta eftersom min tid var halv nio, och jag har påsklov.
Yeah right liksom.
Jaja, det var väl ganska skönt att ha det tidigt eftersom nu är jag hemma och klockan är bara nio, så nu är det gjort!
Men jag var ju där för att kolla så att jag får gå till en tandreglerare (sån som bestämmer om man ska få tandställning). Och hon sa att jag uppfyllde alla kraven som behövdes för att få tandställning.
Det kan man ju ta både positivt och negativt.
Men det var iallafall bättre än förra gången, nu har jag renare tänder. YES!
Så den 21a april ska jag till en tandreglerare, OCH SNÄLLA GE MIG TANDSTÄLLNING! (hoppas min tandreglerare läser det här...)
för er som inte sett mina tänder säger jag bara att jag har riktigt jävla fula tänder, vampyrgrejer o skit.
Så för min omgivnings skull så borde jag få tandställning.
Nu ska jag gå och äta frukost, efter middagen igår har jag bara gått runt och borstat tänderna hela kvällen och morgonen. Vågade inte äta innan jag skulle till tandläkarn. Så det får bli frukost nu!
Sen ska jag packa hela dagen, inatt vid trefyra tiden nånting sånt så drar jag till Gran Canaria! :D
Juste, gårdagens kväll spenderades med dom vanliga, Emma David Jassi och delvis Manfred och Clara, fast vi kollade på claras träning men hon kom ju en stund sen iallafall. och Manfred kom lite senare. Vi satt som vanligt vid gungan fast david och manfred drog till favvan och köpte frukostmacka haha. Sen kom dom tillbaka. Annars gjorde vi inte så mycket, förutom att jag och emma hittade på massa danser. Kommer sakna alla så jäkla mycket. :'( Men det är det värt!

Puss / T .

/ T. - BILDBOMB FRÅN ÅTEFÖRENING MED ANNA

Yes, rubriken says it all!
För er som inte vet så är jag brunett och Anna blondin.
Med andra ord - Jag är den smarta.


Puss / T .

/ T. - Chockerande upptäckt

Min kamerasladd är återfunnen.
Det lite pinsamma kanske är att den låg under sängen.
Men hur den hamnade där har jag ingen aning om.
Jag trodde jag vände uppochner på mitt rum.
Men jag glömde tydligen sängen.
Men vadå,
Bättre sent än aldrig!

Så nu ska jag bara ladda upp alla bilder och sen lägger jag in massor!

Puss / T .


/ 'emma

GOD MORGON ! :D

just nu städar jag och kan faktiskt hålla med Titti om att städning är cptråkigt, fattar inte ens vad det är bra för haha eller det blr ju fint? iaf, senare idag ska jag dra till täby med Clara och köpa en nya jacka och möjligtvis solglasögon ? :)
jaja, solen skiner idag och det är naajs :D 
måste städa vidare så man kommer ut idag -.-
ha det bra
Puss


/ T.

Tjeeeenare! :)
Det är min nya hälsningsfras. Kanske inte så fin egentligen men jag har kommit underfund med att jag väldigt ofta säger så, så då måste jag ju även skriva det. :D
Iallafall, idag började dagen med att vakna hemma hos emma vid halvelva tiden ungefär. Låg i sängen ganska länge, haha igårkväll när vi skulle sova så skulle jag sova med sovsäck. Men det var inge skönt så jag snodde claras täcke så hon fick ligga ihopklämd på två små kuddar och med en sovsäck medan jag och emma hade jättestor plats och täcken :D. najsnajs!
Efter vi vaknat och legat i "sängen" (som är gjord av kuddar) en stund så gick vi upp och åt frukost.
Gick hem vid typ ett tiden och var hemma en stund och duschade sen så bar det iväg till tessans match. Mamma satt och skrev protokoll och jag tog tiden, lite läskigt sådära, jag har aldrig gjort det förut så jag lärde mig liksom första gången på en viktig match. Men det gick bra iallafall som tur var. För er som inte vet så är det när man tar tid och trycker poäng på poängtavlan :D.
Efter matchen så åkte vi iallafall men till min mormor och åt "påskmiddag" och vad där ett tag. Fick femhundra kronor, najs! :D Typ för att vi ska åka iväg för hon sa "köp nåt fint nu" :D. För på onsdag bär det av! wiiiiee!
När jag kom hem från mormor gick jag ut och mötte clara emma och manfred och sen mötte vi även upp david och jassi. Så kvällen tillbringades med clara emma manfred david jassi. :D trevlans! Vi gungade... Haha, och bara umgicks. Härligt! Men nu är jag hemma och har ingenting att göra eftersom mamma och syster har någonting otroligt dåligt på tvn på. :(
Imorgon ska jag städa. Kul. Verkligen. Jag älskar att städa. Nej.
Städa är det absolut tråkigaste tidsfördriv som uppfunnits. Den som uppfann dammsugaren var ju helt jäkla dum i huvudet. Och ändå lyckades han uppfinna det? Förstår mig inte alls på det där. Jaja, mamma tycker det ska vara rent när vi åker iväg. Det har vi skilda åsikter om. För det tycker inte jag.
Menmen, måste väl göra det iallafall. Belöningen blir på kvällen då det blir en upprepning av den här kvällen. :D Fast det blir avskedskväll eftersom jag inte kommer kunna träffa någon sen. Kommer sakna alla, men det är det värt! :D
Nu ska jag gå och sova eller nåt, är sjukt trött.

God Natt & Puss / T .


/ emma

jag säger bara äntligen, nu har jag fått internet på mitt rum. så det kommer bli bättre uppdatering nu :)
kan börja att berätta vad som hände igår.. När jag vaknade typ halv tolv, åt jag frukost och börjde röja på mitt rum. Möblerade om och kastade massor av saker, kändes skönt. Sen var jag barnvakt åt jakob, min gudson. Så jävla söt.. Han kom typ vid två och sov fram till fyra, sen vid fem hämtade stefan honom och jag fick 100 spänn (a) haha, iaf vi satt ute och njöt av det fina vädret.. Sen cyklade jag för första gången på året, ner till favvan. var skit räddd att ramla i norrabacken men det gick bra. På favvan handlade vi godis och hårfärg, sen bar det åt hemåt igen. När vi kom hem lagade mamma och pappa mat, så jag gick ner och färgade mitt hår, det syns inte alls blev bara mörkare i mitten av håret. Så jag har utväxt, svart hår och topparna är ljusbruna typ :s man ba JAAA . -.- , sen åt jag och det var fläskfile, potatisgratäng och beanesås eller hur det stavas :) efter maten gick jag och mötte clara ch titti. det kändes verkligen sommmar ute :) sen gick vi till favvan och handlade fanta och godis. Sen träffade vi Tobbe, David, Eric, Duarte och Waschel (?) haha, och vi spelade fotboll, eller vi kollade på när dom spelade fotboll. Sen drog  vi hem och började kolla p eurotrip, sen sa patrik och joel att dom var nedanför norrabacken så vi drog ut igen och träffade dom en stund. Sen blev det kallt och clara blev sur på joel, så vi gick in. vi ville ha något gott att äta haha, så vi smälte choklad och la i rispuffar och stelande det :) det var gottt, sen kollade vi klart på eurotrip. Sen la vi ut sängarna, och blev versta djupa typ ahhaha., satt och berättade massa personliga saker ?  jaja, vi somnade iaf halv fem och vaknade tio, åt frukost plockade undan och sen drog dom.. Nu sitter jag i mitt stööööökiga rum och orkar inte röra mig typ haha :) men skriver kanske mera sen
puss


/ T.

Jag har tänkt på att jag aldrig skriver "hej" eller något liknande i början.. Utan jag bara börjar berätta om vad som hänt. Kanske ska jag börja med hälsningsfraser.
Aja, Hej iallafall! :)
Idag har jag tillbringat dagen i täby med min mamma och min syster. Vi åker ju på onsdag så tänkte kolla runt lite på sommarkläder, för det kommer ju behövas när jag kommer hem också, för då är det förhoppningsvis påvägen till sommar! Så kom hem med shorts, två par skor och en klänning rikare. :) Kan ju lägga ut bilder när sladden är återfunnen, blev aldrig att jag ringde pappa igår eftersom jag var ute, och justetusan, det har ju ingen skrivit om! Så jag tar på mig det.
Igårkväll så var jag med emma clara manfred david tobbe duarte eric. :D och vilken sommarfeeling jag fick! Helt otroligt vad glad jag var. Det var samma personer som jag var mycket med i sommar och man bara kände att värmen var påväg, åh va härligt. :D Men juste, innan vi gick ut så kom emma och clara till mig, glidande på claras fina moppe... vid typ sextiden eller något sånt, men då var inte mamma hemma och jag hade inte ätit middag, men vi satt iallafall utanför mitt hus och ritade på marken med såna där roliga kritor.. :D mahah. Sen var klockan åtta och varken mamma eller syster hade kommit hem. Tessan gick vid femtiden och sa att hon bara skulle handla med några kompisar på en affär i närheten och sen komma hem, efter tre timmar var hon fortfarande inte hemma. Haha, cool familj jag har (?) Men drygt åtta kom iallafall mamma och vi åt och sen gick jag ut, äntligen. Orkar däremot tyvärr inte berätta minsta lilla men efter en stund så träffade vi iallafall jassi michelle och någon.. haha, aja, dom var med ett tag också. Vi hade riktigt roligt. :D Vi spelade fotboll, eller iallafall sprang omkring... Haha, sen så gungade vi på klassikerna maggangungorna och åkte runt på claras älskade moppe och pratade och umgicks. Riktigt jäkla trevligt var det iallafall. :D Vid halvelva tiden gick alla så jag kom väl hem runt elva nångång, hade inte så bra koll.
Ikväll ska jag träffa emma och clara igen, får se om vi hittar några att vara med också. :D kulkul!
Nu ska jag gå och duscha och göra mig lite fräsch iallafall,

Puss / T .


/ T. - Efterlängtade påsklov!

Nu är påsklovet här och jag är så himla lycklig! :D

Känns helt otroligt skönt! För idag hade vi soprov, fick vg :D och sista lektion var ju hemkunskapinlämningen... Det har inte gått nåt vidare med mitt boendearbete som vi gör, och jag hade väldigt mycket kvar att göra och idag var sista lektionen. illa. Men tillslut fick jag ihop någonting iallafall och lämnade in. Fast slutade vid typ kvart över två när vi egentligen slutar typ halv två.
Sen så ska vi göra ett eget soprov nu under lovet och praoveckorna, men varken david eller jag hade någon bok så vi sprang runt i hela skolan med håkan (nolärarn) och letade efter böckerna vi skulle ha, tillslut hittade vi några och jag kom hem vid typ tretiden! Sentsent...
Men när jag kom hem och drog i handtaget så var det låst. Och jag var utan nyckel. Men tur som jag har så har ju våran granne en extranyckel till oss (är numera 99,99% säker på att jag faktiskt var guldfisk i mitt förra liv, eftersom dom är kända för sitt dåliga minne, och likaså jag.)
Räddad av grannen.
Nu har jag suttit här vid datorn i ca en halvtimme, och bara njuter av att vara ledig.
Imorgon kommer jag troligtvis åka till täby vet inte med vem än, får se vad som händer. Kvällen är iallafall planerad med clara och emma. :D härligt!
Juste, jag kan ju också säga att jag är frustrerad & väldigt irriterad (haha det rimma..) eftersom min kamerasladd är HELT JÄKLA GONE! Jag trodde verkligen att den var i min låda på rummet, så jag gick upp tidigare idag och öppnade lådan, blev chockad när jag inte såg den, slängde ut allting och blev ännu mera chockad - Den var inte där. Jag letade sedan igenom hela rummet men den är ju ingenstans... Kan ha glömt den hos pappa (sa ju det! Guldfisk!)... Får ta och ringa honom ikväll och så får han leta. Men det är iallafall orsaken till bristen på bilder.
Nedräkning: 5 dagar...
Nu ska jag gå och njuta av lovet! Ha det bra allesammans!


Det är när man ser den här bilden man vill joina Claras vegetariangäng alltså...
Har du sett något sötare? Det har inte jag!

Puss / T .


/ äma

nu sitter jag här, är typ dötrött och pratar med clara i tele & kollar på tv.
Jag vet att man borde vara ute och njuta av solen, men jag satt ute i en kvart och sen blev det fööör varmt :o
så nu sitter jag här, skulle ju kunna berätta om dagen som har gått..
Vaknade vid halv sju och gick upp och duschade, sen åt jag frukost och pluggade för soprovet. Sen vid typ hel och mmötte clara vid tio över. Vi hade so vid tjugo över, provet gick sådär.. svarade på allt, men det kändes inte bra ändå hahaa :)   sen hade vi jätte lång rast innan spanskan så clara och jag drog ner till favvan och köpte glass :) sen när vi kom tillbaka till skolan fick jag veta vad jag hade på mitt prov. VG :D bäääst , sen hade vi spanska och då kollade vi bara på jungel gorge och pratade betyg, Rolando sa att jag kommer nå mitt mål ; mvg :D  good ju (a) sen hade vi lunch, titti & jag åt hamburgare men clara åt typ bröd eftersom hon har bestämt sig att bli vegetarian -.-  efter lunch hade vi matte, och jag sattt med manfred och hade skit kul :) mahaha sen vre hemkunskap, då gjorde jag kladdkaka för jag var kklar med mitt arbete... Sen slutade, gick hem och satte mig i solen och sen gjorde ja ingenting .  Nu ska jag gå och sova eller nåt :)

FÖR DET ÄR PÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅSKLOV :D + 2 veckors prao alltså 3 veckor från skolan !
Jipppppppppppppppppie (a)

/ T.

En hälsning till emma och clara är att ni inte kan klaga på mig heller. :) Jag älskar er också! :D mahah.. :)
Jaja iallafall, detta kan inte bli något långt inlägg eftersom att jag har hemkunskap inlämning imorrn om boendet vi gjort (vi fick typ två veckor att göra en hel lägenhet och inreda och skriva massa och allting? helt cp...) Jag är inte ens nästan klar.. Önska mig lycka till, det behövs verkligen!

Sen så har vi även so prov... Så jäkla irriterande, jag får dampppp. Känner mig sådär lagom stressad! Menmen, kan inte göra mer än jag hinner sen blir resultatet som det blir. Just nu känns det inte så jättebra att då sitta och blogga. Så nu ska jag sätta igång, iallafall så mycket jag kan!
Ha det bra allesammans!

(Har glömt nedräkningen, nu ligger vi på 6 dagar sen bär det iväg!

(Jag vet att det har varit sjukt dåligt med bilder på sistone, jag som skulle bli så bra på det.. Ledsen allesammans men det har varit så mycket och har inte orkat leta efter sladden till min kamera, men tror jag vet vart den ligger lägger upp dom så fort jag får ork, tid och ja, sådär...(a) )

Puss / T .


/ .

sitter här med världens tönt (a) hahahaha, FY PÅ DIG TITTI !
blogga mera, du kan verkligen inte sitta och gnälla på oss att vi inte gör det..
     '   herreguuud -.-

/ pajas emma

jahaja, eftersom tjejerna i mindre drag redan har dragit hela dagen för er är det inte ide att jag gör det..
måste egentligen plugga, har ett sohäfte att göra + hemkunskaps arbetet..
Jag fattar inte alla som säger att åttan ska vara den jobbigaste ?
Visst ibland är det jobbigt, men det går i perioder. Ser verkligen inte fram emot nian däremot..
Juuuste, idag fick vi veta engelskaproveeeen :D
Mvggränsen var 172, jag fick 169 ! så jävla dryyygt :o
jaja, nu ska jag återgå till mitt pluggande. kanske skriver senare.
pussis e

/ T - våren är här! (?)

Så nu är det bara hoppas på att den stannar också.
Idag har varit en ganska lugn dag, orkar tyvärr inte berätta hela dagen i detaljer men det började iallafall med att vi hade tre lektioner innan lunch, och på dom två första kom lärarna 15min sent och på spanskan innan lunch hade vi lektion i typ kvart istället för timme. :D så det var en bra början på dagen! Eftersom vi slutade så mycket tidigare så hade vi nästan två timmars lunch så jag emma och clara tog det lugnt och satt och intervjuade clara, haha riktigt roligt, emma och clara har det på sina mobiler så dom får lägga upp sen. :D Efter lunch hade vi svenska då satt vi ute och njöt av det fina vårvädret, häääärligt :D. Sen var det bild, där började det riktigt segt för mig men jag kom igång tills vi slutade ungefär... Sen sist och också minst så var det NO, emma fick en biobiljett för teknikgrejen som hon vann, och sen så kom niklas och koffe delad tvåa så då fick jag dra lott... Det var superspännande, och den vinnande blev såklart jag... nej tyvärr inte. Det blev Niklas. Grattis. Jag menar det. Jaja, sen så hade vi bara en otroligt tråkig genomgång. Sen var äntligen dagen slut. Jag gick hem pratandes med emma i telefonen, tog en macka och bytte om sen far det iväg till träningen, hade en riktigt rolig träning med mycket match och ingen överskottsenergi alls. Men det fungerade iallafall. Nu kom jag precis hem från träningen och sitter vid datorn och skriver det här inlägget, roligt. :)
puss / t


/ clara

Tjooo, onsdag idag assoo:P drygt me skolan somm vanligt :P o nu e jag med rassa(frisören) felix(pundarn) o en idiot hemma hos mej xD hhaha idioten är fredrik fjellström som häller body lotion i mitt hår den jävla TÖNTEN ! hahahaha dom är sjuka ! hahahaha bloggar senare !

kram clara

P.S rassa som skrev namnen . rassa som skrev nästan hela inlägget

RSS 2.0